Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Χανουμίτσα Κυριακή 11/01/2015 ώρα 17:00 (NS7)  (Read 2022 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
rebel δυο τρια πραγματακια συγκεκριμενα...η μπαλα δεν περασε μεσα χθες γιατι ο καλυτερος πασερ μας ηταν εκτος κλιματος αγωνα, ο μενσα εκανε καλο παιχνιδι σε αμυνα και επιθεση και σε ριμπαουντ, ενας παικτης που δεν ειναι σεντερ μεν, αλλα στο συγχρονο μπασκετ και στο πικ εν ρολ και με προσωπο αλλα και σε 1 με 1 φασεις μας πηρε και τα σωβρακα...παιζουν και οι αντιπαλοι και τα μπογια/αθλητικοτητα των 2 χθες του σερβου και του μαυρου ηταν καθοριστικα ωστε να μην βαλουμε τη μπαλα μεσα στη ρακετα, δε πηραμε ουτε ενα επιθετικο ριμπαουν και γενιακ δειχναμε φτωχοι μεσα στη ρακετα
για το μειουμενεο χρονο του βον, ειλικρινα πιστευω οτι κανεις λαθος, αφενος μεν ο λαγκφορντ στη παρουσα συγκυρια δειχνει πιο ετοιμος πιο ορεξατος και πιο ποιοτικος επιθετικα, χθες εδωσε μεγαλα σουτακια στην ομαδα και ωραιες κινησεις στο λοουποστ, αρα το φορμαρισμα του λανγκφορντ κοβει λεπτα απο το βον (λογικο) αλλα και οταν ειναι μεσα ο βον ειδικα εχθες ηταν στα ορια του κακου...κακες αμυνες στο πικ εν ρολ, πολλα βηματα και λαθος γυρισματα στην επιθεση με αποκορυφωμα τη λαθος επαναφορα στο μπρεμερ καπου στο 25 αν θυμαμαι...τον αποσυρει ο σουλης και παει και χτυπιεται στο παγκο με τον εαυτο του, τα νευρα του και το συμπαν ολοκληρο...το αυτο επιβεβαιωνει οτι δεν ειναι καλα στη δεδομενη χρονικη στιγμη....οχι κατι για να το μεγαλοποιουμε καθοτι αθροιστικα οι δυο ψηλοι μας ειχαν 20 ποντους που δεν τους λες και λιγους για ντερμπυ

για το μπρεμερ εχεις απολυτο δικαιο εχθες, κακος, εκτος κλιματος και κακες αμυνες επισης στον ντελινικαιτις, φοβισμενςο στο σουτ, γενικα ενω εχει προσωπικοτητα εμπειρια σουτ δειχνει ακομη εκτος κλιματος, δε ξερει το παιχνιδι της οαμδας, δεν εινα ιτο πλευ μεικερ που θα περασει μπαλες, αλλα τι θελουμε 6-8 ποντους, οχι πολλα...χθες επρεπε να βγει και να μπει ο λιαπης που ξεχαστηκε αναιτια και λανθασμενα καθοτι ηταν ματς κομμενο καιραμμενο στα μετρα του. το ιδιο κακος μη πω και χειροτερος δεδομενου της ομοιογενειας ηταν ο οντουμ που με εχει τρομαξει ως προς τα επιθετικα του χαρισματα, ειναι τοσο φοβισμενος και αψυχος που τρομαζω αν ειναι αμερικανος ή βελγος

χθες η αεκ αυτοκτονησε αφου ομως ειχε αναστηθει λιγο νωριτερα απο το σχινα, μετα απο το παπαντωνιου και το τριποντο του, και τελος πηρε αυτο που αξιζε με βαση την ομοιγενεια της και την εμπειριας της...ηρθε για να μεινει η κουλα και αυτο ειναι φανερο γιατι και κοουτς εχει αξιοπρεπη και λεφτα για ροστερ
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
capri βλεπω πως εισαι κι εσυ στο fun club ;D

ολοι μιλατε ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ για τον βον και χωρις στοιχεια.....ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ να δωσω μερικα γιατι κι εγω χωρις στοιχεια λεω πως το κκε μ-λ θα βγει πρωτο στις εκλογες!
13/12/2014 ματς Α1 με αντιπαλο την κηφισια: 15 ποντους(πρωτος σκορερ) και 7 ριμπαουντ χρονος συμμετοχης 22+ λεπτα
17/12/2014 ματς eurocup με αντιπαλο buducnost: 17 ποντους(πρωτος σκορερ) και 6 ριμπαουντ χρονος συμμετοχης 21+ λεπτα

μετα απο αυτες τις ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΕΣ εμφανισεις εγινε το εξης:
27/12/2014 Α1 με κολοσσο : 1π.-3ρ. σε 5+ λεπτα
4/1/2014 Α1 με παο: 0π.-0ρ. σε 8 λεπτα
7/1/2014 Α1 με λιμοζ : 2π.-1ρ. σε 12 λεπτα
11/1/2014 Α1 με αεκ: 2π.-3ρ. σε 13+ λεπτα

ξερω σιχτιριζετε πολλοι αλλα ειλικρινα δεν ηθελα καθολου να γραψω για στατιστικα αλλα αν μη τι αλλο τα στοιχεια καταδεικνυουν απολυτα τον λογο της πτωσης.....ουτε τζετ λανγκ ουτε αναδρομος ερμης ουτε κακο φεγγαρι........αυτα μπορει να τα πιστευουν αυτοι που πανε σε καφετζουδες και μεντιουμ!
ο βον δεν ειναι παικταρας αλλα ηταν με ΔΙΑΦΟΡΑ ο πιο σταθερος παικτης μας για 2+ μηνες.......να σημειωσω για τον λανγκφορντ που εκθειαζετε πολυ(ο λογος που τον χρησιμοποιει πολυ ο γερος ειναι οτι παιζει σαφως καλυτερη αμυνα απο τον βον αλλα ο βον ειναι πολυ καλυτερος στα ριμπαουντ) οτι μολις χθες καταφερε να περασει τον βον σε ποντους(παιζοντας συνολικα 45 λεπτα παραπανω στο πρωταθλημα) και βεβαια στα ριμπαουντ ειναι πολυ πιο πισω απο τον βον και δεν πιστευω οτι θα τον περασει ακομα κι αν ο γερος βαζει 5 λεπτα τον βον και 40 τον λανγκφορντ!

εν κατακλειδι ο γερος εχει θυσιασει τα ριμπαουντ(βον) προς οφελος της αμυνας(λανγκφορντ) αλλα γενικα ομως (προς το παρον) εχουμε χασει μια επιπλεον επιλογη παικτη με αυτην την τακτικη!

CAPRI, οταν εχεις εναν γκαρντ που εχει 2/6 σουτ(οντουμ) πριν το τελευταιο τριποντο που εβαλε και απο την αλλη εναν που εχει 0/5(μπρεμερ) ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ θα επελεγε τον πρωτο(απο την στιγμη που στα υπολοιπα στοιχεια ηταν πανω κατω ιδιοι...δηλ.οργανωση,αμυνα κτλ)!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
α ρε θύμησες,  επανάληψη 27 χρόνια πίσω...

https://www.youtube.com/watch?v=clLVKGa7afc
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
νομίζω ότι έχει κανείς καλύτερη εικόνα βλεποντας τα παιχνίδια παρά διαβάζοντας τα μέσα από τα στατιστικά
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline petran4

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
Capri ξερεις τι μου θυμισε αυτο με τον οντουμ που εφαγε παγκο για χαρην του μπρεμερ και τελικα ηταν αυτος που μας εδωσε την νικη;τον 4ο ημιτελικο στο παλε με το σκουληκι πριν 4 χρονια οπου ο μαρσαλ εκανε πολυ κακη εμφανιση ο γερος κολλημενος μαζι του δεν τον εβγαζε και τελικα εκεινος ο ΑΓΙΟΣ διαιτητης του φορτωσε 4ο φαουλ και ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ο γερος να βαλει τον ΚΡΙΣΤΜΑΣ(που ετρωγε παγκο ολη την χρονια για χαρην του μαρσαλ) που καθαρισε το ματς!
Να θυμησω οτι ο μαρσαλ που ηταν κολλημενος ο γερος η καριερα του μετα τον ΠΑΟΚ ηταν καζακσταν,ρουμανια και κοροιβο αμαλιαδας τωρα και ο κριστμας που ετρωγε παγκο την επομενη χρονια με ρεθυμνο πρωτος σκορερ Α1 και τα επομενα χρονια ΤΣΣΚΑ,Σιενα,PHOENIX SUNS και τωρα Γαλλια......τεραστια διαφορα καριερας!
Καλος παικτης ο μαρσαλ(αν και ηθελε μια μπαλα μονος του) αλλα ο κριστμας αποδειχτηκε πως κακως ετρωγε παγκο καθως ηταν πολυ καλυτερος σε πολλους τομεις και πολυ πιο ομαδικος παικτης!

Υ.Γ. εννοειται πως εχεις καλυτερη εικονα οταν το βλεπεις και δεν μπορει να ειναι πανακεια τα στατιστικα......παντως απο το ραδιο που ακουγα ο σπηκερ τονιζε ποσο κακη αποδοση ειχε ο μπρεμερ(αρα δεν ηταν μονο στατιστικο).......επισης αν το λες αυτο για τον βον ε δεν νομιζω καποιος που ηταν για 2+ μηνες μεσα στους 3 πρωτους σκορερ της ομαδας, πρωτος ριμπαουντερ μεχρι σημερα,με αρκετα νταμπλ νταμπλ,και σε αρκετα ματς πρωτος σκορερ της ομαδας οτι ειναι κουλος ή κουτσος!
τα στατιστικα δεν λενε βεβαιως οτι δεν ειναι καλος στην αμυνα,στο παιχνιδι με πλατη,δεν εχει μακρινο σουτ κτλ.ενω ο λανγκφορντ εχει καποια στοιχεια απο αυτα.......ο βον απο την αλλη ειναι καλος επιθετικα και κυριως εχει το ριμπαουντ(αυτος και ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΑΣ)!
Για να τελειωνουμε.......ο γερος κατα την προσφιλη του συνηθεια θελει να στηριζεται σε 1-2 παικτες αχρηστευοντας τους υπολοιπους τρωγοντας παγκο!
« Last Edit: January 12, 2015, 11:46:16 by rebelpappous »

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε συ ρέμπελ, και ο Νάσος ο Γαλακτερός έχει πάρει πόσα ευρωπαϊκά, έχει κινητοποιήσει 6000 κόσμο κατακαλόκαιρο για την πάρτη του, έχει αναδείξει τον μεγαλύτερο δολοπλόκο πολιτικό της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, επειδή είχε αναλάβει την υπόθεσή του το 1992, έχει κάνει και γάμο τζετ σετ, αλλά ο παίκτης, που όλοι νομίζαμε ότι ήταν, ποτέ του δεν υπήρξε. Πες μία φορά και ένα μη έωλο επιχείρημα ενάντια στον Μαρκόπουλο ρε άνθρωπε, για το γαμώτο δηλαδή.

Offline dave

• Αλλαγή
εβαλε τον οντουμ και επαιξε καλη αμυνα στην φαση με τον παπαντωνιου(κατα 80% ηταν λαθος του νωντα

τον ξερεις και απο χτες τον παπαντωνιου παπου?

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
τωρα διαβασα την συνεντευξη τυπου......ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ειπε οτι εχει ιωση ακομα ο βον......οποτε τζαμπα η φασαρια  ;D ;D ;D ;D

Υ.Γ. savage για πες εσυ ρε φιλε ενα βασιμο επιχειρημα εναντια στον μαρκοπουλο

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Η κατρακύλα του βον συμπίπτει με τον τραυματισμό του Μπίδη. Τον Μπίδη τον μάρκαραν πολύ συχνά 2 με αποτέλεσμα να δημιουργείται μις ματς κάτω από το καλάθι αν περάσει η μπάλα.
Οπότε ο Βον έβαζε 5-6 καρφώματα σε κάθε ματς, γιατί ο Μπίδης επιθετικά ειναι δύσκολα αντιμετωπίσιμος.
Τώρα που δεν έχεις παίχτη σαν τον Μπίδη επιθετικά, φαίνεται πόσο μονοδιάστατος είναι ο Βον.
Ευτυχώς ο Λάνγκφορντ θυμίζει Μαλόουν και σώζεται η παρτίδα
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ενταξει το παραχεσαμε το θεμα με κυρια ευθυνη δικη μου........πιθανον να φταιει η 10ημερη ιωση που τον ταλαιπωρει οπως λεει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ........
arrwstos4 αυτο που λες δεν παιζει γιατι στα ματς με κηφισια και μπουντουτσνοστ που εγραψα πιο πανω που ηταν πρωτος σκορερ της ομαδας δεν υπηρχε μπιδης στην ομαδα!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
ρε εσυ che μην λες κι εσυ αυτα που λεει ο biv....ελεος.....σε κακο φεγγαρι ο βον......δηλ.να το λεμε αυτο για τον σαλουστρο που εχει πεσει σε σχεση με την αρχη οκ.....αλλα για τον βον ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ οτι φταιει ο ολο και μικροτερος χρονος που παιρνει μετα τις 13 δεκεμβρη.....μην τρελλαθουμε και καταργησουμε και την λογικη ρε γαμωτο........ειναι απλα τα πραγματα......ενας παικτης που επαιρνε χρονο συμμετοχης περιπου 25 λεπτα και ειχε 12 ποντους μεσο ορο και 7 ριμπαουντ ξαφνικα του δινει το ΑΝΩΤΕΡΟ 12 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!(στο τελευταιο ματς που του εδωσε χρονο συμμετοχης ηταν πρωτος σκορερ με 15 ποντους και 7 ριμπαουντ και πολλα αλλα)!σχεδον σε ολα τα ματς(πλην των 2 ηττων που ειμασταν γενικα χαλια με γαυρο και απολλωνα) ειχε διπλασιο αριθμο ποντων και μινιμουμ 7 ριμπαουντ(εκανε και 3-4 νταμπλ νταμπλ).....αλλα ξεχασα αυτα ειναι απλα στατιστικα.....εξαλλου και ο μπανε εμεινε στην ιστορια επειδη ηταν καλο παιδι και ο πετζα γιατι ηταν ομορφος........αλλα τελοσπαντων ειπαμε την μια τζετ λανγκ,την αλλη ιωση(καποιος επεμεινε οποτε δεν εχω λογο να τον αμφισβητησω αν και η συνολικη συμμετοχη του τον τελευταιο μηνα δειχνει οτι και ιωση να μην ειχε παλι δεν θε επαιζε),την αλλη ανδρομος ο ερμης,κακο φεγγαρι κτλ κτλ οτιδηποτε τελοσπαντων χρειαζεται για να δικαιολογησουμε τον προπονητη μας που εχει διαλυσει τον πιο ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟ(μεχρι τις 13 δεκεμβρη) παικτη της ομαδας.......
εγω θελω να μου απαντησουν οι fαns του σουλη το εξης σε σχεση με χθες(biv σε εσενα αναφερομαι κυριως):
1. Ο χθεσινος αντιπαλος ειχε 1 ολο κι ολον σεντερ(σαρικοπουλο) που ηταν τραυματιας.........πες μου ποιος επαγελματιας προπονητης σε επαγγελματικη ομαδα σε αυτον τον γαμημενο κοσμο δεν θα εβαζε το δικο του 5αρι για τουλαχιτον 30 λεπτα και θα επαιζε μαζι του κυριως για να παρει το ματς αντι να σουταρει κατα ριπας τριποντα(σημειωση:ολες οι αναλυσεις που διαβασα πριν το ματς ελεγαν οτι ο ΠΑΟΚ πρεπει να παιξει μεσα στην ρακετα που εχει πλεονεκτημα)
2. Ποιος επαγελματιας προπονητης σε επαγγελματικη ομαδα σε αυτον τον γαμημενο κοσμο θα ειχε μεσα για 23+ λεπτα τον κακιστο χθες μπρεμερ;ποιος;στο τελευταιο 2λεπτο χθες εβαλε τον οντουμ και επαιξε καλη αμυνα στην φαση με τον παπαντωνιου(κατα 80% ηταν λαθος του νωντα και κατα 20% η πιεστικη αμυνα του οντουμ πανω του) και εβαλε το νικητηριο 3ποντο σε αντιθεση με τον μπρεμερ που επαιξε ΚΑΚΙΣΤΗ αμυνα πανω στον ντελινινκαιτις με αποτελεσμα το γκολ-φαουλ και να φυγει το χανουμι με +4......δεν λεω....καθε παικτης δικαιουται μια κακη μερα......αλλα οταν ο παικτης σου ειναι σε κακη μερα τον αποσυρεις και βαζεις καποιον που παιζει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μετρια(οντουμ).....οποτε φιλε biv ο χρονος συμμετοχης του οντουμ ηταν μικρος οχι γιατι επαιζε καλα ο τσοχλας αλλα γιατι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ειχε τον κακιστο μπρεμερ μεσα!ετσι πολυ ευκολα ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τις μαλακιες του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ!

Δεν ξερω αν τα κορακια μας γαμησανε γιατι δεν ειχα εικονα, παντως το ματς μας το χαρισε στην κυριολεξια η αεκ στο τελος γιατι εκανε κακιστη διαχειριση(οπως ειπε και ο tasoylis ηταν τραγικες οι επιλογες της αεκ στο τελος)......βεβαιως τα δωρα ειναι ευπροσδεκτα και εννοειται πως το ματς το γυρισαμε με την πολυ καλη αμυνα μας αλλα ΟΛΑ τα δικαιωματα τα ειχαμε δωσει ΕΜΕΙΣ στην αεκ ΚΥΡΙΩΣ λογω των 2 πιο πανω επιλογων του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ!
Η ομαδα ομως εχει μεταλλο νικητη και αυτο ειναι που μας δινει τις νικες και αυτην την πορεια(και σε αυτο εχει σαφως μεριδιο ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ για να τα λεμε ολα)

Υ.Γ. che4a μην το ψαχνεις με τον λιαπη.....ειμαστε η μοναδικη ομαδα που εχει εναν φερελπι νεο και τον βαζει απο καθολου εως 7 δευτερολεπτα(χθες) για να παιζει ο κυριος"εχω κρεμασει τα παπουτσια μου" (ΔΕΔΑΣ) που ειναι φοβερος τριποντερ με 7/24(εγω τα σαβ/κα που παιζω στην αλανα ειμαι πιο ευστοχος)!ο δεδας εννοειται πως ΗΤΑΝ καλος σουτερ αλλα ΗΤΑΝ.......τωρα εχει βγει στην συνταξη(αφου θα πληρωνεται φετος και του χρονου απο την ομαδα συνταξιοδοτησης ΠΑΟΚ)!

Καλα σε λεει ο γιαννιωτης τελος τα παραταω φιλε δεν υπαρχεις η εμπαθεια σου εχει φτασει σε απιστευτα επιπεδα.. παλι σε ματς που δεν ειδες αρχιζεις τα δικα σου γραφικα για Μαρκοπουλο.. οκ ολα καλα... αναμενω παλι σε περιπτωση ηττας απο Καντου να μας πεις για τα εγκληματα του Σουλη η σε περιπτωση νικης για τα ποσα λαθη εκανε ΠΑΛΙ ο Σουλης που εχει διαλυσει τον Βον, δεν βαζει τον killer Λιαπη και χαντακωνει τον air Σαλουστρο.

Παρεμπιπτοντως τι παιχτουρα αυτος ο Παπαντωνιου ρε συ παππου? Δικαιωνεσαι πανηγυρικα μας εδωσε το ματς το αλανι κριμα που δεν τον πηραμε απο τον Κολοσσο οταν επρεπε

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
τωρα διαβασα την συνεντευξη τυπου......ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ειπε οτι εχει ιωση ακομα ο βον......οποτε τζαμπα η φασαρια  ;D ;D ;D ;D

ενταξει το παραχεσαμε το θεμα με κυρια ευθυνη δικη μου........πιθανον να φταιει η 10ημερη ιωση που τον ταλαιπωρει οπως λεει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ........

Το έγραψα και στο άλλο θρεντ, με τον βάζελο ο Βον δεν μπορούσε να σηκώσει το πόδι του στις διατάσεις και 4' μετά το τζάμπολ πήγε στον πάγκο ψόφιος, αλλά εσύ εκεί. Να βγει η μάνα του την επόμενη φορά να μας πει πώς τον σκεπάζει το βράδυ και του δίνει σιρόπι για να πειστούμε ότι ο Μαρκόπουλος δεν έχει βάλει στόχο ζωής να καταστρέψει την καριέρα του Βον.

Σε φαντάζομαι να παίρνουμε πρωτάθλημα και εσύ να αραδιάζεις σεντόνια και στατιστικά για το πώς αν είχαμε άλλον προπονητή θα καθαρίζαμε με σκούπα τους τελικούς και δεν θα κουραζόμασταν. Δεν είναι φυσιολογικά τέτοια κολλήματα και κόμπλεξ, φιλικά όσο θάρρος (δεν) έχω, κοίταξέ το.

Offline bozik

• Αλλαγή

2. Ποιος επαγελματιας προπονητης σε επαγγελματικη ομαδα σε αυτον τον γαμημενο κοσμο θα ειχε μεσα για 23+ λεπτα τον κακιστο χθες μπρεμερ;ποιος;στο τελευταιο 2λεπτο χθες εβαλε τον οντουμ και επαιξε καλη αμυνα στην φαση με τον παπαντωνιου(κατα 80% ηταν λαθος του νωντα και κατα 20% η πιεστικη αμυνα του οντουμ πανω του) και εβαλε το νικητηριο 3ποντο σε αντιθεση με τον μπρεμερ που επαιξε ΚΑΚΙΣΤΗ αμυνα πανω στον ντελινινκαιτις με αποτελεσμα το γκολ-φαουλ και να φυγει το χανουμι με +4......

σωστός είσαι παππου..+ να προσθέσω , πριν το φάουλ γκολ που δίνει στο ντελινικαιτις που λίγο ηθελε να μας καταδικάσει(πάλι καλά που ο σάκοτα τα έχει χάσει και έκαναν 2 φάουλ σε πέντε δευτερόλεπτα),παραλίγο ο ντελινικαιτις να του πάρει τη μπάλα 2 φορες μέσα από τα χερια,την έσωσε τελευταία στιγμή o μπρεμερ αλλα η επίθεση μετά βγήκε βεβιασμένη αφού δεν παίξαμε τίποτα και χάθηκε...ευτυχώς στο τέλος ξύπνησε o σουλις... τον έβγαλε, έβαλε οντουμ και πήραμε το παιχνίδι.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή
και τα φτερα μεσα ολα στον πατο σας

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
the king of nothing:

1. Αν φανταζεσαι πρωταθλημα με εναν προπονητη που δεν εχει κανει ποτε πρωταθλητισμο και νομιζεις οτι θα κανει τωρα πριν τα 70 εχεις ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!!!

2. Εχω καθε δικαιωμα ως οπαδος του ΠΑΟΚ να μην τον γουσταρω και να μην τον θελω καθολου στην ομαδα μου και να θελω ας πουμε τον ανθρωπο που μεχρι σημερα εχει τα περισσοτερα χρονια στον παγκο του ΠΑΟΚ Γιαννη Σφαιροπουλο(του χρονου θα τον φτασει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΣ).....οπως βεβαια εχετε κι εσεις καθε δικαιωμα να τον βλεπετε να κοουτσαρει και να καυλωνετε!

3. Πιστευω οτι εχω πολυ λιγοτερα κολληματα απο τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ!μαλλον εγω εχω μονο ενα......να φυγει αυτος απο την ομαδα μου!

4. Καταλαβαινω οτι σας εχω σπασει τα αρχιδια και οσο κι αν μου ειναι δυσκολο θα προσπαθησω να μην γραφω πολλα για δαυτον περιμενοντας να παρατησει την προπονητικη λογω ηλικιας και να ασχοληθει με κανενα εγγονι που θα του κανει ο χαρης!

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Κόρατς σου πήρε με ομαδάρα, τι πρωταθλητισμό λες δεν έχει κάνει?

Μήπως δεν έχει προπονήσει και μεγάλη ομάδα ακόμα όπως λένε οι μπούφοι οι γαυροβάζελοι νεοοπαδοί?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
arrwstos το οτι προβιβαστηκε απο βοηθος σε χεντ κοουτς στην μεση μιας χρονιας παιρνοντας μια ετοιμη ομαδα απο τον ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΤΟΥΝΤΑ δεν σημαινει οτι ειναι προπονητης που εχει κανει πρωταθλητισμο.......ΟΛΑ τα επομενα χρονια ηταν σε μικρες και μεσαιες ομαδες(ηρακλη,αρη,μακεδονικο,αεκ και μαρουσι) που ΚΑΜΙΑ δεν εκανε πρωταθλητισμο!
και ο κωστας ο φλεβαρακης εκανε το ιδιο με εμας παιρνοντας το κυπελλο το '99.....αυτο σημαινει οτι εχει κανει πρωταθλητισμο;
αλλωστε δεν ειναι τυχαιο το γεγονος πως παρολη την μεγαλη αυτη επιτυχια δεν τον κρατησαμε την επομενη....εμεις πηραμε τον σακοτα κι αυτος πηγε ηρακλη....γιατι εμεις καναμε πρωταθλητισμο τοτε!
« Last Edit: January 12, 2015, 20:46:17 by rebelpappous »

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
Εγώ το έγραψα αστειευόμενος λίγο, αλλά κάτι μου λέει ότι εσύ όντως πιστεύεις ότι ο λόγος που δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα είναι ο Μαρκόπουλος, ούτε να γελάσω δεν μπορώ.

3. Πιστευω οτι εχω πολυ λιγοτερα κολληματα απο τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΑΣ

Με δικαιώνεις για αυτό που ήδη έγραψα για κόμπλεξ και κολλήματα, με θλίβει πολύ να διαβάζω τέτοια πράγματα. Να προσθέσω και το "μίζερος", σε λυπάμαι πραγματικά αν χθες μετά από τέτοια νίκη περίμενες να ξεκαβλώσουμε εδώ μέσα όπως έγραψες για να ποστάρεις αυτά που πόσταρες. Δηλαδή ποιος ξέρει τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ θα έγραφες αν δεν ήμασταν στη θέση που ήμασταν αλλά τίποτα 7οι-8οι και κάναμε κλαρίνα σε κάθε ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συγγνώμη από τους μοντς για το "ΜΑΛΑΚΙΕΣ", όταν μετά από τέτοιες νίκες διαβάζω τέτοιες μαλακίες, προπονητής "μας" ο Μαρκόπουλος, και "Νώντας" το πουστράκι με τα κιτρινόμαυρα, παραφέρομαι.

Επαληθεύτηκε και χθες ο κανόνας με τους άνεργους προπονητές που μαζεύονται σε αγώνες με περισσότερα από 1000-1500 άτομα

isovitis.gr

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ρεμπελ
Ο Μαρκόπουλος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ μας και όχι "προπονητής μας"
Καλά κανεις και δεν το γουστάρεις αλλά πρόσεχε και τι γράφεις ρε φίλε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα