Βαδίζω στα 37 χειρότερο ΠΑΟΚ από το πρώτο ημίχρονο δεν έχω δεί ποτέ στην Τούμπα. 45 λεπτά ένα ολόκληρο σουτ κι αυτό από τσαφ αντιπάλου αμυντικού. Δεν ξέρω τι γίνεται, άλλα περιμέναμε να δούμε από την ομάδα και άλλα βλέπουμε, το σύστημα ήταν γιόμα μήπως πάρουμε την απόκρουση και κάνουμε καμιά κατάσταση. Δεν ξέρω τι συμβάινει, αλλά ο βούκιτς σήμερα εξέθεσε τον στέφενς και είμαι σίγουρος ότι και ο πάμπλο αν μπει να παίξει θα τον εκθέσει. Εντάξυ ο κίτσιου άλλος λόγος πέρα του ότι είναι ψυχοπαίδι του κατσουράνη δεν βλέπω λόγο να είναι αναντικατάστατος?? Τραγικός σήμερα. Δηλαδή ο τζιόλης είναι ο flash και είναι αναντικατάστατος να παίζει πεμπτη κυριακή και ο γκαρσία είναι ο δεν υπάρχω για να είναι εκτός αποστολής συνεχώς?? Μεγαλύτερο έγκλημα κατά του ΠΑΟΚ το να παίζει ο θερμοσίφωνας βασικός δεν υπάρχει και γίνεται επανειλημενα παρόλο που δεν αποδίδει. Άμα ήταν κουρασμένοι υπήρχαν παίκτες να παίξουν να τους ξεκουράσουν. Με τον πλατανιά παίζαμε, ούτε με την βαλένθια ούτε με την άρσεναλ. Η ομάδα παίζει χειρότερα από ότι έπαιζε με τον δώνη και για μένα δεν είναι θέμα κοιλιάς. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ αδύνατος στο κέντρο, ανασταλτικά δεν υπάρχει, όταν ο πλατανιάς στην τούμπα μέσα άνετα φτάνει έξω από την περιοχή χωρίς να μαρκαρει κανείς παίκτης του ΠΑΟΚ τότε γιαυτό μας έκανε η βέροια κουτούς και ο χάβος μας έριξε δύο και λίγα ήταν. Μεγαλύτερο εμετό αγωνιστικά από τον κατσουράνη σήμερα είχα να δώ από τον άλλαν. Επικίνδυνος ανά πάσα στιγμή να κάνει το τσαφ και να το φας το γκολ, ο λούκας σήμερα χωρίς φρεσκάδα, κακώς ξεκίνησε, ο στοχ συμπαρασυρεται από την μετριότητα της ομάδας και την εμονή του προπονητή να τον έχει βιδωμένο εκεί αριστερά με ανάποδο πόδι να τον κλέινουν τέσσερις παίκτες και να χάνει την μπάλα, μια φορά ήρθε από δεξιά κατά λάθος, παραλίγο γκολ θα κάναμε στην κεφαλιά του κλάους. Ο λίνο αναποτελεσματικός σήμερα. Ο πορτογάλος ο στόπερ σήμερα πάλι ήταν καλός πίσω, έκοψε τα πάντα, ο βούκιτς για το γκολ και μόνο ήταν διακριθέντας και με άρεσε πολύ ο νέτσιντ, ο οποίος στα 20 λεπτά που έπαιξε και απείλησε με ένα σουτ και την μπάλα έσπασε 2-3 φορές πολύ ωραία και μερικές τριπλίτσες ωραίες έκανε. Θέμα χρόνου είναι να ξευτιλιστούμε με κανένα ντόρτι είτε ευρώπη είτε ελλάδα, πολυ χάλια η ομάς και δεν βλέπω φως.