Author Topic: Robert Mak  (Read 14967 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Robert Mak
« Reply #200 on: May 27, 2016, 20:32:56 »
δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις που να θελει να φυγει ο μακ απο τον ΠΑΟΚ ... αλλα δυστυχως θελει ο μακ και ο ατζεντης του και μαλλον αυτο θα συμβει

αν ισχυουν τα νουμερα που ακουγονται, για προτασεις πανω απο 4 εκατ τοτε μην τρελαθουμε κιολας, βρισκεις και καλυτερο παικτη απο τον μακη...

μην ξεχναμε οτι τον παικτη τον πηραμε με 350.000 απο την γερμανια ... πορτο κτλ το κανουν αυτο χρονια, αγοραζουν φτηνα και πουλανε ακριβα ... το ζητημα ειναι να αντικαθηστουθμε τον καθε μακ που φευγει με εναν καλυτερο

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #201 on: May 27, 2016, 21:00:09 »
To ζητημα ειναι blue οτι παικτες σαν τον Μακ στον ΠΑΟΚ βρισκεις ανα 3 χρονια.
Προφανως ο Μακ κ θελει να φυγει οταν τον πλαισιωνουν ο Μαλεζας, ο Κιτσιου και ο Πελκας. Το θεμα ειναι να τον πλαισιωνουν παικτες σαν αυτον για να μεινει..
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: May 30, 2016, 00:44:23 »
Μιλάμε για τελευταίο σου και πιο κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα ....περπατούσες. Με στεναχώρησες ρε φίλε

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #203 on: May 30, 2016, 01:06:55 »
Εμένα δεν μου φάνηκε αδιάφορος, έκανε τα κλασικά τρεξίματα του , μπροστά τουλάχιστον

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #204 on: June 11, 2016, 00:29:44 »
Ελπίζω να κάνει ματσάρες με Ρωσία & Αγγλία.
Παίζει άνετα σε ομάδες τύπου Ζενίτ & Γουέστ Χαμ.
Πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο ηχηρή η πώλησή του.

* Μακάρι να κάνει κανα γκολ κι ο Κάτσε.
πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #205 on: June 11, 2016, 20:39:34 »
Παιξε μπαλα να σε πουλησουνε, να βγαλει τις διακοπες του ο γεμιστανας.
Βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #206 on: June 11, 2016, 20:58:52 »
Πολύ μέτριος, προς το κακός, παρά την ασίστ στο γκολ. Προβλέπω να μένει μαζί μας για πολλά χρόνια. Να γράψει 100 φορές: δεν θα ξαναζητήσω ποτέ μεταγραφή, θα μείνω για πάντα ταπεινός στρατιώτης του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Ο Κάτσε κλασσικός, τον ξέρουμε, δεν περιμέναμε θαύματα. Ξενέρωσε η Ίντερ που ειχε έτοιμα τα 5.000.000. Μάλλον και αυτός θα μείνει.

Υ.Γ. 2 Να αποκλειστούν γρήγορα και η Σλοβακία και η Αλβανία να ξεκουραστούν οι παίκτες μας για τα προκρματικά.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #207 on: June 11, 2016, 22:56:18 »
Παιξε μπαλα να σε πουλησουνε, να βγαλει τις διακοπες του ο γεμιστανας.
Βρε τον φουκαρα τον ΠΑΟΚ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsompanoskylo

• Αποστολή
  • **
« Reply #208 on: June 11, 2016, 23:44:33 »
με τέτοια εμφάνιση, οχι μεταγραφή, αλλα μείωση συμβολαίου

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #209 on: June 12, 2016, 00:09:10 »
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά αυτό που έγραψε ειναι οτι έκανε τη μπούκα και την ασσίστ στο μοναδικό γκολ της ομαδας του και ηταν απο αυτους που ανέβασαν την ομάδα στο καλό της διάστημα. Δηλαδή "θαμπωθήκατε" απο κάποιον σε αυτο το ματς; Ακόμα και ο Χάμτσικ που παίζει στη Νάπολι και ειναι όντως παικταράς δεν έκανε κατι φοβερό. Μια μέτρια ομάδα ειναι η Σλοβακία.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #210 on: June 12, 2016, 00:12:19 »
καλα τα λέει ο Θέμης,
μια χαρά έπαιξε εκει στο 2ο,
τι περιμένετε να κάνει, ενα σωρο σκουπιδια για παίκτες είχε μέσα η σλοβακία που υποτίθεται ειναι και πιο αστερια και πιο ακριβοπληρωμένοι και δεν κάναν τίποτα,
αναίτιο κράξιμο

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #211 on: June 12, 2016, 00:13:02 »
Έτσι ακριβώς
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #212 on: June 12, 2016, 00:25:09 »
καλα τα λέει ο Θέμης,
μια χαρά έπαιξε εκει στο 2ο,
τι περιμένετε να κάνει, ενα σωρο σκουπιδια για παίκτες είχε μέσα η σλοβακία που υποτίθεται ειναι και πιο αστερια και πιο ακριβοπληρωμένοι και δεν κάναν τίποτα,
αναίτιο κράξιμο

Εγώ θέλω να μείνει ο Μακ, έστω και άν είναι δύσκολο, γιατί έχει καλό βιογραφικό. Ωστόσο σήμερα έχασε μία καλή ευκαιρία, μακάρι να χάσει και τις άλλες δύο. Άν δεν δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση, πιστεύω θα προτιμήσει να μείνει στον ΠΑΟΚ. Ο Χάμσικ, ΣΚρτελ κλπ έχουν αποδείξει ποίοι είναι σε υψηλό επίπεδο, ο Μακ υποτίθεται θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα με πιο πολλά λεφτά. 

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #213 on: June 12, 2016, 01:07:02 »
Με την σημερινή εμφάνιση κλείδωσε η μεταγραφή πιστεύω. Στο πρώτο άφαντος ήταν στο δέυτερο ο κορυφαίος, με την ασιστ κι άλλα 2-3 σουτ καλά να σκοράρει, δηλαδή ο χάμσικ ο βάις και ο ποιος άλλος έπαιζε εκεί μπροστά τι παραπάνω έκανε. Πολύ καλή εμφάνιση στο δευττερο ημίχρονο έκανε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #214 on: June 12, 2016, 16:41:09 »
ωραια,πανηγυριζουμε λοιπον και τρομαξα προς στιγμη με αυτα που διαβαζα..παραλιγο λεω, να μας εμενε κανας καλος παικτης  :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #215 on: June 12, 2016, 20:15:51 »
Παίκτες τύπου Μακ κυκλοφορούν κατά δεκάδες.
Παίκτες που δεν θα φτάσουν ούτε το 50% της αξίας ενός Βούκιτς, Βιεϊρίνια κλπ.
Θυμηθείτε τα αζήτητα που ήταν πριν δυο χρόνια.
Απλά, παίκτες τύπου Γκολάσα, Ίνιγο Λόπεθ κλπ κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες.
Η ανασφάλειά σας για τον αντικαταστάτη του είναι ανεπίτρεπτη. Ειδικά τώρα που τα μή αναμενόμενα εσόδα μπορεί να είναι 8ψήφια...
Για τους δε αφελείς που πιστεύουν ότι υπάρχει αλλοδαπός που θα προτιμήσει την σουπερλιγκ αντί μιας μπας κλας ομάδας στην πριμέρα ή την μπουντεσλίγκα, ουδέν σχόλιο.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #216 on: June 12, 2016, 21:31:26 »
εννοειται οτι παικτες σαν τον μακ στον πλανητη κυκλοφορουν κατα δεκαδες..κοροιδα παλι θα τους πιασουμε αυτους που θα τον χρυσοπληρωσουν απο μπουντεσλιγκες-πριμερα κτλ που τον θελουν ας πουμε-αν τον θελουν :'( μου αρεσει που μετα κραζεται τον κολκα που χαλαρα λετε τα λογια του  :'(
ενταξει,μαλακας ο ιβαν αν δεν τον πουλησει..απλα το προβλημα στη συζητηση μας ειναι ,οτι δεν ειμαι ο γιος του ο τζορτζης να νοιαζομαι για τη τσεπη του , ασε που και αυτος μπορει να στραβωνει..ο κατσαρης ας πω καλυτερα και ο δημοκρατης παπαδοπουλος  :'(

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #217 on: June 12, 2016, 22:32:20 »
Χορτάσαμε από δεκάδες μακ...

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: June 13, 2016, 03:04:26 »
Εγώ ελπίζω σε κάτι καλύτερο του Μακ.
Δε λέω, καλός ο Μακ για το επίπεδο της λίγδας και τα προκριματικά τού γιουρόπα αλλά για τα προκριματικά τού τσου λου χρειαζόμαστε 1 και 2 κλικ ποιοτικότερους μεσοεπιθετικούς -τύπου Βούκιτς, Ντέβιτς, Λούκας κλπ.
Θέλω να πιστεύω ότι ο Τζαλμά κι ο Γκάρυ θα είναι οι δευτεροτρίτοι με τον Μυστακίδη τέταρτο.
Όπως κι ότι θα πάρουν ποιοτικότατο 10άρι/ψευτο9ρι (επιπέδου Βούκιτς κι όχι Φακούντο) -δίνοντας χώρο & χρόνο στον Πέλκα να εξελιχθεί.

** Οι παραπάνω δύο "επιθυμίες" είναι απολύτως ρεαλιστικές εάν επιβεβαιωθούν τα ποσά που φημολογούνται για τους Μακ & Λούκας. Η πραγματική επιθυμία είναι να καυλώσει λιγάκι ο Βάνιας και όπως έβαλε πέρσυ 4-5 μύρια να τα βάλει και φέτος για να προστεθούν στην 11άδα 8άρι & στόπερ ολκής.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #219 on: June 13, 2016, 13:08:47 »
και ζησανε αυτοι καλα και εμεις καλυτερα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ