Η διαφορά μας με τον πούστη δεν είναι τόσο επιθετικά που σε 10 παιχνίδια σύμφωνα με το σάιτ της σούπερ λίγκας ο γαβρος έχει 146 τελικές προσπάθειες ενώ εμείς 130. Στα γκολ βέβαια υπερτερούν διότι έχουν τον μήτρογλου ενώ εμείς κλάους, αν είχαμε κυβελίδη έστω στα φορ και μεις όσα ο γάβρος θα είχαμε βάλει σχεδόν. Η διαφορά η εμφανής είναι στην άμυνα όπου ο γάβρος τρώει ελάχιστες τελικές προσπάθειες, αντιθέτως με μας που μας κάνουν πουτάνα οι παναιτωλικοί, οι όφηδες και οι τρίπολες. Εκεί πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι, αν μας κάνει ο γαβρος καμιά 20αριά τελικές ( πράγμα πολύ πιθανό, αφού σχεδόν 15 μας εκανε η βέροια με τον όφη και τον παναιτωλικό), τότε το κλαρίνο είναι δεδομένο, αν σφίξει το ματς υπάρχει ελπίς να το πάρουμε κι όλας ή τουλάχιστον να μην χάσουμε. Εγώ πάντως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι κάναμε συντήρηση δυνάμεων χτες και θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ στο τηγάνι. Τόσο μπορούσαν χτες τόσο παίξανε, δεν είναι δυνατόν την πέμπτη να σέρνεσαι και την κυριακή να πετάς, δεν ήταν εικόνα ποδοσφαιριστών αυτή η χτεσινή των λούκας, λάζαρ, τζαβέλα και στοχ, δηλαδή θα μεταμορφωθούν αυτοί μεθαύριο?? Απίθανο μου μοιάζει, μακάρι να πετάνε μεθαύριο και να ρίξουν ένα ντόρτι στον γάβρο. Επίσης υπάρχουν και τα ματς της εθνικής, να μην το ξεχνάμε αυτό, οι διεθνείς χεστήκανε για το αποτέλεσμα ενός ντέρμπι την 11η αγωνιστική, θα φυλάνε και τα πόδια τους, κάτι κοντοί κατσουράνηδες, λάζαρ κλπ. Έχω και μια υπόνοια ότι μπορεί να έρθει και ένα χιναράκι ξεκούραστο χωρίς κλωτσίδια για τον λόγο της εθνικής.