Author Topic: Π.Α.Ο.Κ.-Πας Γιάννενα, Κυριακή 23/3/2014, 15:00,NS2  (Read 1137 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Για πολλοστη φορα φετος διαβαζω διαφορετικες αποψεις απο τις δικες μου σε ματς εντος εδρας περι κοσμου. Εμενα σημερα η κερκιδα με απογοητευσε. Ειμασταν νεκροι για μεγαλο χρονικο διαστημα.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Μπραβο στην ομαδα για την αντιδραση.

Η 4 υπηρχε λογος που ηταν η μονη μισοαδεια θυρα;

Επισης, πολυ ασχημο θεαμα η πρασιναδα στην 5-6 απο κατι παιδακια ακαδημιων. Τερμα ανιωθοι. Ναι να καλεσουν παιδακια κτλ αλλα ασπρομαυρα ειναι τα χρωματα μας.
« Last Edit: March 23, 2014, 22:36:00 by Euthemes »
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline zouvalos

• Αλλαγή
εγω τον διαιτητη δεν τον ειδα στημενο...η κοκκινη ειναι κοκκινη....του τζαβελλα κιτρινη δεν ειναι αλλα μπορει να του βγαλει κιτρινη σε αλλα δυο σημεια....του κιτσιου συμφωνω περα για περα οτι δεν ειναι καν φαουλ...3-4 οφ σαιτ δε ητανε του γιαννενο και το ενα που ηταν το αφησανε....η κιτρινη στον βουκιτσ δεν ειναι....

τεσπα η διαιτησια ητανε γαματα αλλα νομιζω λογω ανικανοτητας....

και γενικοτερα το θεμα μας με την διαιτησια ειναι οτι σφυρανε τον πουστογαυρο σε καθε παιχνιδι 80/20 υπερ του....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline bozik

• Αλλαγή
ωραίο το σύνθημα χθες για τον πουτάνας γιο και χωρίς καμια αντίδραση από πουθενά...
στην αλλαγή άκουσε και κάτι μπινελίκια για το σόι του το αγαπημένο και εκεί που περιμένεις να πεταχτει κανένας χειροκροτητής, από αυτούς που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την ηρωίνη από το μαύρο,βρίσκεις και υποστηρικτές..
πλέον για την αγωνιστική του κατάσταση,όσοι θέλουν και όσοι μπορούν να δουν είδαν...
γενικά ωραίο παιχνίδι χθες-το εκανε ντερμπι το κορακι και φορτωσε το γηπεδο ,κατι που εγω ηθελα να γινει,μεγαλυτερο ντερμπι το εκανε ο γλυκος,το καθαρισε ο στοχ και ο νατχο...κερδίσαμε πάμε για το επόμενο.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
πούστη χοντρέ έλεγαν οι συσπειρωμένοι bozik..
Τα "πούστη κοντέ" πνίγηκαν άμεσα και μετά από τις απαραίτητες συστάσεις/παρατηρήσεις του οργανωτή..

Offline bozik

• Αλλαγή
σοβαρα ρε  :'( :'( :'( :'(

αφου ελεγε και βαζελε νομιζω ?  :-\
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
20 άτομα είπαν οε πούστη κοντέ και βάζελε
15 άτομα οε πούστη κοντέ δημήτριε
και οι συσπειρωμένοι οε πούστη χοντρέ ευάγγελε
:'(