Author Topic: Προετοιμασία και Φιλικά 2014/2015  (Read 5025 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
Απ: Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2014/2015
« Reply #60 on: August 03, 2014, 10:32:07 »
Θελουμε ΣΤΟΠΕΡ επειγόντως!!!

Τουλάχιστον από τερματοφύλακα ησυχάσαμε για τα επόμενα 3 χρόνια, τουλάχιστον. Τεράστια κίνηση στο πρώτο γκολ.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Απ: Προετοιμασία και Φιλικά 2014/2015
« Reply #61 on: August 03, 2014, 11:36:59 »
Δεν ξέρω για εσάς , αλλά για εμένα -αν εξαιρέσεις το πρώτο 10-15λεπτο - με άρεσε η ομάδα. Θέλει ακόμα δουλειά αλλά μ'αρεσε. Αυτά
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #62 on: August 03, 2014, 12:23:34 »
Η τρίτη θεση δε χάνεται με τιποτα...

Γαυρος πρωταθλητής απο Δεκέμβρη κι εσυ πάλι ουεφάκι...

Αφού γουστάρουμε να μας αδικούνε και να μας πηδάνε χωρις σάλιο η απαξίωση τελικα ειναι απολύτως φυσιολογική...

Καλό κουράγιο..

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #63 on: August 03, 2014, 13:36:12 »
Δεν ξέρω για εσάς , αλλά για εμένα -αν εξαιρέσεις το πρώτο 10-15λεπτο - με άρεσε η ομάδα. Θέλει ακόμα δουλειά αλλά μ'αρεσε. Αυτά

μη λες με αρεσε ο ΠΑΟΚ εδω μεσα .....θα σε πουν αβανταβορο .κολκακια .παοκμανιακια κτλ.......εδω βασιλευει το τρολαρισμα η κακια γκρινια οι ψαγμενοι οι υπερανω κτλ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #64 on: August 03, 2014, 13:40:40 »
Ξεκινήσαμε απελπιστικά αλλά συνήλθαμε. Πάντως υστερούμε πολύ στα αμυντικά χαφ, ο Μαντούρο είναι άχρηστος. Δεν βοηθάνε καθόλου επιθετικά, τρεξίματα μηδέν. Ο Τζανδάρης ήταν καλύτερος, αυτό τα λέει όλα. Θυμάμαι τον Νάτχο και κλαίω.Ο Μακ έδειξε καλά στοιχεία, Ο Μάρτενς δείχνει να ξυπνάει.

Έτσι το πολύ τρίτους μας βλέπω.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #65 on: August 03, 2014, 14:08:13 »
Μάλλον θετικό πρόσημο από τη χθεσινή εμφάνιση, τουλάχιστον επιθετικά γιατί αμυντικά είναι ένας προς έναν όλοι επικίνδυνοι.

Κατσικάς : ΜΠΟΥΛΟ τώρα. Βίτορ : Σοβαρέψου. Μαντούρο : Θλίψη, δεν έχει τίποτα αυτός ο παίχτης.

Περέυρα : ανθρωπίσκος ποδοσφαιριστής, απλά ίσως βάλει 5-6 γκολ στην ελλάδα. Μακ : σοβαρός παίχτης.

Τουλάχιστον έναν σέντερ μπακ θέλουμε, έναν αμυντικό να πάρει την μπάλα από τους στόππερ και να μην κρύβεται, ένα χαφ μπροστά από τον αμυντικό χαφ , έναν εξτρέμ κι ένα σέντερ φορ.

Προβλέπω έναν παίχτη ακόμα να παίρνουμε, γυρνάει μήτσος,ιντζίδης,πόζογλου,τζιώλης,τζάβι, όλα καλά.

Εσύ ρε Γιακουμή αγόρι μου, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να βγεις εκεί έξω? Μέχρι κι ο κοντός θα στο κάρφωνε έτσι όπως βγήκες, κάτσε στο τέρμα κι όποιος μπορεί ας σουτάρει στις γωνίες.

Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #66 on: August 03, 2014, 14:10:13 »

μη λες με αρεσε ο ΠΑΟΚ εδω μεσα .....θα σε πουν αβανταβορο .κολκακια .παοκμανιακια κτλ.......εδω βασιλευει το τρολαρισμα η κακια γκρινια οι ψαγμενοι οι υπερανω κτλ

ποιος θα του το πει;

εγω παντως εδω μεσα γνωριζω ατομα που τρεχανε τρεχουνε και θα συνεχιζουν να τρεχουνε ειτε παιζεις μπαλα στο γουαιτ χαρτ λεην ειτε στο κομποτης αρινα με οποιον και να παιζεις ενδεκαδα

ανθρωπους που ποτε δεν κατηγορησανε τους παιχτες που δεν μπορουν αλλα αυτους που τους φερνουνε αυτους που τους βυσματωνουνε αυτους που σε τρυπησαν σε ρουφιανεψανε σε κοροιδεψανε σε ξενερωσανε σε κανανε αποχαυνωμενο οπαδο οπως εισαι και αποχαυνωμενος πολιτης μιας σαπιας καταστασης που ονομαζεται ελληνικη κοινωνια

αυτο που γραφεις ειναι σαν να λες αυτοι εδω μεσα δεν αγαπανε τον ΠΑΟΚ.ποιος εισαι εσυ που κρινεις;

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #67 on: August 03, 2014, 14:40:04 »
Το Μάϊο(Μάη) θα' μαστε καλά ...

30 θα είναι τα κεράκια φέτος στην Τούρτα Ιβάν ... και θα την φας μόνος σου ολόκληρη ...
« Last Edit: August 03, 2014, 15:00:11 by banis »

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: August 03, 2014, 16:01:50 »

ποιος θα του το πει;

εγω παντως εδω μεσα γνωριζω ατομα που τρεχανε τρεχουνε και θα συνεχιζουν να τρεχουνε ειτε παιζεις μπαλα στο γουαιτ χαρτ λεην ειτε στο κομποτης αρινα με οποιον και να παιζεις ενδεκαδα

ανθρωπους που ποτε δεν κατηγορησανε τους παιχτες που δεν μπορουν αλλα αυτους που τους φερνουνε αυτους που τους βυσματωνουνε αυτους που σε τρυπησαν σε ρουφιανεψανε σε κοροιδεψανε σε ξενερωσανε σε κανανε αποχαυνωμενο οπαδο οπως εισαι και αποχαυνωμενος πολιτης μιας σαπιας καταστασης που ονομαζεται ελληνικη κοινωνια

αυτο που γραφεις ειναι σαν να λες αυτοι εδω μεσα δεν αγαπανε τον ΠΑΟΚ.ποιος εισαι εσυ που κρινεις;

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,1913.760.html

για αυτους τους ΛΙΓΟΥΣ εδω μεσα ΠΟΥ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ σεβομαι συνεχιζω να ειμαι μελος του φορουμ........

..........το σχολιο μου δεν αναφερεται σε ολους  αλλα ..στη νοοτροπια (που σωστα αναφερες)  κυριαρχει τελευταια και εδω μεσα.....

Jordan-4

• Guest
« Reply #69 on: August 03, 2014, 16:37:48 »
mi masas grmaki dosto ksaderfaki mou an to dhs ton giordanh xeretismous

Jordan-4

• Guest
« Reply #70 on: August 03, 2014, 16:44:42 »
μη μασάς ντερβίση το "παοξιδιλικι" είναι bάρι φορτίο το κουβαλάς κάθε μέρα στις plates στη συμπεριφορά και μεστά μυαλά σου χέσε τώρα πια forum και τι γραφει ο κάθε αλήτης να πούμε to aliths de pah gia ton billy

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #71 on: August 03, 2014, 18:35:46 »
Δηλαδη ποσο ακριβος ειναι ενας παικτης που ξερει να κανει ΚΟΝΤΡΟΛ και να δινει μια ΠΑΣΑ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ποσο ακριβος ειναι γαμω τη σαπιλα σας μουνοπανα.
Παλι τα ιδια θα εχουμε φετος μια στο καρφι και 4 στο πεταλο
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #72 on: August 03, 2014, 18:42:59 »
mi masas grmaki dosto ksaderfaki mou an to dhs ton giordanh xeretismous

εχω καιρο να τον δω  ......αμα τυχει  θα του δωσω.....

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #73 on: August 04, 2014, 17:54:05 »
⇒«Ðñüôáóç ãéá ÍÜô÷ï ç ÔÓÓÊÁ»
ÑåðïñôÜæ áðü ôï ÉóñáÞë óôÝëíïõí ôïí Ìðßìðñáò ÍÜô÷ï óôçí ÔÓÓÊÁ Ìüó÷áò, áíáöÝñïíôáò üôé ôïõ Ý÷åé êáôáèÝóåé åðßóçìç ðñüôáóç! Óå ëßãï ðåñéóóüôåñá... ...
⇒Ï… ó÷ïëéáóôÞò Ãêóðïýñíéíãê!
Ï Áõóôñéáêüò ðïñôéÝñï êáé ôï ÌÜíôóåóôåñ-Ëßâåñðïõë
⇒ÐáñïõóéÜóôçêå ï ºíéãï Ëüðåè
17:02 | 04-08-2014 ¸ôïéìïò ãéá ôç íÝá ðñüêëçóç óôçí êáñéÝñá ôïõ åìöáíßóôçêå ï ºíéãï Ëüðåè, êáôÜ ôçí ðáñïõóßáóç ôïõ áðü ôçí Êüñäïâá....
⇒Ðñïò Ñùóßá ï ÍÜô÷ï;
Ôé áíáöÝñïõí ïé Éóñáçëéíïß ãéá ôï ìÝëëïí ôïõ óõìðáôñéþôç ôïõò
⇒"ÅðéóôñÝöåé óôç Ñùóßá ï ÍÜô÷ï;"
Óôï ÉóñáÞë ãñÜöïõí ãéá ôçí ðñïïðôéêÞ ï Ìðßìðñáò ÍÜô÷ï íá óõíå÷ßóåé ôçí êáñéÝñá ôïõ óôçí ÔÓÓÊÁ Ìüó÷áò. ç éóôïóåëßäá sport5.co.il õðïãñáììßæåé ðùò ï óõãêåêñéìÝíïò óýëëïãïò êáôÝèåóå åðßóçìç ðñüôáóç.
⇒Óôá ðñÜóéíá ï Ëüðåè!
Ðáßêôçò ôçò Êüñäïâá êáé ìå ôçí âïýëá ï Éóðáíüò
⇒ÅðÝóôñåøáí ìå ðñïâëÞìáôá óôçí Ôïýìðá
Ï ÐÁÏÊ åðÝóôñåøå óôéò ðñïðïíÞóåéò ìåôÜ ôï öéëéêü ìå ôçí ÍÜðïëé ìå ôïí ÁíáóôáóéÜäç íá ðåñéìÝíåé ôçí áðïãåõìáôéíÞ ðñïðüíçóç ãéá íá ìÜèåé óå ôé êáôÜóôáóç âñßóêïíôáé ïé ÊëÜïõò, ÃêïëÜóá êáé Ìáê.   Ïëïêëçñþèçêå ç ðñùéíÞ ðñïðüíçóç ôçò ïìÜäáò ðïõ áöïñïýóå ðåñéóóüôåñï äïõëåéÜ óôç öõóéêÞ êáôÜóôáóç...
⇒×ñõóþíåé ÍÜô÷ï!
Ç ÔÓÓÊÁ äßíåé ðïëëÜ ëåöôÜ óôïí Éóñáçëéíü
⇒«Ðñüôáóç ÐÁÏÊ ãéá ôïí Ëïýêïâéôò»
Ï ÐÁÏÊ äåäïìÝíá Ý÷åé áíÜãêç åíßó÷õóçò óôï êÝíôñï ôçò ÜìõíÜò ôïõ êáé óå áõôÞí ôçí êáôåýèõíóç êéíïýíôáé ïé äéïéêïýíôåò ôçí ïìÜäá. Óýìöùíá, ìÜëéóôá, ìå ôçí éóôïóåëßäá sportske.net ï äéêÝöáëïò» ...
⇒Ï Áããåëßäçò óôçí Ôïýìðá
Ï ÉÜêùâïò Áããåëßäçò âñÝèçêå íùñßò ôï ðñùß ôçò ÄåõôÝñáò (4/8) óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ êáé áöïý ãíùñßóôçêå ìå ôá ðåñéóóüôåñá óôåëÝ÷ç ôïõ óùìáôåßïõ, óôç óõíÝ÷åéá ìÝ÷ñé ôï áðüãåõìá åíçìåñþèçêå ãéá üëá ôá èÝìáôá ôïõ ÄéêåöÜëïõ.    Ï Áããåëßäçò Ýðéáóå äïõëåéÜ óôïí ÐÁÏÊ áðü ôï ðñùß ôçò Äåõ...
⇒«Êáëýôåñïé ìå ôïõò äéåèíåßò»
Ôï âßíôåï ìå ôéò äçëþóåéò ôïõ ÓëïâÜêïõ
⇒Ç «áðïëïãßá» ôïõ Ìáê (video)
H óõíÝíôåõîç ôïõ ÓëïâÜêïõ on camera

⇒ÐÁÏÊ, Gayros êáé ÐÜíôåö!
Ôé ãñÜöïõí ïé Éôáëïß ãéá ôï åíäéáöÝñïí ôùí äýï ïìÜäùí...

⇒ÖïõëÜñåé ãéá óôüðåñ
Óïâáñü ôï ðñüâëçìá óôï êÝíôñï ôçò Üìõíáò
⇒Ï Óáââßäçò èÝëåé íá åêèÝóåé ôïí Ãêáñóßá!
13:04 | 04-08-2014 Eóåßò ìðïñåßôå íá ëÝôå ü,ôé èÝëåôå. Åãþ äåí ìðïñþ íá ôï âãÜëù áðü ôï ìõáëü ìïõ, ï Óáââßäçò Ý÷åé âÜëåé óêïðü íá åêèÝóåé ôïí ÐÜìðëï ôçò êáñäéÜò ìáò êáé íá ôïí îåñéæþóåé áðü ôçí êáñäéÜ ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ. ÃñÜöåé ï Ãéþñãïò Æá÷á...
⇒ÍÜô÷ï ãéá ÐÁÏÊ: "Ôï ïéêïíïìéêü..."
12:56 | 04-08-2014 Ôé åßðå ï Éóñáçëéíüò Üóïò ãéá ôï åíäå÷üìåíï íá öïñÝóåé îáíÜ ôç öáíÝëá ôïõ ÄéêÝöáëïõ;...
⇒Åðéáóå äïõëåéÜ ï Áããåëßäçò
Ï íÝïò ðñüåäñïò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, ÉÜêùâïò Áããåëßäçò, âñßóêåôáé áðü ôï ðñùß ôçò ÄåõôÝñáò óôçí Ôïýìðá. Ôé äÞëùóå ï ÑÜöá Ìðåíßôåè ãéá ôçí ïìÜäá ôïõ ¢ããåëïõ ÁíáóôáóéÜäç.
⇒Óôç Èåóóáëïíßêç ìå ôçí êïýðá (video)

ÁðïìÝíåé ôï ôåëéêü ñáíôåâïý
04-08-2014 | arenafm.gr

Ï ¢ããåëïò êáèçóõ÷Üæåé, áëëÜ...
04-08-2014 | enet.gr

Tï promo ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ
04-08-2014 | novasports.gr

ÐåñéìÝíïõí åéäïðïßçóç
04-08-2014 | arenafm.gr

Ôï óôïß÷çìá ôçò ÓðáñôÜê: ÉíóáïõñÜëäå!
04-08-2014 | thessports.gr

"ÅðéóôñÝöåé óôç Ñùóßá ï ÍÜô÷ï;"
04-08-2014 | sport24.gr

ÐáñïõóéÜóôçêå ï Ëüðåè
04-08-2014 | metrosport.gr

«×ñåéÜæïíôáé ìåôáãñáöÝò»
04-08-2014 | arenafm.gr

Ï ÷ñÞóôçò PAOK FC / ÐÁÅ ÐÁÏÊ åíçìÝñùóå ôç öùôïãñáößá ôïõ åîùöýëëïõ.
1 þñá · ÔñïðïðïéÞèçêå ·
Ôçí Ôñßôç 20:00 ôo ðñþôï öéëéêü ðáé÷íßäé óôç Ôïýìðá ÐÁÏÊ - SKODA ÎÜíèç
ÅéóéôÞñéá http://goo.gl/vG0xmh

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #74 on: August 05, 2014, 12:42:23 »
σημερα με ξανθη πρεπει να ακουστουν αληθειες... και τις μονες αληθειες θα τις φωναξει ο κοσμος

δυστυχως ειμαι μακρια αλλα ολα τα παιδια που θα πανε σημερα γηπεδο ας δωσουνε στιγμα... παει κ αυτη η χρονια χαμενη, φωναξτε ρε γαμωτο τουλαχιστον μην μας παιρνανε κ ολους για μαλακες

ειδικα την πουτανα την γλαστρα των 7.000 ευρω το εχω καημο να ακουσω ενα συνθημα... βρυζα μπινε πουτανας γιε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #75 on: August 05, 2014, 13:09:55 »
Ο βρύζας πρέπει να την ακούσει που φέρνει δώνηδες, κουμαλούς, βιβιάν, ρομπερ,σπυροπουλους,λοπεζ,τζαβέλες, κατσουράνηδες,σκόνδρες, και είναι ακόμα εκεί που είναι??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #76 on: August 05, 2014, 13:19:44 »
δεν εχεις αδικο τασουλη... βαρας το σαμαρι να ακουσει ο γαιδαρος ομως

ο ιβαν ειναι μυρωδιας, αν δεν τον γκαζωσουμε εμεις δεν παιρνει χαμπαρι τι γινεται... ελπιζω σε αγγελιδη, μην ειναι κανενας μπουφος κ αυτος

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #77 on: August 05, 2014, 13:23:59 »
αγαπήστε την ομάδα!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #78 on: August 05, 2014, 14:25:09 »
που ειναι η καυλα;

Offline skyclad4

• Αλλαγή