Author Topic: Απόλλων Σμύρνης - Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 27/3 19:30 NS1  (Read 1952 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή

Όσο βρίσκονται οι κλέφτες μέσα στην ομάδα, όσο παίζουν δήθεν "ελληνόψυχα" σαπάκια, όσο κάνει κουμάντο η κλίκα της Εθνικής, όσο ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνει με ποιούς έχει να κάνει, τόσο ο ΠΑΟΚ θα μικραίνει. Μάλλον θα πρέπει οι τελευταίοι των μοϊκανών να συνηθίζουν στην ιδέα της κερκίδας από οπαδούς του Mikel και του Todaylicious, στα παραμύθια με Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά και στα χειροφιλήματα στον Ρώσο εθνάρχη. Άντε να παίρνεις και κανένα ντέρμπι στο που και που, καμία έξοδο στην Ευρώπη με χίλια άγχη και αν είσαι τυχερός να σου πετάξουν και κανένα κοκκαλάκι (βλέπε Κύπελλο). Ένα μπουρδέλο είμαστε και το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν τα σκατά κάτω από το χαλάκι συνεχώς, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των οπαδών - φυτών με μαλακίες στις οποίες κι ένας αυτιστικός θα επαναστατούσε, αλλά εμείς βέβαια κοιμόμαστε. Πότε θα βγούνε τα σκατά στην επιφάνεια δεν ξέρω, αλλά όταν θα βγούνε θα είναι τέτοιος οχετός λυμάτων που θα μας πνίξουν όλους ανεξαιρέτως και τότε θα είναι αργά.

σκονάκι από εποχή μπάτμαν το post σου αδερφέ Cobra  ε ;

προμνησια..déjà vu
Ο όρος προμνησία περιγράφει την αίσθηση ότι κάποιος έχει δει ή βιώσει ξανά στο παρελθόν μία κατάσταση. Συχνότερα χρησιμοποιείται ο όρος déjà vu που στη γαλλική γλώσσα σημαίνει "ήδη ιδωμένο".
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Τι να σου πω ρε man, ψέματα είναι; Κάθε φορά που λες δεν υπάρχει πιο κάτω, κάτι γίνεται και τρως τη διάψευση με τον πιο ωμό τρόπο.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ελπιζω μονο να μην ερθει στιγμη στα πλεϊωχ που θα θυμηθουμε αυτο το παιχνιδι οπως θυμηθηκαμε το 2-2 με την αζ που ειναι στους 8 του EL τωρα. "Πω ρε και να ειχαμε δυο βαθμους ακομα στην κανονικη διαρκεια, θα ειχαμε +1 στα πλεϊωχ και δε θα χαναμε τα προκριματικα CL στην ισοβαθμια".

Επισης, καντε μου ισοβιο αποκλεισμο ετσι και ξανανοιξω νημα για αγωνα.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά