Author Topic: Robert Mak  (Read 15028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Απ: Robert Mak
« Reply #260 on: July 22, 2016, 20:13:32 »
Και επίσημα...

Στην Ζενίτ ο Ρόμπερτ Μακ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του ποδοσφαιριστή Ρόμπερτ Μακ, στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για όλα όσα πρόσφερε στον Σύλλογο μας και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.

http://www.paokfc.gr/nea/20160722-stin-zenit-o-robert-mak/

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #261 on: July 22, 2016, 20:59:37 »
"Μετά από δύο υπέροχα χρόνια ήρθε η στιγμή να πούμε αντίο. Ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε τα πάντα και νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Αγαπά πάρα πολύ την ομάδα και του αξίζει ό,τι καλύτερο. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και όλο το επιτελείο ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον υπέροχο κόσμο που από την πρώτη στιγμή μου έδειξε την αγάπη του. Εγώ και η οικογένειά μου ήμασταν χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη και αφήνουμε πίσω πολλούς φίλους. Εύχομαι η προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος εντός κι εκτός γηπέδων να τον οδηγήσει στην κατάκτηση τίτλων. Είναι τιμή μου που αποτέλεσα κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ"

Γεια σου ρε παικταρα
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #262 on: July 22, 2016, 21:36:12 »
Τιμιος-επαγγελματιας και πολυ καλος για τον ΠΑΟΚ που βρηκε οταν ηρθε

Τοσο δυσκολο ειναι να βρισκουμε 1-2 τέτοιους καθε χρονο?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #263 on: July 22, 2016, 22:01:04 »
Ο μακ δεν ήταν ένας τυχαίος παίχτης, τον μάζεψαν 15-16 χρονών σαν μεγάλο ταλέντο η μάντσεστερ σίτυ,δεν έπιασε  εκεί, όπως δεν έπιασε και κατόπιν στην γερμανία. Εδώ πέρσι ξεκίνησε πολύ καλά αλλά κατι θλάσεις και υποτροπές που έπαθε απο την γκάυλα του να παίζει ακόμα και στα φιλικά της πουστοεθνικής του τον φρέναραν. Φέτος ήταν αρκετά καλός μας έδωσε ωραίες στιγμές τα γκολ με ντόρτμουντ και προφανώς ήταν ευκαρία ζωής γιαυτόν να εξαργυρώσει την πολύ καλή χρονιά που έκανε. Σχεδόν 1,5 εκατομύριο συμβόλαιο το χρονο 4ετές θα κάνει με τους ρώσους, σύνολο έξι εκατομύρια δηλαδή, υπάρχει κανείς εδώ μέσα που να πιστεύει όχι αν έπρεπε να του τα δώσει ο μαίκηνας αλλά αν τα αξίζει?? Επίσης παρόλο που ήταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και θα μπορουσε να προπονούταν με την ομάδα και 25 αυγούστου να σε πεί με θέλει η τάδε ομάδα δώστε με 1 εκατομύριο αλλιώς θα φύγω τζάμπα σε 1 χρόνο σε έφερε και 3,5 εκατομμύρια με τα οποία πάση θυσία πρέπει να αποκτηθεί φορ αλλά και αντικαταστάτης του γιατί ο γκάρι από αριστερά δεν είναι τόσο καλός όσο από την άλλη πλευρά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #264 on: July 23, 2016, 17:35:04 »
Να θυμηθουμε οτι επαιζε αριστερα κοντος και εσυ δεξι κ κοντος φυσικα πηγε δεξια κ σε πηγαν εσενα αριστερα
Τιμιος μαλακακος
Καλη συνεχεια και ας εφυγες ατιτλος
Στειλε μας κανεναν παικταρα σλοβακο στο μελλον
Cu malaka

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #265 on: July 24, 2016, 11:20:02 »
Σε πλειστηριασμό με ζενιτ προφανώς δεν μπορείς να μπεις. Να τον ανανεώσεις από φεβρουαριο με τριπλασιασμό των αποδοχών του (όσα δηλ δίνεις στον αντικαταστάτη του) ίσως και να μπορούσες, αντί να κάνεις δήθεν κουβέντα για 400-500χιλ και να του λες ουσιαστικά από τότε περιμένω το γιουρο να σε πουλησω.
Κι εγώ ποτέ δεν τρελάθηκα με την ποδοσφαιρική αξία του μακ. Παρόλα αυτά ή προσφορά του στον περσινό ΠΑΟΚ ήταν τεράστια κι είναι πολύ αμφίβολο αν και πώς θα αναπληρωθεί. Διαφορετική θα ήταν ή κουβέντα αν μιλούσαμε για έναν από τους 6 πχ αξιόλογους του ΠΑΟΚ. Εδώ μιλάμε για αυτόν που ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα μέσοεπιθετικά. Πρώτα φτιαχνεις κορμό και μετά μπαίνεις στην (σωστή) λογική που περιγράφουν πολλοί.
Παρεμπιπτόντως δύσκολο το κόβω για σοβαρή μεταγραφή μεσοεπιθετικου πριν την εξασφάλιση τουλάχιστον ομίλων ΟΥΕΦΑ. Κι ακόμα και τότε αν τον φέρουν για 12 μήνες, πολύ δύσκολο να προσφέρει.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #266 on: July 24, 2016, 14:22:06 »
liako αυτά έκανε ο ρούλης και διαλύθηκε. Δεν λέω ότι είμαστε ρούλης, αλλά μέσα στη σεζόν να φωνάξεις τον μακ και από 300 χιλιάρικα που του έδινες να του δώσεις 1 εκατομμύριο επειδή ντεμέκ εχεις μεγιστάνα ιδιοκτήτη, δεν το έκανες ούτε με τον βιερίνια που ήταν 3 μακ μαζί. Άλλο να θες εναν παίχτη να μείνει κι άλλο να εκμεταλεύεται την κάψα σου σου ο παίχτης και να παίρνει λεφτά ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ. Γιατί για μένα ο μακ με μία χρονιά καλή στα 5 χρόνια 1 εκατομύριο το χρόνο δεν άξιζε.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #267 on: July 24, 2016, 19:39:32 »
Αδερφέ τασουλη λίγο απλοϊκή μου φαίνεται ή εξήγηση γιατί διαλύθηκε ο ρουλης.
Επίσης να διαλυθεις επειδή θα έδινες στον μακ όσα δίνεις στον αντικαταστάτη του (και στον Κλάους) μου ακούγεται ακραίο.

Το μόνο που λέω είναι ότι δεν μπορώ να δικαιολογησω την πώληση ενός παίκτη που ήταν περίπου το α και το ω της ομάδας επιθετικά, επειδή παίζει να πρέπει να τον πληρωσεις παραπάνω για να μείνει. Ειδικά όταν αυτοί που τον πουλάνε ευθύνονται για το γεγονός ότι ή ομάδα ήταν και μάλλον παραμένει μηδέν μπροστά.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #268 on: July 24, 2016, 19:58:27 »
Ακριβώς γιαυτό διαλύθηκε λιάκο το σκουλίκι, γιατί παίχτες που αξίζαν 200-300 χιλιάρικα τους εκανε συμβόλαια για 800 και 1 εκατομμύριο. Με αυτήν την λογική ότι επειδή ξεφεύγει από την μετριότητα ο κάθε μακ δώστου ενα εκατομμύριο, να δώσουμε και στον κάτσε 600, όπως δώσαμε και στον κλάους 750, να δώσουμε και στον τσίμιροτ αλλο ένα και γενικά όποιος κάνει μια καλή χρονιά να τον πλουτίζουμε  Τόσα λεφτά πρέπει να δίνεις μόνο σε παίχτες που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις και κατά την γνώμη μου ο μακ δεν ήταν ένας από αυτούς. Συμφωνώ ότι μπροστά είμαστε μια μετριότητα και περιμένω να έρθει επιτέλους ένα σοβαρό φορ όπως και ένα αριστερό εξτρέμ με τα λεφτά του λούκας και του μακ.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #269 on: July 26, 2016, 12:35:36 »
Τασούλη οι διοικήσεις του ρουλη ήταν και μάνατζερ των παικτών. Λαμογιά και kompla της μικρής ομάδας τους διέλυσε, όχι η επιθυμία να κρατήσουν τους αξιόλογους παίκτες όπως λέω εγώ για Μακ.

Επίσης φυσικά συμφωνώ μαζί σου ως γενική τοποθέτηση, οι παίκτες να μην πληρώνονται πάνω από την αξια τους.
Στον συγκεκριμένο ΠΑΟΚ όμως που είχε δυο αξιόλογους παίκτες, και για τον συγκεκριμένο παίκτη που ήταν ένας από τους δυο, δεν θα με χαλούσε καθόλου να τον έδινες 200 χιλιάρικα πάνω από την υποτιθέμενη αξια του.
Το ίδιο θα πω και για Tσιμιροτ αύριο μεθαύριο. Μέχρι τουλάχιστον να μαζευτούν 6-7 αξιόλογοι.
Κανέναν κίνδυνο δεν βλέπω εγώ να γενικευτεί το παραπάνω σε Κάτσε, Τζιώλη, Τζαβέλλα και τα λοιπά παλτά.

Το κουράσαμε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Πρόκριση από σήμερα, πώληση Lucas και ίσως δούμε κάναν σοβαρό παίκτη ακόμα.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #270 on: July 05, 2017, 12:29:36 »
Τα απολυτως τυπικα μενουν για την επισημοποιηση της επιστροφης του Μακ.
Το τρανσφερμαρκτ που σε αυτά τα θεματα δεν κανει συνηθως λαθος, τον εχει ηδη περασμενο σαν παικτη του ΠΑΟΚ.

https://www.transfermarkt.com/robert-mak/profil/spieler/92180

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #271 on: July 05, 2017, 13:09:22 »
Να πει καποιος τον γεμιστανα και τον μπετοβλακα τον γιο του οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μακεδονικος να παιζει με δανεικους.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #272 on: July 05, 2017, 14:26:00 »
Και η Γιουβέντους με Μοράτα δανεικό έπαιζε πρόπερσι, χαλάρωσε ρε αρχηγέ! Αν είναι να έρχονται δανεικοί από Ζενίτ και Μπορούσια Ντόρτμουντ π.χ., τότε δεν έχω θέμα. Αν έρχονται από Φενέρ και Λοκομοτίβ Μόσχας, τότε υπάρχει θέμα. Για μένα σημασία έχει να μπαίνει μέσα ο Χ παίκτης και να τα δίνει όλα και να σηκώνω κούπες. Αν είναι δανεικός με οψιόν, δανεικός χωρίς οψιόν, λεπτός, κοντός, ψηλός ή κεκές, δε με νοιάζει.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
« Reply #273 on: July 05, 2017, 15:05:57 »
Βρε καλά κάνει οποιαδήποτε ομάδα και παίρνει δανεικούς.
Πρόβλημα είναι όταν αυτοί δεν αποκτώνται για να πλαισιώσουν έναν υφιστάμενο κορμό.
Πρόβλημα είναι όταν επιστρέφεις στην λογική των 6μηνών και 12μηνών συμβολαίων για προφανείς λόγους που έχουν να κάνουν μονο με την τσέπη του ιδιοκτητη.
Το πρόβλημα τέλος θα είναι πάλι του χρόνου, αφού τελειώσει ο δανεισμός, που θα αποχωρήσει αν καταφέρει να ξεχωρίσει (τουλάχιστον αυτό δείχνουν τουλάχιστον 5 παραδείγματα κατά τη διάρκεια της διοίκησης Σαββίδη).

Τέλος πάντων, κουβέντα για οποιαδήποτε μεμονωμένη περίπτωση δεν έχει και πολύ νόημα. Έξι χρονια είναι πολύς καιρός για να μην έχουν βγάλει όλοι τα συμπεράσματα τους.
Συμπτώσεις επαναλαμβανόμενες για έξι χρονια προφανώς δεν είναι απλά συμπτώσεις.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #274 on: July 05, 2017, 15:55:16 »
Θεμα χρονου να ακουσουμε τι παιχταραδες ειναι οι Εμενικε, Καρσελα, Γουσταφερσασον πως στον πουτσο τον λενε και Λιβαγια σε σχεση με τον Μακ..

Μεγαλη προσθηκη ο Σλοβακος κυριως επειδη μας ξερει και τον ξερουμε.. επισης μπορει να προσφερει και στο σιχαμερο 4-4-2 που προσπαθει να περασει ο Κινας αλλα επισης κουμπωνει καλα και στα περσινα συστηματα που αναγκαστικα σε καποια φαση θα γυρισουμε εκει.. εχει και το κινητρο να παει στο Μουντιαλ του χρονου και για αυτο νομιζω οτι ερχεται καυλωμενος να παιξει και να ξεχωρισει

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #275 on: July 05, 2017, 16:28:33 »
Επίσης ας κανονίσει το μουνι να ξαναφύγει άτιτλο.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #276 on: July 05, 2017, 16:58:10 »
Tον γουσταρα πολυ τον μακ απο την αρχη. Τετοιοι γρηγοροι παικτες κανουν χαωδη διαφορα στην ελλαδα τουλαχιστον.
Να γουσταρουμε λιγο μπαλιτσα με μακ πριγιο
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #277 on: July 05, 2017, 17:30:03 »
Ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε πριν από λίγο στον πετρουλάκη και λίγο έως πολύ τάχωσε στη παε για τον Μακ.
Είπε ότι ο παίχτης δεν είναι από αυτούς που θα κάνουν την διαφορά, δεν είναι ηγέτης, και που τον είχαμε τόσα χρόνια τι πέτυχε η ομάδα?
Ειπε ότι ..δεν μπορεί με προσθήκες τύπου Μακ και Ζαϊρο να έχουμε υψηλούς στόχους. Ξαναζεσταμένο φαγητό κοινώς.
Εγώ συμφωνώ με τον Βασιλάκο. Δεν μπορεί ομάδα με τη δυναμική του ΠΑΟΚ να αναζητεί λύσεις σε ξαναζεσταμένα φαγητά.
Ναι την τελευταία χρονιά έβαλε 20 και βάλε δεν θυμάμαι γκολ. Πόσα έχασε? Σε πόσα παιχνίδια που έκαιγε η μπάλα σκόραρε? Κλάιν μάιν παίκτης.
Μπαίνει γκολ χωρίς την μπάλα.
Γεμιστάνα βάλε χρήματα και κάνε μία κανονική μεταγραφή.......

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #278 on: July 05, 2017, 18:00:58 »
Αφου το ειπε ο Βασιλακος τοτε κλαιν μαιν θα ειναι ο Μακ.. φερτε αλλους  :'( :'(

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #279 on: July 05, 2017, 18:46:03 »
Ο Βασίλης Βασιλάκος μίλησε πριν από λίγο στον πετρουλάκη και λίγο έως πολύ τάχωσε στη παε για τον Μακ.
Είπε ότι ο παίχτης δεν είναι από αυτούς που θα κάνουν την διαφορά, δεν είναι ηγέτης, και που τον είχαμε τόσα χρόνια τι πέτυχε η ομάδα?

Ας επιστρεψει ο Σαλπιγγιδης που είναι και κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ. Ιδια θεση παιζουν, είναι και πιο φθηνος, μα πανω από όλα ΠΑΟΚτσακι, ΕΛΛΗΝΑΣ και ηγέτης.