Author Topic: Κολοκοτρωνίτσι - Π.Α.Ο.Κ. Σάββατο 10/01/2015 19:30 (NS1)  (Read 2476 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ναι ρε φιλε

οταν νικαω μια στις τοσες στην αθηνα και στον πειραια θα παω στο μπουρδελο το αεροδρομιο και θα το κανω πουτανα και οι κατω θα κλανουν με το λαο του ΠΑΟΚ
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ειδικα στο λεκανοπεδιο που με σπανε τ αρχιδια καθε μερα τα αλλοθρησκα μουνια

αμα οι αλλοι δεν μπορουν να κερδισουν την ξανθουλα μετα δε φταιω εγω που πηγα αεροδρομιο, ας κανονιζαν το 50-50 να μην ετρωγες νταηλικι το 2-1 με επιθετικο φαουλ

αντε με τις μαλακιες ο κοσμος ειναι κομπλεξικος
κομπλεξικοι ειστε εσεις που βλεπετε τον κοσμο κομπλεξικο οπως οι γαυροβαζελοχανουμοι

αντε με τις μαλακιες χορτασαμε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΟ

Kαλά τώρα, μην παίρνεις και όρκο ότι τον καταράστηκες.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
To 2007 που δεν πηγαινες για τιποτα δεν χωρουσαμε να κατσουμε στην Τριπολη.. αναγκαστηκαν τα επισημα τους να φυγουν για αλλου για να αραξουμε εμεις και στις θεσεις των πτεραρχων, δημαρχων και λοιπων vip.. προχθες με τον ΠΑΟΚ στην πρωτη θεση επι 3 μηνες στα μεσα του Γεναρη και την προοπτικη κατακτησης πρωταθληματος μετα απο 30 χρονια πηγαν μετα βιας 300(ηρωες και μπραβο σας εναν προς εναν).. τι δεν καταλαβαινουμε μετα? Ποιος Αγγελος και ποιος Τζανδαρης και ποιες μεταγραφες...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Τότε ρε φίλε είχες όραμα. Ήθελες να αλλάξεις σελίδα και με τα χρήματα τα δικά σου να προσπαθήσεις να τραβήξεις μπροστά. Αυτός ήταν ο λόγος που εκτοξεύτηκαν τα εισιτήρια διαρκείας. Η πίστη στο αύριο, το δικό μας αύριο. Άσε που τελικά μας ψίρισαν κανονικότατα. Τώρα σε τι να πιστέψεις; Οι περισσότεροι απέχουν ακόμα και από την Τούμπα και όσοι πάνε σποραδικά (όπως εγώ), πάνε για να πάρουν την δόση τους όταν νοιώθουν την στέρηση της.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Γελοια ανακοινωση μιας γελοιας διοικησης η οποια κατασκευαζει αλλοθι που θα καλυψουν την ανεπαρκεια της

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Με τι ψυχολογια να παμε ρε Μπιβιτς; Να δουμε την τραγωδια που ξεραμε οτι θα γινει και τελικα εγινε; Προσωπικα βαριομουν τη ζωη μου το Σαββατο, και 160 χιλιομετρα να παω στο ματς δε τα εκανα. Καμια δικαιολογια, αν παιζει ο ΠΑΟΚ και μπορεις να πας, πρεπει να πας, ειναι αξιωμα. Αλλα ειναι τετοια η φετινη καταντια, ξενερα, κουραση, που δε παλευεται πλεον, και οπως φαινεται δεν ειμαι μονο εγω. Τρωγαμε 4 ωρες χιονονερο για να δουμε τις σαρδελες του καρπουζα, τσουζανε τα ματακια μας, κι εμεις χοροπηδουσαμε σαν 15χρονα, γιατι πιστευαμε σε κατι. Τωρα τι; Τον παππα του πρωταθλητισμου και ξυς τ'αρχιδια σ', ποτε δε τον εφαγα. Με την πιο τρυπια διοικηση ολων των εποχων, τον τσομπανο, τον κοντο και τον τζανδαρη, θα φας 25 μυρια απο τον χοντρο. Και γω θα γαμησω την Aria Giovanni και μετα θα ανεβω στη σκηνη να πινω μπυρες με το Lemmy
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Να πας ρε sky να φωναξεις και εσυ το τιμημενο παοκαρα βαλε ενα γκολ ενα γκολ. Τι ρε μπρο, δε νιωθεις συνθηματαρα? θες το αλλο, την διασκευη του σκυλοτραγουδου? Ρε ουτε η κερκιδα δεν θυμιζει ΠΑΟΚ πια, ουτε τα συνθηματα, ουτε η παε, ουτε οι παιχτες, ουτε ο προπονητης.

Δεν ειναι σωστο που απεχουμε απο το γηπεδο, οκ, αλλα ας μην ξεχναμε οτι ο μεγιστανας το επιθυμουσε αυτο. Δινουν αγωνα τοσα χρονια για να φυγουμε απο το γηπεδο. Ο μεγιστανας ειναι αυτος που θελει να παρουσιαζει τον ΠΑΟΚ σαν προιον. Αυτος ειναι που με θελει πελατακο, κλαπα κλαπα να του κανω, και αν τυχει και ξεφυγω λιγο και εχω κανα μπλεξιμο με τους μπατσους, μεσα αλητη στην μπουζου.. Δικες του ειναι οι επιλογες.. Οχι λοιπον κυριε, δεν μου αρεσει το προιον σου και δεν παω να το δω. Ασε που στην τελικη ουτε αυτος με θελει για πελατη και μου το δειχνει με ολους τους τροπους. Γιατι να το πιεζουμε λοιπον?

Να φυγουν οι τρυπιοι απο τον ΠΑΟΚ και οι ρουφιανοι του γουμενου του γιαννη και τα φυτα του ζαγορακη και θα τοτε τα ξαναλεμε. Αυτο δεν ειναι ΠΑΟΚ, ειναι μια αηδια. Σεβομαι τα αδερφια που ακομα αντεχουν και πανε γηπεδο και φυσικα δεν κατηγορω κανεναν απο δω μεσα, για να μην παρεξηγηθω. Μακαρι να ηταν ο κοσμος του paokworld το προβλημα.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Ποτε δεν ειχε τρυπιους ο ΠΑΟΚ δηλαδη grande και ηταν ολα μελι γαλα και πηγαιναμε και ακολουθουσαμε? Ακομα και το οραμα του 2007 απο τρυπιους δοθηκε οπως αποδειχθηκε στην πορεια.. ωραια ολες οι ευθυνες να πεφτουν αλλου σε τρυπιους, σε τσομπανηδες, στον Σαλπιγγιδη κτλ κτλ μας βολευει μια χαρα αλλα να κοιταξουμε και εμας λιγο σαν λαος εχουμε συρρικνωθει απιστευτα.. και ασε την μπαλα οκ ο καθενας δεν παει για χιλιους δυο λογους που οντως υπαρχουν... μηπως στηριζουμε την ομαδα πουθενα αλλου? Τα περισσοτερα τμηματα πρωταγωνιστουν φετος και τα ακολουθουν οι ιδιοι και οι ιδιοι.. και το δυστυχημα ειναι οτι αυτοι οι ιδιοι ειναι που ακολουθουν και στην μπαλα!

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
και αν τυχει και ξεφυγω λιγο και εχω κανα μπλεξιμο με τους μπατσους, μεσα αλητη στην μπουζου

Επειδή τώρα το θυμήθηκα και δεν το σχολίασε ακόμα κανείς, το πιο ελεεινό σημείο στην ανακοίνωση της παε είναι το "μήπως γλιτώσουμε αθώους ανθρώπους από τη φυλακή". Μιλάμε για ξεφτίλα τώρα, όχι αστεία

Offline scouser4

• Αλλαγή
καλα δεν ειπε κανενας να παει με το ζορι στο γηπεδο αλλα μην απαξιωνετε και αυτους που τραβιουνται λες και ειναι οι μαλακες της υποθεσης

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Ποτε δεν ειχε τρυπιους ο ΠΑΟΚ δηλαδη grande και ηταν ολα μελι γαλα και πηγαιναμε και ακολουθουσαμε? Ακομα και το οραμα του 2007 απο τρυπιους δοθηκε οπως αποδειχθηκε στην πορεια.. ωραια ολες οι ευθυνες να πεφτουν αλλου σε τρυπιους, σε τσομπανηδες, στον Σαλπιγγιδη κτλ κτλ μας βολευει μια χαρα αλλα να κοιταξουμε και εμας λιγο σαν λαος εχουμε συρρικνωθει απιστευτα.. και ασε την μπαλα οκ ο καθενας δεν παει για χιλιους δυο λογους που οντως υπαρχουν... μηπως στηριζουμε την ομαδα πουθενα αλλου? Τα περισσοτερα τμηματα πρωταγωνιστουν φετος και τα ακολουθουν οι ιδιοι και οι ιδιοι.. και το δυστυχημα ειναι οτι αυτοι οι ιδιοι ειναι που ακολουθουν και στην μπαλα!

Grande συμφωνω σε οσα λες, αν και το 2007 που αναφερεις ειναι εντελως διαφορετικη περιπτωση, με τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα, φουλ στην γκαυλα και τρυπημα που αποκαλυφτηκε πολυ αργοτερα.. (Για καποιους δεν υπαρχει και καθολου :'( ) Εγω πιστευω πως η περιπτωση του ρωσου ειναι ιδιαιτερη λογω των ανεπαλληλων ξεφτιλων που δεχεσαι ιδεολογικα σαν ΠΑΟΚτσης. Εχουμε ανεχτει τα παντα πλεον και αυτο ειναι που ενοχλει περισσοτερο.. Γκαρσια, λινο, κοντοι, τρελοι, κουτσοι, υποταγη στον πουστορωσσο και τις ορεξεις του. Ο κοσμος συρρικνομενος οπως λες, με την τουμπα να χειροκροτα πουτανας γιους και να τραγουδαει βαλε ενα γκολ και αρχιδια. Προφανως και εχει πεσει ξενερα.  Βεβαια εχουμε κυνηγηθει και αρκετα σαν λαος.. και εχουμε περασει και απο πολυετες evolution.. Δεν διαφωνουμε καπου γενικα..

υγ. Ελφαρα ξεκολα ρε μλκ.. το ειπα και στο ποστ μου οτι σεβομαι και βγαζω καπελο.. Ποσο μαλλον για χιλιομετροφαγους σαν και του λογου σου. Δεν λεω οτι ειναι σωστο να μην πηγαινει ο οπαδος γηπεδο... Τους λογους που δεν παει λεω.. Θα ΠΡΕΠΕ να πηγαινει, μηπως και τουλαχιστον λυθουν τα προβληματα της κερκιδας.. Θα ηταν η καλυτερη μεταγραφη..

Και εδω που τα λεμε και τα αναλυουμε, μακαρι ρε μαγκες να μπορουσε η κερκιδα να φερει παλι τον κοσμο στο γηπεδο και οχι ο νομποα και ο νατκχο. Τοτε θα ερχοτανε ο σωστος ο κοσμος, αλλα που...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αδερφε μου king, εγω αυτο το εκλαμβανω ως αποδοχη της ηττας μας απο τον Ρωσσο. Οχι εγω δεν το παραδεχομαι. Προτιμω να το θεωρησω ως ανασυνταξη, ξεκουραση, προσωρινη αναπαυλα, καταστρωση σχεδιου αντεπιθεσης. Τον ΠΑΟΚ μας δεν τον αφηνουμε. Ανεκαθεν υπηρχαν λογοι να απεχουμε, ο καθενας μας οπως τους αντιλαμβανεται ως σοβαρους κατα την κριση του. Εγω πιστευω και ελπιζω στην αντεπιθεση του κοσμου. Θα ερθει, αργα ή γρηγορα. ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline banis

• Αλλαγή
και αν τυχει και ξεφυγω λιγο και εχω κανα μπλεξιμο με τους μπατσους, μεσα αλητη στην μπουζου

Επειδή τώρα το θυμήθηκα και δεν το σχολίασε ακόμα κανείς, το πιο ελεεινό σημείο στην ανακοίνωση της παε είναι το "μήπως γλιτώσουμε αθώους ανθρώπους από τη φυλακή". Μιλάμε για ξεφτίλα τώρα, όχι αστεία

μήπως γλιτώσουμε "αθώους" γιατί τους "ενόχους" φροντίσαμε να τους στείλουμε εμείς οι ίδιοι ... ξέχασαν να συμπληρώσουν ...

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
Αδερφε μου king, εγω αυτο το εκλαμβανω ως αποδοχη της ηττας μας απο τον Ρωσσο. Οχι εγω δεν το παραδεχομαι. Προτιμω να το θεωρησω ως ανασυνταξη, ξεκουραση, προσωρινη αναπαυλα, καταστρωση σχεδιου αντεπιθεσης. Τον ΠΑΟΚ μας δεν τον αφηνουμε. Ανεκαθεν υπηρχαν λογοι να απεχουμε, ο καθενας μας οπως τους αντιλαμβανεται ως σοβαρους κατα την κριση του. Εγω πιστευω και ελπιζω στην αντεπιθεση του κοσμου. Θα ερθει, αργα ή γρηγορα. ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

Homo bro, αποδοχη της ηττας για την ωρα.. Σιγα μην παρατησουμε τον ΠΑΟΚ στην τσουτσου απο την ρωσσια, δεν λεω τετοιο πραγμα εννοειτε.. Απλα τωρα ναι, θεωρω οτι ειμαστε στην εντατικη σε πολλα ποστα στην ομαδα, απο κερκιδα μεχρι μεγαλομετοχο.. Αλλα οπως λες και εσυ, θα γυρισει ο τροχος και θα παρουν τον μπουλο αυτοι που πρεπει αργα ή γρηγορα και θα ξαναγεμισει η τουμπα. Μεχρι τοτε, ο καθενας οπως μπορει και οσο αντεχει βοηθαει.. Καλο παντως θα ειναι να κοιταξουμε εστω την κερκιδα μας.. εκει που δεν εχει να κανει με αποφασεις σαββιδη παρα μονο με δικες μας..