Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - ολυμπιακαρης ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ 24.11.13 19:30 NS1  (Read 4086 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απο το ματς καρταω το συνθημα κατα της εθνικης που διχνει οτι αυτος ο λαος εχει σφιγμο ακομα!αν και δε διαδοθηκε πολυ.ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.

Π.Α.Ο.Κ εσύ εσύ γαμώ την εθνική

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

zadas4

• Guest
Αιντε μπας και ξυπνησει λιγος ακομα κοσμος.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
3-1, με δοκάρι, μη καταλογισμένο πέναλντι, 12-0 κόρνερ, μπινελίκια στην εθνική, τον Ολίσε και τον κοντό στο σώμα, νάνο στην ψυχή, με εντυπωσιακή επανεμφάνιση Στοχ, Λούκας και Βούκιτς και να πέφτουν παναγίες από την αρχή μέχρι το τέλος στην ομάδα. Μ' αυτά, θα έλεγα ότι ήταν άκρως χορταστικό ματς, αν και τα μυαλά μας πονέσανε και πάλι. Θέλει καύσιμο η μηχανή να ηρεμήσει. Χωρίς ουίσκι γρανάζι δεν γυρνά, γαμώ την εθνική και όλα τα φυτά.

Offline Geo

• Αλλαγή
Απο το ματς καρταω το συνθημα κατα της εθνικης που διχνει οτι αυτος ο λαος εχει σφιγμο ακομα!αν και δε διαδοθηκε πολυ.ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ.

Π.Α.Ο.Κ εσύ εσύ γαμώ την εθνική

ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ

Αυτό!!!

και... το ανέκδοτο της χρονιάς...

****ΠΑΟΚτσήδικη άμυνα ****

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Παρολο που κερδισαμε,το ματς δεν το ευχαριστηθηκα καθολου.

Για οποιον αγαπαει τον ΠΑΟΚ, μεσα του τον εχει σαν την μεγαλυτερη ομαδα στον κοσμο..Δυστηχως στο γηπεδο μονο μεγαλη ομαδα δεν δειχνει να ειναι...Με το ζορι να κερδισεις το καθε ματς μονιμως με ανατροπες,μπαφιασα..

Μονο εμεις ανασταινουμε τον καθε πεταμενο..Μονο εμεις...

Παιξαμε με τον πεθαμενο φιλοξενουμενο αυτης της πολης για να σκοραρουν πρωτοι,και μετα να τρεχουμε πανικοβλητοι μπας και γυρισουμε το ματς γιατι ποιος φευγει παλι απο την πισω πορτα των αποδυτηριων..
Στα τοσα χρονια πρωτη φορα με το που μας βαλαν γκολ ηθελα να φυγω.Ντραπηκα για την ιδια μου την ομαδα δεν μπορουσα να πιστεψω οτι θα εξευτιλιστω απο τον τελευταιο στην βαθμολογια.
Διαωνιστηκα πηγα με το μυαλο μου στο σκυλοσυνδεσμο τους και τους ειδα να πανυγιριζουν το γκολ με ολο τους το ειναι και στραβωσα..Μαζι και ολο το γηπεδο..

Περιμενα μ αυτον τον αρουλη να ειμαι 2-0 η 3-0 στο ημιχρονο..Και οχι να πρεπει να κραζει ολο το γηπεδο μπας και ξυπνησουν οι δικοι μας και καταλαβουν με ποιον παιζουν..

Ολισε εισαι για πιο κατω και απο τα μπαζα...Για μενα μεγαλο φαουλ που τον ξεκινησε βασικο..Γελουσε ολο το γηπεδο..Δεν ακουσα μιση καλη κουβεντα απο κανενα για αυτον τον παικτη.  

Κερκιδα?Σορρυ αλλα δεν παιζει...Ποια κερκιδα?Τα κανα δυο χιλιαρικα που λεμε?Μονο εκει ξεσηκωθηκαν οι περισσοτεροι...
Κατα τα αλλα φωνη,ψυχη,και βοηθεια στην ομαδα δεν βγαζει με το θα βαλω 11 παιδια 11 ΠΑΟΚτσακια συνθημα δυστηχως..

Αλλες χρονιες ακομα και στο ημιχρονο δεν σταματουσαμε να τραγουδαμε..Εχουμε γινει εκκλησια σε θεματα κερκιδας παρτε το χαμπαρι..Αν δεν μπουν μπροσταρηδες που να το λεει η ψυχουλα τους μας βλεπω σπορακι και φιλακια στην γκομενα διπλα μας..

Μαγκιες μες την κερκιδα δεν ειναι να βριζεις και να βαρας αυτον που βγαζει φωτογραφια την κερκιδα..Ουτε να κοιταει ο καθενας τον συνδεσμο του λεγοντας ελα μωρε λενε αυτοι αυτο το συνθημα?Θα πουμε εμεις το αλλο...
Μαγκια ειναι να μπορεσεις επιτελους να συμβιβαστεις με ολους και να αρχισεις εσυ να παραδιδεις μαθηματα κερκιδας,οπως γινοταν και παλια..

Οσο για τον Χακομπο γνωμη μου δεν θελω να φυγει απο τον ΠΑΟΚ..Και με αυτον που μαλωσε τον ..κυριο.. τον ειδαμε και αυτον με καποιους παικτες  του ΠΑΟΚ σε μαγαζι με τα μπουκαλια τα ουισκυ δυο δυο..Εγω παντως ακομα δεν εμαθα γιατι τον εβρισε..

Τελος αυτο που ηθελα να πω οτι ξενοι οπως Λινο,Γκαρσια νιωθουν πιο πολυ απο αυτους που γεννηθηκαν εδω και ονειρο τους ηταν να παιξουν στον ΠΑΟΚ..

Ο Βεζυρτζης,ο Βεζυρτζης αγορασε
των αρειανων,των αρειανων τις μανες
τις εβγαλε στην βιζιτα
τις εκανε πουτανες

« Last Edit: November 25, 2013, 01:59:52 by KATISI4 »

Offline corrupt

• Αλλαγή
Φωτογραφίες από το ματς δεν παίζουν, κερκίδα, λαός, τα κιτρινιάρικα πανιά, τίποτα...;;;

Έψαξα σε αθλητικές σελίδες, οπαδικές σελίδες, οπαδικά φόρουμ άσχετε, νιέντε. 3-4 οι ίδιες και οι ίδιες παντού. Παίζει να είναι το μοναδικό ΠΑΟΚ-Άρης στην Ιστορία που να μην μείνει φωτογραφικό υλικό... Γιατί έτσι ρε παιδιά;

Offline t.b

• Αλλαγή
Τι βάζεισ μουρδελοφασιστο λινκ ρε συ; Αν ειναι να βάλεις κάτι βάλε και το κείμενο.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
φασιστάκια μονο ΠΑΟΚ  γαμώ τις μάνες σας κράζετε κιόλας γαμώ την εθνική σας
« Last Edit: November 27, 2013, 20:58:40 by Capricorn »

Offline bozik

• Αλλαγή
www.youtube.com/watch?v=3rpdZkdX59Q

www.youtube.com/watch?v=1gvmclAyjHA (Embedding disabled, limit reached)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
http://www.stoxos.gr/2013/11/blog-post_6510.html

όλοι το φωνάζαμε , και όχι μόνο στην 4 , ταβανόβλακες...
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Οποιο γουσταρουμε θα βριζουμε και βουλγαρικες σημαιες θα βαζουμε και το μουνι της μανας σας σε φωτογραφια φασιστογαυροι.
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Ανώνυμος γράφει: 26/11/13 2:55 μ.μ. Απάντηση
Ως φανατικός ΠΑΟΚτσής που είμαι αναγκασμένος να ζω στην Αθηνοχαβούζα τα τελευταία 15 χρόνια λόγω δουλειάς δηλώνω ότι "Έλληνες είστε και φαίνεσθε" και ότι η κωλοεθνική σας ομάδα αντιπροσωπεύει μόνο το Αθηναϊκό κράτος σας, ενώ πρωτεύουσα της πραγματική Ελλάδας-και όχι του ψευτορωμαίικου σας- είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

χαχαχαχα ωραιος,κατι μου λεει τον ξερω αυτον π το εγραψε...

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline zouvalos

• Αλλαγή
τα πυροτεχνηματα δεν ειναι καθολου ΠΑΟΚ...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Català

• Αλλαγή

Offline bozik

• Αλλαγή
Φωτογραφίες από το ματς δεν παίζουν, κερκίδα, λαός, τα κιτρινιάρικα πανιά, τίποτα...;;;

Έψαξα σε αθλητικές σελίδες, οπαδικές σελίδες, οπαδικά φόρουμ άσχετε, νιέντε. 3-4 οι ίδιες και οι ίδιες παντού. Παίζει να είναι το μοναδικό ΠΑΟΚ-Άρης στην Ιστορία που να μην μείνει φωτογραφικό υλικό... Γιατί έτσι ρε παιδιά;

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
www.youtube.com/watch?v=08Co1yGg2bY (Embedding disabled, limit reached)