Η ομάδα προχτές αξιοπρεπής, πίσω δεν είχε κανένα πρόβλημα μπροστά όμως το απόλυτο μηδέν. Πολλές μπαλιές κλέψαμε αλλά αντεπίθεση δεν βγάλαμε ούτε μία. Μονίμως η μπάλα πίσω στα στόπερ, καμιά διάθεση να βγει γρήγορα μπροστά. Ακόμα αυτόν τον μέτριο λούκας άμα κρατούσαμε και τον ινσουράλδε μόνο από πέρσι θα ήταν καλύτερη η ομάδα. Ένα ακόμα θετικό ότι φαινεται γυμνασμένη η ομάδα καλά, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό τέτοια εποχή. Επίσης κάτι που δείχνει πόσο κουτουρού και στον αυτόματο πιλότο πάει το αγωνιστικό τμήμα, δεν μπορεί να σκέφτεσαι να παίξεις 3-5-2 ή 3-4-3 και να διώχνεις τον λίνο τον μοναδικό πλάγιο μπακ που είχαμε και μπορούσε να παίξει όλη την πλευρά μόνος του. Στους παίκτες τώρα, ο γλύκος δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα αλλά 3-4 φορές βγήκε ωραία και καθάρισε επικίνδυνες φάσεις. Ο κίτσιου καλός, πάνω κάτω προσπαθούσε, ο ρατ πίσω κανένας κίνδυνος μπροστά λίγα πράγματα. Τα στόπερ κατσικάς σκόνδρας καλοί, χωρίς λάθος, τζαβέλας κακός στο πρώτο ημίχρονο. Τζιόλης με λάθη, μαντούρο τα αυτονόητα. Κλάους δεν φάνηκε, γκολάσα τα ίδια, ο κοντός καλός παραδόξως.
Επίσης θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα. Ντεμέκ έχει ο ΠΑΟΚ τις καλύτερες ακαδημίες και αρχίδια, έκανε ο περέιρα εκεί στο 80 κάτι μια μπούκα από τα δεξιά και πέρασε σαν σταματημένο τον αριστερό μπακ της ίντερ με μια τρίπλα. Τέτοια τρίπλα δεν έχω δει ποτέ να κάνει παίκτης του ΠΑΟΚ από τις ακαδημίες, προσπάθησε εκεί ο κίτσιου μια φορά και παραλίγο να πάθει θλάση. Τα ταλέντα μας περιορίζονται να στοπάρουν την μπάλα και να την πασάρουν πίσω στα 10 μέτρα. Κλάιν μάιν δηλαδή. Κάνε ρε φίλε, μια προσποίηση, μια τρίπλα, μια κάθετη πάσα δείξε ότι το κατέχεις ρε ταλέντο νεαρέ παίκτη του ΠΑΟΚ. Κατ΄εμέ κανένα ταλέντο δεν υπάρχει στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ.