Author Topic: ύπουλη βαζέλα - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 play off Κυριακή , 4/5/2014 20:30,NS1  (Read 5395 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline james4

• Αποστολή
  • **
εμενα με ανησυχει οτι τα μπερδεμενα πρεζακια απο 100 εγιναν 300

παυλο τι λενε οι κρυφες δημοσκοπησεις  εχουμε και αλλη αυξηση?

« Last Edit: May 06, 2014, 11:49:15 by james4 »

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ο μακπτολ εορπτολ πως σκατα λεγεται ειναι

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαλπιγγίδης  αρνήθηκε ανανέωση συμβολαίου με τον βάζελο το οποίο σε σχέση με το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ ήταν κατά 1.000.000 συνολικά μεγαλύτερο

Aλλη παπαρια/ψεμα εχεις να πεις???
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Βλέπω πολλοί απο εσάς πέσατε στην παγίδα και καλά οι πιο νέοι στο φόρουμ το καταλαβαίνω, οι παλιοί;
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
XXXXX

όχι έτσι ρε φίλε..
« Last Edit: May 06, 2014, 16:41:07 by Capricorn »
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **

Για γυναίκες οπαδούς του με περίοδο έκανε λόγο ο ΠΑΟ στον αθλητικό εισαγγελέα για να δικαιολογήσει το αίμα που χύθηκε στη Λεωφόρο!

http://komikotragiko.wordpress.com/2014/05/05/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%ce%ad%ce%ba/

Αντίο ζωή....

Offline bozik

• Αλλαγή
Έχω να γράψω κάτι χρονια, αλλα το κυριακάτικο οπαδικό κάζο με αναγκάζει κάπου να βγάλω την πικρα μου.

Για όλους εσάς που βρίζετε τον σαλπιγγίδη απλά ντροπή σας! Ποιοι νομίζετε ότι είστε, εάν δεν σας κάνει απλά μην έρχεστε γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν σας θέλει, μπορεί και χωρίς εσάς.

Για αυτούς τους 300 πικραμένους, μπερδεμένους δεν υπάρχουν λόγια να τους περιγράψεις την κουταμάρα που έκαναν.

Ίσως να καταλάβουν εάν η ΠΑΕ απαγορέψει την ανάρτηση πανό από όλους τους συνδέσμους που πήραν εισιτήρια για την εκδρομή της ντροπής και τους ακυρώσει όλα τα εισιτήρια διαρκειας.

+φωνω μεχρι κ στις τελειες  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Υ.Γ.ποσες? :tikitaka:

:'( :'( :'( :'(
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός

Για γυναίκες οπαδούς του με περίοδο έκανε λόγο ο ΠΑΟ στον αθλητικό εισαγγελέα για να δικαιολογήσει το αίμα που χύθηκε στη Λεωφόρο!

http://komikotragiko.wordpress.com/2014/05/05/%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%ce%bf%cf%80%ce%b1%ce%b4%ce%bf%cf%8d%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bf%ce%b4%ce%bf-%ce%ad%ce%ba/

Αντίο ζωή....

:'(

:lol:

:extralaugh:

:a1006:

Offline bozik

• Αλλαγή

Αντίο ζωή....

ΒΑΖΕΛΕΣ ΟΙ ΤΣΕΤΕΣ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
"....Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε αμέσως στην εύλογη αυτή ερώτηση του εισαγγελέα υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει για ποιόν ακριβώς λόγο οι συγκεκριμένες πράσινες οπαδοί δεν χρησιμοποιούν σερβιέτες και άφησε να εννοηθεί ότι η συμπεριφορά τους αυτή γίνεται λόγω της μεγάλης οικονομικής ανέχειας που δεν επιτρέπει στις συγκεκριμένες κυρίες να φορούν ακόμη και τόσο βασικά για την υγιεινή τους κομμάτια υφάσματος.

Να σημειώσουμε ότι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με την εκδοχή αυτή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το αίμα που χύθηκε στην συγκεκριμένη θύρα με προφανή σκοπό να μην θεωρηθούν οι οπαδοί του δικεφάλου ως υπεύθυνοι τραυματισμών οπαδών του Παναθηναϊκού που οδήγησαν στην συγκεκριμένη splatter εικόνα των κερκίδων."

Η ουσία της είδησης.. Ο προεδρεύων κ οχι πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να υπερασπίζεται τον παο, καθότι δν υπαρχει αποδεικτικό υλικό οτι οπαδοί μας τραυμάτισαν τους βάζελους ... Άρα μας δουλεύουν
Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΟΣΟ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Κ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ.. ΑΝΟΗΤΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
μαυροματτης μπίρδας αυτοι πληρώνονται Ε ;;

Offline Suicidal

• Βασικός
ρε μεγαλε.... ΡΕ ΜΕ-ΓΑ-ΛΕ ;;;;;;;
αντε πασακα μου μερα(μερες) που ειναι.....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
αξέχαστε ιμιώτη, δες από που ψάρεψες το λινκ ξανά... :'(

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
Είτε σατιρικό, είτε αληθές είτε ψευδές όπως και να εχει η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ καθίσταται ανεπαρκής .. Δες τα αποτελέσματα κ ξανά μίλα.. Γελάνε οι νομικοί κύκλοι .... Κ δυστυχώς θα έχει κ άλλο
Και το όνομα σ savage ειναι Africa corps μάθε λιγο ιστορια και μετα βάζε ψευδώνυμο

Offline Suicidal

• Βασικός
μπρααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
google-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός

:lol:

:extralaugh:

http://www.youtube.com/watch?v=cjY-Q_7rkhw (Embedding disabled, limit reached)

και για να μην μονοπωλείται η συζήτηση από άσχετα ποστ, κλείνω μ' αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=mEQ0B-pi50c (Embedding disabled, limit reached)

Offline petran4

• Αλλαγή

Αντίο ζωή....

αν και σατηρικο θα το δουμε και αυτο μπροστα μας.ικανους τους εχω εκει στη παε.Νομικοι για τα πανηγυρια.Προεδροι ψευτοθοδωροι και προεδρευοντες βλαχακια και αλλοθρησκοι.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ.ΠΑΟΚ ΘΕΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η παε
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline pavlosk

• Κερκίδα
  • *
Ρε για κοίτα που μιλάνε και τα τσουτσεκια.
Θα σας απαντήσω όμως κουφαλιτσες.
ΠΑΟΚ έγινα σε ηλικία 8 χρονών έτσι απλά γιατί γούσταρα.
Αργότερα,  σε ηλικία 15 χρονών, για μένα ο ΠΑΟΚ εκπροσωπούσε τον προσφυγικό ελληνισμο της Β. Ελλάδας και ημουν, είμαι και θα είμαι περήφανος για τον ΠΑΟΚ και τον προσφυγικό ελληνισμο.

Για να συνεχίσουμε, εγώ απο τον ΠΑΟΚ δεν περιμένω τίποτα παρά μόνο αγώνα μέχρι το τελευταίο λεπτό,  απεναντιας μου αρέσει να δίνω τον οβολό μου στον ΠΑΟΚ μου!!!!
Σε αντίθεση με κάτι τσουτσεκια που παρακαλανε να μπούνε τσάμπα στο γήπεδο ακόμα και ματς με 4000 κόσμο.

Για τον άλλο τον μ....α που ζήτησε να μάθει την ηλικία μου, 01.11.1967, για πες μου και εσύ τώρα πόσο είσαι τσουτσεκακι μου.

Για όλους τους υπόλοιπους που νομίζουν ότι είμαι οπαδός άλλης ομάδας, απλά δεν ειστε ΠΑΟΚ, είσαστε αποτυχημένοι στην ζωή σας που βρίσκεται τον ΠΑΟΚ ως μέσο προβολής της μιζέριας και του κομπλεξισμου σας.

Και μιας και είναι επίκαιρο,  είδατε πως μας την έφερε ο μαρινακης; σας άρεσε που οι πράξεις σας του οπλισαν τα χέρια και δεν χρειάστηκε καν σάλιο; 

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και χωρίς εσάς να ειστε σίγουροι! !!

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
τσουτζουριασα

Offline banis

• Αλλαγή
επιτέλους βρέθηκε και ένας χριστιανός να πει τα πράγματα με το όνομα τους ...

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ρε μαυρόγατα γεννήθηκες κ ξεκίνησε η χούντα

ουστ απο δω
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ