Author Topic: Live SPORT  (Read 439 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
Live SPORT
« on: July 14, 2013, 16:30:14 »
Ανοιγω αυτο το θεμα για τον εξης λογο,αφου πρωτα διευκρινησω οτι η σχεση μου με τις αθλητικες εφημεριδες ειναι να βλεπω μια στο τοσο μονο τα πρωτοσελιδα.Αυτο που μου εχει κανει θετικη εντυπωση στην εν λογο "αντικειμενικη"εφημεριδα ειναι οτι σε σχεση με τις αλλες δυο απαραδεκτες "αντικειμενικες" goal κ sport day,καταλαμβανει ο ΠΑΟΚ αρκετα μεγαλο ποσοστο στο εξωφυλλο,μαλιστα εχει τυχει να μας δω και πρωτοσελιδο κεντρικο θεμα χωρις να εχει συμβει καποιο συνταρακτικο γεγονος.Κατι σα την ΕΞΕΔΡΑ που εκλεισε.Τωρα παραμεσα δεν εχω διαβασει τι λεει..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Live SPORT
« Reply #1 on: July 14, 2013, 16:36:23 »
κολκας

Offline Sez

• Αποστολή
  • **
« Reply #2 on: July 14, 2013, 17:21:10 »
Ίδιο στυλ με εξέδρα φίλε. Τουλάχιστον υπάρχει μια σχετική "ισονομία" όσον αφορά τα πρωτοσέλιδα και τον αριθμό των σελίδων μέσα στην εφημερίδα.
Στο goal και sportday μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει ομίλους τσουλού και την επομένη να έχουν πρωτοσέλιδο τον Αμαλφιτανό και τον Ντιαρά.

Εφημερίδα παίρνω καθημερινά μόνο τις 7-8 μέρες που πάω διακοπές και αυτό επειδή δεν έχω πληροφόρηση από ίντερνετ.
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: July 14, 2013, 17:32:47 »
Ακριβος αυτο,εχω παρατηρησει μια σχετικη ισονομια.Γιατι οι αλλες δυο ειναι πλεον σαν να διαβαζεις αντιαφιερωμα για τον ΠΑΟΚ.Μονο γαυρο κ βαζελο εχουν.Μεχρι και ομαδες Γ εθνικης περισσοτερο χωρο καταλαμβανουν.Τεσπα μακαρι να τραβηξει ειναι θετικο..

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: October 09, 2013, 10:21:26 »

Για όλα φταίνε οι κακοί σύνδεσμοι......
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....