Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - βαζελος Σάββατο 26/4/2014 Τελικός Κυπ&  (Read 11235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ

www.youtube.com/watch?v=gnIi64wHPHs

www.youtube.com/watch?v=gGTUk5LZQ2U (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
από γαύρικους κύκλους κυκλοφόρησε ότι θα μας την έχουν στημένη οι γαύροι: στο λεωφορείο της αποστολής ενδεχομένως, στην εθνική οδό, στα λεωφορεία μετακίνησης των οπαδών, ενδεχομένωσ να γίνει πέσιμο σε αυτοκίνητα με πινακίδες απο θεσσαλονίκη,  στις καφετέριες κοντά στο γήπεδο, σε μετρό, ηλεκτρικό κλπ, στα στενά γύρω από το γήπεδο κλπ.ότι θα παιχτεί σκηνικό με εκατοντάδες δικά τους μηχανάκια να κόβουν βόλτες εκεί που θα περάσουν οι δικοί μας για να πάνε στο γήπεδο. και ότι θα παιχτούν χοντρά σκηνικά, με μαχαίρια κλπ. ακόμη, πριν κυκλοφορήσει η διάθεση των εισιτηρίων, έλεγαν ότι θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μπουν στο γήπεδο, ούτως ώστε να δημιουργήσουν προβοκάτσια και εντός γηπέδου... τώρα, κατα πόσον όλα αυτά θα οργανωθούν έτσι ούτως ώστε να μας κ[ανουν ζημιά, δεν ξέρω. θέλω να πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα χωρίς απώλειες.
Όλο αυτό, αν πραγματοποιηθεί από πλευράς γαύρων, για μένα σημαίνει ένα πράγμα: ότι δεν ανοίγουμε μέτωπο και με βάζελους. δεν μας συμφέρει να έχουμε δύο ανοιχτά μέτωπα εκτός έδρας. ειδικά αν συμμαχήσουν προσωρινά γαυρος και βάζελος εναντίον μας...  θα πρέπει με βάζελους να μην προκαλέσουμε, αλλά αν προκληθούμε, τότε φυσικά να απαντήσουμε. γιατί οι ζέλες είναι και θρασύδειλες και μπορεί να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να προκαλέσουν...
ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. Η ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Π.Α.Ο.Κ..-

Offline bozik

• Αλλαγή

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
ανατριχιασα :'( :'( :'( :'(
αντε ρε σοβαρευτειται με τους gay τους λαγους κ τα χανουμακια
ξερουν που ειμαστε ας ερθουν να μας βρουν

Υ.Γ.
χισια κ ψωλοχυματα στο fb

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Θα σκανε με υποβρυχια αλλοι με ελικοπτερα της πουτανας θα γινει θα μας γαμησουνε ρε πουστη.Αδερφια εγω λεω να μην παει κανενας.Δε γαμιωμαστε λεω γω  ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.

Jordan-4

• Guest
από γαύρικους κύκλους κυκλοφόρησε ότι θα μας την έχουν στημένη οι γαύροι: στο λεωφορείο της αποστολής ενδεχομένως, στην εθνική οδό, στα λεωφορεία μετακίνησης των οπαδών, ενδεχομένωσ να γίνει πέσιμο σε αυτοκίνητα με πινακίδες απο θεσσαλονίκη,  στις καφετέριες κοντά στο γήπεδο, σε μετρό, ηλεκτρικό κλπ, στα στενά γύρω από το γήπεδο κλπ.ότι θα παιχτεί σκηνικό με εκατοντάδες δικά τους μηχανάκια να κόβουν βόλτες εκεί που θα περάσουν οι δικοί μας για να πάνε στο γήπεδο. και ότι θα παιχτούν χοντρά σκηνικά, με μαχαίρια κλπ. ακόμη, πριν κυκλοφορήσει η διάθεση των εισιτηρίων, έλεγαν ότι θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να μπουν στο γήπεδο, ούτως ώστε να δημιουργήσουν προβοκάτσια και εντός γηπέδου... τώρα, κατα πόσον όλα αυτά θα οργανωθούν έτσι ούτως ώστε να μας κ[ανουν ζημιά, δεν ξέρω. θέλω να πιστεύω ότι θα τα βγάλουμε πέρα χωρίς απώλειες.
Όλο αυτό, αν πραγματοποιηθεί από πλευράς γαύρων, για μένα σημαίνει ένα πράγμα: ότι δεν ανοίγουμε μέτωπο και με βάζελους. δεν μας συμφέρει να έχουμε δύο ανοιχτά μέτωπα εκτός έδρας. ειδικά αν συμμαχήσουν προσωρινά γαυρος και βάζελος εναντίον μας...  θα πρέπει με βάζελους να μην προκαλέσουμε, αλλά αν προκληθούμε, τότε φυσικά να απαντήσουμε. γιατί οι ζέλες είναι και θρασύδειλες και μπορεί να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να προκαλέσουν...
ΑΛΛΑ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ. Η ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ Π.Α.Ο.Κ..-
apo paoksidikous kiklous de kikloforise  oti katebenoun me akonismenes tis psolares tous gia na skisoun mono gabroussssss gia poli ora afto meta epidi arxizh kai ena mats tha pane eki na kanoun kai to xreos tous

Jordan-4

• Guest
από "αποξιδικους" δε κύκλους κυκλοφόρησε ότι η κυκλοφορία απαγορεύεται σε οτιδήποτε κινείται σε δυο πόδια θα θεωρηθεί εκ τον προτερων ως εχθρική αντιμετώπιση κλείστε τα κορίτσια μεστό σπίτι σας τις όμορφες σε μοναστήρια τις υπόλοιπες σε μας για biasmooooo

Jordan-4

• Guest
πω "παοξιδικους" δε κύκλους κυκλοφόρησε ότι θα τους πάρουμε το γκρόβερ τι ροδέλα τα παπάκια τα σπίτια τις γκόμενες τις μάνες τις γυναίκες τα παιδιά τις θείες και "ανιπιες" αυτά απ?ο "αποξιδικους" κύκλους kia όλα τα ναρκωτικά για να έχουμε εμείς και αυτή να kpaniounte για μέρες σαν τα ψαρια σαν τον gabroooooooooooooo

Jordan-4

• Guest
από ιατρικούς κύκλους δε κυκλοφόρησε ότι το νοσοκομείο που εφιστάτε επί τα λοιμώδη νοσήματα επιληψίες αφιονισμένους αφρισμένους θα έχει εφημερία σε πλήρη σύνθεση περιμένει καμια penintara paoksides afionismenous "παοξιδες"

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
παιδες αυτα μου τα ειπε κολλητος γαυρος, πρωην συνδεσμιτης, που μενει τωρα εξωτερικο και μου τα ειπε για να μην ανεβω αθηνα για τον τελικο, επειδη λεει θα ειναι επικινδυνα πολυ.. εγω χεστηκα, αν εχω λεφτα θα ανεβω οπωσ και να εχει. επισης ειπε οτι θα εκαναν κρουση και σε ενωσιτες, οι γκει... αλλωστε, παιδια της χ.α. ειναι και οι μεν και οι δε... εχουν κοινα ενδιαφεροντα... αυτα ειναι λογια γαυρου που εχει επαφη με το συνδεσμιτικο κομματι ακομη.  
και σιγα, δεν ειπα να φοβηθουμε. ειπα να φερθουμε εξυπνα. ΠΑΟΚ εναντιον ολων, οκ. αλλα αν ειναι ολοι οι αλλοι μαζι ενωμενοι και μαλιστα μεσα στο σπιτι τους, θα γινει της πουτανας και δεν ξερω κατα ποσον θα γιορταζουμε για την κουπα ή θα κλαιμε για συνοπαδους σε νοσοκομεια.
η καλυτερη απαντηση για να κλεισουν στοματα ειναι να σηκωσουμε εμεις το κυπελλο. ας σκοτωνονται οι αλλοι μεταξυ τους.

Jordan-4

• Guest
από αστυνομικούς κύκλους κυκλοφόρησε ότι a mat δε θέλουν να κάνουν  υπηρεσία μη fan κάνα βουλγαρικο πούτσο ελένη αυτό μάθαμε από αστυνομικούς όμως κύκλους ελένη

Jordan-4

• Guest
από κύκλους δε άλλους  κολομπαράδων μαθεύτηκε ότι ψάχνουν το κόλο του κολλητού σου του γαbρού

Offline phantom

• Αποστολή
  • **
θα υπαρξει τουλαχιστον κανα προειδοποιητικο τηλεφωνημα??

http://www.youtube.com/watch?v=tDJ_nI84VDQ (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=Lr0tjjW1DFs (Embedding disabled, limit reached)

Jordan-4

• Guest
θα του τον σκίσουνε τον κόλο σίγουρα ναι να του το πεις σίγουρα ναι ψάχνουν τον κόλο του γομένου σου elenhhhh θα του τον σκίσουνε τον κόλο σίγουρα ναι να του το πεις σίγουρα ναι ψάχνουν τον κόλο του γομένου σου elenhhhh

Jordan-4

• Guest
και επειδή δε "βαραμνε" άμαχο πληθυσμό ελένη να τον πεις να γυμνάσει τα μπράτσα του και τον κόλο του να έχει γυμνασμένο κόλο για τι συνεύρεση μας ο γκόμενος σου ελένη

Offline banis

• Αλλαγή
ή θα κλαιμε για συνοπαδους σε νοσοκομεια.

Ελένη σε είχα πει πριν απο καιρό να σκέφτεσαι πριν γράψεις κάτι ...

απ' ότι φαίνεται είναι κομματάκι δύσκολο ετούτο ...

σταμάτα να γράφεις γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να γυρνάς τα μυαλά όσων σε διαβάζουν ...

Jordan-4

• Guest
να τον πεις τον κολλητό σου γκόμενο τι τον έχεις ελένη ότι tah τόπους γαμήσουμε τον κόλο σίγουρα όμως νέοι ναι? ΣΙΓΟΥΡΑ  ΑΜΑ ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΣ ΟΤΙ ΤΟΝ "ΠΕΡΙΜ" να ντής που θα ρθει άμα το ακούσει αυτό ο tzoufiosENOUN ΚΑΤΙ "ΠΑΟΞΙΔΕΣ" ΚΟΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΜΕ "ΜΟΥΣΤΑΚΑΡΕΣ"

Jordan-4

• Guest
moustakia sti poutsa ksirisame kai tsibouki ton kolito megali maxh pios tha ton protodosi

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ