Και στο κλαρίνο από τους γάλλους και σήμερα εγώ δεν έχω παράπονο από την ομάδα, ότι μπορούν παίζουν, ακόμα και τον σπυρόπουλο που τον κράζουν εγώ δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή ο σπυρόπουλος φταίει που επαιξε αμυντικό χαφ ή έξω αριστερά?? Για εκεί είναι? για αριστερός μπακ είναι να παίζει στα ρεπώ του ρατς και του τζαβέλα, δηλαδή 5 ματς το χρόνο βαριά βαριά 10. Τι φταίει αυτός που ο τζαβέλας είναι τουλάχιστον 7-8 κιλά υπερβαρος και κάνει με τον νου του τον στοπερ και μπαίνει αυτός σε κρίσιμα ματς να παίξει?? Εμείς τώρα κάνουμε πρωταθλητισμό και παρασύρεται ο προπονητής και ρίχνει ευθύνες σε παίκτες για τις αποθεραπείες τους ή την διάθεσή τους, ενω θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται 2-3 παίκτες με την ομάδα στην μεσήμβρια και να προπονούνται και δεν μιλάω για γκιωνάκη, σταυρίδη, παπαγιανόπουλο, αλλά κανονικούς παίκτες. Η ομάδα έχει δομηθεί λάθος και αυτό θα πληρώσει δυστυχώς. Ότι δηλαδή υπολογίζονται παίκτες για θέσεις που δεν τις έχουν και τέτοιους έχουμε αρκετούς στον ΠΑΟΚ. Δηλαδή τζαβέλας τζιόλης για στόπερ, γίδι για εξτρέμ, γκολάσα για την γραμμή, μάρτενς για την γραμμή έξω αριστερά, σκόνδρας για στοπερ, κλάους για έξω αριστερά. Ένα σωρό αλχημείες από την αρχή της χρονιάς και παρόλα αυτά η ομάδα είναι πρώτη. Και άντε αυτό μπορείς να πεις ότι μπορεί να έτυχε σε μια ροή 15 αγώνων που είναι μικρή πιθανότητα αλλά υπάρχει βρε αδερφέ, ο μεγαλύτερος στόχος να χτιστεί ομάδα πως θα επιτευχθεί με τόσα πειράματα?? Τωρα παίζουμε δυο πολύ δύσκολα ματς, ιδιως στα γιάννενα που έχουν αυτό το μαϊμούνι τον ίλιτς, άμα πάμε με τζαβέλα στόπερ είμαστε πολύ δύσκολοι. Για να δούμε, απ' όσους δεν παίξαν σήμερα μόνο ο γκολάσα μάλλον θα είναι στα γιάννενα. Τον τάκη δεν τον βάζω γιατί είναι δεν είναι ένα και το αυτό.