Author Topic: Lucas Pérez Martínez  (Read 19643 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
¦¡¦Ð: Lucas P¨¦rez Mart¨ªnez
« Reply #420 on: August 26, 2016, 01:20:29 »
με τις συνθηκες που επκρατουσαν καλα εκανε κ δεν ηθελε να παιζει ή ηθελε να φυγει

με σχεδόν 20 γκολ πριμερα περσι, συνεχιζουμε να διαβαζουμε για τιτικες, λολ κ τρατζικ μαζι

τεσπα, τα γραπτα μενουν
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Lucas Pérez Martínez
« Reply #421 on: August 26, 2016, 22:02:24 »
Βεβαιως μενουν. Μπορει οποιος θελει να παει στη σελιδα 17 του παροντος τοπικ και μετα.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #422 on: August 26, 2016, 22:37:36 »
μια χαρα

και 50 γκολ να εβαζε στην ελλαδα (με την καμια δηλαδη με αυτα που ειχε δειξει μεχρι να τον δωσουμε) τετοιο πακετο δε θα επαιρνε ο ΠΑΟΚ ποτε

Το θεμα ειναι να επενδυθει να γινουμε καλυτεροι

Ο Λουκας στον ΠΑΟΚ δεν μπορεσε να δειξει αυτο που προφανως επεισε τους Αγγλους να τα σκασουν. Αμα ηταν τοσο καλος απο πριν ή θα τον επαιρναν κατευθειαν απο την καρπατι ή απο μας οπως τον αντελινο
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #423 on: August 27, 2016, 02:58:46 »
Στα αρχιδια μου που θα πάει, τι θα κάνει και ποσά λεφτα θα βάλει τσέπη ο ιβαν(δεν πιστεύω και στο φετινό προϋπολογισμό να είμαστε καμία πεντάρα μέσα όπως κάθε χρόνο). Εγώ ξέρω έφαγε 4 απο τον βαζελο σε ματς τίτλου και μετά πονούσε ο κωλος του στα πλέι οφ. Άντε με το κάθε άτιτλο μαλακα. Μόνο ΠΑΟΚ και όχι η τσέπη του κάθε μεγαλομετόχου.... Αν και τώρα μου έρχεται στο μυαλό και και κάτι χρήματα που έφερε ο προδότης όταν τον πούλησε ο θείος του γουμενος. Ξέχασα να πανηγυριαω τότε....
Ιβαν άντε και σε καλή μεριά , είχες και έξοδα φέτος με τους γάμους.

Στα τσακίδια τα άτιτλο μουνια που δεν άλλαξαν κανένα επίπεδο την ομαδάρα μας.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #424 on: August 27, 2016, 06:45:39 »
ο λουκας επαιζε στον τελικο? ποτε εφαγε 4 απο τον βαζελο?

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #425 on: August 27, 2016, 10:13:57 »
Έπαιξε στον τελικό. Αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε. Ας φέρει τα 6.000.000 και αντίο.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #426 on: August 27, 2016, 10:34:19 »
Ο λουκας σε μας ειχε σε 50 συμμετοχες το 13/14 10 γκολ και 15 ασσιστ. Προφανως ηταν ανυπαρκτος στα ντερμπυ με ζελα γαυρο κτλ οπως και τελικο..στα μετρια και μικρα ματς ηταν πολυ καλος

Δεν ξεχναμε και το γκολ που εσωσε τη χρονια περσι με τρναβα στο εντος οσο και με λοκομοτιβα σην 6αρα ( Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ με το νέο στυλ της (σε 3-5-2 ή 3-4-3) και ηγέτη τον Λούκας Πέρεθ κατάφερε να "σκοτώσει" μέσα σε ένα τέταρτο τους Κροάτες, προσφέροντας ωραίο θέαμα στους περίπου 17.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στην "καυτή" Τούμπα, που καταχειροκρότησαν την ομάδα του Τούντορ. Ο Πέρεθ με γκολ μόλις στο 3' και μία ασίστ για γκολ στον Μακ στο 7', έδωσε τις απαντήσεις που έψαχνε η Τούμπα όσο η πρόκριση ήταν ανοιχτή. )

Για τετοια ματς ηταν μανουλα, σκοτωνε.για τα μεγαλα δε θα ξεχασουμε το οφσαιτ που δεν ηταν και παρατησε τη φαση στην 4αρα στο τηγανι και γενικοτερα δε θυμομαστε τιποτα απο αυτον στα σοβαρα ματς...

Tβ προφανως η οποια χαρα για την πωληση παει στο οτι θα δουμε φορ με αρχιδια στο ναο επιτελους...
« Last Edit: August 27, 2016, 10:43:01 by dask4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #427 on: August 27, 2016, 11:27:21 »

Tβ προφανως η οποια χαρα για την πωληση παει στο οτι θα δουμε φορ με αρχιδια στο ναο επιτελους...

διαβαζει ο κλαους dask και γελαει  :'(

Στα αρχιδια μου που θα πάει, τι θα κάνει και ποσά λεφτα θα βάλει τσέπη ο ιβαν(δεν πιστεύω και στο φετινό προϋπολογισμό να είμαστε καμία πεντάρα μέσα όπως κάθε χρόνο). Εγώ ξέρω έφαγε 4 απο τον βαζελο σε ματς τίτλου και μετά πονούσε ο κωλος του στα πλέι οφ. Άντε με το κάθε άτιτλο μαλακα. Μόνο ΠΑΟΚ και όχι η τσέπη του κάθε μεγαλομετόχου.... Αν και τώρα μου έρχεται στο μυαλό και και κάτι χρήματα που έφερε ο προδότης όταν τον πούλησε ο θείος του γουμενος. Ξέχασα να πανηγυριαω τότε....
Ιβαν άντε και σε καλή μεριά , είχες και έξοδα φέτος με τους γάμους.

Στα τσακίδια τα άτιτλο μουνια που δεν άλλαξαν κανένα επίπεδο την ομαδάρα μας.

Έπαιξε στον τελικό. Αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε. Ας φέρει τα 6.000.000 και αντίο.

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #428 on: August 27, 2016, 14:28:43 »
Ας φέρει τα 6.000.000 και αντίο.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #429 on: August 27, 2016, 19:23:58 »
Όλοι δικαιωμένοι δηλαδή. Μπρτ κιτς κιτς

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #430 on: August 27, 2016, 20:03:55 »
Ηρέμησε ρε τσομπάνη.... Τα πρόβατα είμαστε χαλαρά μην αγχώνεσαι...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #431 on: August 27, 2016, 22:34:16 »
Εντάξυ δεν έφταιγε ο λούκας που δεν πήραμε το κύπελλο και φάγαμε το ντόρτι στον τελικό. Ήταν πολύ καλός παίχτης, στον πρώτο του μόλις χρόνο χωρίς προσαρμογή και χωρίς να μπεί σε καμιά ετοιμη ομάδα είχε βάλει 10 γκολ και έδωσε 15 ασιστ κυρίως από τα πολύ καλά στημένα που χτυπούσε. Με την τρέλα του και μ΄αυτά και μ'αυτά από την καρπατι και την ουκρανία μέσα σε μια 4ετία βρέθηκε στην άρσεναλ, εκεί δηλαδή που ουδέποτε εγχώριο ταλέντο μας θα περάσει ουτε καν από δοκιμαστικό. Το θέμα είναι τα φράγκα που φέρνει να πάνε στην ομάδα και όχι στην πρόταση για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #432 on: August 27, 2016, 22:53:08 »
Μπρτ κιτς κιτς

με τα λεφτα που εφερε αυτον πηραμε savage..
α εχει κανει προταση και σε αζαρ και σε σουαρεζ ο διαχειριστης αλλα δεν ερχονται..
2 φορες μπινελικια θελεις μουνι λουκας αν βρεθεις μπροστα μας,γιατι οπως φανηκε ΜΕΤΑ ηξερες μπαλα, αλλα εδω βρηκες τους χαζους χειροκροτητες και κοροιδευες

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #433 on: August 27, 2016, 23:29:32 »
Ηδη ξεκινησαν να λενε οτι τα λεφτα η εστω μερος αυτων μαζι με του μακ θα χρησιμοποιηθουν για να καλυψουν και την τρυπα στον ισολογισμο λογω πληρωμης χρεων ffp κτλ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #434 on: August 28, 2016, 00:04:52 »
χωρίς να μπεί σε καμιά ετοιμη ομάδα είχε βάλει 10 γκολ και έδωσε 15 ασιστ κυρίως από τα πολύ καλά στημένα που χτυπούσε.

εγινε τασο..αυτος δεν τα εβαζε με τους λεβαδειακους-μονο ο κλαους τα εβαζε σε αυτους οπως λες συνεχεια στο live
(ασχετα αν ο κλαους εβαλε το γκολ στο gay στο κυπελο, ενω γι αυτον δεν θυμαται ο κοσμος οπως ο maestro παρακατω αν επαιζε) 

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #435 on: August 28, 2016, 00:31:14 »
αυτός έξω αριστερά έπαιζε bozik, όχι φορ και στην ομάδα ήταν ένα χρόνο όχι 6
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #436 on: August 28, 2016, 00:53:27 »
Στην αγγλια θα του λειπει το σπιτι του η μονο στην θεσσαλονικη τον επιανε η νοσταλγια;
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #437 on: August 28, 2016, 11:30:35 »
Βεβαιως μενουν. Μπορει οποιος θελει να παει στη σελιδα 17 του παροντος τοπικ και μετα.
Για μη παικτικούς λόγους είχε φάει το σωστό μπινελίκι τότε. Όμως όλοι σας κράζατε και τον λέγατε λίγο σαν παίχτη. Μέρα με νύχτα. Καληνύχτα.
Μπλιατ φέρε φοράκλα μωτηνπίστης

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #438 on: August 28, 2016, 13:25:30 »
Γιατι το κουραζουμε δε καταλαβαινω. Ειδε κανεις κανενα Λουκας να παιζει ποδοσφαιρο στον ΠΑΟΚ; Περα απο το τελος που εβαλε κατι γκολ για να αυτοδιαφημιστει και να φυγει, η αναμνηση του ΠΑΟΚση απο καποιο Λουκας θα ειναι εφαμιλλη με την αναμνηση του Ολισε και του Ντανι Χουσεν. Ηρθε, ειδε που ηρθε, εκανε τις διακοπουλες του και ζητησε να φυγει. Στο καλο λοιπον τιτικα και καλη επιτυχια στην πιο τιτικο-ομαδα του γαλαξια. Ο μαικηνας εδωσε ηδη εντολη με τα 6 μυρια να κατασκευαστει ολοχρυσο γιγαντιο σκαρπινι, να το προσφερει στην ιερα μονη του αγιου μπουρμπουτσαλου του παπατζη, για να παει καλα η χρονια
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #439 on: August 28, 2016, 14:12:15 »
Εγω θυμαμαι οτι εκανες 13/14 εντος Τουμπα και σχεδον σε ολα ειχε συμμετοχη αλλα και σε εκτος με απολλωνες κτλ
Ξανα λεω το θεμα ηταν οτι ηταν τερμα ανυπαρκτος στα ντερμπυ μεχρι και χαριλαου χεστηκε και οτι "αδερφιζε" ας μου επιτραπει η φαση του