Author Topic: Maarten Martens  (Read 7703 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Απ: Maarten Martens
« Reply #100 on: September 25, 2014, 21:38:30 »
9η συμμετοχή πάντως, 5η? σαν βασικός?

δεν ξέρω αν πρέπει να τον δικαιολογήσω ή οχι αλλα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι είναι τόσο σαπάκι και τι φταίει

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #101 on: September 25, 2014, 23:22:25 »
Να τον κρίνω με κανονική σύνθεση θα ήθελα. Αλλά δεν βοηθάει να το δούμε κι εμείς καθόλου ο ίδιος.

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #102 on: September 26, 2014, 17:29:25 »
Ας προσέξουμε μόνο μη καταντήσει αυτή η υπομονή μας τόσο γραφική όσο και των υποστηρικτών του κοντοπούτανου που για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία του βρίσκανε ότι πίπα τους ερχόταν στο μυαλό.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #103 on: September 26, 2014, 18:24:54 »
Γιατί δεν του έχουν δοθεί ευκαιρίες με ενδεκάδα;
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: September 26, 2014, 18:37:29 »
Ας προσέξουμε μόνο μη καταντήσει αυτή η υπομονή μας τόσο γραφική όσο και των υποστηρικτών του κοντοπούτανου που για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία του βρίσκανε ότι πίπα τους ερχόταν στο μυαλό.
ρε φιλε ο κοντος σκατοσερνετε και σου βγάζει την ψυχή απο το 2010 στον ΠΑΟΚ μας,
έχοντας όλα τα φυτά μετά απο επικα ταγαρίσιες εμφανίσεις να τον δικαιολογούν,να κάνουν το άσπρο μαύρο ακόμα και τώρα που είναι παλαίμαχος,

πως μπορείς να συγκρίνεις 150 συμμετοχες αμπαλοσύνης με μόλις 10 ημιβασικές που έχει ο βἐλγος και να μιλάς για γραφική υπομονή?

Άποψη μου οτι ο βέλγος δεν θα παίξει ποτέ μπάλα στον ΠΑΟΚ δεν κολλάει, δεν τραβάει και θα πάρει μπούλο σε κάποια φάση, αλλα απο την άλλη 3 αγώνες συνεχόμενους δεν έχει παίξει στην ιδια γαμημένη θέση

Offline Axel

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: September 26, 2014, 20:36:08 »
Κατά τη γνώμη μου ο Μάρτενς ναι ήταν κακός χθες, αλλά τουλάχιστον πέρναγαν από τα πόδια του όλες οι φάσεις της ομάδας. Χίλιες φορές αυτό παρά να είναι κρυμμένος σαν τον Γκολάσα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το μόνο βέβαιο είναι πως πρέπει να δείξει πολύ περισσότερα με βάση τα χρήματα που παίρνει. Ας παίξει όμως 1-2 παιχνίδια με βασική ομάδα αντί για το ανάπηρο το 14 και τότε να βγάλουμε πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.
Εμείς μαζί για μια ζωή...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #106 on: September 26, 2014, 22:33:00 »
καλος χρυσος ελπιδοφορος καλοπληρωμενος βιογραφικο ΑΛΛΑ αμα ελεγαν μαρτενσΙΔΗ ακομα μπινελικια και κλωτσιες θα ετρωγε που παιρνει 500.000 και δεν εχει προσφερει απολυτως τιποτα εδω και ενα σχεδον χρονο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #107 on: October 09, 2014, 19:07:32 »

Μάρτενς: «Μπορώ και καλύτερα»

Ο Μάαρτεν Μάρτενς  που παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό για τον ΠΑΟΚ με δηλώσεις του θεωρεί πως μπορεί να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Ενώ για τον Δικέφαλο υποστήριξε πως μπορεί να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Βέλγος μέσος με δηλώσεις αποκάλυψε πω ς ξεκίνησε τα ελληνικά για να μπορεί να συνεννοηθεί καλύτερα με τον προπονητή  του.«Έχω ξεκινήσει μαθήματα, βοηθάει στην προσαρμογή μου και στην συνεννόηση. Έχουμε Έλληνα προπονητή που στην προπόνηση μιλάει σχεδόν μόνο ελληνικά. Επίσης μου αρέσει να μιλάω αρκετές γλώσσες. Το ότι άρχισα μαθήματα τον τελευταίο μήνα είναι γιατί το πρώτο διάστημα στην Ελλάδα είχα υποχρεώσεις και δεν ήταν να ξεκινήσω μαθήματα αλλά και γιατί πέρυσι είχαμε ξένο προπονητή. Τώρα έχω ξεκινήσει να μάθω ελληνικά και μου αρέσει», στη συνέχεια ο Μάρτενς μίλησε για τα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ αλλά και  με την Γκινγκάμπ. «Φυσικά η εικόνα που θέλουμε να βγάζουμε είναι αυτή κόντρα στην Ντιναμό. Θέλουμε να δείχνουμε αυτή την εικόνα αλλά δεν είναι εύκολο να έχουμε αυτή την εικόνα που θα είναι σε υψηλό επίπεδο. Γνώριζα και είχαμε πει πως το ματς με την Γκινγκάμπ ήταν δύσκολο. Ήταν λάθος μας το πώς αγωνιστήκαμε και ελπίζουμε να την κερδίσουμε εδώ».
Ο Βέλβος μέσος με δηλώσεις στο Libero αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πέρυσι έχοντας καλούς παίκτες, δεν παρουσίασε ένα καλό σύνολο: «Δεν θέλω να πω τι έγινε πέρυσι. Κοιτάμε τώρα τι θα γίνει στο εξής. Θέλουμε να κοιτάμε μπροστά, δουλεύουμε πολύ. Δείχνουμε πάθος. Είμαστε μια ομάδα, ένα σύνολο που όλοι μαζί αμυνόμαστε και όλοι μαζί κάνουμε επίθεση. Έχει σημασία να βγάζουμε ένα καλό σύνολο και θα κοιτάξουμε να μην έχουμε άσχημα αποτελέσματα που θα μας επηρεάσουν».
Για την κατάστασή του και τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Με βοήθησε η ειδική εξέταση που έκανα. Γι' αυτό έκανα αυτή την εξέταση. Νιώθω καλύτερα, έχω ενοχλήσεις κάποιες στιγμές. Νιώθω καλά όμως και χαίρομαι γι' αυτή την εξέταση».
Για το ότι πέρυσι δεν έδειξε τις δυνατότητές του: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τι έγινε πέρυσι. Κοιτάω μπροστά, δουλεύω σκληρά. Δεν είμαι ικανοποιημένος, πιστεύω πως μπορώ να τα πάω καλύτερα. Είναι διαφορετικό το ελληνικό με το ολλανδικό πρωτάθλημα. Αυτό μου στοίχισε σε χρόνο προσαρμογής. Δουλεύω και όσο καλύτερα πηγαίνω εγώ, πηγαίνει και η ομάδα».
Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραμείνει πρώτος και τον Μάιο:  «Φυσικά και το πιιστεύω. Πιστεύω στις δυνατότητές μας. Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα ήμασταν τώρα πρώτοι. Δεν είναι εύκολος στόχος. Πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε εβδομάδα πως είμαστε καλοί. Θα έρθουν και κακές μέρες. Μπορούμε όμως να φτάσουμε σε υψηλό επίπεδο».
Για το ότι ο κόσμος έχει την αίσθηση πως λόγω του μη "γεμάτου" ρόστερ του ΠΑΟΚ, η ομάδα μπορεί στο εξής να έχει πολλές δυσκολίες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. «Είναι δύσκολο να συμμετέχεις σε πολλές διοργανώσεις μαζί. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Όσο περνά η σεζόν κάθε ομάδα μπορεί να προσαρμόζει τις προτεραιότητές της δίνοντας βάρος σε κάποια διοργάνωση. Εμείς κυνηγάμε και τους τρεις στόχους. Κάνουμε καλή ζωή. Όταν έχεις συνεχόμενα ματς, κάνεις διαφορετική προετοιμασία. Εμείς προσπαθούμε και κοιτάμε να τα καταφέρουμε».

http://www.gazzetta.gr/football/article/658945/martens-mporo-kai-kalytera

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: October 09, 2014, 20:11:11 »
Στα λογια και εγω μπαλαρα ξερω

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: October 09, 2014, 23:43:24 »
Έχω μία εντύπωση ότι το παληκάρι δεν θα μπορέσει να ξαναπαίξει μπάλα. Θες λόγο ψυχολογίας ; Θες λόγο ότι είχε πολλούς απανωτούς τραυματισμούς ; θες γιατί φταίνε οι γιατροί και εδώ και στην Ολλάνδία που δεν τον προσέξανε πολύ ; θες γιατί δεν έχει βγει εκτός συνόρων ποτέ και δεν μπορεί να αφομιωθεί ; τέλος πάντων , δύσκολα το παιδί το βλέπω να παίζει μπάλα σε εμάς.. Κρίμα γιατί κάποιες λίγες καλές στιγμές που είχε , ξεχώριζε αρκετά..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #110 on: October 20, 2014, 04:15:58 »
Βγάλε τις γόβες ρε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #111 on: October 29, 2014, 22:04:17 »
Που εισαι εσυ?

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #112 on: October 29, 2014, 22:12:06 »
Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση  από παίκτες που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ.. Δεν δικαιολόγησε ουτε στο ελάχιστο τις ελπίδες που δημιούργησε με τον ερχομό του και δεν νομίζω πλέον ότι ειναι σε φάση να βοηθήσει. Μπορεί να μην του πηγαίνει η ομάδα και το στύλ της , μπορεί να μην μπορεί στο εξωτερικό δεν ξέρω. Φαίνεται πως το καλύτερο και για τους 2 (και τον ΠΑΟΚ και τον Μάρτενς) είναι να φύγει τον Γενάρη και να επιστρέψει Ολλανδία. Δυστυχώς...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: October 29, 2014, 23:27:59 »
Τέλος. Το παληκάρι δεν μπορεί, και κρίμα πολύ κρίμα και για αυτόν και για εμάς..
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #114 on: October 30, 2014, 12:25:16 »
Δεν γίνεται να μην μπορεί. Γίνεται όμως να μη θέλει και να κοροϊδεύει μέχρι να πάρει καλή αποζημίωση. Θα πάει πάλι πίσω και θα βγάζει μάτια. Ντροπιαστική ιστορία για την ΠΑΟΚάρα αυτή.

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #115 on: October 30, 2014, 12:49:43 »
Δεν γίνεται να μην μπορεί. Γίνεται όμως να μη θέλει και να κοροϊδεύει μέχρι να πάρει καλή αποζημίωση. Θα πάει πάλι πίσω και θα βγάζει μάτια. Ντροπιαστική ιστορία για την ΠΑΟΚάρα αυτή.

Είναι 30 χρονών με τραυματισμούς μεγάλης διάρκειας.Δεν τον παίρνει να μην παίζει το συμβόλαιο του λήγει το 2016.Ή το Δεκέμβρη φύγει ή το Καλοκαίρι του '16 θα πρέπει να κυνηγήσει ένα τελευταίο συμβόλαιο.Δεν τον παίρνει να ρίξει τόσο το κασέ.Εγώ νομίζω πως ο παίκτης τέλειωσε λόγου τραυματισμών και δεν μπορεί το παλικάρι.Έτσι ήταν και ο Ίβιτς τα τελευταία δυο χρόνια ή και ο Μουσλίμοβιτς(ο Ίβιτς ήταν γυάλινος και αργός έκανε όμως ένα καλό ημίχρονο ο Μάρτενς όχι)!

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
« Reply #116 on: October 30, 2014, 12:59:20 »
Πάντως η αλλαγή του ήταν κακή.Τι είχε να προσφέρει δηλαδή ο Τζανδάρης περισσότερο? και τον στοχοποιείς στο λαό? τώρα τελείωσε οριστικά.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #117 on: October 30, 2014, 14:31:33 »
η παναγια απεδειξε ακομα μια φορα ποσο δικαιη και χωρις ιχνος ρατσισμου πανω της ειναι

κανει αλλαγη στο 45 τον βελγο που προσπαθει να συμμετεχει οσο μπορει στην αναπτυξη της ομαδας και τα κανει κουλουβαχατα γιατι χθες ειδικα στο πρωτο ημιχρονο ολοι το δανε ο βελγος ηταν η παραφωνια ολοι οι αλλοι παιξανε μπαλαρα που χανοταν μολις εφτανε στα ποδια του,και δικαιολογημενα αφηνει μεσα τον αρχηγο της εθνικης ελλαδος(τετοιο ηθικο στοιχειο το επιβραβευει η παναγια),αυτης της τεραστιας ομαδας του παγκοσμιου ποδοσφαιρου απο το 1857 που ξεκινησε το αθλημα του ποδοσφαιρου μεχρι το καλοκαιρι που μας περασε,ο οποιος σε καθε αγωνα προσπαθει να συμμετεχει οσο μπορει κι αυτος βρε αδερφε στην αμυντικη διαταξη της αντιπαλου ομαδας(λιγο λιγο δεν διαφωνω)

φυγε κακε βελγε εμεις ονειρευομαστε τον ΠΑΟΚ που θα παιζουν μονο παικτες απο τα τσικο του και ΠΑΟΚτσακια απο κουνια(οπως ο αρχηγος της εθνικης).αν δεν ειναι ΠΑΟΚτσακια προτιμηση εχουμε σε πρωην ποδοσφαιριστες της τριφυλλαρας,ελληνες εννοειται,που συμφωνα με δηλωση της παναγιας ειναι η μεγαλυτερη ποδοσφαιρικη ομαδα στην πατριδα.

οποιος διαφωνει μαζι μας ειναι αντιχριστος......

υ.γ 666

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #118 on: October 30, 2014, 20:43:20 »
Ελατε ρε παιδια απο το καλοκαιρι προσπαθουν να τον διωξουν. Ειναι βαρυ το συμβολαιο και βογγαει ο ρωσος. Αλλωστε δεν ειναι και του επιπεδου του προδοτη( γιατι με τα τοσα επιθετα που του εχουμε προσαψει ξεχασαμε αυτο το οποιο πρααγματικα τον χαρακτηριζει).Εκατσε και αυτος στο συμβολαιο και ολα καλα. Ολοι γαμιουνται και ο Π.Α.Ο.Κ. υποφερει.

Offline anisoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: October 30, 2014, 21:06:58 »
Ολοι γαμιουνται και ο Π.Α.Ο.Κ. υποφερει.
ΑΥΤΟ