Author Topic: Πάνθραξ - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή, 27/10/2013 (NS2 - 17:15)  (Read 2642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Βελτιωμενοι για 3ο παιχνιδι, ελπιδοφορο

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ματς που μου θυμισε λεβαδειακος-ΠΑΟΚ 0-2 επι σαντος τοτε που πηγαινες τρενο και σε εκοψε ο σπαθας...μηπως θα πρεπε αυτης της ομαδας σαν οπαδοι να της διναμε περισσοτερη ωθηση;μεχρι τωρα  το αξιζει μαγκες μου...κουτσα στραβα κερδιζεις σημερα επαιξες και μπαλα...τοσο καλο ΠΑΟΚ ειχα να δω 2 χρονακια..

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
Περαστικα στο μαγκα, να πανε ολα καλα

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
Το πρώτο mats τις σεζόν που δεν αγχώθηκα ούτε mis στιγμή
working class hero

Offline banis

• Αλλαγή
Η καλύτερη φετινή εκτός έδρας εμφάνιση ... με διαφορά κιόλας ...
άνετη και επιβλητική επικράτηση από την αρχή ...
σε ένα ματς δεν ξεκίνησε ο ακατανόμαστος και περάσαμε σίφουνας ...
αυτά για κάποιους που μας τον παρουσιάζουν ως τον καλύτερο και αναντικατάστατο ...  :'(
κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ...
επιτέλους Λούκας να σκοράρει ...
και αν κάποιοι γκρινιάζετε για το σημερινό ... τι να πω ρε ντερβίσια ...
λογικό είναι να μην μπαίνουν και όλα γκολ ... ας κάνω εγώ 10-15 τελικές σε κάθε ματς και ας βάζω 4-5 γκολ... δε με χαλάει καθόλου ...

Υ.Γ. μακάρι να πάνε όλα καλά με το παλικάρι μας ...
« Last Edit: October 28, 2013, 01:13:33 by banis »

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Περαστικα στο μαγκα, να πανε ολα καλα

Ρε πούστη μου ενώ πριν λίγο μιλούσανε για απλά διάσειση τώρα λένε για εντατική θα μας τρελάνουν?
Όποιος μάθει κάτι σίγουρο ας πει....
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εε....τι περιμένεις..?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
Το καλύτερο παιχνίδι για φέτος και παράλληλα η χειρότερη κερκίδα.
Περαστικά στο αδερφάκι που είχε ατύχημα.

Περαστικά δε θα πω στον λαγό που τρύπωσε και είχε την ιδέα να έρθει στην κερκίδα μας να δει τον αγώνα. Μαλάκες, τι μάπες έφαγε, όλη η μούρη μαύρη από το ξύλο και χλωμή από το χέσιμο. Πάντως αν και ήμουν 2 θέσεις παραδίπλα του, ακόμα δε κατάλαβα αν ήταν ζέλος. 2-3 Κομοτηναίοι που τον γνώριζαν έλεγαν ότι δεν ισχύει και ότι τσάμπα μάζεψε τόσο πράμα.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Μπορεί να ακουστώ υπερβολικός και να μου την πείτε κάποιοι εδώ μέσα , αλλά έχω πολλά χρόνια να δω τον ΠΑΟΚ να παίζει έτσι ... Μακάρι η συνέχεια να είναι ανάλογη
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

zadas4

• Guest
Τι ωραία οταν ο ΠΑΟΚ ειναι ωραίος...

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του φίλαθλου του Δικεφάλου ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Κυριακή 27/10, έπεσε από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άτυχος οπαδός, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά και ήπια κάκωση στον θώρακα. Έτσι οι ιατροί έκριναν πως πρέπει να εισαχθεί στην μονάδα της εντατικής θεραπείας.

Σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, ο φίλος των «ασπρόμαυρων» παραμένει για συνεχή δεύτερη ημέρα στην εντατική διασωληνωμένος και σε φαρμακευτική καταστολή με την αναπνοή του να γίνεται μέσω μηχανικής υποστήριξης.

Το inpaok επικοινώνησε με τους ιατρούς που τον παρακολουθούν, οι οποίο δήλωσαν πως η κατάσταση του νεαρού παραμένει κρίσιμη και σοβαρή και πως δύσκολα θα μπορέσει να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εκτός και αν η υγεία του κάνει «άλματα» προς το καλύτερο, κάτι αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Επίσης, να σημειώσουμε πως έχει ειδοποιηθεί η οικογένεια του άτυχου συνανθρώπου μας και αναμένεται να μεταβούν στην πόλη για να βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.
http://inpaok.com/142612/

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ματς που μου θυμισε λεβαδειακος-ΠΑΟΚ 0-2 επι σαντος τοτε που πηγαινες τρενο και σε εκοψε ο σπαθας...μηπως θα πρεπε αυτης της ομαδας σαν οπαδοι να της διναμε περισσοτερη ωθηση;μεχρι τωρα  το αξιζει μαγκες μου...κουτσα στραβα κερδιζεις σημερα επαιξες και μπαλα...τοσο καλο ΠΑΟΚ ειχα να δω 2 χρονακια..

+1926

Offline savage republic

• Βασικός
Κρίσιμη κρίνεται η κατάσταση του φίλαθλου του Δικεφάλου ο οποίος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την Κυριακή 27/10, έπεσε από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Εκεί διαπιστώθηκε πως ο άτυχος οπαδός, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, αλλά και ήπια κάκωση στον θώρακα. Έτσι οι ιατροί έκριναν πως πρέπει να εισαχθεί στην μονάδα της εντατικής θεραπείας.

Σήμερα Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, ο φίλος των «ασπρόμαυρων» παραμένει για συνεχή δεύτερη ημέρα στην εντατική διασωληνωμένος και σε φαρμακευτική καταστολή με την αναπνοή του να γίνεται μέσω μηχανικής υποστήριξης.

Το inpaok επικοινώνησε με τους ιατρούς που τον παρακολουθούν, οι οποίο δήλωσαν πως η κατάσταση του νεαρού παραμένει κρίσιμη και σοβαρή και πως δύσκολα θα μπορέσει να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, εκτός και αν η υγεία του κάνει «άλματα» προς το καλύτερο, κάτι αυτή τη στιγμή είναι σχεδόν ακατόρθωτο.

Επίσης, να σημειώσουμε πως έχει ειδοποιηθεί η οικογένεια του άτυχου συνανθρώπου μας και αναμένεται να μεταβούν στην πόλη για να βρίσκονται δίπλα στο παιδί τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.
http://inpaok.com/142612/

Πω ρε πούστη μου, στα καλά του καθουμένου....

zadas4

• Guest
Δεν περιμενα να ειναι τοσο ασχημη η κατασταση του.Περαστικα στον αδερφο μεσα απο την ψυχη μου.Μπροστα στην υγεια και τη ζωη ΤΙΠΟΤΑ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
να πουμε πως το πανεπιστημιακο της αλεξανδρουπολης ειναι πολυ αξιολογο νοσοκομειο με εξαιρετικους γιατρους-καθηγητες.
ευελπιστω πως θα κανουν το καλυτερο δυνατο για το παιδι.
το οτι ειναι στην εντατικη δε σημαινει απαραιτητα οτι το παιδι ειναι αυτο που λεμε "του θανατα", απλα καποιες φορες για να φυγουν αιματωματα ειδικα στο κεφαλι ειναι απαραιτητη διαδικασια το να παραμεινει στην εντατικη οσο χρειαστει.
δεν μπορω να διανοηθω οτι υπαρχει εστω κ μια στο εκατομμυριο το παιδι να μην τα καταφερει να αναρρωσει πληρως. θα ναι παντελως αδικο.
τελος να πω, μια κ ξερω πολυ καλα, πως εκεινη η γαμωκερκιδα των φιλοξενουμενων στην Κομοτηνη ειναι ο,τι χειροτερο απο αποψη ασφαλειας εχω δει σε ελληνικο γηπεδο. Απο πισω κ απο τα πλαινα σκοτωνεσαι για πλακα, κ μπροστα στο συρματοπλεγμα που αναγκαζεσαι να κρεμασεις το πανο ειναι ακομη χειροτερα.
Κ φυσικα για αλλη μια φορα το τιμημα το πληρωνει ο οπαδος του ΠΑΟΚ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Οπως λεει και η Μαρια ευτυχως ο αδερφος ειχε την τυχη να ειναι κοντα στο καλυτερο νοσοκομειο απο τη Σαλονικη μεχρι τον Εβρο. Μια φορα δε γινεται να μη ξενερωσουμε τη ζωη μας ρε πουστη μου, παντα κατι πρεπει να γινει. Να πας γηπεδο και να καταληξεις στην εντατικη...
Οποιος ειναι κοντα στο περιβαλλον του ας μας ενημερωνει με νεωτερα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Περαστικά στο παλικάρι. Ελπίζω να βγει σιδερένιος μέσα από αυτή την δοκιμασία. Αρκεί να μη του μείνει κανένα κουσούρι. Αυτά τα γήπεδα ποιος τα αδειοδοτει? ευθύνες υπάρχουν?

Offline Suicidal

• Βασικός
Κανα νεο απο το παιδι ρε  'σεις ?!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
περαστικά στο παλικάρι και μακάρι να βγει σιδερένιος από αυτή τη περιπέτεια.

Σε σταθερή κατάσταση είναι η υγεία του οπαδού του ΠΑΟΚ που τραυματίστηκε στην Κομοτηνή.

Φαίνεται να ξεφεύγει τον κίνδυνο ο οπαδός του ΠΑΟΚ που έπεσε από τα κάγκελα του ΔΑΚ Κομοτηνής στην προσπάθεια να αναρτήσει πανό του "Δικεφάλου".

Ο οπαδός του ΠΑΟΚ που είναι κάτοικος Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της πόλης και στην μονάδα εντατικής θεραπείας με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, ρήξη της κλείδας και προβλήματα στα νεφρά και στα πνευμόνια από την πτώση από το κάγκελο.

Μάλιστα οι γιατροί του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης αναφέρουν ότι σήμερα αναμένεται να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας, ώστε να διαπιστωθεί η αντίδραση του, όταν δεν είναι διασωληνομένος. Πλέον όλα θα φανούν μέσα στις 48 ώρες που είναι κρίσιμες.

Οι ευχές όλων μας είναι μαζί του.
http://paokweb.gr/podosfairo/item/8484-se-statheri-katastasi-o-opados.html#.Um98VnDIWSo

Offline maria-mtb

• Βασικός
την αλλη τριτη εχω επισκεψη στο νοσοκομειο στην αλεξανδρουπολη, σκεφτομαι να παω να δω το παιδι, γιατι δεν ειναι να πιστευεις τιποτα απο οσα γραφονται κ ακουγονται. αν γνωριζει καποιος το ονοματεπωνυμο του παιδιου ας μου το στειλει σε ενα p.m.