Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Shakhter Karagandy Πέμπτη 19/09/2013 ώρα 22:05 ANT1  (Read 2309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline t.b

• Αλλαγή
Αφού καταφέραμε να μην γίνουμε ρεζίλι με το λιμο που παίζαμε πάλι καλά, ήρωες!

Offline Geo

• Αλλαγή
Φτηνά τη γλυτώσαμε. Τραγικό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ απέναντι στο ταμπουρι των καζάκων.
Αργησαν οι αλλαγές οι οποίες άλλαξαν την ροή του παιχνιδιου.
Τωρα θελει διπλο στο αλκμααρ.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Απο το ματς κραταμε τον πανηγυρισμο τις πυροσβεστικης!

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Σε ματς για καφε καταλήξαμε να πινουμε μπύρα

σοβαρά? εγώ από μαργαρίτα το γύρισα σε στρειτ τεκίλα. Τελικά αφου ήρθε ο άσσος χαλάλι

Offline spartiatis

• Αλλαγή
παραλίγο να μας έπαιρναν ματς αυτοι που σφαζουν προβατίνες πριν απο καθε ματς . . .
εντάξει, παλι καλά γλυτώσαμε το ξεφτυλίκι.

Offline Geo

• Αλλαγή

:lalalalala:

Οχι σαν τους ξενέρωτους τους μπάτσους.
Οι πυροσβεστηκάριοι εκδηλωτικοί και έξω καρδιά ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ.
Το μονο συμπαθες σώμα ασφαλείας.
Καλύτερα ταβλαδόρος που παλεύει με τις φωτιές, τις άλλες φυσικές καταστροφές και τα δυστυχήματα, παρά κότα λυράτη μπροστά σε μαχαιροβγάλτες.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη, αλλά προσωπικά γουστάρω ο ΠΑΟΚ να μην παίζει μπάλα, να είναι κακός και να κερδίζει.

Δε μου ρχεται στο μυαλό χρονιά πρόσφατα που να το κάναμε αυτό. Αυτό είναι που έχει ο γαυρος ή του το δίνουνε οι σφυρίχτρες, ένιγουέιζ, μακάρι να μη σώσουμε και χαρούμε μπάλα με τα ματάκια μας φέτος και να κερδάμε κάθε ματσάκι.

ΜΑΚΑΡΙ...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα να ήταν, θα μας είχε βάλει τέσσερα.
Τραγική εικόνα οι 2-3 αντεπιθέσεις με δυο παίκτες παραπάνω αυτοί

Offline blue_eyes

• Βασικός
οι πυροσβεστες πιο καλα θα παιζανε... ειδικα ο πρωτος γυαλιζε το ματι του, 2 μπαλακια τα ειχε μονος με τετοιον αντιπαλο

για την ομαδα τι να λεμε... ο μπαρμπα-λινο μπροστα στον τζαβελλα ειναι υπερηχητικος, ο κατσουρανης σε καθε ματς κανει λαθος=γκολ και στο 80 θελει οξυγονο, τζιωλης τρεχει σε επιπεδο τοπικου πρωταθληματος και παει λεγοντας

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα να ήταν, θα μας είχε βάλει τέσσερα.
Τραγική εικόνα οι 2-3 αντεπιθέσεις με δυο παίκτες παραπάνω αυτοί

Δυστυχως αυτο εχουμε δει με ολες τις ομαδες. Οταν μενουμε πίσω στο σκορ και πιέζουμε μπροστά, είμαστε τόσο χωνί πίσω που μια σοβαρή ομάδα ανα 2 αντεπιθέσεις θα σκοράρει
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
  :04a:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

;D
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
ίδια φάτσα με τον Κοντρέρας είναι ο "Ορέστης"

Offline petran4

• Αλλαγή
Μας βγαλατε τι ψυχη παλι γαμω τα χωρια μου μεσα.Συνελθετε οσο ειναι νωρις.Ο τρικολορ πουστογαλλος διατητης για τα πανυγηρια Οτι ναναι.πλατινι και ουεφα μασονοι γαμιεστε πατοκορφα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΡΕ
« Last Edit: September 20, 2013, 10:39:35 by petran4 »
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

Offline Suicidal

• Βασικός
υπαρχει πουθενα σε βιντεο η φαση του πεναλτι ;
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη, αλλά προσωπικά γουστάρω ο ΠΑΟΚ να μην παίζει μπάλα, να είναι κακός και να κερδίζει.

Δε μου ρχεται στο μυαλό χρονιά πρόσφατα που να το κάναμε αυτό. Αυτό είναι που έχει ο γαυρος ή του το δίνουνε οι σφυρίχτρες, ένιγουέιζ, μακάρι να μη σώσουμε και χαρούμε μπάλα με τα ματάκια μας φέτος και να κερδάμε κάθε ματσάκι.

ΜΑΚΑΡΙ...

Ετσι ακριβως νωρις ειναι ακομα καλο θα ειναι να ερχονται οι νικες ασχετα με την εμφανιση.. βεβαια η ομαδα πρεπει να στρωσει απο δω και περα στενευουν και οι δικαιολογιες και τα περιθωρια.

Σημαντικοτατη νικη ετσι οπως εξελιχτηκε εστω και αν τον αντιπαλο τον κοντραρει και η μικτη LBC.. με διπλο στο Αλκμααρ(ευκολακι) τελειωνεις το πανηγυρακι απο νωρις

Offline savage republic

• Βασικός

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediaFiletypeid=2&mediafileid=394977
Τη δείχνει εδώ, Μπίλλυ!

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Η ομαδα φετος ειπαμε οτι θα ειναι λιγο οσα πανε και οσα ερθουν. Φαινεται αυτο απο την αρχη. Μου αρεσει που δεν σκοραρουμε με το σταγονομετρο οπως παλιοτερα, μου αρεσει οτι σκοραρουμε ακομα κι οταν η ομαδα δειχνει αδυναμια σωστης αναπτυξης και εγκλωβισμενη. Γενικως μου αρεσει οτι βγαζουμε μια πληθωρικοτητα στο σκοραρισμα ακομα ακομα και χωρις να ικανοποιει η αποδοση. Χαλιεμαι απιστευτα με την αστεια φετινη μας αμυνα. Και συμβαινει σε ΟΛΑ τα παιχνιδια που θεωρητικα κανουμε εμεις κουμαντο. Δεν ξερω τι εντολες εχουν οι παικτες μας, αλλα ρε σεις να βγαινει με τοση ανεση ο καθε αντιπαλος σε αντεπιθεση 2 με 3 και να σωζεσαι στο παρα 5 απο κολοφαρδια? Μια δυο τρεις καποια φαση θα το πληρωσεις. Θα δουμε αρκετες κηδειες φετος.

Offline Suicidal

• Βασικός

http://www.novasports.gr/LiveWebTV.aspx?a_id=71688&mediaFiletypeid=2&mediafileid=394977
Τη δείχνει εδώ, Μπίλλυ!

server not found ρε μαλακα σαββα ....  :smiley4:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
Εμένα μια χαρά το δείχνει  :gruebel: