Author Topic: ύπουλη βαζέλα - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 play off Κυριακή , 4/5/2014 20:30,NS1  (Read 5365 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ βλέπω πάντως να μην μπορούμε να πάμε του χρόνου ούτε στην κομοτηνή και την βέροια. Για το ματς τώρα μέχρι το 60 που είδα ξεκίνησε καλά η ομάδα μέχρι το 20λεπτο που φάγαμε το γκολ, μετά πλήρης κατάρευση, μετά από αυτά που άκουσα στο τελευταίο 20λεπτο ανέβηκε η ομάδα κυρίως λόγω του περάσματος στο κέντρο του νάτκο παρά στην χρησιμοποίηση του γιδιού όπως εντέχνως παρουσιάζεται σήμερα. Οι καίριες θέσεις στο ποδόσφαιρο είναι στον άξονα, τέρμα, στόπερ, αμυντικό, χαφ, σέντερ φορ και δεκάρι. Τα στόπερ μας χωρίς να είναι κάτι το συγκλονιστικό κυρίως ο βίτορ δηλαδή γιατί ο αργεντίνος είναι τουλάχιστον 2 κλάσεις ανώτερος είναι αξιοπρεπή, γλύκος όμως, κάτσε, αθανασιάδης και ο 35χρονος βούκιτς είναι καλοί μεν, αλλά για ένα επίπεδο κάτω από τον ΠΑΟΚ που θέλουμε να βλέπουμε. Δηλαδή βλέπω δεύτερο παιχνίδι κλάους αόρατος σε ολο το παιχνίδι, δεν του ήρθε να το κάνει γκολ?? Σαν να παίζουμε με 10 παίκτες. Γλύκος, στο λεξικό στην λέξη ηλίθιος έχει φωτογραφία του, νομίζει τα ματς είναι προπόνηση και δίνει την μπάλα σε μαρκαρισμενους συμπαίκτες του έξω από την περιοχή γιατί κάποια βόδια δημοσιογράφοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Αρχίδια είναι. Κάτσε, μαραθωνοδρόμος, πάντα διακριθείς στα εντός έδρας παιχνίδια στα εκτός όμως το ένα λάθος πίσω από το άλλο και ανασταλτικά ψιλοπράματα. Χτες δε, πάει σαν το βόδι και κάνει φάουλ στο πρώτο γκολ με τον παίκτη του βάζελου να είναι με την πλάτη στο τέρμα 3 μέτρα από το πλάγιο. Πως πας έτσι ρε ταγάρι και κρεμάς την ομάδα βάζοντας μέσα στην περιοχή μας τους μαντραχαλάδες τους βάζελου?? Ο βούκιτς όσο αντέχαν τα πόδια του πολύ καλός, μετά θαρρώ από την κούραση δεν πρέπει να έβλεπε ούτε στα 10 μέτρα. Χτες επίσης πρέπει να ήταν το χειρότερο παιχνίδι του λάζαρ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μιλάμε 11 λάθη στις 10 πάσες έκανε. Κρισημη η επόμενη δυάδα αγώνων, ο ατρόμητος δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι όμως δυνατός στα στημένα εκεί που εμείς είμαστε χάλι μαύρο αμυντικά. Κατά τ' άλλα με δύο νίκες επί του ατρομήτου καθαρίζουμε την μπουγάδα, μακάρι να τις κάνουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός

Και όλος ο ντουνιάς ασχολείται με τον παρενοχλημένο Ινσαουράλδε, που έσκασε μία στο τσογλανάκι τους. Είναι έγκλημα ενάντια στον ΠΑΟΚ να το αφήνουμε έτσι αυτό, ενώ αυτοί κυνήγησαν τον βασικό κεντρικό σου αμυντικό για να σε αποδυναμώσουν.

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Φιλοι φιλοι με τον αλαφουζο ιβαν αλλα προσεξε μια λεπτομερεια ....

Ενω θα μπορουσατε να συμφωνησετε να γραφτει 'απΩΘΗΣΗ' του Ινσαουραλντε στον παικτη του βαζελου και απο την στιγμη που προκαλουσε το αλλο το τσογλανι (αληθεια ουτε ενα σαιτ η μμε δεν τονισε οτι προκληθηκε χυδαια απο το τσογλανι,ολοι βγηκαν να σταυρωσουν εναν που συμπεριφερθηκε σαν αντρας και οχι την ωρα του αγωνα μαλιστα απεναντι σε εναν πουστη κακο πουστη ομως) και να μην τιμωρηθει τοσο βαρια....

και απο την αλλην εχεις τον Σκονδρα που για μενα αν και εκανε ασχημο παιχνιδι ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ....

ΙΒΑΝ δες τα λιγο αυτα.....ΔΕΣ ΤΑ...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Canario5

• Κερκίδα
  • *
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ 300.....ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ 100 ΚΙΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ! RESPECT ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....ΝΙΩΘΩ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
και δεν αναφερετε με την ιδια φαμφαροσυνη σε κανενα σαιτ
για τις μολοτοφ μιλαω

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline pavlosk

• Κερκίδα
  • *
Έχω να γράψω κάτι χρονια, αλλα το κυριακάτικο οπαδικό κάζο με αναγκάζει κάπου να βγάλω την πικρα μου.

Για όλους εσάς που βρίζετε τον σαλπιγγίδη απλά ντροπή σας! Ποιοι νομίζετε ότι είστε, εάν δεν σας κάνει απλά μην έρχεστε γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν σας θέλει, μπορεί και χωρίς εσάς.

Για αυτούς τους 300 πικραμένους, μπερδεμένους δεν υπάρχουν λόγια να τους περιγράψεις την κουταμάρα που έκαναν.

Ίσως να καταλάβουν εάν η ΠΑΕ απαγορέψει την ανάρτηση πανό από όλους τους συνδέσμους που πήραν εισιτήρια για την εκδρομή της ντροπής και τους ακυρώσει όλα τα εισιτήρια διαρκειας.

Offline t.b

• Αλλαγή
Εγω προσωπικά δεν έρχομαι στο γήπεδο όχι γιατι το εγραψες εσυ, ούτε γιατι δεν μου κάνει. Στα Αρχιδια μου το αγωνστικο του επιπεδο. Άλλοι ειναι οι λόγοι και αν δεν τους καταλαβαίνεις η κανεις ότι δεν τους καταλαβαίνεις δεν ειναι δικό μου πρόβλημα. Βασικα, μάλλον, η κυριότερη αιτία που δεν ερχομαι στο γήπεδο ειναι για να μην πεσω πανω σε κάτι ανθρώπους σαν και σενα. Οπως και να έχει δεν έχεις παράπονο, το δικό σου γίνεται, δεν ερχομαι στο γήπεδο.

Δόξα και τιμή στα 300 αδέρφια που δεν έκατσαν να φάνε τον τσαμπουκά και την τρελιτσα των οπαδών του δημητρακη.

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
Οχι ντροπη αλλα χαρα και περηφάνια που βρίζουμε ενα προδοτη που καταλαθος αντι μπει στην αιθουσια που μαθαινουν παλη βρεθηκε σε ποδοσφαιρικο γηπεδο, τοσο βλακας ειναι. Καποτε χρησιμοποιουσα και τον ορο "θερμοσίφωνα" αλλα το σταμάτησα γιατι και ο θερμωσηφωνας προσφέρει κατι χρήσιμο.

Οσο για τους 300 που βρεθηκαν στην πουστολεωφορο ενα θα σου πω, περηφανος και ευγνώμων που υπαρχουν τετοια ατομα και για βαλω και λιγη ιστορια... και στις Θερμοπύλες 300 πικραμενοι και μπερδεμενοι ηταν οταν τα εβαλαν με περσες και προπερσες ενω κάποιοι μουλοι σαν του ειδους σου περιμεναν να τους φερμαρουν.

Λευτερια στον ΠΑΟΚ απο τα φυτα!
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline pavlosk

• Κερκίδα
  • *
Σας ζήτησε ποτέ ο ΠΑΟΚ να πάτε να τα σπάσετε?
Σας ζήτησε ποτέ ο ΠΑΟΚ να υπερασπιστείτε την τιμή και την δόξα του?
Σας ζήτησε ποτέ ο ΠΑΟΚ να κάνετε την μούρη του άλλου κύμα?

Για να μην έχουν οι 300 τρόμπες δικαστικά προβλήματα, δεν αξίζει να υπάρχουν τρεξίματα με τον νόμο λόγω ΠΑΟΚ, αναίρεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας από τους συνδέσμους που έστειλαν κόσμο κάτω, στη νέα σαιζόν τα εισιτήρια στην θύρα 4 και 4a να έχουν διπλάσια τιμή ή να είναι μόνο για γυναικόπαιδα, εισιτήρια για παιχνίδια εκτος τούμπας μόνο από την ΠΑΕ και μόνο δύο ανά άτομο με όνομα και αριθμό ταυτότητας.

Καμία μα καμία νομική υποστήριξη  σε όλους αυτούς που πήραν μέρος σε επεισόδια.

Ο Σαλπιγγίδης έφυγε και έφερε, τουλάχιστον, χρήμα. Χρήμα με το οποιο πληρώθηκαν οι συμπαίκτες του και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ για παράδειγμα.
Αν, δε, νομίζεται ότι είναι ωραία να δουλεύεις και να μην πληρώνεστε ελάτε σε  μένα έχω κάτι ωραίες δουλειές στο βουνό, αλλά από φράγκα θα πάρετε όταν έχω. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαλπιγγίδης  αρνήθηκε ανανέωση συμβολαίου με τον βάζελο το οποίο σε σχέση με το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ ήταν κατά 1.000.000 συνολικά μεγαλύτερο

Offline savage republic

• Βασικός
Εσύ φίλε μου, α) πώς έγινες ΠΑΟΚ, β) πότε και γ) γιατί; Γιατί αυτά που έγραψες με το καλημέρα, μάλλον δείχνουν οπαδό του Εργοτέλη.

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Έχω να γράψω κάτι χρονια, αλλα το κυριακάτικο οπαδικό κάζο με αναγκάζει κάπου να βγάλω την πικρα μου.

Για όλους εσάς που βρίζετε τον σαλπιγγίδη απλά ντροπή σας! Ποιοι νομίζετε ότι είστε, εάν δεν σας κάνει απλά μην έρχεστε γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ δεν σας θέλει, μπορεί και χωρίς εσάς.

Για αυτούς τους 300 πικραμένους, μπερδεμένους δεν υπάρχουν λόγια να τους περιγράψεις την κουταμάρα που έκαναν.

Ίσως να καταλάβουν εάν η ΠΑΕ απαγορέψει την ανάρτηση πανό από όλους τους συνδέσμους που πήραν εισιτήρια για την εκδρομή της ντροπής και τους ακυρώσει όλα τα εισιτήρια διαρκειας.

+φωνω μεχρι κ στις τελειες  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Υ.Γ.ποσες? :tikitaka:

Offline james4

• Αποστολή
  • **
μου αρεσει που ανοιξατε και  κουβεντα

τρολαρει ρε   οχι μονο δεν ειναι δικος μας  αλλα δεν εχει ιδεα απο τιποτα

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

έλα έφυγες ----->  http://www.paokmania.gr/
πάνε κει θα βρεις πολλές αδερφές ψυχές να βγάλετε την πίκρα σας.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **

Για να μην έχουν οι 300 τρόμπες δικαστικά προβλήματα, δεν αξίζει να υπάρχουν τρεξίματα με τον νόμο λόγω ΠΑΟΚ, αναίρεση όλων των εισιτηρίων διαρκείας από τους συνδέσμους που έστειλαν κόσμο κάτω, στη νέα σαιζόν τα εισιτήρια στην θύρα 4 και 4a να έχουν διπλάσια τιμή ή να είναι μόνο για γυναικόπαιδα, εισιτήρια για παιχνίδια εκτος τούμπας μόνο από την ΠΑΕ και μόνο δύο ανά άτομο με όνομα και αριθμό ταυτότητας.

Καμία μα καμία νομική υποστήριξη  σε όλους αυτούς που πήραν μέρος σε επεισόδια.

Ο Σαλπιγγίδης έφυγε και έφερε, τουλάχιστον, χρήμα. Χρήμα με το οποιο πληρώθηκαν οι συμπαίκτες του και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ για παράδειγμα.
Αν, δε, νομίζεται ότι είναι ωραία να δουλεύεις και να μην πληρώνεστε ελάτε σε  μένα έχω κάτι ωραίες δουλειές στο βουνό, αλλά από φράγκα θα πάρετε όταν έχω. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Σαλπιγγίδης  αρνήθηκε ανανέωση συμβολαίου με τον βάζελο το οποίο σε σχέση με το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ ήταν κατά 1.000.000 συνολικά μεγαλύτερο

Καλά για τα πρώτα που γράφεις, ρώτα τι ξενέρωτα έχουν γίνει τα πρωταθλήματα πχ ιταλικό με τη κάρτα φιλάθλου-φακέλωμα (tessera del tifoso) και πρόσφατα στη Τουρκία με τους οπαδούς να μη μπορούνε όχι στα εκτός αλλά ούτε στα εντός να μη μπορείς να πας.Τα άλλα ασυνάρτητα που γράφεις είναι για γέλια δηλ. το πρόβλημα είναι οι θύρες 4, 4α λες και δεν έχουν γίνει επεισόδια από άλλες θύρες κλπ.
Όσο για το 14...
Άσε τι έκανε το 2005 αφού δεν σε νοιάζει... Αγωνιστικά σου αρέσει αυτό το παλτό? θέλεις να τον βλέπεις 3-4 χρόνια ακόμα? αν ναι όντως ο Ιβάν πρέπει να σου διπλασιάσει τη τιμή στο εισιτήριο...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Κάνει πολύ καλό στο φόρουμ το αλάνι θυμίζει παλιές στιγμές. Έλα πες την αλήθεια.  Τα χες γράψει στο χαρτί πρώτα ε

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
βαλε και μια ηλικια στο προφιλ παυλακο

Offline petran4

• Αλλαγή

Ερχετε ανοιξη ανθιζουν τα φυτα ανθισες και συ.Μην το παρεξηγειτε το καλοπισμενο.Εκει στο βουνο οπως λες φανταζομαι πολλα σπυρακια ε? :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
και πολυ ασχοληθηκαμε με το ειδος υπο εξαφανιση
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
(...) Σας ζήτησε ποτέ ο ΠΑΟΚ να κάνετε την μούρη του άλλου κύμα?

Αυτό με το... κύμα ήταν πολύ παραστατικό και έξοχα ποιητικό,
βρέθηκα κατ'ευθείαν σε ξαπλώστρα, κάτω από μια χουρμαδιά.