Φυσικα ο ΠΑΟΚ των ονειρων μας επρεπε να παιζει τωρα κ κυπελλο κ Ευρωπη, το γιατι εχουμε αυτο το ροστερ αντι να εχουμε αυτο που θα επρεπε τα εχουμε αναλυσει στα τοπικ του Βρυζα και του Ιβαν.
Και εγω τα πραγματα τα βλεπω καπου στην μεση. Η αληθεια ειναι οτι περισσοτερο ξενερωμενος ειμαι που αποκλειστηκαμε στην ευρωπη, παρα στο κυπελλο αλλα ασχετο αυτο, εχει να κανει με μενα κ την καβλα μου για Ευρωπη.
Αληθεια ειναι ομως οτι κ για τα 3 ματς του κυπελλου καλα εκανε ο Αγγελος κ εβαλε ρεζερβες, παικτες του ΠΑΟΚ ειναι. Επισης αληθεια ειναι οτι χαρηκα οχι για τον αποκλεισμο φυσικα αλλα και που παλι τον απογοητευσαν κ αυτον κ εμας οι ρεζερβες για να παιρνουν σιγα σιγα τον μπουλο κ να ερθουν κανονικοι ποδοσφαιριστες. Τελος η μεγαλη αληθεια ειναι οτι αυτη την στιγμη εισαι πρωτος στο πρωταθλημα με ενα ροστερ μικροτερο σε ποιοτητα κ αξια του γαυρου, με διαιτησια 0-100 υπερ του γαυρου κ το μονο σου οπλο, κυριολεκτικα το ΜΟΝΟ σου οπλο ειναι οτι ο γαυρος εχει απο εδω κ περα ματς τις Τεταρτες και εσυ εχεις 6 μερες οχι απλα ξεκουραση αλλα κ μελετη αντιπαλου κ προσυλωση.
Εν τελει, εχουμε φαει πικρες κ πικρες σε κυπελλα κ ευρωπες, αλλα αυτη την φορα ειναι ισως η μονη στα χρονικα που πραγματικα κυνηγας κατι πολυ ανωτερο.