Τον παίκτη δεν τον έχω δει να παίζει
αυτη ειναι η νοοτροπια του 95% στην χωρα για την μπαλα δεν γινεται να ξεφευγες συν το οτι εισαι μιζερος το γαμας και ψοφαει.αμα δεν τον εχεις δει μην λες τιποτα ρε φιλε περιμενε να δεις και μιλα και στην καλη του εμφανιση βγαλτονα ρομπερτο καρλος και στην κακη χαραλαμπους.στα παπαρια μου.απλα εισαι ασχετος με την μπαλα και μιζερος τοσο απλα και αμα καποιος μπαινει εδω μεσα τον συφφυλιαζεις παραπανω ετσι και εχει νευρα...
το οτι η χρονια ειναι κατα 99% χαμενη εχει χιλιογραφτει εδω μεσα
η μεταγραφη ομως μεμονωμενα ειναι σε σωστη λογικη.για μενα να διωχνες και τον τσιριλο εεεεε τον τζαβελα ηθελα να πω και να παιρνες παιχτη εκει κι αλλον η να κραταγες τον λινο.παιχτες με αξια θες αυτα με τις ηλικιες τα ακουει ο πιρλο και γελαει...
Δηλαδή εσύ τον είδες να παίζει 10 φορές και λες ότι είναι παιχταράς που στα 33 του αξίζει να πάρει 500 χιλιάρικα στον ΠΑΟΚ?? Άσχετος με μπάλα προφανώς είσαι εσύ που βλέπεις σε σωστή λογική απόκτηση 33φεύγα παικτών από τον ΠΑΟΚ στα πρότυπα των ομάδων του κατάρ και των αραβικών εμιράτων και μάλιστα με τοσο υψηλό συμβόλαιο. Επίσης μεγαλείο ασχετοσύνης είναι η αναφορά στον πίρλο, ο οποίος είναι ένας και η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα, μπορώ να γράψω ένα σωρό παίκτες στην ηλικία του πίρλο που απλώς περιφέρουν το κορμί τους στο γήπεδο ασκόπως. Και θα σε πω και κάτι ακόμα εγώ σαν άσχετος επί της μπάλας και τον ρομπέρτο κάρλος 25 χρονών να φέρουμε αριστερό μπακ, με κλάους φορ, κάτσε αμυντικό χαφ, γλύκο τέρμα και στόπερ τον τζαβέλα με τον κατσουράνη εναλλάξ προκοπή μην περιμένεις.
Τα περί μιζέριας τα προσπερνάω, δεν θέλω να σε απαντήσω επί προσωπικού και να χαλάσουμε τις καρδιές μας για ένα τόσο ασήμαντο θέμα όπως είναι το αγωνιστικό του ΠΑΟΚ των γκαγκατζοβρυζοζαγοράκηδων.