Author Topic: ΠΑΟΚ - πουστόγαυρος 16 Απριλίου 2014, ημιτελικός  (Read 8874 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
...Και 16-17 Απριλίου ο επαναληπτικός, rotation γιατί έχω τελικό 26 Απριλίου. :bwflag:
« Last Edit: April 04, 2014, 00:31:00 by HOMO PAOKUS »

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
19 Μαρτίου δεν τους ξεκωλιάζει η Γιουνάιτεντ;

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Αράξτε έχουμε 1 μήνα ακόμα, τι να πούμε...

zadas4

• Guest
πρωτο ματς ειναι στο ταβλι.Επαναληπτικος στο ΝΑΟ της ΤΟΥΜΠΑΣ.

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Έχετε δίκιο και οι δυο. Απλά η βλαχοέπο είχε ορίσει 19 ή 20/4...

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Aν αποκλειστούμε από τη Μπενφίκα πιθανή ημερομηνία 12/3 Καρα'ι'σκάκη.

Offline t.b

• Αλλαγή
20/4...

Εγώ τότε θα έχω κατσίκι στην σούβλα. ;D

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Οπως ολοι περιμεναμε, μετα τις ισοπεδωτικες αντιδρασεις του gay για την διαιτησια του κακου και τα "αντικειμενικα" φερεφονα τους, τα ματς του κυπελλου ειναι σιγουρο πως θα εχουν πολυ πριονοκορδελα... Κριμα για την ερμη την ομαδα..

Αχ τι εχουν να δουν τα ματακια μας παλι..

Offline bane

• Αλλαγή
αρχηγος αποστολης ο λεοντιαδης. το ζητησε κιολας. μετα να δεις τι εχει να γινει
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
16 απριλιου ο ημιτελικος στην Τουμπα ας αλλαξει καποιος την ημερομηνια στον τιτλο.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Θα είμαι Αθήνα από Τρίτη ως Πέμπτη για δουλειά. Αν κάποιος αδερφός από Αθήνα μπορεί, ας μου στείλει ένα pm για το που θα μπορούσα να δω τον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη. Αν π.χ. υπάρχει κάπου που μαζεύονται κτλ.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
Ξέρουμε πότε περίπου θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια ;;

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καμιά βδομάδα, αλλά μόνο από internet μπορείς να τα αγοράσεις. Στα εκδοτήρια αναμένετε ανακοίνωση.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Θα πεσει τρελο γελιο. Μεγαλη Τεταρτη με γαυρο και Μ.Πεμπτη πρωι ολοι στις εκκλησιες για κοινωνια! Κι ο Θεος ΠΑΟΚ ειναι.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline bozik

• Αλλαγή
www.youtube.com/watch?v=sDFTDVqOagI
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
Ο Π.Α.Ο.Κ. ειναι πολεμος και μαχη
να τους δειξουμε οτι ειμαστε απολιτιστοι για τον πολιτισμο τους
οι μαχες αρχιζουν την μεγαλη τριτη

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Εκανα το λαθος να κατσω να διαβασω σχολια σε διαφορα αθλητικα σαιτς σε θεματα σχετικα με το χθεσινο ματς...νταξει το βιντεο του bozik και το ποστ του blaxter4 αποκτουν αλλη αξια ξαφνικα...

Ποιος πολιτισμος και αθλητικο γιγνεσθαι? Αν υπηρχαν θα τα προστατευα. Τον "πολιτισμο" των λοβοτομημενων μπορουν να τον βαλουν εκει που ξερουν. Επιληψια στην Τουμπα τιποτα αλλο. Να πνιγουν απο τα σαλια και τους αφρους που θα φευγουν απο τα τεντωμενα λαρυγγια. Μεταλλαγμενοι χιμπατζιδες γμω τα παντα σας. Αφου δεν σεβεστε θα φοβαστε.
Πουτανα φουστερ ελα να δεις ανωτεροτητα. βαλντεζ 800 σβουρες θα κανεις παλιοαδελφη. και συ αργεντινε της ριβερ ελα να αναθεωρησεις τις πιπες περι μονουμενταλ και μπομπονερα. Αλλα κι αυτοι πιονια στον θίασο του χοντρου ειναι.

Υ.Γ. δεν ξερω αν το εχω αναφερει σε κανενα μπασκετικο θεμα εδω μεσα...πριν χρονια, το 1996 ειχα μιλησει με μπασκετμπολιστα της ομαδας μετα το ΠΑΟΚ - ζαλγκιρις 102-59 ημιτελικος κυπέλλου κυπελλούχων. Αν θυμαστε τοτε ο καζλαουσκας προπονητης της ζαλγκιρις ουτε λιγο ουτε πολυ ειχε πυροδοτησει το κλιμα πριν τους αγωνες με δηλωσεις υποτιμητικες για την ομαδα μας. οτι και καλα μας ειχε ανετα και αλλες τετοιες πιπες. ο κοσμος ειχε μπριζωσει και το τι εγινε στο αλεξανδρειο φανταζομαι οι περισσοτεροι το θυμαστε. μου ειχε πει λοιπον οτι απο το ζεσταμα βλεπωντας τις φατσες των αντιπαλων ηταν εμφανες οτι θα χασουν με πολλα. ειχαν χεστει επανω τους. οπως και εγινε τελικα με τον πιο επιβλητικο τροπο. αυτος πρεπει να ειναι ο οδηγος. να βιαζονται να τελειωσει το μαρτυριο. εχουμε υποχρεωση ολοι μας.

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
...

EDIT : Βρήκα την απάντηση στην ερώτηση που έκανα, οπότε σβήστε το ποστ τελείως αν θέλετε

Offline T.manos4

• Αλλαγή
τα πουστοπαιδα πρεπει να μπουν στο γηπεδο
 απο εκει και περα θα το μετανιωσουν..
αλλα θα ειναι αργα..
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ