Author Topic: Ευθύμιος Κουλούρης  (Read 6591 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
Απ: Ευθύμιος Κουλούρης
« Reply #60 on: June 27, 2014, 13:51:51 »
Οταν βλεπω παιδακια να κανουν κολπακια αντι να παρακαλανε να μεινουν μια ζωη στον ΠΑΟΚ μου γυρνανε τα μυαλα.Ξερω ειναι θεμα μανατζερ,επαγκελματικο ποδοσφαιρο κλπ...Αλλα ρε σπορε οταν αγωνιζεσαι για τον ΠΑΟΚ θα σκηβεις το κεφαλι να δουλεψεις μπας και σε κρατησουν!οχι να κανεις κολπα κ απο πανω για να φυγεις οσο πιο νωρις θες.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #61 on: June 30, 2014, 14:03:06 »
Όποτε μας βολεύει πουλάμε ΠΑΟΚτσηδιλίκι και να παίξει ο πιτσιρικάς που βγήκε από τα σπλάχνα μας να ψηθεί κι όποτε μας βολεύει είμαι επαγγελματίας και σιγά μη κλείσω για 5 χρόνια και να χάσω τις επιλογές μου.

Καλά κάνεις ρε Ευθύμη και κοιτάς το μέλλον σου. Καλά κάνω κι εγώ όμως και θα έχω απαιτήσεις να παίξεις και να προσφέρεις άμεσα. Ψήσιμο και μαλακίες σε καμιά ψησταριά. Αν αρχίσουμε να σε ψήνουμε τώρα, θα περάσουν τα 3 χρονάκια και γεια σας. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ψησταριά φιλαράκι. Οπότε καλή δουλειά γιατί η φανέλα είναι βαριά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #62 on: June 30, 2014, 14:13:24 »
Μαλακιες. Υπερπληροφορηση λογω των απειρων ΑΡΔ κ εμεις τρωμε το τυρακι κ κραζουμε δεξια αριστερα. Εννοειται 3 χρονια να κλεισει, κ αν ειναι καλος σε 2 χρονια τον ανανεωνουμε αλλα τοσα. Τι δλδ; 5 χρονια κλειστο κ αυτος αραλικι μεχρι τα 23 του;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #63 on: June 30, 2014, 15:25:01 »
Δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το τι γράφει ο κάθε ρεπόρτερ. Επί της ουσίας όποιος φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ πρέπει να κρίνεται άμεσα κι όχι να υπάρχουν διακιολογίες και "ψησίματα". Μακάρι το παλικάρι να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ και να παστελώνει 30 τεμάχια τη σεζόν, αλλά επειδή ή δεν θα παστελώνει και θα θέλει να μείνει κι εμείς όχι, ή θα τα παστελώνει και τότε θα θέλουμε εμείς να μείνει κι αυτός όχι, ε στ' αρχίδια μου το ψήσιμο.
Εγώ έχω απαίτηση αυτός που μπαίνει να παίζει ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και να κριθεί με μέτρο σύγκρισης τον Κούδα, τον Αλαβάντα και τον Κωστίκο.

Σιχάθηκα να περιμένω και να ελπίζω κι όταν βγει ο παίχτης να την κάνει σε μισή σεζόν. Σ-Ι-Χ-Α-Θ-Η-Κ-Α
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #64 on: July 25, 2014, 15:07:10 »
Ο Ευθύμης Κουλούρης υπέγραψε νέο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας που τον δένει με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2018!
Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο youtube, το PAOK TV και αναφέρθηκε στους στόχους του, στα όνειρά του, στην απογοήτευση του περασμένου καλοκαιριού, στην ονειρική περσινή σεζόν, στα είδωλά του, στη σχέση με την οικογένειά του και στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του και της ζωής του.

http://arenafm.gr/mixalainas/football/greece/01paok-f/2014/07/24/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B7%CF%82-vid.html#.U9JHl_RdW24
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #65 on: August 15, 2014, 12:11:24 »
Έτσι όπως πάει θα είσαι η μοναδική αλλαγή του Κλάους φέτος

Και τα σουσαμια μέσα ΠΑΟΚτσακι μου
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #66 on: September 19, 2016, 23:33:05 »
Μπράβο σου γιατί δεν έβαλες ένα και άραξες σκεπτόμενος ότι έκανες τη δουλειά σου, όπως κάνει η πλειοψηφία των επιθετικογενών παιχτών μας και δη των ελλήνων..πήγες και για 2ο, και για 3ο και για 4ο όπως πρέπει να κάνει ένας σοβαρός επιθετικός. Συνέχισε έτσι
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #67 on: September 19, 2016, 23:44:08 »
Το να κανεις το ξεπέταγμα είναι το εύκολο, τα δύσκολα είναι από εδώ κι εμπρός που ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις από σένα. Πολλοί παίχτες έχουν βάλει 1-2 γκολ και κάναν 4-5 καλές εμφανίσεις, από εδώ κι εμπρός είναι τα δύσκολα. Γκολάρα το δεύτερο το πρώτο κι αυτό σωστό το πλασέ, κάλλιστα άλλος θα μπορούσε να το στειλει 10 μέτρα ψηλά αουτ, στο δεύτερο 2-3 φορές έπρεπε να την σπάσεις στο πεναλτι καλύτερα, αλλά αυτό θέλουμε από τον φορ του ΠΑΟΚ να είναι μέσα στις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις, να τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα και να μην περιμένουμε αναμπουμπούλες και λαθη αμυντικών τερματοφυλάκων για να σκοράρει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #68 on: September 19, 2016, 23:51:28 »
ΕΥΓΕ μικρε, συνεχισε ετσι και καλυτερα. ηθελες χατ τρικ, ομως αν δεν εισαι σε πλεονεκτικη θεση, μην γινεσαι ατομιστης. Δωσε την μπαλα και η ασιστ επιβραβευεται, αλλωστε.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #69 on: September 19, 2016, 23:54:10 »
Το να κανεις το ξεπέταγμα είναι το εύκολο, τα δύσκολα είναι από εδώ κι εμπρός που ο κόσμος θα έχει απαιτήσεις από σένα. Πολλοί παίχτες έχουν βάλει 1-2 γκολ και κάναν 4-5 καλές εμφανίσεις, από εδώ κι εμπρός είναι τα δύσκολα. Γκολάρα το δεύτερο το πρώτο κι αυτό σωστό το πλασέ, κάλλιστα άλλος θα μπορούσε να το στειλει 10 μέτρα ψηλά αουτ, στο δεύτερο 2-3 φορές έπρεπε να την σπάσεις στο πεναλτι καλύτερα, αλλά αυτό θέλουμε από τον φορ του ΠΑΟΚ να είναι μέσα στις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις, να τον αισθάνεται η αντίπαλη άμυνα και να μην περιμένουμε αναμπουμπούλες και λαθη αμυντικών τερματοφυλάκων για να σκοράρει.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #70 on: September 20, 2016, 00:54:50 »
Συγχαρητήρια Κουλούρη. Θα είμαι λίγο σκληρός στην κριτική μου, αλλά δίκαιος. Σήμερα έκανες το αυτονότητο. Για να είσαι στον ΠΑΟΚ, πρέπει σε όλα αυτά τα παιχνίδια με τις ομάδες κάτω από την 5η θέση της κακής ποιοτικά Σούπερ λίγκας, να σκοράρεις και να είσαι μέσα σε 5-6 τελικές φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Αλλιώς, λυπάμαι, αλλά δεν κάνεις για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω να σε δω στα ντέρμπι και στα Ευρωπαικά. Εκεί θα σε παραδεχτώ και αν το αξίζεις μπορεί ο ΠΑΟΚ και ο Λαός του να σε υπολογίζει στα σοβαρά και να σε θεωρεί απαραίτητη μονάδα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #71 on: September 20, 2016, 12:31:02 »
Μαριο Γκομεζ των φτωχων.. μπραβο μικρε αλλα χτες ηταν μονο η αρχη.. συνεχισε ετσι!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #72 on: September 20, 2016, 14:29:33 »
Δειχνεις να εχεις διαθεση να πιασεις την ευκαιρια απο τα μαλια. Συνεχισε ετσι, ο ανταγωνισμος θα σε βοηθησει
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #73 on: September 20, 2016, 16:24:44 »
αυτό με τον ανταγωνισμό ρε Capri :'( :'( :'( :'(

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #74 on: September 20, 2016, 18:06:15 »
Ναι, τι ;
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #75 on: September 20, 2016, 22:29:50 »
Πέρα από ταλαντούχος δείχνει σοβαρό παιδί μετρημένο και δουλευταράς...
Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι αν δεν έχει τραυματισμούς θα δούμε ωραία πράγματα από αυτόν...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline jimmy_boixos

• Είδα φως και μπήκα
« Reply #76 on: September 21, 2016, 13:29:37 »
Πρέπει να παίζει πιο συχνά. Κλάους τρέμουν τα πόδια σου.
P.A.O.K ntafou kai tiga sta tattoo.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #77 on: September 22, 2016, 12:23:31 »
Ναι, τι ;

θα επιμείνω... δεν υπάρχει ανταγωνισμός με κλάους... είναι μόνο για να το λέμε μεταξύ μας.
ΟΧΙ οτι είναι η παικτάρα ο Κουλούρης. Ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει γιατί ο άλλος είναι τέλειος για 15 γκολ με ομάδες κάτω από την 6η θέση στον βαθμολογικό.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #78 on: September 23, 2016, 08:28:42 »
και τα σουσαμια μεσα
πιο κοντρολαρισμενος ειναι ο κουλ ΑΛΛΑ παντα μετραει το αν τη βαζεις στο πλεχτο
εβλεπα πουστομπεργκ σημερα 70 γκολ σε 114 ματς...

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #79 on: March 30, 2017, 23:28:47 »
Οι άλλοι δυο το έφαγαν το κράξιμο για το like, εσύ καμάρι μου πως ξέφυγες;