Author Topic: Το Πρόγραμμα του Π.Α.Ο.Κ. για την περίοδο 2013-14  (Read 1898 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
ΑΜΠΑΛΑΕΑ ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2013-14

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ακολουθουμε το προγραμμα του βαζελου νομιζω

Offline banis

• Αλλαγή
Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ ... Π.Α.Ο.Κ. είσαι ο ένας ...

πρωτάθλημα στο Kompotis Arina... δε σήκωσε κανένας ...

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Καλη κλήρωση, αλλα ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Βλεπω το προγραμμα, το ξαναβλεπω, ασχετα με τη σειρα των αγωνων, δεν ειναι αμαρτια να μη παρεις αυτο το πρωταθλημα; Γαμησε τα μεταξυ μας με το γαυρο, σε ολα τα υπολοιπα που θα χασεις; Ειναι ομαδες τωρα αυτες; Η συνολικη δυναμικοτητα της κατηγοριας ειναι χειροτερη απο περσυ.

Παρε βρε πουστη καβουρα 2-3 παιχτες κλασης να κανουμε περιπατο γαμω το κεφαλι μου μεσα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
εγώ ποντάρω σε καλλονή μυτιλήνη

ε οχι και ξεκινημα με γκασμαδες. ημαρτον

Γιατι ρε?  :'( :'( :'(

Με χαλαει το ξεκινημα με Ξανθη, καθοτι θα ειναι η μονη ομαδα που θα εχει ξεκινησει προετοιμασια πριν απο μας.
Χουμπ το σηκωνεις για πλακα, και τοτε θα καταλαβεις οτι αυτα που εζησες Σαλκε θα ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια σου
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός

αι Νιού ιτ:'(

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Βλεπω το προγραμμα, το ξαναβλεπω, ασχετα με τη σειρα των αγωνων, δεν ειναι αμαρτια να μη παρεις αυτο το πρωταθλημα; Γαμησε τα μεταξυ μας με το γαυρο, σε ολα τα υπολοιπα που θα χασεις; Ειναι ομαδες τωρα αυτες; Η συνολικη δυναμικοτητα της κατηγοριας ειναι χειροτερη απο περσυ.

Παρε βρε πουστη καβουρα 2-3 παιχτες κλασης να κανουμε περιπατο γαμω το κεφαλι μου μεσα.

ΠΑΟΚ G4Α

Athinaios--4

• Guest
Εκεί ακριβώς κρίνεται το πρωτάθλημα. Στα μικρά παιχνίδια. Εκεί ήταν πετυχημένος ο Σάντος. Ήξερες ότι όπως και να χει θα πάρει τους μικρούς. Με μισό-0, με 1-0 αλλά θα το πάρει.

Φέτος τα μικρά παιχνίδια είναι σίγουρα ευκολότερα από τις εποχές Σάντος αλλά οι μικροί θα είναι καλύτεροι από πέρσι πιστεύω. Πέρσι ήταν μια χρονιά που ξαφνικά πολλές ομάδες άρχιζαν να παίζουν με μικρούς κ ήταν ένα σοκ. Φέτος όμως κ οι μικροί θα έχουν προσαρμοστεί αλλά και οι ομάδες θα έχουν μάθει να λειτουργούν καλύτερα έτσι.
Τέλος φέτος θα γίνει μεγάλη μάχη με τη διαιτησία. Εκεί θα πρέπει να έχει γίνει η σωστή προετοιμασία. Ελπίζω να έχουν πάρει τα μέτρα τους στην ΠΑΕ

baron

• Guest
αθηναίε

μέσα σε πέντε σειρές mberdeuse και χάνεσαι εντελώς

πως είναι δυνατόν φέτος τα παιχνίδια με τους μικρούς να είναι ευκολότερα αλλα όλοι οι μικροί να είναι καλύτεροι? εάν ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος πως γίνεται να είναι πιο εύκολη η νίκη από πέρσι η από την εποχή santos?

φέτος οι μικροί θα προσαρμοστούν στο σοκ των μεγάλων που "αναγκαστηκαν" πέρσι να τους αντιμετωπίσουν?

και δεν μου λες σαν τι προετοιμασία να κάνει η ΠΑΕ για την διαιτησία? απειλές ας πούμε? Η κάνα μαραθώνιο?

Ξαναδιάβασε τι έγραψες δεν βγαίνει άκρη

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **

Athinaios--4

• Guest
αθηναίε

μέσα σε πέντε σειρές mberdeuse και χάνεσαι εντελώς

πως είναι δυνατόν φέτος τα παιχνίδια με τους μικρούς να είναι ευκολότερα αλλα όλοι οι μικροί να είναι καλύτεροι? εάν ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος πως γίνεται να είναι πιο εύκολη η νίκη από πέρσι η από την εποχή santos?

φέτος οι μικροί θα προσαρμοστούν στο σοκ των μεγάλων που "αναγκαστηκαν" πέρσι να τους αντιμετωπίσουν?

και δεν μου λες σαν τι προετοιμασία να κάνει η ΠΑΕ για την διαιτησία? απειλές ας πούμε? Η κάνα μαραθώνιο?

Ξαναδιάβασε τι έγραψες δεν βγαίνει άκρη

Φίλε γράφω. Φέτος οι μικρότεροι είναι σαφώς χειρότεροι από τους μικρους της εποχής Σάντος. Είναι όμως σίγουρα καλύτεροι από πέρσι γιατί έχουν προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.
Εϊναι ξεκάθαρο νομίζω.

Η ΠΑΕ για τη διαιτησία να κόψει τον κώλο της να βρει τα κατάλληλα άτομα, να πάει στο Πάππα, στον Αρχιεπίσκοπο, ότι πρέπει γιια να διασφαλίσει ότι δε θα μας σφάξουν.

• Αποστολή
  • **
Με το υπάρχον ρόστερ και την υπάρχουσα κατάσταση, μας βλέπω από 81 βαθμούς (σχετικά δυσοίωνοι υπολογισμοί) έως 93 (υπεραισιόδοξη σούμα).

Με 3 προσθήκες, αλλά προσθήκες αρχιδάτες κι όχι πασαλείμματα, η κατοστάρα δεν βλέπω λόγο να μας φαίνεται βουνό.

Offline Suicidal

• Βασικός
κι εγω λεω να κατσουμε στ'αυγα μας, γιατι καθε χρονο τα ιδια λεμε....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline savage republic

• Βασικός
+4

Κάποιοι ξεχνάνε ότι ο γαύρος έχει και καμμιά 10αριά παραρτήματα στο πρωτάθλημα, που θα κάνουν τα πάντα για να εκνευρίσουν/τραυματίσουν/σταματήσουν τους παίκτες μας. Με πρώτο και καλύτερο το παράρτημα της Παπαναστασίου. Σοβαρότητα περιμένω και λύσσα.  8)

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Τι ειναι ρε οι βαθμοι? Καρβελια ψωμι που τα μοιραζουν? Ποσα εκτος εδρας τριποντα θα παρεις? 81 βαθμοι απαισιοδοξη προβλεψη? Αν μαζεψεις 81 βαθμους κατα 95% εχεις παρει και πρωταθλημα.

• Αποστολή
  • **
κι εγω λεω να κατσουμε στ'αυγα μας, γιατι καθε χρονο τα ιδια λεμε....

• Αποστολή
  • **
Τι ειναι ρε οι βαθμοι? Καρβελια ψωμι που τα μοιραζουν? Ποσα εκτος εδρας τριποντα θα παρεις? 81 βαθμοι απαισιοδοξη προβλεψη? Αν μαζεψεις 81 βαθμους κατα 95% εχεις παρει και πρωταθλημα.

Σε 34 παιγνίδια πλέον σύντροφε. 12 παραπάνω διαθέσιμοι βαθμοί για κάθε ομάδα, σύνολο βαθμών 102.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
Το ξερω. Για 34 παιχνιδια μιλαω και γω.