Author Topic: Αντώνης Μαυρέας  (Read 916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Αντώνης Μαυρέας
« on: April 07, 2014, 10:32:57 »
http://www.paokrevolution.net/podosfairo/1095-vravefsi-antoni-mavrea%CE%B1

Φίλησε το χορτάρι της Τούμπας (photos)

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως σε κάθε παχνίδι τιμά παλιές δόξες της ομάδας. Σήμερα βραβεύτηκε ο Αντώνης Μαυρέας, Έσκυψε  και φίλησε το χορτάρι της Τούμπας.  Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Απ: Αντώνης Μαυρέας
« Reply #1 on: April 07, 2014, 10:43:56 »
« Last Edit: April 07, 2014, 10:50:48 by PRAKTORINOS »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #2 on: April 07, 2014, 10:59:14 »
1.000.000.000 respect... νιωθεις αδερφε μαυρεα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #3 on: April 07, 2014, 12:35:23 »
Ολη εκεινη η ομαδα ενιωθε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline james4

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: April 07, 2014, 12:41:09 »
http://paokweb.gr/podosfairo/item/14666-giati-filhsa-to.html#.U0JyPBIgsrM

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αντώνης Μαυρέας, ο οποίος μίλησε για την αγάπη του για τον "Δικέφαλο" και τόνισε πως το να φιλήσει τον άγιο χώρο της Τούμπας ήταν κάτι που του βγήκε εκείνη την στιγμή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Μαυρέας:

Για την κίνηση του να φιλήσει το χορτάρι της Τούμπας στην βράβευση του:
"Ήταν κάτι το οποίο μου βγήκε εκείνη την στιγμή. Ήθελα να το κάνω. Από εκεί και πέρα με το που μπήκα εκεί μέσα με όλα τα χειροκροτήματα είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Είναι κάτι απίστευτο και είμαι ακόμα συγκινημένους. Από τον κόσμο ποτέ δεν είχα παράπονο. Ότι προβλήματα και να είχαμε πάντα με αγαπούσε και μου το έδειξε μετά από 20 χρόνια. Κάποιοι φίλοι μου από Καλαμάτα και Πειραιά σχολιάζουν ποικιλοτρόπως την κίνηση μου. Εγώ αγαπάω αυτήν την ομάδα και είναι η ζωή μου όμως. Δεν με νοιάζει. Με κράζουν στο Πειραιά αλλά δεν με νοιάζει, ας έρθουν να μου το πούνε. Εγώ φίλησα αυτόν εδώ τον άγιο χώρο και δεν ξέρω γιατί τους ενοχλεί. Την Μεγάλη Τετάρτη θα πάρουν το μάθημα τους, είμαι σίγουρος".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο:
"Είχε κάποια διαστήματα καλό ποδόσφαιρο αλλά όταν κάνει ροτέισον είναι λογικό να υπάρχουν και άσχημα διαστήματα. Υπάρχει και η κούραση αλλά σε γενικά η εικόνα ήταν πολύ καλή. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα και έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο φέτος. Έπαιζε μια καλή άμυνα οι δύο στόπερ, φαίνεται να έχουν μεγάλη χημεία. Όταν συγκεντρωνόταν η ομάδα έδειχνε κάτι πολύ σφιχτό, στην επίθεση υπήρχε η τελική πάσα και έδειχνε να έχει κάτι παραπάνω. Δεν θέλω φυσικά να ασκήσω κριτική στον προηγούμενο τεχνικό αλλά κάτι έχει αλλάξει. Τις περισσότερες στιγμές έπαιξε καλή μπάλα η ομάδα και μου άρεσε πολύ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ:
"Δεν υπάρχει αυτό. Ήταν 90 λεπτά το πάθος του ΠΑΟΚτσίδικου λαού. Πλέον, ο κ. Σαββίδης έχει καταλάβει τι να κάνει και ο ΠΑΟΚ θα μεγαλώσει πολύ".

Για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ:
"Εγώ έχω μια καλή συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι ξέρουν πως το τηλέφωνο μου το έχω ανοιχτό αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι την ομάδα που αγαπώ και είναι η καρδία μου. Θεωρώ πως τιμήθηκα όχι μόνο για το αγωνιστικό αλλά και για αυτό".
Για το αν θα είναι στην Τούμπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
"Θα έρθω εννοείται στην Τούμπα. Δεν χάνεται αυτό και μόνο νεκρός θα το χάσω. Έρχομαι με μια παρέα με ΠΑΟΚτσήδες από την Καλαμάτα. Έχω πολλούς φίλους και βγήκαμε. Έγινε μια μικρή ανίχνευση".

Διαβάστε εδώ: Ο καλεσμένος του Ιβάν...

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

"Με πολύ θάρρος και θράσος. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση και το δείχνει. Θέλει πάνω από όλα ψυχή. Κατηγορούσα τα παιδιά γιατί εμείς είχαμε μαζευτεί μερικά επαρχιόπαιδο και καταθέταμε την ψυχή μας. Μπορεί να μην είχαμε τέλεια τεχνική όμως στο ένας με έναν δε με περνούσε κανείς. Δεν υπήρχε καλύτερος. Ότι και να κάναμε προσπαθούσαμε. Λέγανε έπαιζα βρώμικα και κάτι τέτοια. Δες Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία. Βλέπεις μεγαθήρια που πάνε με όλη τους της δύναμη. Δεν λέω να παίζεις βρώμικα αλλά δυνατά και με ψυχή".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία:
"Όταν είσαι σε τέτοια ηλικία και μένεις έξω δεν μπορείς να συνέλθεις γρήγορα. Ήταν και λίγο πικραμένος κυρίως από την συμπεριφορά του προηγούμενου προπονητή, άρχισε να τα παρατάει και αυτός και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τόσο καλά αγωνιστικά".

Για το αν θα έπαιζε στην Τούμπα:
"Εύκολα θα έπαιζα. Έρχομαι με μεγάλη χαρά στην Θεσσαλονίκη. Αυτό που έζησα χθες ήταν απίστευτο. Όλοι έχουμε την προσωπικότητα μας και την οικογένεια μας αλλά η Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου. Για αυτό φίλησα τον άγιο χώρο. Πρέπει να υπάρχει αγάπη και σεβασμός σε αυτό το σωματείο αλλιώς δεν κάνεις τίποτα. Θέλει ανθρώπους με ανιδιοτέλεια που αγαπάει τον ΠΑΟΚ και ας είναι και εταιρεία".

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: April 07, 2014, 14:58:08 »
Mα, ποιος είναι αυτός ,
ο απορημένος με τα γαλάζια, παραδίπλα από τον Αντωνάκη τον Μαυρέα;

Από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Νάπολι 1-1 (Οκτώβριος 1988).

http://postimg.org/image/59vqoprpj/

Αυθεντικός πανηγυρισμός τού στυλ "έτσι γαμάει η ΠΑΟΚάρα!"
από το ματς ΠΑΟΚ-πουτάνεσμεκόκκινα 1-0 (Φεβρουάριος 1989)

http://postimg.org/image/biuiwic5r/

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #6 on: April 07, 2014, 15:01:17 »
ωραιος ο αντωνακας
εχουμε παιξει αντιπαλοι σε φιλικο παλεμαχων μου πηρε πεναλτυ αλλα το εχασαν :P
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #7 on: April 07, 2014, 15:21:14 »
σερνικός

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #8 on: April 07, 2014, 19:58:11 »

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #9 on: April 07, 2014, 22:48:56 »
Το ξεκίνημα του βίντεο είναι ανατριχίλα.

Offline wes-4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #10 on: April 08, 2014, 15:39:03 »
Δεν ξέρω εάν φτάνει το να έπαιξες στον ΠΑΟΚ σε κάποια φάση της ζωής σου ...

πάντως τον μαυρέα τον θυμάμαι μονο από το βρισίδι κάθε κυριακή γιατί ως παίκτης ήταν υπό του μηδενός και σε κάποιες εποχές λίγα χρονια πριν δηλαδή δεν θα έκανε ούτε για σημαιάκι του κόρνερ

ίσως όμως στην εποχή μας να φτάνει ένα φίλημα του χόρτου της τούμπας για να μπεις στην hall of fame η απλώς οι παλιοί ξέχασαν ποιος ήταν και οι νέοι απλώς δεν τον είδαν ποτε live

τέσπα

ίσως κάποιες άλλες γενιές αργότερα να λιβανίζουν κάνα νινή η κατσουράνη ως mega ΠΑΟΚτσάκια ... έτσι είναι αυτά

άκου να δεις... παλιές δόξες του ΠΑΟΚ ο μαυρέας... να τρελαθείς είναι

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #11 on: April 08, 2014, 16:50:25 »
αδερφε κανενας δεν σχολιασε τον Μαυρεα ως ποδοσφαιρικη αξια (εγω να ειμαι ειλικρινης δεν τον θυμαμαι ως παικτη) αλλα την κινηση να φιλησει το χορταρι της Τουμπας... αμην τι αλλο εδειξε αγαπη για τον συλλογο και τον ναο

ουτε σε hall of fame μπηκε ή κάπου αλλου... ας τα διαχωρισουμε αυτα, αλλο η αξια και αλλο το ηθος κ η αφοσιωση του καθε παικτη

επισης νομιζω οτι ειναι ατυχες και το παραδειγμα με τους μισθοφορους νινη και κατσου

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #12 on: April 08, 2014, 17:33:31 »
Στην Καλαμάτα όπου σταθεί ΠΑΟΚ φωνάζει, συν συνεργασία με ακαδημίες ταλέντα κτλ. Τσατσουρ και λοιποί δε θα κάνουν κάτι τέτοιο. Οκ ήταν κακός παίκτης.  Είχε πάθος. Πρόσφερε έστω κ μετά ας πούμε.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: April 08, 2014, 17:46:26 »
wes-4, πολύ αυστηρό -στα όρια τού άδικου- σε κόβω
ως προς την κριτική σου για τον Μαυρέα,
ο οποίος, έστω δεν έχεις άδικο,
έπαιξαν και καλύτεροι τεχνικά στη θέση του
όχι απαραίτητα με τη συνέπεια και το πάθος τού "Παγκρατίδη"
όμως έχε υπ'όψη σου ότι ήδη έχουν τιμηθεί πολύ χειρότεροι από αυτόν
σε αυτές τις κομψές τελετές που σοφά και αργοπορημένα καθιέρωσε ο σύλλογος.

Offline che4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: April 08, 2014, 18:28:32 »
η προσφορα σε ενα συλλογο, μπορει να ειναι ενα τροπαιο, ενας τιτλος, μια πολυετη εστω και μετρια συνεισφορα ή ακομη ακομή και μαι ζωη γεματη ΠΑΟΚ, πριν και μετα, να διδασκεις ΠΑΟΚ στην αλλη γωνια της ελλαδος, στη Κυπρο, στην Αυστραλία ή στη Σελήνη
το μαυρεα τον προλαβα στα τελειωματα, παντα εδινε το 100%, αλλα μετα ειχα μονο χειροτερους μεχρι την εποχη ντορβαλινο
ακομη και ο καπετανοπουλος, αλλο ΠΑΟΚτσακι που πρεπει να τιμηθει για την εν γενει του προσφορα, ηταν και αυτος μετριος
Bγείτε και μιληστε...Τα μυαλα μας ΑΚΟΜΗ πονανε
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΣΤΗ ΠΟΛΗ  Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #15 on: April 08, 2014, 19:01:46 »
Πολύ σωστά μιλάει ο πρακτορίνος,έτσι ακριβώς ήταν.
Εγώ φίλε wes αυτό το γκόλ που λέει στο βίντεο απέναντι στον οφη ακόμη το θυμάμαι. Η πλαινή του η φλέβα πήγε να σπάσει
στους πανηγυρισμούς. Είναι σημαντικό ξέρεις να νοιώθει κάποιος σε ποιόν συλλογο παίζει

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: April 08, 2014, 19:40:56 »

ακομη και ο καπετανοπουλος, αλλο ΠΑΟΚτσακι που πρεπει να τιμηθει για την εν γενει του προσφορα, ηταν και αυτος μετριος

Καπετανόπουλος ήταν ψυχάρα ρε, παίκτης του 6 που πάντα έπαιζε για 7-8 μέσα στο γήπεδο. Λατρείας ήταν, η πρώτη φανέλα που αγόρασα όταν άνοιξε η μπουτίκ τότε, οι υπόλοιποι είχαν Φρατζέσκο/Βρύζα/μάνανταμπίζα κι εγώ το 7 στη φανέλα. (καμμένος -4- )

Jordan-4

• Guest
Απ: Απ: Αντώνης Μαυρέας
« Reply #17 on: April 08, 2014, 20:23:12 »
Δεν ξέρω εάν φτάνει το να έπαιξες στον ΠΑΟΚ σε κάποια φάση της ζωής σου ...

πάντως τον μαυρέα τον θυμάμαι μονο από το βρισίδι κάθε κυριακή γιατί ως παίκτης ήταν υπό του μηδενός και σε κάποιες εποχές λίγα χρονια πριν δηλαδή δεν θα έκανε ούτε για σημαιάκι του κόρνερ

ίσως όμως στην εποχή μας να φτάνει ένα φίλημα του χόρτου της τούμπας για να μπεις στην hall of fame η απλώς οι παλιοί ξέχασαν ποιος ήταν και οι νέοι απλώς δεν τον είδαν ποτε live

τέσπα

ίσως κάποιες άλλες γενιές αργότερα να λιβανίζουν κάνα νινή η κατσουράνη ως mega ΠΑΟΚτσάκια ... έτσι είναι αυτά

άκου να δεις... παλιές δόξες του ΠΑΟΚ ο μαυρέας... να τρελαθείς είναι
SOBAREPSOU re file

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #18 on: April 08, 2014, 22:19:14 »
νταξει ρε φιλε στον ΠΑΟΚ βλεπεις και καταλαβαινεις ποιος παιζει για τον ΠΑΟΚ και ποιος για την παρτη του

εγω γουσταρω μεχρι και σωτηρακη μπαλαφα δηλαδη...στα παπαρια μου τι μπαλα επαιξε.την επαιζε για τον ΠΑΟΚ παντως...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #19 on: April 09, 2014, 00:12:48 »
μέτριος ο καπετανόπουλος...?

τι ακούμε βραδυατικα ρε.....θα μας πέσουν τα μαλλιά