Author Topic: "ΠΑΟΚ - FC Metalist Kharkriv, προκριματικά Chhampions League, 30 Ιουλίου 2013"  (Read 6141 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Να σας πω την αληθεια μου ρε παιδια; Τετοια playoff Champions League στην Τουμπα μας, δεν τα θελω. Υμνο σε αδεια καθισματα, σεντονι με φοντο τα αδεια καγκελα χωρις τα πανο μας δεν τα θελω. Να παιζω στον αλλον γυρο με την Αρσεναλ κ την Μιλαν κ να ακουω ουυυυ σε επιθεση μας δεν γουσταρω. Στα @@ μου που δεν θα περασουμε. Δεν αξιζει στον ΠΑΟΚ μας να παιξει στην κορυφαια διοργανωση χωρις τον λαο του.
Εγω θελω φετος μια χρονια σαν προπερσι, να περασουμε στους 32 (στους ομιλους θα ειμαστε στο 2ο γκροπ δυναμικοτητας) κ μετα κ στους 16 με την ομαδα που θα εχει φτιαξει ο Στρατηγος και του χρονου σαν ΙΣΧΥΡΟΣ στον 3ο προκριματικο γυρο του Τσουλου πας ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ και με τον λαο σου στα playoff.

Μην μασατε μαγκες, και στο Europa εκδρομαρες θα κανουμε, και ο λαος μας θα ακουστει παντου και πορεια καλη θα κανουμε!

ΥΓ. Φυσικα το ενδεχομενο να αποκλειστουμε απο europa δεν το εξεταζω καν.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ομαδα με 1 εξτρεμ δεν παει πουθενα. Τι αλλο να αναλυσουμε για το ματς δηλαδη? 4 εξτρεμ ειναι συνολο στην ομαδα αυτη τη στιγμη, ο ενας ειναι 17 χρονων, ο αλλος εχει τα "αρχιδια" 17χρονου, ο 3ος το μυαλο 17χρονου και ο 4ος ο Λουκας.

Νικη εκει μεσα για την παρτη μας, ΠΑΟΚ εισαι δεν τελειωνει τιποτα μεχρι να τραγουδησει η χοντρη κυρια.

Α ρε πουτανα Λυων..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Το χθεσινό σκορ ήταν ενα φυσιολογικό αποτέλεσμα. Και να είχαμε σκοράρει άντε 2-2 να ήταν το τελικό. Η ομάδα έχει προπονητή αλλά δεν έχει μονάδες για τσούλού. Τα αλλα περί συγκέντρωσης εκνευρισμού κτλπ ειναι να ´χαμε να λέγαμε. Στεναχωρεθηκα αλλά παίζει να μην έχω δει πιο χαλαρά ευρωπαϊκό μας παιχνίδι.

Ακριβως
Παρα την καλη εμφανιση στα 40 λεπτα, η διαφορα ποιοτητας ειδικα μπροστα ηταν χαωδης
Ουτε ενας παικτης μας αυτη τη στιγμη δεν μπαινει στην 18αδα των ουκρανων και αυτο τα λεει ολα.. Απο την αλλη φαινεται το ποσο μικρες ειναι τετοιες ομαδουλες με τεραστιο μπατζετ οταν σε κανει υπεροχη ενας πολυ κατωτερος αντιπαλος
Παρα παντως την καλο 40λεπτο που καναμε, οι αλλοι οταν βγαινουν μπροστα ειναι απλα απιαστοι..Τι να λεμε..
Ισως η χειροτερη κληρωση, πιστευω ακομα και με λυων θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα..
Η ελλειψη παικτων θα φανει στον επομενο γυρο και καντε το σταυρο σας μην κληρωθουμε με καμια φεγενορντ ή παρομοια γιατι χλωμους μας βλεπω
ΠΑΟΚ G4Α

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
Τώρα να πω και γω την μαλακία μου γιατί δεν μπορώ να χωνέψω το πως χάσαμε...
Αν βγει στημένη η μέταλιστ και πέσει καμπάνα....
Περάσει ο Π.Α.Ο.Κ. ....
Το παιχνίδι θα μετράει ότι έγινε άρα θα μένουν άλλα 2 παιχνίδια κεκλεισμένων το 2ρο προκριματικό και ένα σε όμιλο (ανεξαρτήτου διοργάνωσης) ή δεν θα μετρήσει και θα έχουμε το άλλο προκριματικό και 2 των ομίλων χωρίς κόσμο.... Οεο....?

Για σεντόνι δεν ήμαστε πάντως (ακόμα) γτ θα πέσει πολύ κλάμα...
Ας φροντίσουν να κάνουν μία καλή εμφάνιση εκεί... Να κερδίσουν ακόμα και αν δεν προκριθούν και να μπούνε ομίλους Europa να κάνουμε καμιά εκδρομούλα και μεις που απολυόμαστε Οκτώβριο.
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline Català

• Αλλαγή
Να σας πω την αληθεια μου ρε παιδια; Τετοια playoff Champions League στην Τουμπα μας, δεν τα θελω. Υμνο σε αδεια καθισματα, σεντονι με φοντο τα αδεια καγκελα χωρις τα πανο μας δεν τα θελω. Να παιζω στον αλλον γυρο με την Αρσεναλ κ την Μιλαν κ να ακουω ουυυυ σε επιθεση μας δεν γουσταρω. Στα @@ μου που δεν θα περασουμε. Δεν αξιζει στον ΠΑΟΚ μας να παιξει στην κορυφαια διοργανωση χωρις τον λαο του.

ΟΟΟΟΟΟ,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

Σοβαρότατοι λόγοι για να χάσεις το τσουλού. Άστε που συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο: στον λαό του ΠΑΟΚ και την ιστορία του λαού του ΠΑΟΚ αρμόζει και ταιριάζει ακριβώς αυτό, η πρώτη μας σε ομίλους να είναι με τιμωρημένη την Τούμπα.

Offline ΠunderΑΟgroundΚ

• Αποστολή
  • **
Για μένα πιάστηκε κορόιδο ο Στέφενς. Έφαγε πρόλογο από τα φιλικά. Νόμιζε ότι ο Αθανασιάδης και ο Γεωργιάδης είναι παίκτες επιπέδου. Που να ξέρει ο άνθρωπος ότι πρόκειται για φλωράκια επιπέδου ελληνικού πρωταθλήματος και φιλικών. Που να πάει το μυαλό του ότι στα μεγάλα ματς δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα δηλαδή καρπαζοεισπράκτορες.

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
σε δυο φιλικα ο γεωργιαδης ξαναεχασε το κοντρολ πανω σε τετ α τετ και ο αθανασιαδης δεν σκοραρε σε κανενα φιλικο πλην την νις.αυτους εχει και μια χαρα τους διαχειριζεται.δλδ αντι για τον γεωργιαδη να εβαζε τον τραγικο ολισε που του ανανεωσε τον δανεισμο για να κανει την πλακα του εδω η τον πιτσιρικα τον ποποβιτς?

Offline mgm

• Αποστολή
  • **

η καταρρευση της ομαδας μετα το γκολ ειναι θεμα ψυχολογιας. αυτο ειναι κατι που βαραινει τον Στεφενς.

Καμία σχέση αδερφέ, δεν υπάρχει κατάρρευση, απλώς δεν αντιδρά σωστά η ομάδα. Ακολουθεί καπάκια ημίχρονο και μπαίνουν στο δεύτερο με λάθος νοοτροπία. Καμία ψυχολογία δεν υπάρχει, απλώς είναι γατιά και λιγόψυχοι και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας Στέφενς. Να κάνει άντρα τον ακανέ και την κοντούλα λεμονιά; Ή να βάλει μπουζούκια στα μεγάφωνα για να μη στέλνει ο κλάνους τη μπάλα πλάγιο από το σημείο του πέναλτυ και με τον κίπερ τους εξουδετερωμένο ουσιαστικά; Σε τέτοια περίπτωση μόνο παίκτης μπορεί να παρασύρει τους άλλους και αυτός είναι μόνο ο Ινδιάνος.

Νταξ περιπου το ιδιο λεμε απο διαφορετικη οπτικη. Εννοειται οτι χρειαζεσαι παικτη ηγετη στο χορτο. Αλλα και τον προπονητη τον θελεις να δινει λιγη ψυχολογια πως να το κανουμε. Στο γατι φαινεται αν ο προπονητης μπορει να δωσει ψυχολογια. Στον Παμπλο τι ψυχολογια να δωσει? Αφου την εχει απο μονος του. Και μια που το φερε η κουβεντα....ο Αναστασιαδης που λες....χαχαχαχα

Παρεπιπτοντως διαβαζω απο χθες τα διαφορα τοπικ και κατεληξα στο εξης....ειστε ολοι ψυχανωμαλοι. Μπινελικια, γαμοσταυριδια, αρρωστια και κακο κι απο την αλλη μερια....παμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ στη ρεβανς να τους γαμησουμε ασαλιωτα...τα γατακια....γενικως αλαλουμ...ακριβως οπως στην κερκιδα...ελα αγορι μου ελα παιχταρα μου....ου να μου χαθεις παλιολινατσαααααα παλτοοοοο.  :smiley4:

Offline savage republic

• Βασικός
Γαμηθείτε όλοι σας εκεί στην ΠΑΕ. Γαμώ το στανιό σας κι εσάς ΑΡΔ, που ταΐζετε ελπίδες τον κόσμο, ενώ με τέτοια φτώχεια στο ρόστερ ούτε για ομίλους γιουρόπα δεν είμαστε. Γαμώ και την πουτάνα την τύχη. Και το μουνί της Περσεφόνης.

Offline lik4

• Αλλαγή
ç äéêáéïëïãéá ðáíôùò åéíáé åôïéìç óå ðåñéðôùóç áðïêëåéóìïõ êôë....öôáéíå ôá åðåéóïäéá ìå ëáãïõò âéåííçò  ;)

äåí åéíáé äéêáéïëïãéá ëååé ï áñä....áëëá ôï áíáöåñåé..ïðïôå åéíáé äéêáéïëïãéá
âáñéåìáé íá øáîù êáé áëëá êåéìåíá áðï áñä ðïõ óéãïõñá ðïõóôéêá èá ìéëáíå ãéá ôçí áäåéá Ôïõìðá
êáé óôá ñáäéá åðáéîå ðïëõ..

------------------------------------------

Ìå ìåãÜëç äõóêïëßá óõãêñáôéÝìáé êáé ÄÅÍ ãñÜöù ôé… èá ìðïñïýóå íá ãßíåé áí ç Ôïýìðá åß÷å êüóìï óå áõôÞ ôçí äýóêïëç öÜóç.
http://blog.paok24.com/?p=2927

Offline t.b

• Αλλαγή
Ας πανε να κερδίσουν στην Ουκρανία που θ είναι ψιλογεματο τα μουνια.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Τελικα ο κοσμος τους "φτιαχνει" ή τους αγχωνει? Πουθενα δεν τους πιανεις!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Euthemes

• Αλλαγή
Τους αγχωνει οταν ειναι εκει, θα τους εφτιαχνε οταν δεν ειναι εκει. Οταν κερδιζουμε, δεν εχει σημασια. Ευθυνοφοβια απο ανθρωπους με χιλιαπλασιο μηνιατικο απο εμας. Μην τα βριζετε τα παιδια (!!!), προσπαθουν (!)
Ευτυχώς υπάρχει ο ΠΑΟΚ κι υποφέρεται η ζημιά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

http://www.youtube.com/watch?v=lX642Wvdvas (Embedding disabled, limit reached)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ