Author Topic: Γριά - Π.Α.Ο.Κ. ( Κύπελλο) Πέμπτη 09/01/2014, 20:00 - ΟΤΕ Sport 4  (Read 2389 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline banis

• Αλλαγή
τα λόγια είναι περιττά ...

ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ...
« Last Edit: January 08, 2014, 14:02:05 by banis »

Offline bane

• Αλλαγή
μου καθεται δυσκολο. μην παθουμε καμα νιλα αν πανε χαλαρα οι δικοι μας. αυτοι δινουν τον υπερπαντων αγωνα.πολυ κλωτσια βλεπω
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα αυτοι αν φερουν κανενα χηναρι, ξεχασαν και την ανοδο και τα χρεη και ολα

παραπηγε το κακο.. φετος μονο διπλα με γρια και σκωληκα, οτιδηποτε αλλο ειναι ξεφτιλα

Offline savage republic

• Βασικός
Ας παίξουνε μπάλα και όχι ξύλο και θα κερδίσουμε με κάνα εξάμπαλο. Απλά πράγματα είναι, δεν είναι πυρηνική φυσική.

Offline t.b

• Αλλαγή
ελα ρε που ανοίξατε και τόπικ ξεχωριστό για την γριά.....
δηλαδή η καρδίτσα από κώλο βγήκε και δεν ανοίξατε?

Offline banis

• Αλλαγή
προφανώς επειδή αναφέρεσαι σε μένα ... θα σε πω ότι η άποψη μου είναι ότι τόπικ πρέπει να ανοίγει σε όλους τους αγώνες ... στους επίσημους τουλάχιστον ...

και καλύτερη διεξαγωγή της συζήτησης γίνεται ... με αποτέλεσμα την πιο επικοδομητική κουβέντα τη μέρα του αγώνα ...

αλλά και αν στο μέλλον θελήσεις να ανατρέξεις στο συγκεκριμένο ματς ... θα είναι πολύ πιο εύκολο ... μιας και είναι πιο άρτια οργανωμένο το αρχείο του φόρουμ ... 

το ότι δεν άνοιξε τόπικ με την Καρδίτσα δε γνωρίζω το λόγο ... σήμερα είχα χρόνο εγώ π.χ. και το άνοιξα ...

σε φόρουμ του Π.Α.Ο.Κ. είμαστε ... αν δεν υφίσταται λόγος να ανοίγει τόπικ για τους αγώνες ... για ποιον άλλο λόγο να ανοίγει δλδ ;;;
αν νομίζουν οι διαχειριστές ότι κακώς άνοιξε ... ας το κλείσουν ...
εγώ να συμβάλλω ήθελα ... και όχι να δημιουργήσω θέμα ...

Offline t.b

• Αλλαγή
εσύ το άνοιξες? Αυτό δες το περίμενα από εσένα ;D
μην με απαντάς σοβαρά ρε φίλε. το σχόλιο μου ήταν.... (πως να το χαρακτηρίσω?) ρητορικό.....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Εχει μαζευτει η σαρα κ η μαρα απο πουτανοσπερματα κ περνανε ενα αντιΠΑΟΚτσηδιλικι που στην τελικη δεν τους παει και καθολου. Πηγαν λεει οι γραφικοι στο ξενοδοχειο για τους παικτες τους.
Ικανους μας εχω να κανουμε κανα δωρο αυριο κ να βγαινουν στο λευκο πυργο οι γριες
Το λογικο λεει 0-3
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gagas

• Αλλαγή
εγω τους εδινα το 1-0 για να βολοδερνουν αλλα 5-6 χρονια στη γ και στη β με 4-5 διαφορετικα α.φ.μ.   ;D

αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι δεν τους δινω τιποτα..αφου την α με τα κυαλια την βλεπουν ετσι και αλλιως..

Offline Ascaso

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα από που τους προέκυψε τέτοιο κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ, ή μάλλον δεν βλέπω από που μπορεί να προέκυψε πέρα από την προσπάθεια της αυτόματης να δημιουργήσει οπαδικό πυρήνα (εδώ γελάνε).

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
ε για να επιβιωσεις απο την ανυπαρξια πρεπει να δημιουργησεις εχθρο, να πιστευεις εσυ και κυριως οι μικροτεροι  οτι εχει νοημα να εισαι... αυτο που εισαι, πολεμωντας το κακο κ.λ.π.
τωρα η πραγματικοτητα ειναι ο πονος και η πικρα των πρισσοτερων

Offline maria-mtb

• Βασικός
αντε σημερα μπορει να σπασουμε την καταρα κ να περασουμε -ευκολα- απο το καυτατζογλειο. δεν το εχω κ σιγουρο ομως.  :P :P

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Καταραμενες εφτασε η ωρα να γαμηθειτε!

http://www.youtube.com/watch?v=s-fFjcDEjc4 (Embedding disabled, limit reached)

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Μεχρι τωρα δεν μπορω να καταλαβω ποια απο τις 2 ομαδες ειναι της Β εθνικης

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
όλα τα λεφτά το νίνης. είναι αυτό που λέμε ότι δεν υπάρχει πάτος...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline t.b

• Αλλαγή
Για τον πουτσο είστε όλοι.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
Μεχρι τωρα δεν μπορω να καταλαβω ποια απο τις 2 ομαδες ειναι της Β εθνικης

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Καλα που μπηκε ο UCK και κρατησαμε το 0-1 γαμω τις μανες σας

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
σε ενα αρσενικο αθλημα σημερα φανηκατε ΑΔΕΡΦΕΣ...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Λυθηκαν τα μαγεια στο καταραμενο γηπεδο 16 χρονια ηταν τεραστια ντροπη.. στα αρχιδια μου πως παιξαμε αντε σε καμια 10ετια αμα ξαναπαιξουμε κανα κυπελλο μαζευτειτε παλι ντεμεκ αυτονομες πορνες που γιουχαρετε και τον Κατσε στην αλλαγη