Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Χανουμίτσα Κυριακή 11/01/2015 ώρα 17:00 (NS7)  (Read 2050 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΜΟΝΟ ΠΡΕΖΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Θα το γράψω μία φορά με την ελπίδα βοηθήσει. Απευθύνομαι στον Rebelpappous.

Δικαίωμα σου να μην πιστεύεις στον Μαρκόπουλο. Στην τελική δείχνεις να ξέρεις από μπάσκετ, ασχολείσαι συστηματικά όταν άλλοι ΠΑΟΚτσήδες το αποκαλούν "μπασκετάκι". Όμως βγάζεις εμπάθεια, τυφλό μίσος, κόλλημα. Ο Μαρκόπουλος σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο στην Ευρώπη αλλά για τα δεδομένα μας είναι σχεδόν πολυτέλεια. Η διοίκηση του Μπάνε και του Μάτζικ τον πιστεύουν.

Τον ΠΑΟΚ λατρεύουμε, όχι τους επαγγελματίες παίκτες και προπονητές. Για τον ΠΑΟΚ πάμε στο γήπεδο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μη στραβώνετε με τον παππού, μπορεί να μη θέλει να βλέπει τον Μαρκόπουλο αλλά την ομάδα την αγαπάει. Je suis rebelpappous
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
οπως υποσχεθηκα δεν θα ξαναγραψω για τον μαρκοπουλο αλλα απο περιεργεια εριξα μια ματια σχεδον σε ολα τα περσινα ποστ μου......πιθανον να ειναι και λιγοτερα απο 10 ολοκληρη την χρονια που "ασχοληθηκα" με τον μαρκοπουλο(και τα περισσοτερα ειχαν να κανουν οχι με την περσινη ομαδα αλλα με τις παλιοτερες) και πολυ πανω απο 20 που σιχτιριζα τον κοσμο που δεν στηριζε αυτην την πολυ καλη ομαδα.......ημουν δε ο πιο ενθουσιωδεις στους πανηγυρισμους μετα απο νικες.....επιπλεον εχω παει σε ΟΛΑ τα ματς του ΠΑΟΚ εδω στον απολλωνα επι μαρκοπουλου(φετος πηγα και με τον 8χρονο γιο μου που εγινε η ατραξιον της ΠΑΟΚτσηδικης κερκιδας) γιατι στηριζω την ομαδα μου γιατι εμεις η ΠΑΟΚτσηδες εχουμε μια αρρωστεια ανεξαρτητως του ποιος ηγειται στον παγκο ή στην διοικηση.....τελος εχω ανεβει θεσ/κη στο παλατακι τις 2 απο τις 5 χρονιες του μαρκοπουλου πραγμα που δεν το εχω κανει ποτε ξανα(δηλ. να ανεβω να δω τον ΠΑΟΚ 2 φορες σε 5 χρονια μεσα).........αν ολα αυτα δειχνουν πως ειμαι κολλημενος,κομπλεξικος,προβληματικος,μιζερος ή τα πιο χοντρα που εχω διαβασει πως δεν ειμαι ΠΑΟΚτσης,δεν εχω παιξει ποτε μπασκετ(μαλλον πρεπει να φιλοξενησω καποιους απο αυτους εδω στην πατρα για λιγες μερες να δουν πως με αποκαλουν στην αλανα που παιζω καθε σαβ/κο με την ΠΑΟΚτσηδικη φανελα μου στην γαυροπολη ή ακομα και στην δουλεια μου)......τελοσπαντων δεν γουσταρω που τα γραφω ολα αυτα γιατι δεν εχω να αποδειξω σε κανεναν τιποτα......οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν ποσο κολλημενος ειμαι οχι με τον μαρκοπουλο αλλα με τον ΠΑΟΚ!

αυτα και δεν επανερχομαι!

Offline bozik

• Αλλαγή
Ζω για σκηνικό μαρκόπουλου-παππου σε συνέντευξη τύπου και να τον σώζει χωροφυλακος απο το ντου του σουλη..
παππου παίζεις με τον ιδρώτα του μαρκόπουλου..δεν σέβεσαι τίποτα..προσβάλεις τον μαρκόπουλο συνεχεια..παίζεις άλλες φορες με τον ιδρώτα των παιδιών και λες ψέμματα..γραφεις αναλήθειες...είσαι ψεύτης..να φτιάξεις την ψυχή σου..
https://www.youtube.com/watch?v=Ykcy2D9Wfxg
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
χαρειτε το ρε και δε γαμιεται...

χαρειτε την πορεια της ομαδας που οτι κανει το κανει μονη της..

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Love is in the air....

Μη μασας ρε παππου εγω σαγαπαω γιατι εισαι τρελο ΠΑΟΚι. Τωρα το αν εχεις ή δεν εχεις κομπλεξ με τον Μαρκοπουλο και τον καθε Μαρκοπουλο ή με τα στατιστικα και τον Παπαντωνιου...νταξει ο καθενας με τα θεματα του.
Ολοι γουσταρουμε και ολοι χαλιομαστε επι της ουσιας απο το αποτελεσμα.
Τρελη καυλα το συγκεκριμενο ματς. Ειχα να το ζησω πολλα χρονια. Αλλα για καποιο λογο το πιστευα. Γυρισα και το ειπα στον διπλανο μου που χτυπιοτανε εκει στα 28 δευτερα με το γκολ-φαουλ του Ντελινικαιτις. Δεν χανοτανε αυτο το ματς και το εβλεπα. Ολο το θεμα ηταν η αστοχια-ευστοχια στα τριποντα. Δεν μας βγηκαν μειναμε πισω. Στο τριτο δεκαλεπτο που μας βγηκαν 2 του Καρτερ και 1 του Τσοχλα εξαφανισαμε τη διαφορα. Εεεεε και οταν βλεπεις συνεχως τραβηγμενα σουτ απο αυτους να βγαινουν και σε σενα να μην βγαινουν αλλα να παραμενεις στο ματς...λες δεν μπορει ρε πουστη μου καποια στιγμη θα μπει το μαμημενο. Εεεε και μπηκε το καλυτερο.
Κατα τα αλλα, θα σκισω τα πτυχια μου με τον Τσοχλα. Τον σιχαινομουνα περσι και φετος ειναι τρελο πουλεν. Εχει παρει ψυχολογια εχει και το σουτ και ειναι αστερι. Και εχθες συγκεκριμενα ηταν πολυ ζεστος. Αν ειχε παρει 2-3 προσπαθειες παραπανω θα ηταν ευκολα στους 20+.
Ο Μπρεμερ απιστευτη καταστροφη. Χτυπιομασταν που τον κρατουσε μεσα. Για τον Λανγκφορντ τι να πω? Συνεχιζω να μην πιστευω καθολου σε αυτον. Θεωρω οτι αυτο που παρουσιαζει τον τελευταιο καιρο ειναι μια μικρη εκλαμψη και θα περασει. Αμυντικα παντως εχει ογκο. Αυτος ο Μενσα-Μπονσου τον Βον τον πηγαινε καροτσακι...ο Λανγκφορντ ομως ηταν ψιλοζωακι δεν μασουσε. Και για αλλη μια φορα φυσικα....Μαργαριτης ψυχαρα. Πολυ τον γουσταρω αυτο τον τυπο. Θεωρω οτι ηταν MVP κι ας λενε οτι θελουν. Σκυλιασε το παλικαρι. Αφου καποια φαση τον εβλεπα να μην εχει ανασες και στην αμεσως επομενη φαση εκειιιιι....δυνατα. Δεν περνας δεν περνας. Πιεση και ξανα πιεση. Θεος.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Καλύτερα σταθερότητα με τον Μαρκόπουλο (με τα καλά και τα στραβά του, όλοι έχουν) παρά να ψάχνω τον επόμενο Phil Jackson και κάθε 4-5 μήνες να αλλάζω προπονητή...
Θα πάρουμε κανά κύπελλο φέτος και θα κράζουμε τον Σούλη γιατί σήκωσε το κύπελλο με το ένα χέρι αντί με τα δύο. Έλεος...