Μετα και το διπλο του gay στην λεωφορο παμε για Χ2 την αλλη Κυριακη γιατι μετα στο -6 θα δυσκολεψει πολυ το πραμα.. να πω την αμαρτια μου δεν βλεπω πως δεν θα χασουμε αλλα ειπαμε εχουμε αστρο μεχρι τωρα οποτε ολα ειναι πιθανα.. μεγαλη σημασια θα παιξει και το αποτελεσμα του gay με την Μπενφικα την Τριτη.. 3/3 σε μια βδομαδα δεν κανουν με τπτ!
Δηλαδή πάμε για πρωτάθλημα; Καλά το είπε ο μεγαλομέτοχος κρατώντας το στυλό με τη μπαναγιά; Έχετε παλαβώσει εντελώς; 20 βαθμούς μπροστά να είσαι, αν δεν θέλει ο τρούμπας γιος, πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Εκτός και αν συζητάμε το ενδεχόμενο να θέλει...
Επίσης αυτές τις λιακοπούλειας έμπνευσης θεωρίες "3/3 σε μια βδομάδα δεν κάνουν με τίποτα", θα ήθελα να μου τις εξηγήσει κάποιος. Γιατί να μην κάνουν;
Κατά τα άλλα, θα πω για μια ακόμη φορά ότι ο ΠΑΟΚ δεν βλέπεται και ότι αυτός ο προπονητής βγάζει το καλύτερο από αυτούς τους απαράδεκτους και τελειωμένους παίκτες.
Αυτό το νινί πραγματικά προσπαθώ, ξαναπροσπαθώ, αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να δω πού βλέπετε ορισμένοι ότι "ανεβαίνει", "προσφέρει" και διάφορα άλλα ευφάνταστα. Το παλικάρι απλά δεν μπορεί.
Με τέτοιον Στοχ δεν πας πουθενά την άλλη Κυριακή και γενικά.
Όχι ότι ο γαύρος είναι τίποτα τρελό, απλά προβατίζουμε ασύστολα στον ρυθμό των ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ μμε του γιουνανιστάν, που είναι κατακόκκινα στο ίδιο ποσοστό που ήταν πασοκ πριν λίγα χρόνια: 90%. Ρίχνουν τάληρα σε όλα τα υποκαταστήματα και γελάει το σύμπαν, παίζουν "μπαλάρα" με την πιο εύκολη κλήρωση όλων των εποχών στο τσουλού, η πιο αστεία από τις ισχυρές, τίποτα το φοβερό η παρί από το δεύτερο γκρουπ και τους κέρασε ντόρτι στο ρελαντί, άντερλεχτ σάκος του μποξ. Και τα μμε εξυμνούν όλη μέρα τον πούστη. Αφού παίζει τέτοια μπαλάρα, γιατί δεν γεμίζει το γήπεδό του ρε μάγκες; Τι ψάχνω τώρα κι εγώ, ε;
Επίσης να θυμίσω παρά την απαράδεκτη εμφανισή μας ότι ο αντίπαλος μετά τους δύο πρώτους είναι η πιο δυνατή ομάδα μαζί με τον ατρόμητα ως τώρα στο πρωτάθλημα.
ΥΓ: ο μόνιμος δωδέκατος παίκτης του αντιπάλου συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο. Και οι ΠΑΟΚάρες συνεχίζουν να τον χειροκροτούν. Καλή τύχη στην ομάδα στο φάληρο με δέκα εναντίον δώδεκα, χωρίς κόσμο και με το κοράκι έτοιμο ανά πάσα στιγμή.