Author Topic: pinar karsiyaka - Π.Α.Ο.Κ. (Eurocup) Τεταρτη 15/10/2014 ωρα 20:00 novasports2  (Read 1339 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
η ομαδα ειναι ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ.....ειναι που οι αντιπαλοι ειναι κι αυτοι για τον πουτσο αλλιως......αν παιζαμε με σοβαρη ομαδα θα χαναμε τουλαχιστον 20 ποντους στο ημιχρονο.......

Να την χαιρεσαι την μπασκετικη κριτικη σου

Offline dave

• Αλλαγή
ναι βγες και κατατρεγμενος ρε παπου που μπαινεις σε ενα τοπικ γεματο χαρα για μια μεγαλη νικη και σκορπας απλοχερα μιζερια γτ ο γερος δεν εκανε σωστη διαχειριση. κοιταξε το λιγο το θεμα σου...κανεις δε λεει οτι η ομαδα, ο προπονητης, η διοικηση ειναι ολα τελεια, αλλα αν μη τι αλλο αν δε μπορεις να χαρεις μετα απο τετοιες νικες εσυ εχεις το θεμα οχι οι υπολοιποι.

Offline Vorious

• Αλλαγή
ΠΑΑΑΟΚαρα
ΟΟΟμαδαρα

ΠΑΑΑΟΚαρα
ΟΟΟμαδαρα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Το σημαντικότερο μείον της ομάδας κατ' εμέ είναι τα πολλά λάθη που κάνει, είδα τα φιλικά στην κρήτη, και χτες είχε 18 λάθη, πάρα πολλά, κακά τα ψέματα κερδίσαμε γιατί οι άλλοι κάναν περισσότερα από μας 21 αν δεν κάνω λάθος. Αν μπορουσαμε να κρατήσουμε 2 από τους 4 που φύγαν πέρσι η ομάδα θα έσπερνε πραγματικά. Δηλαδή αυτή η ομάδα με 2 από τους τσαιρέλη, μπόγρη, κούπερ και πέιν θα ήταν για μεγάλα πράγματα. Παρόλα αυτά πάλι είναι ανταγωνιστική και μάλιστα πολύ νωρίς κάτι που δεν συνηθίζεται με τον σούλη στον πάγκο. Πάντα στο τέλος εκεί που αρχίζουν τα πλέι οφ παίζει καλύτερα ο ΠΑΟΚ του μαρκόπουλου. Κατ' εμέ η ομάδα χρειάζεται έναν πλέι μέικερ, ο τσόχλας είναι αξιοπρεπής για τρίτος, για δεύτερος να παίζει 15-20 λεπτά σε κάθε μάτς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, τουλάχιστον σε δύσκολα παιχνίδια, κάνει πολλά λάθη. Η ομάδα πρέπει να στηριχθεί από τον κόσμο, επίσης θα πρέπει να μπει και ένα πλάνο από την διοίκηση, να σταματήσει το ράβε ξήλωνε, και μαζί με τον προπονητή που θα κάτσει 5 χρόνια οι παίκτες που αποκτούνται να είναι με ορίζοντα τουλάχιστον διετίας ή και τριετίας. Βέβαια αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει γιατί άμα δεν σε βγεί κάποιος δεν θα μπορείς να τον ξεφορτωθείς, γιαυτό θα πρέπει να πιέσουμε σαν κόσμος, να βοηθήσει ο ρώσος και το μπάσκετ λίγο γιατί αξίζει τον κόπο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος με το σκουλίκι την άλλη τετάρτη πρέπει να πάει κόσμος στο ευρωπαϊκό παιχνίδι να στηρίξει την ομάδα. Ήδη στα πρώτα δύο παιχνίδια απ' ότι διάβασα είχε +2000 κόσμο, και περισσότερος μπορεί να πάει, ας κάνει και καμιά κίνηση η καε, να δώσει φτηνότερα εισιτήρια σε συνδέσμους, τάληρα ας πούμε. Εγώ πάντως το σκέφτομαι να ξαναπάω παλατάκι μετά από 3 χρόνια την άλλη τετάρτη, να πάρει το βάπτισμα του πυρός και ο δίχρονος πιτσιρικάς μου από ΠΑΟΚ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
ενα γενικοτερο συμπερασμα.......αγαπουν την ομαδα μονο οσοι εχουν γαυρικη αντιληψη και πανηγυριζουν ως πανηγυρτζηδες που ειναι τις νικες ανεξαρτητως πως ερχονται αυτες......οσοι κανουν κριτικη να καουν στην πυρα οι απιστοι!ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Δεν μπορει ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ να με πεισει οτι με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αλλον προπονητη για 6η συνεχομενη χρονια δεν θα ειμασταν πιο ομαδα με πολυ πιο γερες βασεις.......ΚΑΝΕΙΣ!

Οσοι βεβαια νοιαζεστε ΜΟΝΟ για την νικη συγκρινεται την ομαδα σε σχεση με την περιοδο πριν ερθει ο γερος και βεβαιως με αυτην την λογικη βγαινει αβιαστα το συμπερασμα οτι ειμαστε καλυτερα......αν ομως το πας με την πιο πανω λογικη που λεω εγω ειμαστε σαφως χειροτερα απο οτι θα ειμασταν με αλλον προπονητη!

Και επειδη θα χρησιμοποιηθει για αλλη μια φορα η λιωμενη εδω και καιρο καραμελα του χαμηλου μπατζετ εχω αναφερει πολλακις παραδειγματα που δειχνουν οτι ειναι θεμα επιλογων του γερου και οχι μπατζετ......θα αναφερω ΜΟΝΟ το τελευταιο γιατι ο καταλογος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ......προτιμησε να κρατησει τον δεδα αντι του κασελακη......μπορει ο δεδας να εχει πολυ καλο τριποντο αλλα δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ομως απο μετα απο αυτο....ο κασελακης ειναι πολυ καλυτερος σε αμυνα και ριμπαουντ(παρεπιμπτοντως ο κασελακης περυσι ειχε περισσοτερα ριμπαουντ απο τον λανγκφορντ) και ΚΥΡΙΩΣ ειναι 10 χρονια νεοτερος!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ.......και η λιστα ειναι ατελειωτη!

shady,ο σιμτσακ θα του παρει ολα τα ριμπαουντ του λανγκφορντ και θα το δεις.......και για οσους συγκρινουν τον αρη με το χθεισινο τσιρκο......ΚΑΜΙΑ ελληνικη επαγγελματικη ομαδα δεν μπορει να συγκριθει με τους χθεσινους αντιπαλους........θα αναφερω μονο ενα παραδειγμα(το πιο χαρακτηριστικο)........στο τελος της κανονικης διαρκειας στα τελευταια 10'' και ενω ειναι μπροστα με 1 ποντο κερδιζουν 4 βολες(ο ντιξον) και χανουν τις 3.....αυτο λες ενταξει ειναι θεμα αγχους του συγκεκριμενου παικτη.....αλλα ξεκιναει ο ΠΑΟΚ την επιθεση στα 4'' και ενω ειμαστε στο -2 και κανουν φαουλ πριν φτασει ο καρτερ στο κεντρο του γηπεδου δηλ. στα 2''!ε αυτο ΚΑΜΙΑ επαγγελματικη ομαδα στην ελλαδα δεν θα το εκανε.....ΚΑΜΙΑ!τελοσπαντων θεωρω τον αρη πολυ πιο σοβαρη ομαδα(και ολες της Α1) απο αυτην που αντιμετωπισαμε χθες......μπορει να ειναι καλη ομαδα(αφου κερδισε και την φενερ) αλλα χθες δεν φανηκε καθολου!

το μονο ελαφρυντικο και ΣΟΒΑΡΟ για να τα λεμε ολα ειναι οτι ακομα ειναι πολυ νωρις για να παιζει καλο μπασκετ η ομαδα..........

rebelpappous εγραψες ενα κειμενο γεματο υπερβολες και υποθεσεις.
''αν ομως το πας με την πιο πανω λογικη που λεω εγω ειμαστε σαφως χειροτερα απο οτι θα ειμασταν με αλλον προπονητη!''  .....αυτο ειναι μπασκετικη κριτικη ; Μια εικασια χωρις βαση ειναι και φτανει μεχρι την εμπαθεια.
Υπερβολες περι κασελακη...
Υπερβολες για την Τουρκικη ομαδα και τον ρουλη...
Για σουλη, μπιδη δεν χρειαζεται να πω κατι...τα αποτλεσματα ειναι η αληθεια και οχι η φαντασια του καθενος.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
εκανα ενα ποστ χθες που εκανε ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ κριτικη σε συγκεκριμενα σημεια του ματς και στο τελος αφου εγραψα οτι ειναι νωρις ακομα και πως μπορει να αλλαξουν τα πραγματα(και σιγουρα θα αλλαξουν πολλα ως προς το καλυτερο) κατεληξα εκθειαζοντας 3 παικτες που κατα την γνωμη μου πηραν την ομαδα απο το χερι χθες!

αν εσυ νομιζεις οτι αυτο που κανεις ειναι μπασκετικη κριτικη εγω τοτε νομιζω πως ειμαι ο αλεν ντελον κι οχι ο αλλα ντ αλλων

μπασκετικη κριτικη γινεται πανω στην αποδοση των παικτων.αν εχεις παιξει μπασκετ λιγο ρε παιδι μου θα πρεπει να ξερεις πχ οτι ενας παικτης δεν κρινεται απο τα στατιστικα του.το λεω αυτο γιατι τοσα χρονια εδω μεσα το μονο που παραθετεις σε σχεση με μπασκετ ειναι καποια στατιστικα θυμιζοντας μου τον εαυτο μου οταν ημουνα πιτσιρικος που επερνα τις καρτες που πουλαγαν με παιχτες του nba για να κρινω τους παιχτες.τι να λεει αν δεν τους ειχα δει ποτε;ετσι λεγανε τα στατιστικα...

φυσικα κατι τετοιο εκανες κι εσυ τοσα χρονια που γραφεις με καλυτερο παραδειγμα τον νικολακη τον καλλε που αμα δεν τον ειχαμε δει θα νομιζαμε πως ειναι ενα κραμα απο μπαρκλει και ντανκαν

κι ολα αυτα ρε συ παππου ειλικρινα τα παιρναμε στην πλακα.εγω τουλαχιστον.στα παπαρια μου κιολας τι πιστευει ο καθενας.αλλα ρε συ περα απο ολα αυτα υπαρχει και μια ομαδα που εξαιτιας της μια γενια ολοκληρη εγινε ΠΑΟΚ.μπορει καποιος να μην ασχολειται και να βλεπει μονο απο την τηλεοραση μπορει καποιος να ασχολειται ενα διωρο την βδομαδα μπορει καποιος να ειναι ολη του η ζωη ο ΠΑΟΚ.ολοι αυτοι ομως εχουν εναν κοινο παρανομαστη.και μπασκετ ξερουν γιατι μεγαλωναν την συγκεκριμενη εποχη και τον ΠΑΟΚ τον λατρευουν.πες γιατι τοτε οι πικρες ηταν πολυ δυνατες πες γιατι ειναι μαζοχες σαν ανθρωποι πες γιατι η ομαδα της δεκαετιας του 90 τους εδωσε λιγες αλλα μεγαλες χαρες που οσα χρονια κι αν περασαν δεν εχουν ξαναζησει τετοιες πες οτι θες στην τελικη

τι να κανουμε τον ΠΑΟΚ δεν τον βλεπουμε σαν ναναι μια ομαδα που απλα παιζει μπασκετ σωστα η λαθος αμα εχει τους σωστους η τους λαθος ανθρωπους.δεν χαιρομαστε αμα φυγει ο σουλης.χθες καποιο αλλο μελος του φορουμ στο γηπεδο(βλεπεις το μπασκετ του ΠΑΟΚ μας εκανε ΠΑΟΚ οχι μπασκετικους)
μου λεει φευγει ο σουλης και ξενερωσα οπως κι ο ιδιος ητανε με τα μουτρα κατεβασμενα.και δεν ξενερωσα για την αξια του σουλη λες κι ειναι ο φιλ τζακσον.ξενερωσα γιατι μια προσπαθεια με αιμα και κοπο θα πηγαινε χαμενη.μια προσπαθεια που στηριζεται απο ελαχιστους στον μεγαλο λαο του ΠΑΟΚ για τον χ ψ λογο(δεν θα κατσω να κρινω κανεναν με εχει κουρασει η φαση).κι εγω αυτη την προσπαθεια μπορω να την κρινω πισω απο μια οθονη με το πληκτρολογιο λες κι εχω το αλαθητο του παπα σε οτι πιστευω.να την βοηθησω ειναι το μονο που μπορω να κανω δεν ειμαι παντογνωστης κι αυτοι που ειναι εκει αποδεικνυουν οχι μπασκετικα αλλα ΠΑΟΚτσηδικα πως αυτο που κανουν το κανουν για το καλο της ομαδας.και το χαιρομαι αυτο χασει κερδισει ο ΠΑΟΚ.μπορει και να χω  λαθος εγω.αυτο πιστευω και αυτο λεω.στοιχεια για κατι αντιθετο δεν εχω.εμμονες απιστευτες αλλα θα χαθει η μπαλα.κι αυτο δεν εχει σχεση με αγαπη στην ομαδα...

και αμα θες μπασκετικη κριτικη εξηγησε μπασκετικα στον αμπασκετο λαο του ΠΑΟΚ(το μεγαλυτερο παραμυθι εβερ) τους περσινους σπερς με 5 μπιδηδες και δεδες πως πηρανε το πρωταθλημα.καντο στατιστικα καντο οπως γουσταρεις εσυ

Offline george4

• Αλλαγή
μεγαλε Π.Α.Ο.Κ. για σενα ζουμε