Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας τρίπολης (2 - 0) Σάββατο 19/10/2013 ώρα 18:15 novasports1  (Read 2532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
εγινε κανενα επεισοδιο στην 4 για συγκεκριμενο πανο?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
xέρω πολύ ρε τασούλη πάνε δες ρε mlk τι λίμνη τον κύκνων

Τζο μου έχω δει ωραία κοιμομένη στον πάγο στο μέγαρο ΠΑΟΚτσήδικα όμως με κούτρα προσκλήσεις   :biggrin: Κάτι μουνάρες ρωσσίδες σαν λάστιχα, ένα πράμα σαν τον κοντό στο ποδόσφαιρο σε αντιστοιχία.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Geo

• Αλλαγή
Ο καλυτερος ΠΑΟΚ που εχω δει φετος με εξαιρεση το νεκρο 15λεπτο προς το τελος.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
αυτό με τους διαιτητές παραπάει!

κατά τα λοιπά πρέπει να τελειώνουμε με τις ευκαιρίες. να χάνουμε τα άχαστα είναι απίστευτο!
κλάους δλδ δεν υπάρχουν αυτά που έχασε. για το νίνη τι να πω!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Διαβάζοντας τα εξώφυλα σήμερα των εφημερίδων, πουθενά δεν αναγράφεται ούτε λέξη για τον διαιτητή, ούτε μια εφημερίδα δεν κάνει μνεία για το οτι το κοράκι δεν έδωσε 2 πέναλτι στον ΠΑΟΚ το ένα μάλιστα θα έφερνε και την κόκκινη κάρτα του παίκτη της τρίπολης, ακύρωσε ένα κανονικό γκολ, άφηνε τα πουστράκια της πελοποννήσου να κλωτσάνε χωρίς κάρτες. Μόνο το φως γράφει ότι το κοράκι ευνόησε τον ΠΑΟΚ που δεν απέβαλε τον στέφενς και δεν διέκοψε το ματς οριστικά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Μέτρια πράγματα, αλλα ανακούφιση η νίκη. Μετά από μήνες ξανά στην Τούμπα, όλα γυρω αλλάζουνε κιολα τα ίδια μένουν.
Αυτο με τα τελειώματα των φάσεων μεγάλη πληγή, ξενέρωμα τελείως, Κλαους αγορι μου ξύπνα.
Τα ειπαν ολα και οι προηγούμενοι, το πιο σημαντικό απόλα βάπτισμα πυρος για το 10χρονο ανηψάκι μου στη Τούμπα, δε χόρταινε να ρουφαει ατμοσφαιρα. Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια.... η ζωη συνεχιζεται...     

Offline bane

• Αλλαγή
μετα απο καιρο μου αρεσαν τα χαφ. για μενα καλος ο ΠΑΟΚ με αναπτυξη απο αριστερα,δεξια και απο τον αξονα.στημενα ωραια με αναποδα ποδια οπως πρεπει (μαλακα δωνη μια φορα δεν το ειδα περυσι),θα δουμε γκολ πολλα φετος αλλα θα τρωμε κιολας .κλασσικη γερμανοολλανδικη νοοτροπια,προσωπικα μ αρεσει αυτο το ποδοσφαιρο και οχι το 1-0 του σαντος.δυστυχως στο μυαλο γινονται συγκρισεις με την ομαδα του 2010.ο στεφενς με αυτο το υλικο θα ειχε παρει το πρωταθλημα με 10 βαθμους διαφορα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline scouser4

• Αλλαγή
και συνεχιζουμε ειναι πουτααααναααα του ιωαννιδη η μααανααα  :spray:

Offline Català

• Αλλαγή
Μόνο το φως γράφει ότι το κοράκι ευνόησε τον ΠΑΟΚ που δεν απέβαλε τον στέφενς και δεν διέκοψε το ματς οριστικά.

:smiley4: :smiley4: :smiley4:

Βελτιωμένη η ομάδα, αλλά μακριά ακόμα από το να την πεις καλή. Οι παίκτες αυτοί, για να τα λέμε και στις νίκες, δεν κάνουν, θα πω για ακόμα μια φορά. Ο Κίτσιου πάντως είναι αποκάλυψη, φοβερή βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι και δείχνει πολύ φιλότιμος. Για τα ταγάρια μπροστά τι να πεις, ο Κλάους έχει κολλήσει φλωρίαση, βαζελίτιδα και αμπαλιάση μαζί, πιο κοντός και από τον κοντό πάει να γίνει, κατά τα άλλα εξώφυλλο χτες ότι θα ανταπεξέλθει στη δύσκολη σειρά αγώνων που έρχεται και ξυς τα αρχίδια σου.
Πρώτος σκόρερ ο στόπερ μας, αυτό τα λέει όλα, αλλά και για αυτό μάλλον ο Ολλανδός φταίει που δεν μπορούν να πλασάρουν οι επιθετικοί μας.
Κατά τα άλλα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα της ομορφότερης-τιμιότερης-καθαρότερης χώρας του κόσμου, όπου εμείς παίζουμε 34 ντέρμπυ και οι χιμπατζήδες αμερικανικής καταγωγής πανηγυρίζουν που κερδίζουν τα οικογενειακά διπλά.
Το κοράκι χτες ήταν για γέλια, γιατί έχουμε πει πως αν τους πάρεις στα σοβαρά πρέπει να πας φυλακή. Άρα, ή κάθεσαι και κοιτάς ήρεμα ή αλλάζεις χώρα, άλλη λύση δεν υπάρχει.

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline gagas

• Αλλαγή

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Προσωπικη μ αποψη η ομαδα χθες ηταν καλη!Ειμαστε σε πολυ καλο δρομο οπως δειχνουν τα πραματα.Οσο γιαυτους που ελεγαν φτιαξε ομαδα που θα κερδιζει το κορακι εχω να πω τετοια διαιτησια ειναι απαραδεκτη και μονο απο τυχη μπορεις να κερδισεις.Ολικη σφαγη.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
μου λένε κάτι για πέναλντι που δε δόθηκαν στον ΠΑΟΚ. εγώ το ματς δυστυχώς δε το είδα καθόλου στο πρώτο ημίχρονο κ στο δεύτερο πάρα πολύ λίγο. επίσης κάτι ότι το κοράκι διέκοψε το ματς για ένα σύνθημα. τι έγινε? για ποιο σύνθημα? αν υπάρχει βίντεο με τα πέναλντι κλπ δώστε
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Και ενα γκολ που ακυρωθηκε κατα τη γνωμη χωρις κανεναν λογο.Και τα πεναλντυ ηταν και τα δυο.Τι να λεμε τωρα αμα ειχαμε χασει θα λεγαμε οτι η ομαδα ειναι χωμα και δε μας φταιει η διαιτησια.
http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediafileid=399980&mediaFiletypeid=2
δες 0:50 και 1:30 και εχει κ αλλα πολλα...
« Last Edit: October 20, 2013, 20:14:06 by anissoropos4 »

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
πριν 20 χρόνια που οι μπάτσοι ήταν ντυμένοι σαν χορεύτριες και δε σε κάναν τίποτα γιατι δε τους έπαιρνε να σε κάνουν τίποτα, τότε που δεν υπήρχαν κάμερες και που ο ΠΑΟΚ είχε ΛΑΟ αυτό το κοράκι θα το πέρναν ΤΕΣΣΕΡΙΣ.

τώρα ξέρουν ότι στο "γαμώ τη μάνα σου" σταματάει όλη η τρομοκρατία.

και δυστυχώς τώρα αν πηδήξεις το κάγκελο με ένα ΑΚΟΝΤΙΟ να καρφώσεις το κοράκι τότε θα σε δώσουν πρώτοι πρώτοι οι σταφ.

όσο ξεπέφτει αυτός ο ΛΑΟΣ τόσο αυτά τα κοράκια θα κάνουν πάρτι

ελπίζω εκεί στην ΠΑΕ να έχει ΜΙΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ με ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ και να πάμε κομοτηνή και στα επόμενα όπως πρέπει και όχι σαν πρόβατα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **

Αν μιλάς για αυτό που έγινε κάτω ένας έφτυσε έναν γνωστό συνδεσμίτη δεν ξέρω γτ μάλλον δεν κατάλαβε ποιος ήταν... και άρχισαν κλασικά όλοι μαζί να τον κοπανάνε...
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Last Edit: October 21, 2013, 17:12:06 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gagas

• Αλλαγή
ας ελπισουμε οτι αυτη ηταν η περιπτωση..

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να πω ήμασταν βελτιωμένοι(όχι κάτι το τρομερό βέβαια)αλλά θα μπορούσαμε να βάζαμε άλλα 2-3 γκολ + όμως επειδή είναι πουτάνα του Ιωαννίδη η μάνα τελείωσε 2-0
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ