Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Απόλλων Σμύρνης, Κυριακή 8/12/2013, 15:00 NS2  (Read 1798 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
rabbitweed την πέμπτη αν κάνουμε πάλι 20 τελικές και βάλουμε 6 γκολ την άλκμαρ θα είναι παιχταράδες δηλαδή αυτοί που έχουμε τώρα που χτες τα χάσανε....
αν το κάνουμε αυτό από τα 10 ματσ που παίζουμε σε 5-6-7 θα πω ναι ειναι παικταραδες
αν το κάνουμε σε ένα στα 15 που παίζουμε είναι σκέτη τύχη και άμπαλοι παίκτες με συγκυριακές κωλοφαρδίες.
όπως λοιπόν έρχεται η κωλοφαρδία... έτσι έρχεται και η "ατυχία"

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτοί οι παίκτες τώρα αρχίζουν να αποδίδουν το ποδόσφαιρο που μπορούν. Γιατί; Επειδή έπαιζαν μέχρι τώρα σε χαμηλότερο επίπεδο. Και τώρα που ο γυμναστής τους έκανε άλογα, τώρα ναι μεν παίζουν σαν τη γάτα με το ποντίκι τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά από την άλλη ακόμα συνηθίζουν τις απαιτήσεις αυτού του επιπέδου. Μόνον ο Στοχ έχει παραστάσεις από τέτοιο επίπεδο, ίσως και ο γηραλέος Κατσουράνης. Όλοι οι υπόλοιποι παίζουν για πρώτη τους φορά σε τέτοια ένταση και είναι φυσιολογικό να δυσκολεύονται και να αστοχούν. Εσείς γκρινιάζετε, εγώ βλέπω τον ΠΑΟΚ μας να τον παίρνει ο Στέφενς από το χεράκι και να μεγαλώνει. Ας έρθουν και δύο-τρεις έτοιμοι, να δω μετά και τα κοράκια...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν ξερω τι λετε εσεις που δεν ερχεστε γηπεδο και ειστε ολοι υπερανω αλλα μαγκες μου μες στην τουμπα κορακι τετοιο μονο τον παπαπετρου θυμαμαι.δεν ξερω τι ειδατε απο την τιβι η τον καναπε η οπουδηποτε αλλου ησασταν αλλα αν καποιος εβλεπε τι ακριβως κανει το κορακι στην φαση του βιτορ που ειναι μπροστα μου θα καταλαβαινατε γιατι ακριβως λενε οι μισοι εδω μεσα

καμια αθηνα κανενας γαυρος στα παπαρια μου ολοι αυτοι.αδερφε μου καταλα στον παονε αμα τους σφαξουν στους νεους επιβατες η που σκατα ειναι το κορακι θα το παρουν σηκωτο.εγω δεν ξερω ποια ειναι η σωστη νοοτροπια αλλα στην τουμπα μεσα η νοοτροπια της αποχαυνωσης εχει επικρατησει εδω και πολυ καιρο.δεν με νοιαζει τι θα γινει και ποιο ειναι το σωστο και το λαθος.αλλα ρε μαλακες μην με τρελενετε κι εσεις εδω μεσα με υπερανω λογικες που δεν εχουν σχεση με αυτο που μαθαμε μικροι...

και στην τελικη και να μην σε εσφαζε μεσα στην τουμπα παλι σηκωτος πρεπει να φυγει γιατι τολμαει να μην δειξει σεντρα..δεν σφυρας στον πλατανια μωρη γαμιολα μεσα στην τουμπα σφυρας που να σου γαμηθει η μανα κι ο πατερας....

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Βγες δεύτερος άνετα, κάνε μεγάλη πορεία στην Ευρώπη αν έχεις @@ και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είσαι ακόμα και στους δυνατούς στη κλήρωση του Αυγούστου πάρε 3-4 παικταράδες να μπεις σε όμιλο τσου-λου μόνο έτσι θα τους πονέσεις και πάλι αυτό παίζεται.

Offline Vorious

• Αλλαγή
δεν ξερω τι λετε εσεις που δεν ερχεστε γηπεδο και ειστε ολοι υπερανω αλλα μαγκες μου μες στην τουμπα κορακι τετοιο μονο τον παπαπετρου θυμαμαι.δεν ξερω τι ειδατε απο την τιβι η τον καναπε η οπουδηποτε αλλου ησασταν αλλα αν καποιος εβλεπε τι ακριβως κανει το κορακι στην φαση του βιτορ που ειναι μπροστα μου θα καταλαβαινατε γιατι ακριβως λενε οι μισοι εδω μεσα

καμια αθηνα κανενας γαυρος στα παπαρια μου ολοι αυτοι.αδερφε μου καταλα στον παονε αμα τους σφαξουν στους νεους επιβατες η που σκατα ειναι το κορακι θα το παρουν σηκωτο.εγω δεν ξερω ποια ειναι η σωστη νοοτροπια αλλα στην τουμπα μεσα η νοοτροπια της αποχαυνωσης εχει επικρατησει εδω και πολυ καιρο.δεν με νοιαζει τι θα γινει και ποιο ειναι το σωστο και το λαθος.αλλα ρε μαλακες μην με τρελενετε κι εσεις εδω μεσα με υπερανω λογικες που δεν εχουν σχεση με αυτο που μαθαμε μικροι...

και στην τελικη και να μην σε εσφαζε μεσα στην τουμπα παλι σηκωτος πρεπει να φυγει γιατι τολμαει να μην δειξει σεντρα..δεν σφυρας στον πλατανια μωρη γαμιολα μεσα στην τουμπα σφυρας που να σου γαμηθει η μανα κι ο πατερας....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline t.b

• Αλλαγή
Τι μπέρδεμα ρε πουστη μου.... Συμφωνω με όλους σας!!!!! Μας έχει γεμίσει το μυαλό αυτή η αρρώστια.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Εγώ πάλι αδυνατώ να καταλάβω γιατί δεν εμπιστεύεστε τα ματάκια σας. Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι σε έναν αγώνα μπορεί να συνυπάρχει και η αμπαλίαση των επιθετικών κ η ατυχία άλλα και η διάθεση του κόρακα να σε σφάξει για χάρη του απόγονου ?
Τα ποσοστά ας τα ορίσει ο καθένας σύμφωνα με την κρίση του άλλα μην πάτε να μας βγάλετε κ παλαβούς ότι πράγματα που έγιναν μπροστά στα ματια μας δεν έγιναν
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
rabbit αδερφε επειδη εχεις κανει αθλητισμο ξερεις τι ειναι η γαμημενη ψυχολογια στα ομαδικα αθληματα. μονος σου λοιπον δωσε τις απαντησεις στον εαυτο σου γιατι ο αβραμης και ο καθε τυχαρπαστος πρωην του πανιωνιου θεωρειται παικτης και μπαινει μεσα στο τερεν ξεροντας οτι δεν χανει οχι μονο σημερα αλλα και οπου εχει αγωνα.
και ναι .για μενα γαμιεται η διαιτησια οχι μονο χθες αλλα και σε καθε παιχνιδι που ο ΠΑΟΚ κυνηγαει της ομαδες της αθηνας. απο εκει ξεκινανε ολα.και επειδη και εγω εχω κανει αθλητισμο η διατησια σε ολα τα αθληματα ειναι το χειροτερο πραγμαα στον αθλητισμο. ουτε παραγοντες ουτε τιποτε
αλαλ το εχω ξαναγραψει .ξερουν τι ειμαστε και πως σκεφτομαστε για αυτο και τα κανουν .μια ζωη τρωγομαστε μεταξυ μας. προεδροι οπαδοι αρδ παικτες ,καντινες ,μπουτικ και το κακο συναπαντημα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Vorious

• Αλλαγή
σωστος ο μπανε
ολοι πια αμπαλοι στον ΠΑΟΚ αλλα μολις ο αβραμακος παει στο γαυρο κατευθειαν παιχτουρα -> εθνικη -> αξια
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr

:prosk: :prosk:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ