Author Topic: πανιωνιος - Π.Α.Ο.Κ. Σάββατο 08/11/14 ώρα 17:00 novasports2  (Read 1156 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
για τον μπιδη πιστευω οτι δεν υπαρχει παικτης στην ελλαδα που να παιρνει τοσα παιχνιδια οσο αυτος στο τελος. παει η μπαλα σε αυτον και πηρες το ματς. τελος. δεν χρειαζεται συζητηση αλλη
ολα τα αλλα ειναι συζητησιμα .μακαρι να ειχαμε κανα δυο ακομα τετοιους.
επιμενω παντως .αν θελει καποιος παικτης να παρει χρονο συμμετοχης ας παει σε κανα κολοσσο ,ρεθυμνο και εγω δεν ξερω που. ΠΑΟΚ εισαι και το dna δεν αλλαζει και ας μην εχεις λεφτα ,κοσμο και 15 χρονια χωρις τιτλο και οτι αλλο γουσταρεις.η φανελα ειναι τεραστια και ο παικτης μπαινει κατω απο την φανελα .αν δεν αντεχει ο λιαπης και ο καθε λιαπης μπουλο . ειδα και την καριερα που κανανε ολοι οσοι φυγανε. πασχουμε απο παικταραδες οχι οτι περιμενω να βρω κανεναν αλλο πρελεβιτς η κορφα αλλα αν ο παικτης το εχει δεν του κοβει κανεις το δρομο.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline bozik

• Αλλαγή
παππου, κατι οφτοπικ που θελω να στο ρωτησω καιρο..θυμασαι ο μαικ τζοουνς τη νουμερο ντραφτ ηταν στο περιπου? και πιστευεις οτι ο βαρνερ ηταν καλυτερος απο τζοουνς?
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bozik αν θυμομουν τετοια πραγματα 3ο χρονια πισω τοτε θα ημουν παππους αλλα νεος!
παρολαυτα επειδη μου δημιουργηθηκε κι εμενα η απορια εψαξα και βρηκα στο ιντερνετι και το wikipedia λεει πως ηταν 63η θεση και μαλιστα στον 3ο γυρο των ντραφτ!
οσο για τον βαρνερ δεν προλαβα να τον δω.....ηταν στον ΠΑΟΚ πριν να αρχισω να παρακολουθω μπασκετ!
bane οπως καταλαβαινεις μετα απο αυτο που εγραψες "μακαρι να ειχαμε αλλους 2 μπιδηδες" σταματαει η οποια συζητηση........μονο σε ενα θελω να σου απαντησω που εγραψες στο τελος πως αν ο παικτης το χει δεν του κοβει κανεις τον δρομο......αυτο ισχυε πολυ παλια που υπηρχαν ταλεντα(σε ολα τα αθληματα).....τα τελευταια 20 χρονια δεν υπαρχουν πηγαια ταλεντα(εκτος απειροελαχοστων εξαιρεσεων).......ολοι οι παικτες τα τελευταια 20 χρονια ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ.......ειναι απλως αθλητικα παιδια που μαθαινουν 5 πραγματα και στο μπασκετ ειδικα αν βαλουν το μυαλο τους να δουλεψει και σε 5 ακομα γινονται παικτες.......

Offline bane

• Αλλαγή
αυτο θελω να σου πω παππου .δεν υπαρχουν ταλεντα. αρα ποιος λιαπης. παιξε μεγαλε και κερδισε με το σπαθι σου χρονο συμμετοχης. δεν θα γινει ο ΠΑΟΚ ιεκ αθλητων. εγινε για καποιους που παιξανε μεν αλλα προσφερανε περισσοτερα απο τον λιαπη και τον καθε λιαπη,απλα δεν ειχες τα φραγκα να τους κρατησεις.
οντως για μπιδηδες σταματαει η συζητηση .τι να πουμε ,οτι του δινεις την μπαλα στο τελευταιο διλεπτο και σου πηρε το ματσακι?ουτε ο σπανουλης δεν εχει τα ποσοστα του να το ξερεις.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
bane μαλλον θελεις να καλυψεις την αλανθαστη :smack: κριση του μαρκοπουλου.....απαντησε μου λοιπον μονο αυτο.....λες παιξε και κερδισε τον χρονο συμμετοχης......δεν θα σε παω προς τα πισω γιατι εκει ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα..........ο κασελακης την 1η χρονια επαιζε καλα και τον εβαζε 15+ λεπτα;ο τσοχλας περυσι;ο λανγκφορντ φετος;ο κακαρουδης;εχω ενα κατεβατο απο τετοιες περιπτωσεις απλα χρησιμοποιω τις τελευταιες.......μην το κουραζεις.....ειναι αυτο που ειχα γραψει......ΚΑΝΕΙΣ προπονητης σε ελλαδα και ευρωπη δεν θα εδειχνε τετοια σταση σε βασικο παικτη της εθνικης νεων.......ΚΑΝΕΙΣ.......και ποτε κανενας δεν το εκανε στον ΠΑΟΚ που ηταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ "ιεκ αθλητων" (και οποιος το αμφισβητει αυτο δεν γνωριζει ή εχει ξεχασει την ιστορια του μπασκετικου ΠΑΟΚ)!
αλλα μιας και εγραψες για ΠΟΣΟΣΤΑ του μπιδη.....μπες στο site του εσακε και δες......θα κλαψεις με μαυρο δακρυ......ακομα και τα περιβοητα ποσοστα του στις βολες εχουν πεσει φετος αρκετα κατω απο το 80%(παντα ηταν πολυ πιο πανω).....αυτο δεν σημαινει οτι δεν καταλαβαινω αυτο που λες ΑΛΛΑ εναν παικτη πρεπει να τον κρινεις συνολικα και οχι για το τελευταιο 2λεπτο γιατι ας πουμε αν ειχαμε αλλους 2 τετοιους οπως εγραψες θα τρωγαμε στην αμυνα 90-100 ποντους ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ οποτε θα σου ηταν παντελως αχρηστοι στο τελος γιατι θα εχανες τα ματς πολυ νωριτερα(λεω εγω ενα παραδειγμα)!

Offline bane

• Αλλαγή
παππου θα κουρασουμε στο τελος και θα βαρεθουν να διαβαζουνε
νομιζω οτι καταλαβαινεις τι γραφω. για τον μπιδη. οταν λοιπον η μπαλα καιει και εισαι οριακα στο τελευταιο διλεπτο ο μπιδης καθαριζει τα ματς. τωρα αν χανουμε η κερδιζουμε με 15 + δεν εχει νοημα αυτο που γραφω. αλλα επειδη φετος παμε οριακα στους ποντους καθαρισε αρκετα ματς.αν ηθελα κανα δυο λες και τρωγαμε 100 ποντους. μα ενα ροστερ δεν μπορει να χει 5 τετοιους. 2 θες αλλα να σου πω κατι, την προσωπικοτητα ενας θα την εχει. στανταρ σε ολες τις ομαδες.και ναι ο μπιδης ειναι απο τα καλυτερα 2αρια του πρωταθληματος σε ηλικια μαλιστα 38 ετων
δεν ειμαι υπερ η κατα του σουλη αν και γενικα ειναι ενας απο τους καλυτερους κοουτς ,δεν το λεω εγω αλλα οι μπασκετικοι -αθλητες ,παραγοντες ,προπονητες ,δημοσιογραφοι- .εμενα με παραξενεψε το γεγονος οτι δεν θελει να τρεχει η ομαδα στον αιφνιδιασμο ενω περυσι το επεδιωκε.μαλον το υλικο δεν ειναι για τετοιο αλλα θα μου πεις τωρα οτι αυτος το διαλεξε.δεν ξερω.εσυ σιγουρα θα πεις το δευτερο γιατι δεν τον θες ,οκ.
νομιζω για το ιεκ ,καταλαες πως το ειπα.κολλαει ομως στα φραγκα.οποτε σταματαει εδω
αν θες να δωσεις 15 + λεπτα σε παικτες τυπου λιαπη ή κασελακη-τσοχλα, σιγουρα θα δωσεις στους δευτερους γιατι εχουν αλλες παραστασεις και εμπειριες ,πιο πολλα χρονια στα παρκε.
ο μαρκοπουλος και ο καθε μαρκοπουλος θελει νικες πρωτα και μετα ολα τα αλλα. τις νικες τις φερνουν παικτες τυπου μπιδη ,τσοχλα (ναι τσοχλα που ανεξαρτητα αν θα βαλει το σουτ και οχι μονο δεν θα γοβηθει σε αντιθεση με τον καθε λιαπη που ειναι σιγουρο οτι θα ψαξει πασα η αποφυγη της φασης) και οχι παικτες τυπου λιαπη
ετυχε προχθες να δω λιγο βαζελο με μιλανο και ειδα ιβανοβιτς να βαζει μποχωριδη μεταξυ 2ου και 3ου δεκαλεπτου ,και μαλιστα λιγο χρονο ενω ειχε και διαφορα.παικτες τυπου λιαπη ,μποχωριδη πρεπει να παιρνουν τιος ευκαιριες απο τα μαλλια και θα βαζουν λεπτο ,λεπτο συμμετοχης στην καμπουρα τους.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
παππου, κατι οφτοπικ που θελω να στο ρωτησω καιρο..(...) πιστευεις οτι ο βαρνερ ηταν καλυτερος απο τζοουνς?

(Συγνώμη που πετάγομαι σαν τσουτσού).
Η απάντηση κατά τη γνώμη μου είναι: 'Οχι.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
στην ίδια ερώτηση εγώ θα έλεγα Βαρνερ πάντως, χωρίς φυσικά να έχουμε καμμία βεβαιότητα μιας και λόγω του ότι δεν αγωνιζότανε στο πρωταθλημα το δείγμα γραφής του είναι σχετικά μικρό (άλλα αρκούντως εντυπωσιακό)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε