Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - ολυμπιακαρης ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥΜΠΑΣ 24.11.13 19:30 NS1  (Read 4134 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
δειχνουμε διαλυμενοι, δεν υπαρχερι συμπνοια ,η ομαδα μπουρδελο, η διοικηση τα ιδια παιζεις με το σκουλικι και η νικη 'ελα μωρε με τους πεθαμενους ' αλλα η ηττα θα φερει ανεξελεγκτες καταστασεις ,εχομαστε απο διασυρμο με τον γαβρο, ο κοσμος στα ορια ,παικτες φευγουν ,παικτες δεν ερχονται, κλικες στην ομαδα ,χρεη τουμπεκι, προπονητικο που ανηκει στον ρωσσο και οχι στην ομαδα οπαδοι στα φιτιλια, τα αδερφια εκτος φυλακης
αυτο ειναι σ/κ ΠΑΟΚ ρε πουστη μου .μου ειχε λειψει ετσι και αλλοιως δε λειτουργουμε αλλοιως
παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Νομίζω ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Απόλυτα ροκ καταστάσεις, γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά!

Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

:bwflag: :lalalalala: :lalalalala:

Offline bergkamp

• Αποστολή
  • **
@bane
Δεν ερχομαστε απο διασυρμο με τον γαβρο,απο προκριση στο μουντιαλ ερχομαστε..
ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΑΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΟΜΑΩ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΤΙΡΗΣ ΤΡΙΓΥΡΝΩ ΛΕΩ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΙΝΩ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩ

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
@bane

:smiley4: θεικη ατακα...respect

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ας ελπίσουμε η μικτή μισθοφόρων που κουβάλησαν άλλοι αργόμισθοι στην παε ΠΑΟΚ να παίξει σαν ΠΑΟΚ και να διαλύσει την Κ21 του ρούλη που θα έρθει στην Τούμπα. Αν δεν γίνει το αυτονόητο θα υπάρξει πρόβλημα και ελπίζω τα σούτια να τα φάνε αυτοί που πρέπει και όχι κανένας γλύκος ή κανένας κίτσιου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline ethoismenos

• Αποστολή
  • **
δειχνουμε διαλυμενοι, δεν υπαρχερι συμπνοια ,η ομαδα μπουρδελο, η διοικηση τα ιδια παιζεις με το σκουλικι και η νικη 'ελα μωρε με τους πεθαμενους ' αλλα η ηττα θα φερει ανεξελεγκτες καταστασεις ,εχομαστε απο διασυρμο με τον γαβρο, ο κοσμος στα ορια ,παικτες φευγουν ,παικτες δεν ερχονται, κλικες στην ομαδα ,χρεη τουμπεκι, προπονητικο που ανηκει στον ρωσσο και οχι στην ομαδα οπαδοι στα φιτιλια, τα αδερφια εκτος φυλακης
αυτο ειναι σ/κ ΠΑΟΚ ρε πουστη μου .μου ειχε λειψει ετσι και αλλοιως δε λειτουργουμε αλλοιως
παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
Της πουτανας γινεται. ;D
ΠΑΟΚ-ΟΥΙΣΚΥ ΚΑΙ IRON MAIDEN ΔΙΣΚΟΙ!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
ηξερα οτι ειστε πεταμενα ολα τα σκουλικια αλλα μετα το τελευταιο δεν αξιζετε ουτε για φτυσιμο...ευχομαι να μην  κοιμαστε ησυχα τα βραδια μουνοπανα,και οι τυψεις να σας βασανιζουν...

θοδωρη (θερμοσιφωνα) ας ειναι ελαφρυ το χωμα που σε σκεπαζει...

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Τι εγινε??

Offline savage republic

• Βασικός

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
No Gods,No Masters

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εντάξυ, ο στέφενς δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει να κάνει. Με τον τζαβέλα στόπερ θα κατέβει, δηλαδή θα παίξουμε αύριο με άμυνα εναν αριστερό μπακ και εναν αμυντικό χαφ. Πολύ με βρωμάει για στήσιμο αύριο και φάγωμα του ολλανδού, τουλάχιστον ας φάμε και καμιά 10αρια αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, εκτός αν φωνάζουμε εμείς μαζί για μια ζωή ενώ δεν νικήσαμε τον μανια, τον αγγελούδης, τον οικονομόπουλο, τον κύργια και τον ψυχογιό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ

@bane

Για αυτο αγαπω αυτο το φορουμ   :bwflag: :bwflag: :bwflag:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline spartiatis

• Αλλαγή

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ.-

http://www.youtube.com/watch?v=_kC6H7mXg1A (Embedding disabled, limit reached)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Στον πουτσο μου το ματς με τον υποβιβασμενο.

Καλο κουραγιο σε οσα αδερφια πανε στο γηπεδο και ζησουν τυχον πανηγυρτζιδικες καταστασεις πανω στο πτωμα του σκουλικιου. (... και του Π.Α.Ο.Κ.)

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Μακαρι να βγει κανα χ ρε παιχτακια βαζελακια κλικαδοροι ελληνοπουστες που φορατε τη φανελα του ΠΑΟΚ,μακαρι μηπως και ξυπνησει κανα φυτο
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline savage republic

• Βασικός
Τότε θα φάνε Στέφενς τα φυτά, γιατί «δεν γίνεται αυτοί που παίζουν τόσο καλά με την εθνική, να σέρνονται στον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα είναι στη διαχείριση του υλικού και την έλλειψη τακτικής πριν από τα ματς»... Μπεεεε! Δεν σταματώ να βελάζω ποτέ, μπεμπεεεεε μπε μπε μπε μπε μπε μπεεεε...

Offline bane

• Αλλαγή
πολυ φοβαμαι οτι αν κατσει κεντα θα φορτωθουν στον στεφενς ολα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον πουτσο μου το ματς με τον υποβιβασμενο.

Ξεφτιλα να εχει παραπανω κοσμο απο το αντιστοιχο ματς με βεροια ή οφη. Ο ρουλης ηταν ειναι και θα ειναι η πρεζα του λαου. Ασχοληθειτε με το τιποτα για να αισθανεστε καλα. Σαν τον μεσοκοπο υπαλληλακο που περνει μια ζωη 600 ευρω, του γαμανε τη γυναικα φοιτητες γιατι αυτουνου δε του σηκωνεται, και βλεπει τον αστεγο και λεει 'μια χαρα εμαι'.
Στον κοσμο αλλος κανενας