Author Topic: Lucas Pérez Martínez  (Read 19640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Català

• Αλλαγή
Απ: Lucas Pérez Martínez
« Reply #100 on: August 28, 2013, 01:19:13 »

Αρνητικός Ανύπαρκτος  (κατάλαβα ότι έπαιζες γύρω στο 40') σήμερα σ'όλη τη διάρκεια, ειδικά με το άχαστο που ξαναχάνει.
Γενικά κλασσικός αριστεροπόδαρος που αν του κόψεις το δεξί θα συνεχίσει κουτσό με το αριστερό.
Τον πιστεύω πολύ όμως ακόμα και μετά τα σημερινά, νομίζω ότι δε βλέπουμε ακόμα ούτε το 30%, ξέρει ? αρκετή μπάλα και θα ανέβει πολύ ?, είμαι σίγουρος. Θέλει ματς και χρόνο.
Γιαβάς γιαβάς.

ΞΥΠΝΑ ΦΛΩΡΟΦΑΤΣΑ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #101 on: August 28, 2013, 01:22:44 »
Βαλτο γαμω την Γαλικια σου

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #102 on: August 28, 2013, 01:31:14 »
δύο άχαστα ένα σε κάθε παιχνίδι κατάφερες να χασεις...............μοιραίος
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #103 on: August 28, 2013, 02:15:47 »
ΠΟΥΘΕΝΑ. ΞΑΝΑ. 2η φορα που πλασάρεις σαν κατσαπλιάς κ στερείς πρόκριση. Ο πόλεμος του βομβαρδισμού της (παρα)πληροφόρησης. Λοβοτομηθήκατε

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #104 on: August 28, 2013, 02:16:35 »
κ ελεγα οτι εσυ θα φερεις την προκριση... δεν πειραζει, θα βαλεις γκολ με την Καλλονη. Τοτε θα εκτελεσεις υποδειγματικα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #105 on: August 28, 2013, 02:38:02 »
Όλο μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα..

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #106 on: August 28, 2013, 09:28:50 »
Ισπανέ σαλπι-γίδι

Offline than_4

• Αποστολή
  • **
« Reply #107 on: August 28, 2013, 11:02:57 »
 Η αποψη απο την αρχη για αυτον δεν ηταν πολυ καλη, προκαλω οποιον θελει να δει 5 ματς της καρπατυ ...να δουμε τελικα τον υπερπαικταρα που βαφτισαν καποιοι για να μην νομιζουν οτι ειναι ντεφορμε

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #108 on: August 28, 2013, 11:12:54 »
Το ότι δεν έχεις μυαλό ξεδιπλώθηκε μπροστά μας ΚΑΙ χθες. Αυτό που φαινόταν από τα βίντεο πως είναι το ατού σου, το τελείωμα δηλαδή, τώρα μοιάζει αστείο. Πήγες να σκοτώσεις και μας αυτοκτόνησες, Γατοργιάδη με μονόμπαντη τρίπλα.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #109 on: August 28, 2013, 11:15:30 »
Βλέποντας αντιδράσεις, μου θυμίζουνε το κράξιμο που έτρωγε ο Ίβιτς. Περιμένω αντίστοιχη πορεία του Ισπανού και δικαίωση.

Offline Emprostisghsoitrelamenoi

• Αποστολή
  • **
« Reply #110 on: August 28, 2013, 11:20:00 »
Με τη διαφορά, αν μου επιτρέπεις, πως ο Ίβιτς έδινε σε ετήσια βάση τα διαπιστευτήρια για το μέγεθός του. Ο εν λόγω έχει δώσει μόνο στο youtube και στο instagram.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #111 on: August 28, 2013, 11:27:29 »
Βλέποντας αντιδράσεις, μου θυμίζουνε το κράξιμο που έτρωγε ο Ίβιτς. Περιμένω αντίστοιχη πορεία του Ισπανού και δικαίωση.

τι συγκρίνεις ρε savage; ειλικρινά...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #112 on: August 28, 2013, 11:43:26 »
ο χειρότερος τους γηπέδου χτες. Το γκολ μπορεί να το χάνει χτες αλλά τέτοιο στοπάρισμα σε 50αρα μπαλιά που έρχεται από τον θεό δεν ξέρω ποιος άλλος παίκτης πλην του στοχ θα το εκανε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #113 on: August 28, 2013, 11:53:56 »

Ξέρεις πολλούς τέτοιους παίκτες στην ομάδα, που να έχουν τέτοια μπαλιά; Έχει περάσει παίκτης μετά τον Φραντζέσκο (κι αυτός σε στημένα, όχι εν ώρα παιχνιδιού) με τέτοιο αριστερό; Έχεις δει παίκτη να έρχεται από εξάμηνη αποχή και να σου παίρνει στην πρώτη αγωνιστική όχι λόγω εν γένει απόδοσης, αλλά λόγω ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ παιχνίδι μόνος του με δύο-τρεις κινήσεις; Έχεις παίκτη καλύτερο στη θέση του (δεξί εξτρέμ) τα τελευταία χρόνια; Όλες σου οι επιθέσεις (όχι οι γιόμες) πήγαιναν απ' τη μεριά του. Όλα ξεκινούσαν από τα πόδια του μεσοεπιθετικά. Κι αυτό σε ματς με μέτρια απόδοση. Και σε ματς που πέταξες σε γερμανική ομάδα δίμπαλο και έχασες και δύο-τρία μαλλιά. Να έχουμε και λίγη συναίσθηση του τι παίζει και το πως παίζεται το παιχνίδι. Δεν βλάπτει.

ΥΓ: Στο επόμενο ματς, πρόσεξε πως θα παίζει η άμυνα του αντιπάλου προσαρμοσμένα επάνω σ' αυτόν και τον Στοχ. Πάντα νταμπλ τημ. Ο Στοχ έχει την ντρίμπλα και φαίνεται, αυτός έχει την πάσα και δεν φαίνεται, παρά μόνο στα τετ α τετ. Δες πως ανοίγουν οι διάδρομοι για να βγάλει ο Κίτσιου την πάσα για το πρώτο γκολ στον Κλάους. Δες και την κίνησή του στο μαλακία-σουτ του στο 1-2. Δεξί εξτρέμ σαν κι αυτόν δεν παίζει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα φανεί εξάλλου και στην πορεία, όσο ανεβαίνει (που θ' ανέβει).

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: Lucas Pιrez Martνnez
« Reply #114 on: August 28, 2013, 11:57:36 »
Βρε παρτε εναν επιτελικο ρημαδο-οργανωτη γαμω. Μαλλιασε η γλωσσα μας, σιχαθηκαμε να το γραφουμε. Εναν οργανωτη και μετα θα τον κρινουμε τον Λουκας. Με 2 παιχτες παμε να βγαλουμε αναπτυξη στην επιθεση... γαμω την καταντια μου μεσα.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #115 on: August 28, 2013, 12:08:33 »

Ξέρεις πολλούς τέτοιους παίκτες στην ομάδα, που να έχουν τέτοια μπαλιά; Έχει περάσει παίκτης μετά τον Φραντζέσκο (κι αυτός σε στημένα, όχι εν ώρα παιχνιδιού) με τέτοιο αριστερό; Έχεις δει παίκτη να έρχεται από εξάμηνη αποχή και να σου παίρνει στην πρώτη αγωνιστική όχι λόγω εν γένει απόδοσης, αλλά λόγω ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ παιχνίδι μόνος του με δύο-τρεις κινήσεις; Έχεις παίκτη καλύτερο στη θέση του (δεξί εξτρέμ) τα τελευταία χρόνια; Όλες σου οι επιθέσεις (όχι οι γιόμες) πήγαιναν απ' τη μεριά του. Όλα ξεκινούσαν από τα πόδια του μεσοεπιθετικά. Κι αυτό σε ματς με μέτρια απόδοση. Και σε ματς που πέταξες σε γερμανική ομάδα δίμπαλο και έχασες και δύο-τρία μαλλιά. Να έχουμε και λίγη συναίσθηση του τι παίζει και το πως παίζεται το παιχνίδι. Δεν βλάπτει.

ΥΓ: Στο επόμενο ματς, πρόσεξε πως θα παίζει η άμυνα του αντιπάλου προσαρμοσμένα επάνω σ' αυτόν και τον Στοχ. Πάντα νταμπλ τημ. Ο Στοχ έχει την ντρίμπλα και φαίνεται, αυτός έχει την πάσα και δεν φαίνεται, παρά μόνο στα τετ α τετ. Δες πως ανοίγουν οι διάδρομοι για να βγάλει ο Κίτσιου την πάσα για το πρώτο γκολ στον Κλάους. Δες και την κίνησή του στο μαλακία-σουτ του στο 1-2. Δεξί εξτρέμ σαν κι αυτόν δεν παίζει στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Θα φανεί εξάλλου και στην πορεία, όσο ανεβαίνει (που θ' ανέβει).

ειλικρινά, τίποτα από ότι λες δεν είδα ότι έχει... μπαλιες, σουτ, κίνηση, κτλ κτλ...
αλλά τίποτα!
το οτι ειναι καλύτερος από όποιο παλτό είχες μέχρι τώρα δεν τον κάνει και εμβληματική προσθήκη.
τεσπά διαφωνώ...
ας ανέβει λοιπόν. γιατί δεν είναι και δύσκολο... στον πάτο είναι. πόσο πιο κάτω.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #116 on: August 28, 2013, 12:22:02 »
Η διορια σου δεν εχει ακομα τελειωσει, αλλα θα τελειωσει.Χρωστας ηδη. Κανονισε...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #117 on: August 28, 2013, 12:49:01 »
Δείτε πως βγάζει την πάσα στον Κίτσιου στη φάση του γκολ και ξαναμιλήστε. ΕΛΕΟΣ!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #118 on: August 28, 2013, 12:50:11 »
Πως ειναι στον πατο? Με μολις 5 παιχνιδια βγαλατε πορισμα ενω γνωριζουμε ολοι οτι εχει 6-7 μηνες που δεν ηταν ουτε 18αδα? Ας τον περιμενουμε λιγο.. ποιοτητα εχει και μαλιστα πολυ πανω απο τον μεσο ορο της ομαδας και φανηκε και χτες στην κινηση στον χωρο(ενω παιζει δεξια) και στο κατεβασμα της μπαλας.. και το τελειωμα δεν ηταν κακο ελαχιστα πανω περασε η καριολα.. για μενα η μαλακια ειναι οτι πηγε να σκοτωσει τον τερματζη αντι να πλασαρει και να κανει το 2-2 ευκολα και ωραια.. οπως και να χει η ιστορια εγραψε οτι ο Λουκας εχασε 2 μαλλια μεσα εξω με Σαλκε.. αλλα ημαρτον δεν θα τον κρεμασουμε απο τωρα.

Η μεγαλη μαλακια με αυτον ειναι οτι απο 2 μολις παιχνιδια με την Καρπατι καταληξαμε οτι ειναι ο νεος Τσαβι και ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω τοσο καιρο που στον πουτσο τον εχετε δει περα απο αυτα τα ματς(που νταξει δε μας γαμησε κιολας η Καρπατι ηταν ομαδα επιπεδου Ιωαννινων και αυτος ο Ντε Βινσεντι τους) και τον θελετε ολοι στην ομαδα?

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #119 on: August 28, 2013, 12:58:28 »
Ε ας χάσει κανα 2-3 ακόμα που κοστίζουν 15+ κ μετά τον κρίνουμε. Για τον μπούτσο καβάλα κ ποια στημένα κ ποιά lime κ τ αρχίδια μου. Εχω δει φρατζέσκο, έχω δει μαραγκο, έχω δει κονσεισάο, έχω δει τετράτζε σε στημένα. Κάναμε ικανότητα το γέμισμα σε μικρές περιοχές. Ρε το παστελώνεις σε κενό τέρμα ή το ρίχνεις στα περιστέρια? Να τον δούμε λίγο ακόμα να κριθεί κατά το 2015.