Βράδυ πήραν τηλέφωνο τον Τσιώλη και του είπαν να πάει στα γραφεία για να συζητήσει. Εκεί καθαρά και ξάστερα του είπαν. Στον ΠΑΟΚ φέτος δεν θα παίξεις βασικός από εδώ και μετά. Ελάχιστες παρουσίες θα έχεις. Σου βρήκαμε ομάδα στην Τουρκία για να συνεχίσεις την χρονιά. Μιλήσαμε και με Σάντος και θεωρεί και αυτός πως αυτή είναι η μόνη λύση για να έχεις παιχνίδια και να έχεις προοπτική για να σε καλέσει στο Μουντιάλ. Εσύ αποφασίζεις, αλλά εμείς σου ξεκαθαρίζουμε πως έχουν τα πράγματα.
Ο Τσιώλης δεν παραξενεύτηκε που του έλεγαν άσχετα για μπάλες και συμμετοχές στο μουντιάλ ενώ είναι προπονητής, σηκώθηκε και πήγε στην Τουρκία έτσι χωρίς καμία εξήγηση;
Όχι Τσιώλης, Τζίολης αδερφέ. Αυτό σε μπερδεύει.
Κατα τ'άλλα, μια χαρά τα λέει ο Αλαμάνα. Είμαστε που είμαστε παραλία, έχουμε να ασχολούμαστε και με τα ορφανά του στέφενς .
Δεν έχει σχέση ο Στέφενς, ούτε άλλος προπονητής. Τους χρησιμοποιούν και αυτούς ανάλογα με την περίσταση. Παίρνουν όμως και αυτοί (προπονητές) την αμοιβή τους ή ικανοποιούν το άρρωστο εγώ τους και όλα καλά. Υπαλληλάκια είναι.
πχ, ήθελαν να φάνε τον Γκαρσία. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και την προοπτική να μπει στην διοίκηση. Έφεραν τον Δώνη, έσπασε τα νεύρα του Γκαρσία, τον τέλειωσαν αγωνιστικά, έγραψε και ο φιλικός τύπος ότι ο Γκαρσία δημιουργούσε όλο προβλήματα, άρχισε ο κόσμος να βλέπει με άλλο μάτι τον Γκαρσία και στο τέλος τον απομυθοποίησαν. Όταν τους έκανε τη δουλειά ο Δώνης, δεν είχαν άλλο λόγο να τον κρατήσουν, έβαλαν λόγια στον Ρώσο και τον έδιωξαν.
Πέρσι είδαν ότι ο Ρώσος θα σκάσει χρήμα, έφεραν ακριβό προπονητή-διαχειριστή που έλεγε όλο ναι στις καλοκαιρινές μεταγραφές, αφού δεν είχε γνώση του ρόστερ, οπότε του έφεραν ότι ακριβότερο μπορούσαν να βρουν. Στοχ, Λούκας κλπ. Τον ψείρισαν κανονικότατα τον Ρώσο, κάποια στιγμή το πήρε χαμπάρι και ο Στέφενς, σου λέει στα παπάρια μου, ας πάρω και εγώ το κομμάτι μου. Αγορά του Μάρτενς ενώ το συμβόλαιο του έληγε μετά από 4 μήνες, να και ο Μαντούρο που είναι τέως ποδοσφαιριστής για υψηλό επίπεδο.
Είδαν ότι ο Ρώσος φέτος δεν θα ρίξει χρήμα στο αγωνιστικό, αφού σχεδίαζε να ξοφλήσει τα χρέη, οπότε ας απομυθοποιήσουμε τον Τρελοάγγελο σε αυτούς που ακόμα τον γουστάρουν. Να τον σιχαθούν ακόμα και αυτοί με τα τα κολλήματα του. Άδειο ρόστερ, πάνε πάλεψε και φάε τα μούτρα σου. Έτσι κι αλλιώς δεν θα μιλήσει για μεταγραφές και τις τρικλοποδιές, αφού θέλει να γίνει οσιομάρτυρας.
Του χρόνου αν δουν ότι θα πέσουν χρήματα, θα πάρουν άλλον προπονητή και θα φέρουν τίποτα παλτά με κανα εκατομμύριο τον καθένα.