Κίτσιου : αμυντικά τραΐ
Ρατς : κλάιν μάιν
Βίτορ : πέρασε απαρατήρητος
Τζαβέλλας : φέρτε μου να διώξω
Μαντούρο : είμαι 6άρι, την μπάλα από τους στόππερ την αποφεύγω πάντα, ακόμα κι ο τζιόλης είναι καλύτερος μου
Κάτσε : τρέχω κι αν ο δίπλα μου είναι αγγούρι, γελάει ο πλανήτης
Γκολάσα : Κάτι ξέρω, αλλά προς το παρόν δυσκολεύομαι
Σάλπι : παίζω και στα αριστερά. δεν έχω λόγια, χωρίς εμπάθεια θα πω απλά ο χειρότερος και από τους 70 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε η παναγιά σήμερα
Μακ : Σαν τη μύγα μες στο γάλα χωρίς βέβαια να είναι κάτι τρομερό, αλλα αναντικατάστατος.
Κλάους : Βελτιωμένος αισθητά εκτός περιοχής.
Σκόνδρας : επικίνδυνος
Κατσικάς : κίνδυνος-θάνατος
Ποζατζίδης : καλός για Κ-20 και μόνο
Κωνσταντινίδης : χρόνια πολλά
Τζιόλης : μπαίνει και η μπάλα περνάει και από το κέντρο πλέον, ντροπή πραγματικά γι'αυτήν την ομάδα αλλά μάλλον αναντικατάστατος και αυτός

(κλαυσίγελος)
Σαββίδης : θετικός, αν μάθει όταν παίρνει την μπάλα να μην κοιτάει με λύσσα να τη δώσει πίσω, θα σταθεί
Περέυρα : Σίγουρα καλύτερος από Σαλπιγκόλ, ακόμα και αμυντικά. Εντός περιοχής έχει καλές κινήσεις
Κουλούρης : Φαίνεται ότι το έχει, άντε να τον δούμε να παίζει κι αυτόν αλλά με τους κροκόδειλους της εθνικής δύσκολα
Τζανδάρης : Ναυάγιο
Σπυρόπουλος : Δυστυχώς δεν μπορώ να τον πω χειρότερο από τον Ρατς..
90λεπτο μόνο ο Κάτσε.
Έγκλημα όσο δεν αποκτάται εξτρέμ και βλέπουμε το σίχαμα να παίζει αριστερά,παντού χωράει αυτή η πουτάνα, μέχρι τα 36 του στην 11άδα και μετά στη διοίκηση μην ξεχνιόμαστε.
Έγκλημα όσο δεν αποκτάται 6άρι να ξέρει μπάλα να μοιράζει.
Έγκλημα όσο δεν αποκτάται τουλάχιστον ένα σέντερ μπακ.
Έγκλημα όσο δεν αποκτάται σέντερ φορ (αυτό έτσι για να κοροϊδευόμαστε).
Υ.Γ.: Είναι σαφές ότι κοντράρουμε QPR στην πρεμιέρα της Αγγλίας όπου και να παίζει.