Author Topic: Φάνης Τζανδάρης  (Read 5495 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Απ: Φάνης Τζανδάρης
« Reply #80 on: February 13, 2015, 20:29:05 »
O ζαγορακης σαν παικτης στον ΠΑΟΚ προσφερε οτι και ο βρυζας και ο κωνσταντινιδης και τοσοι αλλοι..δηλαδη σχεδον τιποτα
ρε φιλε εχεις πληροφοριες οτι τα αρπαζε ο σαραφης ;
εγω πρωτη φορα το ακουω,οπως και τα παιδια φυσικα απο το τοπικο συνδεσμο της επανομης που εχουν το φερουν το ονομα του.
καλα αυτο οτι βαζεις στο ιδιο βαρελι-λασκαρελια και σαραφη ειναι ψιλοτραγικο
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #81 on: February 13, 2015, 20:44:51 »
Οταν λεμε οτι φευγει ο ενας μετα τον αλλον ποιους ακριβως εννοουμε γιατι εγω θελω να φυγει σχεδον ολη η ομαδα και δεν βλεπω να γινεται.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #82 on: February 13, 2015, 20:52:06 »
Μακάρι να φύγουν όλοι οι άμπαλοι που προέρχονται από τις ακαδημίες της πούτσας και να έρθουν κανονικοί ξένοι ποδοσφαιριστές που δεν πατάνε την μπάλα 3 φορές όταν την κουβαλάνε 10 μέτρα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #83 on: February 14, 2015, 00:56:19 »
Για σαραφη το μονο που ξερω χωρις να το διασταυρωσω ειναι οτι η μεταγραφη νικολαιδη ειναι λιγο αστικος μυθος...δεν εγινε δλδ ετσι οπως βγηκε προς τα εξω..ζητησε κι αυτο το μουνι πολλα, ο βουλινος δεν εδινε ουτε τον πυρετο του και καπως ετσι στραφηκαμε στον Βολτεζο..αν κρινεις απο τον ΠΑΟΚ της εποχης δεν ειναι και απιστευτο δλδ...

Μακαρι να μιλουσα με τον καισαρα καποια στιγμη...

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
« Reply #84 on: February 14, 2015, 12:56:25 »
Στον πάγο μέχρι το καλοκαίρι κι αντίο. Καλύτερα κιόλας γιατί πέρα από την αμπαλίαση που είναι δεδομένη, με τέτοια μυαλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνεις ποδοσφαιριστής αξιώσεων. Μαλακιστήρι που θέλησε από τα 20 να πιάσει την καλή.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #85 on: February 14, 2015, 13:06:57 »
Παράξενα πράγματα. Πώς γίνεται Τζανδάρης και Ποζατζίδης να παίζουν στο Καραϊσκάκη, ο Τζανδάρης βασικός όλη τη χρονιά και ξαφνικά ο ΠΑΟΚ να τους αφήνει να φύγουν; Υποτίθεται επενδύσαμε σ'αυτούς τους νέους. Ποιός ξέρει τί παίζει, μίζες κλπ. Δυστυχώς οι ακαδημίες είναι μεγάλο φαγοπότι.

Καλα κι επειδη επαιξε καραισκακη και ηταν βασικος φετος πρεπει να τον βλεπουμε κι αυτον αιωνια? Μαζι με κατσικα?
Για μενα αν ισχυει οτι δεν τον ανανεωνουν ειναι το μονο σοβαρο πραγμα που εχω ακουσει εδω και πααααρα πολυ καιρο να συμβαινει στον ΠΑΟΚ. Τσανδαρη, τοσα πιστευουμε οτι αξιζεις, τοσα θα παρεις. Αν δεν θες πανε βρες αλλου τοσα λεφτα. Το ιδιο και για κατσικα. Μιλαμε για παικτες= το απολυτο τιποτα, δεν προκειται να παιξουν βασικοι σε καμια ομαδα σουπερλιγκ. Ποτε. Αστεια παικτακια της σειρας. Καλα το "θα παω εξωτερικο" δεν το σχολιαζω καν. Ουτε για β γερμανιας..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #86 on: February 14, 2015, 13:25:50 »
Για τον εγκληματια αναστασιαδη και τη χρησιμοποιηση του βεβαια τιποτα..ξερω ξερω..τι να κανε..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #87 on: February 14, 2015, 17:27:53 »
Ο εγκληματιας δασκαλε μπορει να εβγαλε και κανενα σπιτι απο αυτον και τον κατσικα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #88 on: February 14, 2015, 18:05:03 »
εσωτερικές μεταγραφές λέγαν....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #89 on: February 14, 2015, 18:11:44 »
Καλα κι επειδη επαιξε καραισκακη και ηταν βασικος φετος πρεπει να τον βλεπουμε κι αυτον αιωνια? Μαζι με κατσικα?
Για μενα αν ισχυει οτι δεν τον ανανεωνουν ειναι το μονο σοβαρο πραγμα που εχω ακουσει εδω και πααααρα πολυ καιρο να συμβαινει στον ΠΑΟΚ. Τσανδαρη, τοσα πιστευουμε οτι αξιζεις, τοσα θα παρεις. Αν δεν θες πανε βρες αλλου τοσα λεφτα. Το ιδιο και για κατσικα. Μιλαμε για παικτες= το απολυτο τιποτα, δεν προκειται να παιξουν βασικοι σε καμια ομαδα σουπερλιγκ. Ποτε. Αστεια παικτακια της σειρας. Καλα το "θα παω εξωτερικο" δεν το σχολιαζω καν. Ουτε για β γερμανιας..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά από την στιγμή που το είχαν ( ; ) στα σχέδια, δεν θα έπρεπε να αναπληρώσουν με την ώρα τους την θέση; Κάτι που δεν κάνουν ΠΟΤΕ...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #90 on: March 24, 2015, 17:41:59 »
στα τσακιδια πονηρο κουταβι
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #91 on: March 24, 2015, 17:43:26 »
Μπούλο άμπαλο παιχτάκι της πλάκας, αντί να κλαις που σε ανέχτηκε ο κόσμος 15 ματς να φοράς τα ασπρόμαυρα, δε σε κάλυψαν τα 70 χιλιάρικα..
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #92 on: March 24, 2015, 19:02:41 »
Ευτυχως ρε πουστη μου που ηθελε να φυγει και γλιτωσαμε απο ενα σαπακι και γλιτωσαμε και κανενα ευρω του ΠΑΟΚ.
Σε ευχαριστουμε που ηθελες να φυγεις. Σε ευχαριστουμε που εκλασες την απιστευτη παε. Ηγεια να εχεις παλικαρι μου.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #93 on: March 24, 2015, 21:24:24 »
Άλλος ένας λόγος να κλείσουν ο ακαδημίες του ΠΑΟΚ που εκτός από την παραγωγή σκάρτων ποδοσφαιριστών (σαπάκια) παράγει και κοπρόσκυλα τύπου τζανδάρη. Όχι άλλες ακαδημίες, όχι άλλους τζανδάρηδες, κίτσιου, πόποβιτς, πέλκες, παναγιωτούδηδες και λοιπά σαπακοειδή άμπαλα ταγάρια που τα περισσότερα είναι και πουστράκια (βλέπε τζανδάρης).

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #94 on: March 25, 2015, 00:46:50 »
αυτα πληρωνεις με τους μανατζερ .10 ματς μετρια και αυτα και ηθελες 150. το ρεπορταζ λεει γαβρο με 120 . στο καλο και να μας γραφεις
εχουνε γαμησει το ποδοσφαιρο

υ.γ .τασουλη δεν φταινε οι ακαδημιες  ,στο λεω επειδη εχεις ενα κολλημα. αυτο ειναι το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας. ταβανι ειναι αυτοι που εγραψες. γι πες μου κανα καλο κελεπουρι που βγαλανε οι αλλες ομαδες? για πες μου ενα καλο ελληνα παικτη? για πες μου βασικα ενα δημιουργικο παικτη γιατι το μονο που βγαζει η ελλαδα ειναι μετρια σεντερμπακ και αμυντικα χαφ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
« Reply #95 on: March 25, 2015, 02:17:25 »
Καλή δανεική συνέχεια σε εργοτέλη, λεβαδειακό και λοιπές υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου μας.... και για το γκόλ που σου στέρησαν μόκο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #96 on: March 25, 2015, 12:23:18 »
Δυσκολα..
Το πολυ πολυ σε κανα ηρακλη ψαχνων ή ζακυνθο.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline nexus4

• Αποστολή
  • **
« Reply #97 on: March 25, 2015, 13:27:11 »
Θα βγάλουμε πολυ γέλιο με αυτών, εδώ ο Μελλισης που μπροστά του ήταν Καναβαρο πήγε απάτος!

Αιντε Φανή μου κάνε το βήμα παραπάνω! Αιντε πουλάκι μου δώσε μας λίγο γέλιο! Αιντε!

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #98 on: March 25, 2015, 13:27:59 »
αυτα πληρωνεις με τους μανατζερ .10 ματς μετρια και αυτα και ηθελες 150. το ρεπορταζ λεει γαβρο με 120 . στο καλο και να μας γραφεις
εχουνε γαμησει το ποδοσφαιρο

υ.γ .τασουλη δεν φταινε οι ακαδημιες  ,στο λεω επειδη εχεις ενα κολλημα. αυτο ειναι το επιπεδο του ποδοσφαιρου μας. ταβανι ειναι αυτοι που εγραψες. γι πες μου κανα καλο κελεπουρι που βγαλανε οι αλλες ομαδες? για πες μου ενα καλο ελληνα παικτη? για πες μου βασικα ενα δημιουργικο παικτη γιατι το μονο που βγαζει η ελλαδα ειναι μετρια σεντερμπακ και αμυντικα χαφ.

Καλά αυτό είναι σίγουρο, εγώ είμαι κατά του έλληνα ποδοσφαιριστή γενικά. Βέβαια μεγάλη ευθύνη γιαυτό έχουν και οι ομάδες, οι οποίες πληρώνουν παίκτες χωρίς να έχουν απαιτήσεις. Όταν δηλαδή επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει χρόνο και κουράγιο για μπουζούκια, ξέκωλα μπουζουκόβιες, καφέδες δεξιά και αριστερά σημαίνει ότι δεν προπονούνται αρκετά και δεν ζουν σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Κάνουν ένα ξεπέταγμα και μετά δεν έχουν καμιά εξέλιξη, γιαυτό και είναι ανόφελο να δίνεις 2-3 εκατομμύρια να συντηρείς ακαδημίες.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #99 on: April 03, 2015, 17:23:08 »
Μπουλο κι εσυ λιμοταγαρο  :lalalalala: :lalalalala:
ΠΑΟΚ G4Α