Author Topic: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 7819 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
respect στον μπάμια .-

Offline bozik

• Αλλαγή
εχω την εντυπωση οτι τον παραιτησαν τον αυτοφωρακια, αφου πλεον δεν υπαρχει λογος αυτοφωρου
τωρα αυτα που λεει ο απο τα εικοσι στα τεσσερα, λογικα θα ειναι ψεμματα και απο τον κωλο τους ,γιατι αυτοι ειναι μαλωμενοι με την αληθεια
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
τον μπούλον ρε pokerface..

Offline Geo

• Αλλαγή
Το μπούλο ρε τρυφερό πόδι, σειρά έχουν άλλοι 30.....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
O Γκολασα της διοικησης. Αορατος. Περασε και δεν ακουμπησε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Δεν θα ξεχάσω ποτέ δικέ μου όταν πηρες το mic να καλωσορίσεις τον Βούλγαρο και στο instant soundcheck κάηκανε τα ηχεία του γηπέδου.

Στην κυριολεξία αθόρυβος.

Offline savage republic

• Βασικός
Την καρέκλα του Τούντορ δε θα την πριονίζεις. Την καρέκλα. Αντίος αμίγκος! Καλή συνέχεια, μίστερ.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Απ: Ιάκωβος Αγγελίδης νέος πρόεδρος τ
« Reply #147 on: February 02, 2016, 09:10:01 »
Φαίνεται οτι ολοι χαίρεστε λόγω φάτσας. Εγώ ξέρω οτι ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τα τελευταία χρόνια να αφησει πισω του την καρέκλα και τα σίγουρα λεφτά και να την κάνει αξιοπρεπώς. Ισως επειδή ειναι και ο μονος που μπορει να βρει δουλειά και αλλού...

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Φαίνεται οτι ολοι χαίρεστε λόγω φάτσας. Εγώ ξέρω οτι ειναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τα τελευταία χρόνια να αφησει πισω του την καρέκλα και τα σίγουρα λεφτά και να την κάνει αξιοπρεπώς. Ισως επειδή ειναι και ο μονος που μπορει να βρει δουλειά και αλλού...
;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Την καρέκλα του Τούντορ δε θα την πριονίζεις. Την καρέκλα. Αντίος αμίγκος! Καλή συνέχεια, μίστερ.
Εμενα μου ειπαν οτι ηταν υπερ Τουντορ. Δηλαδη παραιτηθηκε (?) αυτος ο οποιος τελικα συμβαδιζε (?) με τον μεγιστανα. Αν ειναι αληθεια, η παρανοια τερματισε στην ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Υπερ της παραμονης Τουντορ ηταν και αυτος και ο Αρνεσεν αντε βγαλε ακρη τωρα homo..

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Σύμφωνα με την φημολογία ο Τζακ ήταν υπερ του Τούντορ, αλλά ο Τούντορ όταν ρωτήθηκε από τον Ιβάν για το κακά αγωνιστικά αποτελέσματα της ομάδας, ανέφερε σε μια από τις δικαιολογίες του, την διοικητική ανυπαρξία.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Matador

• Αλλαγή
Γλαστρα ησουν, αλλα εχεις και μια υποληψη. Στο καλο!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Για εμπορικές συμφωνίες τύπου DAVNIS είσαι ταμάμ..
Για πρόεδρος στον ΠΑΟΚ είσαι μυρωδιάς.
Λογικότατη η καρατόμησή σου μετά τις ταρζανιές τού (υφιστάμενού σου) χούφταλου. Τις οποίες είτε τις ανέχτηκες/αβαντάρισες είτε δεν τις πήρες... μυρωδιά.
Αντίο(ς)
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ