Author Topic: ΠΑΟΚ - βάζελος (2 - 1) Κυριακή 6/10/13 ώρα 20:30 novasports1  (Read 2846 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *
Άντε να δούμε τι θα δούμε παλι την Κυριακή!
Δύσκολο ματς!
Τραγική ομάδα εμεις τραγικος κι ο βαζελος!Αμα παίξουμε οπως σήμερα δεν εχουμε καμία έλπιδα!
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΣΑΣ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
« Last Edit: October 03, 2013, 23:32:19 by tsakalaki »
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline savage republic

• Βασικός
Πατήστε τους, λιώστε τους, εξαφανίστε τους, γαμήστε τους!

Offline gagas

• Αλλαγή

zadas4

• Guest
(2)Ρε λινο ρε λινο ρε λινο αντε και γαμησε το φλωρο τον καπινο(τα ειδατε τι δηλωσε ε?).ΠΑΟΚ γερά και γάμα τα βαζέλια που οταν τα βλεπουμε μας πιανουνε τα γέλια,γαμήστε την καημένη την πανάθα,πρωταθλημα μπορει μονο με σπαθα.(σε ρυθμο οεο οεο οεο ΠΑΟΚ για σενα....)

Offline Parolos

• Κερκίδα
  • *
Γεια σου digiteli με τα τραγουδάκια σου..

NiKoS4

• Guest
Δεν είναι ο Digitelis...!

Offline t.b

• Αλλαγή

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Διαβαζω σημερα στις "αντικειμενικες" εφημεριδες,κομπρα λεει ο βαζελος,σιγα μην ειναι και Γαζελα!Βαζελα ειναι και θα προσκυνησει.Γιατι ετσι πρεπει.Γιατι ΠΑΟΚ εισαι,γιατι πολλη γλωσσα βγαλανε.Ακου κει κομπρα

northeagle_4

• Guest
γατια παικτες του ΠΑΟΚ,διαβαστε τις δηλωσεις των πρασινων φλωροπουσταραδων ,τιποτα αλλο.αν εχετε λιγο εγωισμο τους πετατε 3 και κλεινουν τα στοματα τα μπασταρδα.
Πατήστε τους, λιώστε τους, εξαφανίστε τους, γαμήστε τους!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
AΣΟΣ από εδώ μέχρι το Τόκιο
Δεν την γλυτωνουνε την πουτσα λαιμαι...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης με τη μπάλα και εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, μένοντας έξω από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Χουμπ Στέφενς και η οποία αποτελείται από τους:

Χακόμπο, Γλύκο, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Κατσικά, Βίτορ, Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Λάζαρ, Τζιόλη, Νίνη, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Νέτσιντ.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο της Τούμπας αύριο το πρωί στις 11:30 και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Μακεδονία Palace.

http://inpaok.net/137833/%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE/
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
ΓΙΑ ΝΑ 'ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
ΑΡχίΔια

zadas4

• Guest
Γεια σου digiteli με τα τραγουδάκια σου..
Ο πραξιτέλις ειμαι.Τεσπαντων αν μπορει καποιος που ξερει απαυτα να βαλει το βιντεακι με τις δηλωσεις του αρχιδιου που λεγεται καπινο.Στη βραδυνη του σκαι την κυριακη μετα το ματς με αστερα.ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΠΑΝΑΘΑ.

Offline bane

• Αλλαγή
μουνια κανονιστε .συνειρμικα τα 14 χρονια συμπιπτουν με το ιδιο ματς που χαθηκαν τα αδερφια. παιξτε για αυτους ,παιξτε για εμας ,παιξτε για τον κοσμο ολο
προσωπικα δε μου φτανει μια τυπικη νικη. γαμηστε τους ασαλιωτα με οσα περισσοτερα γκολ μπορειτε. ας σας πουν οταν μας βρισκανε εμας ετσι που παιζανε να μας διαλυσουνε
γαμημενοι 2 γκολ στο 20λεπτο για να ειομαστε χαλαροι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Català

• Αλλαγή
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php?action=post;topic=3849.1560;num_replies=1561

Savage-biv πλήρως εναρμονισμένοι στο κλίμα των ημερών, πέφτουν απ'τα σύννεφα  :'( :'(
ιν Ζήσης γουί τραστ εξάλλου
Πάρτε το ματς και αφήστε τις μαλακίες
Είδα σήμερα ένα μπάσταρδο γκιαουροϊταλιάνικο αρχίδι που θα μαζέψει πολύ τόπι αύριο να λέει "ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά ο παθαναϊκός είναι μεγαλύτερη".
Για μπάλα μιλάμε μούλικο, όχι για το ποιος είναι μεγαλύτερη πουστάρα στο κολωνάκι, δεν παίζει μάκης τσέλιος-λάκης γαβαλάς γαμώ τον πάτο που σε ξέρναγε
Και πού'σαι, αύριο ο πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας θα έρθει ως τη Βουλγαρία να γλείψει το παπάρι του μεγαλομετόχου της "λιγότερο μεγάλης" ομάδας, να μιλάς σεμνά λοιπόν, γιατί από τις πείνες βλέπω σκορβούτο α λα κούλα πέρσυ που έλεγε και μια ψυχή εδώ μέσα.

Αύριο κανά 5λεπτο στο ζέσταμα και άλλο τόσο με την είσοδο, μόνο αυτό

ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

CLUB LARISA

• Guest
Μουνόπανα εγώ είμαι 34 ετών και θυμάμαι κάτι ντόρτια κ τάληρα στο ΟΑΚΑ σε σεζόν πλήρης ανυπαρξίας, μας έβαζε γκολ μέχρι κ ο Καπουράνης. Το μάτς αύριο κανονίστε να ναι +4 τελικό γτ θα σας γαμηθούνε τα ψυχικά και τα σπα και τα sex and the city άνιωθοι.

ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΗΣΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ

Offline antonis kriti

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Μουνόπανα εγώ είμαι 34 ετών και θυμάμαι κάτι ντόρτια κ τάληρα στο ΟΑΚΑ σε σεζόν πλήρης ανυπαρξίας, μας έβαζε γκολ μέχρι κ ο Καπουράνης. Το μάτς αύριο κανονίστε να ναι +4 τελικό γτ θα σας γαμηθούνε τα ψυχικά και τα σπα και τα sex and the city άνιωθοι.

ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΗΣΙ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ

Τάληρο με τουρσουν να τρωει σπορια στον παγκο και Μπέγκστον να μας αποχαιρετά σιγα σιγα
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΠΑΝΑΘΑ
ΠΑΟΚ παντου!!!