Author Topic: Μεταγραφες Χειμωνα 2014  (Read 8052 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Απ: Μεταγραφες Χειμωνα 2014
« Reply #240 on: May 24, 2014, 13:54:22 »
Dark ετσι και ο Ιβαν δεν κρατησει ΕΣΤΩ εναν απο τους δυο...αλλο παπα δεν τρωωω..."παμε να χτισουμε απο την αρχη" "πιτσιρικαδες ειναι το μελλον" "θπομονη" κτλ κτλ...εκτη δημοτικου ημουνα οταν πηραμε πρωταθλημα και πηγα οταν το σηκωνε ο Ιωσηφιδης...απο το σχολειο μου στην πλαστηρα μεσα απο ενα κενο ειδα που χοροπηδουσαν οι δικοι μας οταν βαζαμε γκολ στον ρουλη στο 86' και τον αποκλειαμε μεσα στο χαριλαου...εχουμε και εχουμε περασει...τελος κουραστηκαμε απο λογια...μακαρι να βγω μαλακας και να τα λουστω στο τελος της χρονιας...αλλα μαλλον τα ιδια

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #241 on: May 24, 2014, 15:20:59 »
ανοιξτε ενα τοπικ για τις μεταγραφες καλοκαιριου μαγκες

μεταγραφικα το ζητημα δεν ειναι τοσο τα προσωπα οσο να γινονται κινησεις στην σωστη κατευθυνση.. ας φυγει ο νατχο αλλα να ερθει παικτης ιδιας αξιας και ηλικιας, μην στεκεστε σε ονοματα

γενικα με αγγελο και μεταγραφες κ εγω δεν βλεπω φως, ειδικα αφου μενουν βρυζας-σβουρας στις θεσεις τους

ΥΓ τωρα διαβαζω ο λινο ζητησε 300Κ και ο βουκιτς 500Κ τη νεα σεζον.. τον βρηκαν ασχετο τον Ιωαννη και τον αρμεγουν

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #242 on: May 24, 2014, 16:10:18 »
Το θέμα δεν είναι τι ζητάει ο καθένας, αλλά το πως αντιδράει ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα. Όταν σε ζητάνε αυτά τα λεφτά και λες θα διαπραγματευτούμε είσαι ομάδα της πλάκας. Σε λέει ο λίνο δηλαδή 38 χρονών συνομίληκός μου θέλω 300, τον δίνεις τα χέρι βγάζεις και εντός πενταλέπτου μια ανακοίνωση ευχαριστήρια για την προσφορά του και δεν ασχολείσαι  ούτε 31 αυγούστου 20:29 που τελειώνουν οι μεταγραφές με τον λίνο και τον κάθε λίνο. Το ίδιο και με τον βούκιτς. Παιδιά ευχαριστούμε σας αγαπάμε αφού πιστεύετε ότι αξίζετε αυτά τα λεφτά να πάτε στο καλό.
Και η μαγκιά θα είναι όταν δεν θα βρίσκουν πουθενά τα λεφτά που ζητάνε να μην του υπογράψεις ούτε με λιγότερα από αυτά που τους έκανες πρόταση.
Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα όταν η μίζα πάει σύνεφο και κάτι γίδια, λόπεζ, σκόνδρες, τζαβέλες κόβουν 3-4 και 6 κατοστάρικα τον χρόνο σε λέει και ο λίνο με τον βούκιτς αυτοί είναι μάγκες που πατάνε την μπάλα σε κάθε κοντρόλ  και μεις που βγάζουμε το φίδι από την τρυπα να παίρνουμε τα περισσεύματα??
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ