Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - ρέθυμνο Κυριακή 12/10/14 ώρα 17:00 novasports1  (Read 1070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
εναν σεντερ πανω απο 2,07 θελουμε, o langford και ο κακαρουδης πρεπει να συνελθουν γιατι ακολουθουν δυσκολα παιχνιδια σε ελλαδα και ευρωπη

με τα σκουληκια να μην ξαναγινουν τα ιδια λαθη και θα ερθει το διπλο

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Κυριακή - Τετάρτη Σμύρνη - Σάββατο κρατικό γιατί έτσι. Που μου θέλετε και ξεκούραση ακόμα δεν άρχισε η χρονιά. Όπως πέρσι που παίζαμε Φάληρο και μετά Νόβγκοροντ σε 50 ώρες.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Η γωνία στο Παλατάκι που κάθονται οι ΠΑΟΚτσήδες της Δράμας πρέπει να πυκνώσει, να ξεκινήσει από εκεί η αναγέννηση της ΠΑΟΚτσήδικης μπασκετικής κερκίδας. Και σιγά σιγά να τιγκάρει το πέταλο. Η αρχή να γίνει σήμερα.

Aν τα παιδιά που πάνε στη γωνία πάνω ήταν κάτω θα 'ταν πολύ καλύτερα και σε θέμα κερκίδας,πίεσης στον αντίπαλο κλπ. γιατί εκεί χάνονται κάπως.
Τώρα που βγήκε το δίχτυ είναι πολύ καλύτερα επιτέλους.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **

Φυγανε και 2 μπουκαλια νερο στο τελος απο εκει... :'(

Offline Suicidal

• Βασικός
Ουτε το αγωνιστικο θα σχολιασω ουτε τιποτα !
Ελπιζω να μην το καντεμιασω, αλλα αν ειχαμε χτες 2000 κοσμο,
ολα τα αλλα στα αρχιδια μου.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline brigate

• Αποστολή
  • **

Φυγανε και 2 μπουκαλια νερο στο τελος απο εκει... :'(

Όχι από ψηλά απ' το κέντρο νομίζω φύγαν που και πριν μπορούσαν να περάσουν

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Ουτε το αγωνιστικο θα σχολιασω ουτε τιποτα !
Ελπιζω να μην το καντεμιασω, αλλα αν ειχαμε χτες 2000 κοσμο,
ολα τα αλλα στα αρχιδια μου.

ναι πολύ καλά ήταν! και πολύς συνδεσμόκοσμος επιτέλους!και ωραία κερκιδούλα με καλούτσικα συνθήματα. Μ άρεσε που θυμηθήκαμε και το ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΕΕΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! Πάντα τέτοια και καλύτερα! άντε και κάνα τύμπανο για καλύτερο συγχρονισμό στα επόμενα!

για μένα προσωπικά τελευταία τζούρα από ΠΑΟΚ πριν φύγω από Ελλαδιστάν κ το χάρηκα!
άιντα ΠΑΟΚΑΡΑ μου γερά κ μεις μαζί απ την ξενιτιά  :)
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline agraf

• Αλλαγή
Η γωνία στο Παλατάκι που κάθονται οι ΠΑΟΚτσήδες της Δράμας πρέπει να πυκνώσει, να ξεκινήσει από εκεί η αναγέννηση της ΠΑΟΚτσήδικης μπασκετικής κερκίδας. Και σιγά σιγά να τιγκάρει το πέταλο. Η αρχή να γίνει σήμερα.

Aν τα παιδιά που πάνε στη γωνία πάνω ήταν κάτω θα 'ταν πολύ καλύτερα και σε θέμα κερκίδας,πίεσης στον αντίπαλο κλπ. γιατί εκεί χάνονται κάπως.

Συμφωνώ, αυτό ισχύει άν αποδεχτούμε ότι ο πυρήνας των οπαδών μας θα είναι 200-300 άτομα. Άν όμως αγκαλιάσουν οι σύνδεσμοι και ο ΠΑΟΚτσήδικος λαός την ομάδα και γίνει ο πυρήνας σταθερά 1.000 άτομα θα έχουμε πολύ καλή κερκίδα που θα γεμίζει 2 διαζώματα.