βρήκαμε τον αντικαταστάτη του Ίβιτς στο μπινελίκωμα απ την εξέδρα (μια χαρά παιχτάκι είναι πάντως)
Για τα μπινελίκια δεν ξέρω αδερφέ. Πάντως το φάντασμα Ίβιτς ακόμα το βλέπουμε στο γήπεδο. Γτ κανένας αντι-Ίβιτς δεν ήρθε απο τότε που πούλαρε. Αργός αργός αλλά υπέροχα τελειώματα και έξυπνη εκτέλεση στην 1η πάσα, στοιχεία που ακόμα περιμένουμε να δούμε απο παίκτη άξονα.
αφού το ξέρεις ρε φίλε, η βιοτεχνία που έβγαζε Ίβιτς έκλεισε κάπου στις αρχές των 90ς...ο Ίβιτς ήταν ο τελευταίος των μοικανών, ένα απομεινάρι της παλιάς-καλής Γιουγκοσλάβικης σχολής με όλα τα κλασσικά στοιχεία, και τα καλά (μυαλό, αρχίδια, κρύο αίμα, τεχνική) και αυτά που εκνεύριζαν (βαριόταν να τρέξει, κάθε καλοκαίρι παρίστανε τον τραυματία για να μην κάνει προετοιμασία, ήταν ατομιστής αν και όχι τόσο πολύ όσο άλλοι Πλάβι, ήταν βεντέτα)...οπότε μην περιμένεις να δεις άλλον Ίβιτς...
απ την άλλη, ο Λούκας νομίζω ότι τρώει κράξιμο γιατί έχουμε μεγαλύτερες απαιτήσεις από ότι μπορεί να δώσει...επειδή τον κυνηγούσαμε 2 χρόνια ο κόσμος περιμένει να δει τον παίχτη που κάνει την διαφορά, για να μην τα πολυλογώ, κάτι σαν τον Στοχ...ο Λούκας δεν είναι Στοχ, κι ούτε θα γίνει ποτέ...όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλό παιχτάκι...εκτός του ότι έχει την καλύτερη πάσα αλλά και σέντρα στον ΠΑΟΚ (καλύτερη κι απ του Λίνο ακόμα), το βασικό του νομίζω είναι πως όπως κι ο Ίβιτς έτσι κι αυτός έχει μυαλό, κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς εκεί που πρέπει ώστε να συμμετέχει στην φάση...συν το ότι μπορεί να παίξει και 10ρι και στα άκρα, το οποίο δίνει στον Στέφενς την δυνατότητα να ψαχτεί πολύ περισσότερο αν το παιχνίδι στραβώσει, απ το αν είχε ένα κλασσικό εξτρέμ...
νομίζω πως όταν ρολάρει η ομάδα θα καταλήξουμε στο επιθετικογενές κομμάτι να έχουμε Στοχ-Λούκας-Νέσιντ παρκαρισμένους στην 11άδα και μετά ανάλογα με τον αγώνα να συμμετέχουν και κάποιος (ή κάποιοι) απ τους Βούκιτς-Κλάους-Λόρενς-Γεωργιάδης-Νίνης-Σαλπιγγίδης...οπότε τον Γενάρη διώχνουμε τους 3 τελευταίους, φέρνουμε τον Ντιέγκο Φορλάν, και βγάζουμε γούστα...