δεν υπαρχει μεγαλη παπαρια απο το κλισε αυτο, οτι ειναι μεταβατικη η χρονια, το πλανο ειναι τριετες και αλλες χοντραδες που δυστυχως εχουν υιοθετηθει εντεχνως απο μπαλαδοφατσες, αρδ, παραγοντισκους
πλανο χωρις βελτιωση αγωνιστικου δεν υπαρχει
στο πρωτο μισο ειχαμς σαν θετικα μονο τη φυσικη κατασταση, τα αποτελεσματα ( winner μενταλιτυ) και τα στημενα
στο δευτερο μισο εγω βλεπω υποχωρηση και στα δυο πρωτα, ενω στα στημενα υπαρχει διαρκης εναλλγη των παικτων που τα κτυπανε, ητοι βλεπω προβλημα να δημιουργειται
συμπερασματα για το δευτερο δε διεξαγονται τωρα, αλλα διαπιστωνω την ταση που υπαρχει
ΥΓ ισως κανει κοιλια η ομαδα σε συνδιασμο με τις πολλες αλλαγες...
ΥΓ2 οταν ο μενδρινος κανει δυο κουρσες και παιρνει δυο καρτες απο παικτες που δεν μπορουν να τον ακολουθησουν λεει πολλα...επειδη καποιοι απο εμας εχουν κανει αθλητισμο, υπαρχει η φυσικη κατασταση και το φρεσκαρισμα, δηλαδη εχω ενα 90% φυσικης καταστασης σταθερα στη χρονια αλλα φροντιζω οταν εχω συνεχομενους αγωνες να μην επιβαρυνω τους μυς επιπλεον με βαρη, ασκοπα τρεξιματα ειδικα μερες πριν τον αγωνα και ειδικα παικτες με ειδικα χαρακτηριστικα...ισως εκει εχει γινει ενα λαθος, δηλαδη καλη η δυναμη αλλα οχι εις βαρος της επιταχυνσης, πχ νινης που εχασε απο τα βαρη την σπιρταδα του