Author Topic: ΠΑΟΚ - αστέρας τρίπολης (2 - 0) Σάββατο 19/10/2013 ώρα 18:15 novasports1  (Read 2536 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Μεγάλη γκέλα αύριο, έρχεται αρματωμένη η τρίπολη, με διαιτητή πειραιώτη, επόπτη αυτόν που δεν είδε το πέναλτι στην κρήτη, και παρατηρητή αυτόν που είχαμε στο αγρίνιο. Τουλάχιστον στο τέλος αυτοί οι πούστηδες οι δούλοι του πουτάνας γιου του μαρινάκη ας φύγουν με λερωμένο το βρακί, εκτός αν παίξουμε μπάλα και φύγουν ευχαριστημένοι όλοι μαζί με το τρίμπαλο. Κρύο νερό στα ντους των διαιτητών και νερό με καθαρτικό γαμώ τις μάνες τους.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
επιασα το νοημα οσων λες, ο ΠΑΟΚ παιζει με πανθραξ και τελη και μετα παει τηγανι
ΓΕΜΑΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ο λαος νταηλικι να βγαλει τον ασσο

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
Ως γνωστόν, και στην Τρίπολη ισχύει το "μία πόλη, μια ομάδα": Παναρκαδικός.

Πούτσα λοιπόν, ψωλή ξεγυρισμένη για τα πουστράκια που δώσαν κώλο, επί Τσιώλη,
τάληρο έφαγαν την άνοιξη,
προκειμένου να σώσουν τη Μακάμπι Οσίας Ξένης.

3-0 από το ημίχρονο και ραντεβού την Πέμπτη.

Offline banis

• Αλλαγή
και συνεχίζω το σκεπτικό του Tasoyli και του dask ...

ποια η πιθανότητα να πάμε με -3 βαθμούς στο Καραϊσκάκι;;;

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Μεγάλη γκέλα αύριο, έρχεται αρματωμένη η τρίπολη, με διαιτητή πειραιώτη, επόπτη αυτόν που δεν είδε το πέναλτι στην κρήτη, και παρατηρητή αυτόν που είχαμε στο αγρίνιο. Τουλάχιστον στο τέλος αυτοί οι πούστηδες οι δούλοι του πουτάνας γιου του μαρινάκη ας φύγουν με λερωμένο το βρακί, εκτός αν παίξουμε μπάλα και φύγουν ευχαριστημένοι όλοι μαζί με το τρίμπαλο. Κρύο νερό στα ντους των διαιτητών και νερό με καθαρτικό γαμώ τις μάνες τους.
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
(Óôéò 16:56 Ýëáâá SmS áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ)

ÑÁÍÔÅÂÏÕ ÓÔÇÍ ÔÏÕÌÐÁ...
ÐÁÏÊ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ.
ÓÁÂÂÁÔÏ 18:15, ÅÉÓÉÔÇÑÉÁ ÁÐÏ 10€

(Ëßãá ëåðôÜ áñãüôåñá, Ýëáâá íÝï SmS ìå óêïôùìÝíï ôï üíïìá ôïõ íáïý ìáò)

ÑÁÍÔÅÂÏÕ ÓÔÇÍ ÔÏÕÌÁ...
ÐÁÏÊ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ.
ÓÁÂÂÁÔÏ 18:15 ÅÉÓÉÔÇÑÉÁ ÁÐÏ 10€

(Æù ãéá ôï åðüìåíï SmS ðïõ ðéèáíþò èá áíáôñÝðåé êÜèå ðñïçãïýìåíï.
Btw, ðïéïò áóüâáñïò ìáëÜêáò áó÷ïëåßôáé -åêåß ðÝñá- ìå áõôü ôï áíôéêåßìåíï;)

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
17:11 ήρθαν και σε εμένα τα δυο SmS και αν μπορούσα να απαντήσω θα έγραφα, όταν φύγει ο κοντός απο την ομάδα καλέστε τότε.....
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline bane

• Αλλαγή
τα ιδια και σε μενα 2 με ενα λεπτο διαφορα

υπαρχει πιθανοτητα να πας τα ισια στο καραισκακη.το μονο σιγουρο ειναι οτι οι βαζελοι θα το κανουνε πουτανα το ματς μια αγωνιστικη πριν.
ασχετα με την υποθεση τιτλος, μπορουμε δε μπορουμε, ετσι για να μπει το αυγο στον κολο ας ειμαστε κοντα και οτι κατσει
νικη οπωσδηποτε αυριο. ελπιζω σε μαζωξη του κοσμου
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπειτε μια φορα δυνατα σε ενα ματς ρε πουστη... οπως παλια να γινει που ερχοταν ολοι και ειχαν ξεγραψει τους 3 βαθμους μια εβδομαδα πριν, σου ερχεται ο πλατανιας και το καθε χωριο και θελουν διπλο γαμω την τυχη μας

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Κάνα λινκ θα παίξει σήμερα;;; :'(
ΑΡχίΔια

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
παικτούρα Βίτορ παικτουρα!

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Βίτορ ο νέος Βιεϊρίνια, κοντός κεφαλοσφαιριστής.

Ευτυχώς που υπάρχει το σκουλήκι και φωνάζουμε σύνθημα για αγώνα μπάσκετ σε αγώνα ποδοσφαίρου... απενοχοποιημένα  :P
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline savage republic

• Βασικός
Η ομάδα είναι πολύ καλή. Το χάρηκα το ματς, κυρίως επειδή μου άφησε τη γεύση του ανικανοποίητου. Η ομάδα έκανε πολλές ευκαιρίες στο ά ημίχρονο, τις οποίες σπατάλησε λόγω ατυχίας και ανικανότητας του Κλάους πρωτίστως. Υπό κανονικές συνθήκες, θα έπρεπε να μιλάμε για ένα σκορ της τάξης του 4-1 ή 5-2. Μετά το 2-0 φυσική η συντήρηση δυνάμεων, αν και πάλι στο τέλος ανεβάσαμε στροφές, χάρη στις αλλαγές των Λούκας, Νέτσιντ. Η γενική εικόνα της ομάδας ήταν:

1. Πειθαρχημένη
2. Με σχέδιο ανάπτυξης
3. Με πολύ καλές εναλλαγές μπάλας και ρόλων. Φυσικά και έγιναν πολλά λάθη, αλλά ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι.
4. Τα λάθη στην άμυνα ήταν πολλά στο ά ημίχρονο σε προσωπικό επίπεδο και στο β´ σε ομαδική λειτουργία. Ευτυχώς δεν τα πληρώσαμε με γκολ.
5. Καλή για άλλη μια φορά η φυσική κατάσταση, αν και όχι φοβερή όπως σε προηγούμενα παιχνίδια (πληρώνουμε τις εθνικές), ενώ είχαμε και το πρώτο κρούσμα (τράβηγμα ή κράμπα) του Κίτσιου.

Σημαντικότερο όλων, ότι η ομάδα κέρδισε παρότι το κοράκι σε έπαιζε 75-25 μέσα στο σπίτι σου. Δεν σου έδωσε δύο πέναλντι, ενώ χάρισε πολλές (αν μέτρησα καλά και σύμφωνα με την προσωπική μου εκτίμηση στον αριθμό πέντε) κάρτες στην Τρίπολη. Ο Νίνης και ο Στοχ μάζεψαν πολλές κλωτσιές.

Από παίκτες, μου άρεσαν ο Κίτσιου (ελπίζω να είναι καλά), ο χάνω-το-άχαστο-στο-90´ Νίνης, ο Λίνο επιθετικά (και όχι αμυντικά), ο γκολτζής (!) Βίτορ, παρόλο που έκανε άλλο ένα τραγικό λάθος σήμερα και ο σταθερός, αν και αναποφάσιστος στις εξόδους του Χακόμπο. Είμαστε ξεκάθαρα μία από τις δύο καλύτερες σε φυσική κατάσταση, σε ποιότητα παικτών, σε τεχνική και δύναμη ομάδες του πρωταθλήματος. Μας λείπει έχω την αίσθηση λίγο η ταχύτητα μόνο. Πάμε για την Ευρώπη τώρα ΠΑΟΚΑΡΑ μου, αγάπη μου μεγάλη!

Offline blue_eyes

• Βασικός
εγω παλι θα διαφωνησω, καθε αλλο παρα καλη ομαδα δειξαμε..

στο α ειμασταν καλυτεροι αλλα παλι απο στημενο απειλησαμε και βαλαμε γκολ... ειχαμε υπεροχη, κρατησαμε γραμμες αλλα απο ουσια μπροστα τιποτα
στο β πεσαμε πολυ, μας πηρε το κεντρο με τις αλλαγες ο αστερας και χαθηκε και η συνοχη της ομαδας... ευτυχως αυτοι επιθετικα δεν ειχαν τιποτα αν και καναν πολλες ευκαιριες
απαραδεκτο για μενα να σε πιεζει ο αστερας στο β και ενω χανει 2-0 να πιστευει στην ισοφαριση...

MVP ο χακομπο σιγουρα και μετα ο βιτορ με μικρη διαφορα... οι χειροτεροι κλαους και λινο και μετα ακολουθησαν αρκετοι

γενικα κλασικος ΠΑΟΚ φετος.. αργος, προβλεψιμος, χωρις τρεξιματα στο β και με πολλα ατομικα λαθη

Offline maria-mtb

• Βασικός
2 πεναλντι κ ενα καθαρο γκολ ακυρωμενο με την τριπολιτσα. μαλιστα.
κ αν δεν ηταν ο εξαισιος βιτορ ακομη θα προσπαθουσαμε να κερδισουμε.
κ φυσικα επειδη κερδισαμε κανεις εκει μεσα δεν προκειται να μιλησει για τη διατησια.

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Ένα πράγμα θα πω και αν θέλετε μεταφέρετε το στο Π.Α.Ο.Κ. νοοτροπία....
Σήμερα είδα το "μπρατζαρά" Π.Α.Ο.Κ.τσή ο έχων λιώσει τις μπάρες και τα χάπια...
Ο "Ξέρεις εσύ πόσο Π.Α.Ο.Κ. είμαι εγώ...." που εξαιτίας του (όσοι πήγαμε) αρχίσανε τα μα μου και ξαφνικά κλείσιμο πόρτας και δακρυγόνα στο Μπασκετάκι με τον εβραίο...
Και με τις συνέπειες 2 άτομα ποινικό μητρώο ο ένας 22 νμζω ο άλλος 15....
Αυτός ο τυπάς που λέμε... σήμερα μου το παιζε σεκιούριτη στην Τούμπα στην Θ4 όχι την πύλη δίπλα από το ΣΦ ούτε την 2ρη την τρίτη.....
Και για αυτόν δεν βρέθηκαν 5-6 άτομα (γιατί είχε και τα άλλα πληρωμένα σεκιούριτη δίπλα του) να του πούνε 2 κουβέντες....
3 χρόνια αναστολή.... 2 παιδιά... και δεν νοιάζεται κανένας σύνδεσμος?Μήπως έπρεπε τα παιδιά να είναι γραμμένα σε κάποιον?
Δεν το λέω να τα βάλω με τους Συνδέσμους.. ίσα ίσα... το λεω επειδή οι σύνδεσμοι έχουν την δύναμη....
Με αφορμή λοιπόν το ματς μεταφέρετε το στην νοοτροπία να δούμε που καταλήξαμε σαν λαός γτ επί γούμενου κάτι τέτοιοι τύποι δεν θα τολμούσαν να πατήσουν...
ΜΕΓΑΛΕ Π.Α.Ο.Κ.   ..............
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ανησυχητικό το φαινόμενο του 10λεπτου μπλακ αουτ σε καθε ματς. Στην κρητη στο τελευταίο 10λεπτο θα τρώγαμε 3 γκολ, με την αλκμάρ τα ίδια, σήμερα πάλι μετά το 70 μας ξεμούνιασαν στα καλά καθούμενα. Πρέπει να το δει αυτό ο προπονητής. Κατά τα άλλα βελτιωμένη η ομάδα, είμαστε πολύ αδύναμοι στα φορ, δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής κλάους αθανασιάδης. Έχασε 3 τετ α τετ, έχασε άλλο ένα 4ο που το σφυριξε οφσαιτ το κοράκι, αν είχαμε φορ τον κυβελίδη, σήμερα θα βάζαμε 5 γκολ, δεν είναι τυχαία πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα ο βίτορ. Ο λίνο πίσω χάλια, γιαυτό το σύστημα που θέλει να παιξει ο προπονητής τα χαφ μας είναι ανεπαρκή, ακόμα και ο λάζαρ. Βίτορ πλην της γκέλας εκτός από τα γκολ συγκινητικός πίσω, ο μόνος που έκοβε. Πιέσαμε σήμερα σε ορισμένα σημεία του αγωνα ψηλά με επιτυχία, στοχ πολύ καλός μετά από καιρό, ο νίνης κι αυτός με καλές και κακές στιγμές κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Λούκας μπήκε υπνωτισμένος, παρόλα αυτά έβγαλε δύο ασίστ πάρε βαλε, μια στον νίνη και μία στον κλάους στην πρώτη του επαφή με την μπάλα που ο κλαόυς περίμενε να του έρθει η μπάλα στο πόδι και τον πρόλαβε το στόπερ, αντί να την πάρει μπροστά του. Κατσουράνης πίσω κίνδυνος θάνατος, δεν την έχει την θέση, φαίνεται από τις τοποθετήσεις του στις ευκαιρίες της τρίπολης. Ήταν ευκαιρία σήμερα ο κοντός να παίξει στην φυσική του θέση αυτήν του δεξιού ακράιου οπισθοφύλακα, αλλά δεν του έκανε την χάρη ο ολλανδός. Σίγουρα θα μας τον πλασάρουν διακριθέντα επειδή κέρδισε το φάουλ στο δεύτερο γκολ, λάζαρ μέτριος με πολλά λάθη στο τέλος. Ο τζιόλης υποφερτός. Κίτσιου φοβερός μετά το 2-0 μέχρι τότε έστειλε δυο σέντρες χωρίς πίεση στην θύρα 7 και ο ντε μπλάζις στο πρώτο ημίχρονο τον εξέθεσε 2-3 φορές. Γενικά είδα βελτιωμένη την ομάδα. Χωρις μεγάλο φορ δεν μπορείς να πάς πουθενά, δεν μπορεί να σε ξελασπώνει πάντα ο στόπερ και ο στοχ. Δεν γίνεται να χάνονται αυτά τα τετ α τετ, αν είσαι παικταράς στο 15 το κάνεις 1-0 και τους ρίχνεις άλλα 3 γκολ μετά, αν είσαι γατί κάνεις τσαφ και σε προκαλεί ο κάθε κουρμπέλης και το κάθε στημένο κοράκι. Το κοράκι φάνηκε από το πρώτο λεπτό που έπνιξε δύο κάρτες σε δολοφονικά τάκλιν στον λίνο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε άλλος διαιτητής μέχρι το 88, μετά πάλι τα γάμησε την μάνα. Δεν ξέρω αν ο νέντσιντ είναι χειρότερος από τον κλάους, πρέπει όμως να τον δούμε βασικό και να ξαποστάσει λίγο ο αθανασιάδης στον πάγκο, το οτι είναι άμπαλος το κάλυπτε με τα πολύ καλά τελειώματα σε πρώτο χρόνο, άλλα και άμπαλος και τόσο χασογκόλης πας πάγκο, αντί να κάνει το 3-0 εύκολα στο τετ α τετ αν δεν είχαμε χακόμπο θα μας το έκαναν 2-2 στα καλά καθούμενα. Το επεσήμανε και ο προπονητής στις δηλώσεις του, δεν μπορούμε να χάνουμε τόσες ευκαιρίες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Jordan-4

• Guest
xέρω πολύ ρε τασούλη πάνε δες ρε mlk τι λίμνη τον κύκνων