Author Topic: αστέρς τρίπολς - ΠΑΟΚ Κυριακή 16/2/2014 ώρα 15:00 NS2  (Read 1738 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline banis

• Αλλαγή

Offline cure

• Αλλαγή
2-0 στο ημίχρονο, διώξιμο Στέφενς, αναλαμβάνει ο ΓΧ, που στρώνει το έδαφος για την έλευση του ηττοπαθούς, με τσολιάδες και σκαρπίνια να "αναλαμβάνουν την ευθύνη".

Κλαρίνο από γκέι στο κύπελλο με σφαγή και "γαμώ την πουτάνα την Αθήνα" από τους απογόνους του μπούζα και κατάκτηση της 2ης θέσης στα play off με παράλληλη ανύψωση των αντιπάλων στο επίπεδο της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ τουλάχιστον. Διθύραμβοι για το υλικό που χαντάκωσε ο άσχετος τουρίστας.

Άρθρα ύμνοι παράλληλα από το κατσαρής24 και τους σαμπρακοσωτηρακόπουλους για την ομαδάρα που έχασε στο τσαφ τον τίτλο, με ολίγη από άρθρα συμπόνοιας στον μεγαλοχοσάδα από όλους τους υπόλοιπους έγκυρους της ενημέρωσης, για τα εκατομμύρια που έχωσε και του τα σπατάλησε ο Ολλανδός τουρίστας και για το ποντιακό πείσμα, με παράλληλες σπόντες για μεγάλο Έλληνα διεθνή που θα έχει πείσει ο χέστης να έρθει στην Τούμπα κτλ κτλ

Όσοι ξεράσατε και στη σκέψη, είστε αδέρφια μου στη ψυχή.

Οι υπόλοιποι είστε φυσικά κι εσείς αδέρφια μου, αλλά δεν πιάνουμε την ίδια συχνότητα ρε γαμώ με τίποτα μιλάμε.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
Αδερφή ψυχή!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Πιθανο σεναριο επειτα απο καθε ηττα απο εδω και περα το παραπανω δυστυχως...  Η ομαδα δεν κερδιζει, απλα αναβαλλει την τελικη ηττα. Ετσι ακριβως ηταν απο ενα σημειο και μετα με τον Μπολονι αλλα εκει τον εσωσε η νιοστη φυγη Ζαγορακη μετα τον αποκλεισμο στο κυπελλο.

Εγω βλεπω 1-3 τουλαχιστον στην Τριπολιτσα και κυπελλο μεσω Ριζουπολης και Καραϊσκακη γιατι ειμαι αθεραπευτα ηλιθιος αισιοδοξος.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Conan4

• Αποστολή
  • **
Εφόσον άφησε εκτος αποστολής τον πρώην επιθετικό του βάζελου και την μίναρα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλο...
Στηρίζω Huub, ότι αποτέλεσμα και να έρθει, μονο και μονο γι αυτή τη κίνηση.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ολοι στηριζουμε μετα το πρωτο σοκ κ τα ενθερμω που ειπαμε για το παιχνιδι με τον βαζελο, το θεμα ειναι να στηριξει κ αυτος τον εαυτο του κ μην μου βαλει τον νινη μεσα....
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
   Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Μαντούρο, Ινσαουράλδε, Σπυρόπουλος, Λούκας, Νάτχο, Κάτσε, Ολίσε, Χούσεν, Κλάους

Γιατι Σπυροπουλος αντι Λινο-Τζαβελλα;;;
Γαμηστε τους
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
τσιρκο μεντρανο που θελετε κ κυπελο γαμνιολες

Offline t.b

• Αλλαγή
Τι να λέμε ρε μάγκες δεν τους νοιάζει που χάνουμε. Στ αρχιδια τους. Περιμένουν τον επόμενο προπονητή.

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Προβλεπονται συναρπαστικα πλεϊ οφφ. Και λιγο γκρινιαζουμε στην Τουμπα τελικα. Μονο απο πουστλουκια καταλαβαινουν.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline blue_eyes

• Βασικός
λες και παιζανε χωρια πραγματικα... πολυ λιγοι παικτες και πραπονητης, αφου καταφεραν να χασουν απο αυτους τους ξυλοκοπους του αστερα την πεμπτη με την μπενφικα που θα παει το κοντερ;;

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει σωτηρία. Άντε να τελειώνει αυτή η κωλοχρονιά να δούμε τι στον πούτσο μπορεί να γίνει.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Εκτος απο τον τουριστα, φταει και η κλικα-η βαζελοποιηση της ομαδας και το δημοσιουπαλληλικι που μεταφερει η διοικηση της πλακας...Δεν ειναι δυνατον να χανεις απο χωρια και να μην μπαινει ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.

Εκει στη διοικηση ρε , τριτη συνεχομενη εκτος εδρα ηττα με ΑΔΙΑΦΟΡΗ αποδοση και δεν βαζετε ενα προστιμο σε παιχτες και προπονητη να τσουξει? ΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ??

ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΤΕΜΕΚ ΣΤΟΧΟ ΕΚΕΙ?

XXXXXXXX
« Last Edit: February 16, 2014, 17:24:08 by Capricorn »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
καμια σχεση η ομαδα με τις προηγουμενες εκτος εδρας ηττες....

καθαρα ατυχο αποτελεσμα....

χασαμε....ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...!!!!!!!

τα δυο γκολ που φαγαμε μπαινουν καθε 30 παιχνιδια...

στο 0-0 την επομενη φορα που θα ακουω αυθαιρετα χυδαια μπινελικια διπλα μου προς τον καθενα στην ομαδα εχω την αισθηση οτι θα πλακωθω μεχρι τελικης πτωσεως....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Στόχο στο πρωτάθλημα έχουμε και παραέχουμε, την έξοδο στο τσουλου. Το αν θα την καταφέρουμε αρχίζει και ζορίζει.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Μας έχετε γαμησει τις ψυχές! Κ όχι μόνο αυτό έλεγα ότι θα φάτε 3 στο ημίχρονο από την Μπενφίκα, αλλά είστε τόσο αλλοπρόσαλλοι, που αρχίζω να αχνοβλεπω τον σφιχτό άσσο.
Δε γίνεται ομάδα χωρίς άμυνα, δε γίνεται γαμω την τρέλα μου!!
μπράβο στα τσακάλια που ήταν γήπεδο σήμερα κ καλά άντερα!

Offline banis

• Αλλαγή
που αρχίζω να αχνοβλεπω τον σφιχτό άσσο.

Ξερός Άσος ...

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Tζάμπα ήττα με 2 γελοία γκολ. Δεν μασάμε τον Μάη θα είμαστε καλά
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline Vorious

• Αλλαγή
Δημοσιοι υπαλληλοι
Δε νοιαζονται καθολου που χανουν. Τοσο χορτασμενοι ειναι απο νικες σε "αδιαφορα" ματς?

Δεν παιζανε οι βαζελοι (πλην του πιο αδιαφορου), ηρθαν οι μεταγραφες (αμυνα, κεντρο, επιθεση) και παιζανε, προπονητη εχουμε ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ?

ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΟΙ ΟΛΟΙ - ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα