Author Topic: "ΠΑΟΚ - FC Metalist Kharkriv, προκριματικά Chhampions League, 30 Ιουλίου 2013"  (Read 6238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Οπωσδηποτε το μηδεν στην αμυνα. Ας ερθει και 0-0, δε με χαλαει. Αν φαμε γκολ στο πρωτο παιχνιδι αποκλειστηκαμε.

ετσι ακριβως...

Offline cure

• Αλλαγή
Ο επόμενος παρακαλώ
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
ενω στην αρχή χάρηκα με την κλήρωση, ( τηρουμένων των αναλογιών) είδα το βιντεακι με τα στιγμιότυπα απο την πρωτη τους αγωνιστική και μου κόπηκε ο βήχας....στα πρωτα 8 λεπτα έχουν ηδη 3-4 κλασσικές ευκαιρίες. παιζουν τρέλα γρήγορα με τρελό passing game. το τελικο 1-0 είναι μεγάλη μουφα.
Δύσκολο το 5-1 στο πρωτο ματς....ίσως να χρειαστεί να παίξουμε με τη βασική ενδεκάδα και στον επαναληπτικό...

Offline agraf

• Αλλαγή
Καλή η πλάκα αλλά δεν καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό. Η Μέταλιστ το βιάσε το γαύρο, μέσα στην έδρα του. Έπρεπε να πάρουμε το 10αρι και το στόπερ. Τώρα άντε τρέχα.
Συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι πρέπει στην (άδεια) Τούμπα να παίξουμε αμυντικά και να πάμε εκεί μέσα να το χτυπήσουμε. Τραβηγμένο σενάριο αλλά έχει λογική: 0-0 στην Τούμπα, 1-1 εκεί.

ΠΑΟΚ είμαστε, μόνο με τρελλό σενάριο θα περάσουμε. Τα λογικά τ'αφήνουμε για τους άλλους.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Offline garf4

• Κερκίδα
  • *
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/akomh_den_kserw_tipota_gia_ton_paok.2340520.html

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/7) η Μέταλιστ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αρσεναλ Κιέβου για την 2η αγωνιστική του ουκρανικού πρωταθλήματος και όπως είναι φυσιολογικό η προσοχή του προπονητή της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Μίρον Μάρκεβιτς, είναι στραμμένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εξάλλου, όπως τόνισε ακόμη δεν έχει μελετήσει τον ΠΑΟΚ.
"Πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αλλά ακόμη δεν είναι τόσο σημαντικό. Τώρα σκέφτομαι περισσότερο τον αγώνα με την Αρσεναλ Κιέβου. Θα έρθει η στιγμή που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ και τότε θα σκεφτούμε αυτό το ματς. Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα για τον αντίπαλο, γιατί πολύ απλά ακόμη δεν ξέρω τίποτα για τον ΠΑΟΚ. Τώρα θα τον μελετήσω" δήλωσε ο τεχνικός της Μέταλιστ.

Θα μάθεις,όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή..  :-*
ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ'ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
2 ομαδες δεν ηθελα με τιποτα κι εκατσε η μια..... ειμαι πολυ απαισιοδοξος και οσοι θελετε κραξτε με.
αυτα τα ποια μεταλλιστ μωρε και τα ΠΑΟΚ εισαι εμενα μ'αφηνουν αδιαφορο. δεν ειμαστε ουτε στο 50% με οσους και οποιους
εχουμε προς στιγμη στο ροστερ μας, κι αυτοι ηδη θα εχουν 3 επισημα ματς....

το μονο που με δινει λιγο ελπιδα ειναι οτι το 2ο ματς ειναι στην ουκρανια!
αν δεν φαμε γκολ στην Τουμπα ολα παιζονται. (λεω εγω ο ερμος τωρα)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

phantom

• Guest
οποιος θελει να κανει scouting,σημερα στις 19:30
Arsenal Kyiv vs Metalist Kharkiv
Live στο λινκ:

http://www.webfirstrow.eu/watch/196458/1/watch-arsenal-kyiv-vs-metalist-kharkiv.html

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
2 ομαδες δεν ηθελα με τιποτα κι εκατσε η μια..... ειμαι πολυ απαισιοδοξος και οσοι θελετε κραξτε με.
αυτα τα ποια μεταλλιστ μωρε και τα ΠΑΟΚ εισαι εμενα μ'αφηνουν αδιαφορο. δεν ειμαστε ουτε στο 50% με οσους και οποιους
εχουμε προς στιγμη στο ροστερ μας, κι αυτοι ηδη θα εχουν 3 επισημα ματς....

το μονο που με δινει λιγο ελπιδα ειναι οτι το 2ο ματς ειναι στην ουκρανια!
αν δεν φαμε γκολ στην Τουμπα ολα παιζονται. (λεω εγω ο ερμος τωρα)

Offline t.b

• Αλλαγή
http://www.youtube.com/watch?v=4dyHqwgae94

εγώ φίλε agraf δεν ειδα κανενα βιασμό του γαύρου στο βίντεο. Αν χάναμε έτσι εμείς ακόμη για την ατυχία μας θα μιλούσαμε. Άσε που με την λογική αυτή τους βίασε ο γαύρος εκεί μέσα. Αρκετά όμως με την υπεράσπιση του απόγονου...

καμία τύχη δεν έχει το πουτανοχώρι από την ουκρανία.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Από όλες τις ομάδες του ομίλου είναι φανερά η προτιμότερη για μας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι δύσκολη.

ΠΑΟΚ ΠΡΟΚΡΙΣΗ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Ξέρω ότι αν παίξω σαν ΠΑΟΚ δεν θα έχω να φοβηθώ τίποτα. Αλλά επίσης ξέρω ότι δεν ξέρω την ομάδα τους. Περιμένω ανάλυση από biv με βάση τα δύο τελευταία παιχνίδια τους, για να τοποθετηθώ επί του προκειμένου...

Offline Vorious

• Αλλαγή
θα το παρει μονος του ο ουκρανοφαγος αρχηγος

ΠΑΟΚ εμπρος και προλογο μην τρως γιατι καθε ουκρανος ειναι και πουτανας γιος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline maria-mtb

• Βασικός
καλο ειναι να θυμηθουμε πως αλλαζε ρυθμο η μεταλιστ ΟΠΟΤΕ ηθελε, πως κρατουσε μπαλα συνεχομενα και πως αφηνιαζε οταν ετρωγε γκολ...(το τελευταιο ειναι κ το πιο ανησυχητικο)
ΠΑΟΚ εισαι αλλα δεν περνας μονο αμα κοιμηθει ο θεος, ο αλλαχ κ ο βουδας μαζι.

ελπιζω να καταλαβαινετε ποσο κακη ομαδα εχουμε αυτη τη στιγμη ετσι?
« Last Edit: July 20, 2013, 21:25:34 by maria-mtb »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Προφανώς είναι ανώτεροι από μας τεχνικά και πιο δεμένοι. Η λύση είναι μία, κλωτσιά και άγιος ο θεός, όσο πιο λίγο μπάλα παιχτεί τοσες περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης θα έχουμε. Στην τούμπα μέσα δεν πρέπει να ξεφύγει το σκορ. Δηλαδή άμα χάσουμε κανένα 1-2 τελειωσε το παραμύθι, αντίθετα και 1-1 να έρθει εδώ το ματς εκεί μπορούμε να προκριθούμε. Δεν μιλάμε να τους ρίξουμε εδώ κανένα ντόρττι που είναι το ιδανικό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
http://www.youtube.com/watch?v=EoGhqgu9K_E (Embedding disabled, limit reached)

αυτός ο Kρισταλδο παιχταρα .τον θυμάμαι από το football manager 08 (σοβαρό επιχείρημα!  :'( )

γρήγοροι,κάτω η μπάλα και με προπονητή ίδιο από το 2005

Τον Mολεντο τον αμυντικό τον αγόρασαν 5 μύρια από Internacional!

Έχουν κενά αμυντικά πάντως.

Full συγκέντρωση,σκυλίσια άμυνα,μηδέν στην Τούμπα και goal,ειδικά έξω,θα τους βάλεις.

Με Τζιώλη στα χαφ και Σπυρόπουλο αριστερό μπακ..

http://www.youtube.com/watch?v=DA_9B_-4xKs (Embedding disabled, limit reached)

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

baron

• Guest
Με Τζιώλη στα χαφ και Σπυρόπουλο αριστερό μπακ..

και κατσουράνη και όλα τα καλά παιδιά. φτιάξαμε (στο μυαλό μας και στα όνειρα μας ) ομάδα.

-- υπάρχει περίπτωση κλίκας μέσα στην ομάδα? και εάν ναι μπορεί να φανταστεί κάποιος την κόντρα με τις παλιές δυνάμεις? ας πούμε τον pablo...

για τους ουκρανούς τι να πεις?  Έχουν προβάσισμα σε ετοιμότητα και αβαντάζ στην ανετοιμότητα την δικια μας

δεν είμαστε ομάδα και αμφιβάλλω εάν οι μετριότητες που ήρθαν μέχρι τώρα θα μας ανεβάσουν στο CL

όλη η ελπίδα στον huub να βγάλει το μέγιστο σε τόσο λίγο χρόνο

Offline banis

• Αλλαγή
In Ukraine, Nazi salutes were directed at opposing fans by thousands of supporters...

Offline gagas

• Αλλαγή
δυνατα κορμια, γυμνασμενοι αθλητες, γρηγορες μεταβιβασεις και σκεψεις..
απο αθλητικα προσοντα ειμαστε στο 1/10 σε σχεση με αυτους με τους ελληναραδες που μαζεψαμε..

Offline nik

• Αποστολή
  • **
πολυ δυσκολα τα πραματα , αλλη μια ευκαιρια χαμενη με τον χοσαδα αλλα
γαμιστε τις βιζιτουδες , μονο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ παντου!!!