Author Topic: Απόλλων Σμύρνης - Π.Α.Ο.Κ. Πέμπτη 27/3 19:30 NS1  (Read 1975 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
θα χρειαστείς προπονητή και καμιά ντουζίνα καινούριους παίχτες καθώς δανεικοί, αποτυχημένοι και υπερήλικες αποχωρούν.

Eίσαι σίγουρος γι' αυτό; Άντε για τους δανεικούς ΟΚ, μιας και απ' ότι έχει δείξει ο μπλιατ δύσκολα να βάλει το χέρι στην τσέπη για όποιους αξίζουν. Για κάποιους που είναι και αποτυχημένοι και υπερήλικες (Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης) τι λες; Τον δεύτερο θα τον τρώμε στην μάπα για κανα δυο χρόνια μίνιμουμ, ενώ για τον πρώτο κάτσε μην του ανανεώσει κανένα συμβόλαιο πακέτο με το μουντιάλ και τραβάμε όλοι τις κωλότριχές μας. Όσο για τους απλά αποτυχημένους που δεν έχουμε και λίγους (Γεωργιάδης, Ολίσε, Κατσικάς, Σπυρόπουλος και σία) πως θα τους δώσει πούλο που το καλοκαίρι θα χρειαστεί μια 11άδα παίκτες; Καλά, για προπονητή νομίζω κλαίνε και οι πέτρες. Έναν σοβαρό έφερε και τον φάγανε από μέσα. Ας φάμε τώρα στην μάπα τον μαθητευόμενο μάγο της προπονητικής και ας έχουμε στα υπόψιν ότι έτσι πως πάει η κατάσταση, το ταβάνι του ΠΑΟΚ στον πάγκο είναι ο Σάντος. Εκεί δηλαδή που κάτι πάει να γίνει και λες κάποια βήματα προόδου αχνοφαίνονται, εκεί είναι που τρως και το μεγαλύτερο ξενέρωμα με τις μαλακίες που κάνουν. Όσο βρίσκονται οι κλέφτες μέσα στην ομάδα, όσο παίζουν δήθεν "ελληνόψυχα" σαπάκια, όσο κάνει κουμάντο η κλίκα της Εθνικής, όσο ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνει με ποιούς έχει να κάνει, τόσο ο ΠΑΟΚ θα μικραίνει. Μάλλον θα πρέπει οι τελευταίοι των μοϊκανών να συνηθίζουν στην ιδέα της κερκίδας από οπαδούς του Mikel και του Todaylicious, στα παραμύθια με Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά και στα χειροφιλήματα στον Ρώσο εθνάρχη. Άντε να παίρνεις και κανένα ντέρμπι στο που και που, καμία έξοδο στην Ευρώπη με χίλια άγχη και αν είσαι τυχερός να σου πετάξουν και κανένα κοκκαλάκι (βλέπε Κύπελλο). Ένα μπουρδέλο είμαστε και το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν τα σκατά κάτω από το χαλάκι συνεχώς, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των οπαδών - φυτών με μαλακίες στις οποίες κι ένας αυτιστικός θα επαναστατούσε, αλλά εμείς βέβαια κοιμόμαστε. Πότε θα βγούνε τα σκατά στην επιφάνεια δεν ξέρω, αλλά όταν θα βγούνε θα είναι τέτοιος οχετός λυμάτων που θα μας πνίξουν όλους ανεξαιρέτως και τότε θα είναι αργά.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
οταν ομως ρε μαγκες καποιοι φελοι εδω μεσα σας γραφανε πως με το να διωχνεις τον προπονητη δινεις αλλοθι στα λιμα δεν το καταλαβαινατε
ομαδα δεν χτιζεις με δανεικους και 6μηνα κορμο δεν εχεις και αυτα που γραφανε καποιοι παρα 5 τα διαβαζεις σημερα απο οσους ειχανε βρει το λαθος στον προπονητη.ευγε μαγκες ανακαλυψατε την αμερικη χθες

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Όρεξη να ξαναρχίσουμε έχεις ρε γιαννιώτη? Δεν νομίζω να βρήκε κανεις ΤΟ λάθος στον προπονητή.
Υπό τις παρούσες συνθήκες το μονο που θα περίμενα από έναν προπονητή, είναι να ξεβρακώσει τις επιλογές της διοίκησις, επιδεικνύοντας το ταβάνι της ομάδας.
Ο Μπόλονι το έκανε αυτό, ο stevens με μονο διασυρμούς στα εκτος δεν το έκανε.
Ούτε καλύτερα είμαστε μετά τι φυγή stevens, ούτε χειρότερα.
Αν κάποιος δίνει άλλοθι, χρονικό περιθώριο η οποιοδήποτε ελαφρυντικό στη διοίκηση επειδή φαγώθηκε ο stevens, νομίζω έχει πρόβλημα

Offline blue_eyes

• Βασικός
+1 λιακουρας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Αν κάποιος δίνει άλλοθι, χρονικό περιθώριο η οποιοδήποτε ελαφρυντικό στη διοίκηση επειδή φαγώθηκε ο stevens, νομίζω έχει πρόβλημα
το 95% του κοσμου σου

και μην ξεχνας πως ηταν ολοφανερο το τελευταιο διμηνο πως οι ποδοσφαιριστες δεν ηθελαν να παιξουνε μπαλα

οι ιδιοι το δειξανε στο ματς με τον γαυρο πως μπορουσαν να παιξουνε.δεν θελαν ομως.αρα...ο στεφενς  κι η τακτικη...

Offline savage republic

• Βασικός
Απορώ με κάποιους εδώ μέσα, που παίρνουν στα σοβαρά το χθεσινό ματς/παρωδία. Και οι τυφλοί είδαν...

Offline cure

• Αλλαγή
Για κάποιους που είναι και αποτυχημένοι και υπερήλικες (Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης) τι λες; Τον δεύτερο θα τον τρώμε στην μάπα για κανα δυο χρόνια μίνιμουμ, ενώ για τον πρώτο κάτσε μην του ανανεώσει κανένα συμβόλαιο πακέτο με το μουντιάλ και τραβάμε όλοι τις κωλότριχές μας. Όσο για τους απλά αποτυχημένους που δεν έχουμε και λίγους (Γεωργιάδης, Ολίσε, Κατσικάς, Σπυρόπουλος και σία) πως θα τους δώσει πούλο που το καλοκαίρι θα χρειαστεί μια 11άδα παίκτες; Καλά, για προπονητή νομίζω κλαίνε και οι πέτρες. Έναν σοβαρό έφερε και τον φάγανε από μέσα. Ας φάμε τώρα στην μάπα τον μαθητευόμενο μάγο της προπονητικής και ας έχουμε στα υπόψιν ότι έτσι πως πάει η κατάσταση, το ταβάνι του ΠΑΟΚ στον πάγκο είναι ο Σάντος. Εκεί δηλαδή που κάτι πάει να γίνει και λες κάποια βήματα προόδου αχνοφαίνονται, εκεί είναι που τρως και το μεγαλύτερο ξενέρωμα με τις μαλακίες που κάνουν. Όσο βρίσκονται οι κλέφτες μέσα στην ομάδα, όσο παίζουν δήθεν "ελληνόψυχα" σαπάκια, όσο κάνει κουμάντο η κλίκα της Εθνικής, όσο ο Σαββίδης δεν καταλαβαίνει με ποιούς έχει να κάνει, τόσο ο ΠΑΟΚ θα μικραίνει. Μάλλον θα πρέπει οι τελευταίοι των μοϊκανών να συνηθίζουν στην ιδέα της κερκίδας από οπαδούς του Mikel και του Todaylicious, στα παραμύθια με Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά και στα χειροφιλήματα στον Ρώσο εθνάρχη. Άντε να παίρνεις και κανένα ντέρμπι στο που και που, καμία έξοδο στην Ευρώπη με χίλια άγχη και αν είσαι τυχερός να σου πετάξουν και κανένα κοκκαλάκι (βλέπε Κύπελλο). Ένα μπουρδέλο είμαστε και το μόνο που κάνουν είναι να βάζουν τα σκατά κάτω από το χαλάκι συνεχώς, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των οπαδών - φυτών με μαλακίες στις οποίες κι ένας αυτιστικός θα επαναστατούσε, αλλά εμείς βέβαια κοιμόμαστε. Πότε θα βγούνε τα σκατά στην επιφάνεια δεν ξέρω, αλλά όταν θα βγούνε θα είναι τέτοιος οχετός λυμάτων που θα μας πνίξουν όλους ανεξαιρέτως και τότε θα είναι αργά.
:book:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
είναι τουλάχιστον παράλογο να θεωρεί κάποιος εδώ μέσα ότι είμαστε ευχαριστημένοι με το ότι έφυγε ο στέφενς και  ήρθε ο ΓΧ και προσπαθούμε να "ζωγραφίσουμε" καλύτερο προφίλ στον ΓΧ.
@liakos οι επιλογές πέρά από της διοίκησης όπως πολύ σωστά αναφέρεις είναι και του πρώην προπονητή μας. Συμφωνώ στο ότι και ας έφυγε ο Στέφενς, ούτε καλό ούτε κακό είναι για τον ΠΑΟΚ... αδιάφορο είναι εκ του αποτελέσματος (το ίδιο χάλι με ελάχιστη βελτίωση στην όρεξη των ποδοσφαιριστών παρουσιάζουμε) και της προβολής στο μέλλον.

γενικά το χάλι που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ φέτος έχει δεδομένες συνιστώσες για μένα.
προφανώς το μπούκωμα της ομάδας με πρώην ποδοσφαιριστές ΚΑΙ ποδοσφαιριστές με αποχή από αγωνιστικό ρυθμό για καιρό, μαζί με το δεδομένο των δανεικών (διοίκηση)
και η απουσία της παραμικρής προσφοράς του τουρίστα στέφενς σε οποιοδήποτε επίπεδο αγωνιστικής βελτίωσης της ομάδας.

το ότι βλέπουμε είναι 100% συνέπεια αυτών των 2 και περισσότερο (γιατί με πρώην ποδοσφαιριστές παίζει και η υπόλοιπη SL) της μηδενικής προσφοράς του στέφενς στη δημιουργία ΔΟΜΗΜΕΝΗΣ ομάδας.

τραγέλαφος.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
το 95% του κοσμου σου

και μην ξεχνας πως ηταν ολοφανερο το τελευταιο διμηνο πως οι ποδοσφαιριστες δεν ηθελαν να παιξουνε μπαλα

οι ιδιοι το δειξανε στο ματς με τον γαυρο πως μπορουσαν να παιξουνε.δεν θελαν ομως.αρα...ο στεφενς  κι η τακτικη...
Προφανώς έχω άλλο δείγμα εγώ, γιατί διαφωνώ κάθετα ότι το 95% του κόσμου το πιστεύει.
Όλα τα υπολοιπα τα έχουμε εξαντλήσει νομίζω.
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι περιμένατε να δείτε αν παρέμενε ο stevens

« Last Edit: March 28, 2014, 14:19:19 by liakos »

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Χάνουμε ενα βαθμό στα πλευ οφ επειδή δεν κερδίζουμε μάτς που προηγούμαστε 0-3....
Μια ζωή τα ίδια, μια ζωή ενα βήμα μπροστα 10 βήματα πίσω
Ήρωες όσοι αντέχουν και συνεχίζουν και ασχολούνται με αυτό το πράγμα...
γιατι ρε κριτι...εχουμε 6 και θα ειχαμε 8 διαφορα απο τον αστερα...αρα παλι 1 ποντο

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Θα είχαμε 2 με νίκη και από 1 ατρόμητος βάζελος και 0 η τρίπολη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Mερικοί έχουν πολύ πλάκα που κατηγορούν άλλους για φυτά κτλ και συνεχίζουν να μας λένε για τον σοβαρό προπονητή Στέφενς που τον φάγανε απο μέσα..Εναν άνθρωπο που είχε συμβόλαιο 1,5 μύριο, που δεν είχε πρόβλημα με το ροστερ όπως έλεγε και χορτάσαμε ξεφτύλες με αυτόν..Μια αδούλευτη ομάδα, χωρίς τακτική που μόνο λογω ποιότητας παικτών γυρίζαμε τα ματς και κερδίζαμε ενα χρόνο τώρα..

Και περιμένουμε τώρα απο τον ΓΧ να κάνει τι? Τουλάχιστον με αυτόν (με τη φυγή του Ολλανδού συγκεκριμένα) αρκετοί παίκτες έχουν ανέβει ψυχολογικά..

Το χθεσινό ματς ήταν ο κλασσικός ΠΑΟΚ εκτός έδρας ενα χρόνο τώρα..Εφυσηχασμός μετα τα γκολ, τακτικά μηδεν, χαλαρότητα οτι τους έχουμε και στο τέλος το ίδιο σκηνικό...
« Last Edit: March 28, 2014, 14:30:21 by ViCiOuS4 »
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
πουστη στεφενς ....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Δλδ οσοι δεν γουσταραν Στεφενς σηημαινει οτι γουσταραν κλικα; Τι σοι ομαδοποιηση ειναι αυτη; Εγω κρινω παντα αυτο που βλεπω στον αγωνιστικο χωρο συναρτηση με τις δηλωσεις/καβλα που βγαζει ενας προπονητης. Σε ολα απετυχε ο Στεφενς, τι σημαινει οτι υποστηριζω ΓΧ ή Βρυζα; Μην τρελαθουμε εντελως..
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Πέτυχε και σε κάτι..Να μας κάνει να γελάσουμε (και να κλάψουμε) και να θυμηθούμε τακτικές Αλέφαντου με την αλλαγή στην αλλαγή..
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ο Μπολονι εφταιγε για τις θλασεις δυο χρονια μετα τη φυγη του. Τον Στεφενς τον κοβω να φταιει για την τακτικη τουλαχιστον καμια πενταετια απο σημερα.

Γυρισε ο πρωθυπουργος της καμαρας, γυρισαν και τα αβαβα παιχνιδια που εμπλεκεται ο ΠΑΟΚ. Με απολλωνιστες που μιλησα σημερα εδω στη γειτονια, με ειπαν ΟΛΟΙ οτι το ματσακι ηταν μαγειρεμενο για την ανατροπη του αιωνα, με το κορακι μιλημενο (εξ ου και τα δυο πεναλτυ που εκλαψαν και τα δακρυα), αλλα οι δικοι τους ειναι τοσο ταγαρια που τους αφηναν με την εστια πιατο και σκοτωναν τις δεκαοχτουρες στον σταθμο του περισσου.
« Last Edit: March 28, 2014, 15:03:01 by skyclad4 »
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
τα αυτονοητα στην μπαλα γινονται περιγελος εδω μεσα

συνενωση με το μανια ο μονος δρομος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
το 95% του κοσμου σου

οι ιδιοι το δειξανε στο ματς με τον γαυρο πως μπορουσαν να παιξουνε.δεν θελαν ομως.αρα...ο στεφενς  κι η τακτικη...

Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τι περιμένατε να δείτε αν παρέμενε ο stevens

τιποτα.μονο να εστιασουμε ολοι στην αιτια του κακου.τον μουρινιο φερε αυριο στεφενς θα σου βγει...

Offline wes-4

• Κερκίδα
  • *
Ήρθε ο Ρώσος και όλοι μας (νομίζω) πιστέψαμε ότι πιάσαμε τον papa από τα αυτά.

Ανοίξαμε την πόρτα σε μπρίζες και άλλους παντελονατους

γεμίσαμε με τα σκουπίδια της χαβούζας και τους κάναμε και συμβόλαια αστέρων

αλλα: η φεύγα stevens , τα αποτελέσματα της ομάδας, τα αποδυτήρια και τα διοικητικά δείχνουν ένα και μονο:

είμαστε εκεί που ήμασταν πάντα. Έτη φωτός μακριά από το CL και το πρωτάθλημα. Και φυσικά το χτεσινό αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό για αυτήν την ομάδα

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
E νομίζω τουλάχιστον εδώ μέσα έχουν εστιάσεις σχεδόν όλοι στην αιτια του κακού.

Ο δε skyclad υπονοεί χωρίς να το λέει ανοιχτά, ότι ο stevens ήταν το ανάχωμα για να μην στήνει παιχνίδια ο ΠΑΟΚ και να μην επιστρέψει ο mvp του euro.
Ταυτόχρονα βεβαια τον έστηναν οι παικτες του, αλλα ευθύνη δεν είχε αυτός.
E τώρα να μην ειρωνευτώ κι εγώ...