Author Topic: Lucas Pérez Martínez  (Read 19593 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Lucas Pérez Martínez
« Reply #40 on: July 09, 2013, 10:43:53 »
Να διαβάζεις αυτή τη συνέντευξη το πρωί, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου. 8)

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #41 on: July 09, 2013, 10:47:36 »
Να διαβάζεις αυτή τη συνέντευξη το πρωί, είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινάς τη μέρα σου. 8)

εγω παλι ειχα κατι αλλο κατα νου... ;D

......μια αγκαλια απο τα παιδια μου εννοω.... :inlove:

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #42 on: July 09, 2013, 18:51:02 »
Καλως ηρθες και ελπιζω οντως να δικαιωσεις ολους οσους μετα απο 2 μολις 90λεπτα κατεληξαν στο ποσο παιχταρας εισαι.. εχω διαφορετικη αποψη αλλα περιμενω να δω.. προς θεου δεν λεω οτι δεν ξερει μπαλα αλλα μην φτανουμε και στο αλλο ακρο οτι βρηκαμε τον νεο Βιερινια(που μπορει και να ειναι αλλα να τον δουμε πρωτα..)

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #43 on: July 24, 2013, 09:50:05 »
Σε ένα ματς που δεν φάνηκε, έδειξε κάποια πολύ πολύ θετικά πράγματα. Μπαμ κάνει ο παίχτης ότι το κατέχει σε μεγάλο βαθμό το άθλημα. Έχει ταχύτητα, έχει και νεύρο. Μια χαρά
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #44 on: July 31, 2013, 00:48:00 »
δεν πολυκαταλαβα γιατι βγηκε. πιο πολυ δεν καταλαβα γιατι βγηκε και στη θεση του βγηκε ο ολισε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #45 on: July 31, 2013, 02:37:55 »
τον πρωτο που επρεπε να βγαλει ηταν ο γιωργιαδης..μαλακια που εβγαλε τον λουκας...τι σκεφτηκε εκεινη την στιγμη ο θεος κ η ψυχη του..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #46 on: July 31, 2013, 09:00:48 »
περιμενω αισθητη βελτιωση.. δυστυχως τωρα δεν βλεπουμε τον παικτη που ολοι θελαμε

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
« Reply #47 on: July 31, 2013, 12:07:13 »
τον πρωτο που επρεπε να βγαλει ηταν ο γιωργιαδης..μαλακια που εβγαλε τον λουκας...τι σκεφτηκε εκεινη την στιγμη ο θεος κ η ψυχη του..
δεν είναι ακόμη έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης, μην ξεχνας ότι δεν ξεκίνησε την προετοιμασία απο την αρχή.

Ξέρει ο κόουτς παιδιά είναι ότι καλύτερο έχουμε μην δίνουμε πάτημα στα αρχίδια που προσπαθούν ακόμη και σήμερα να του βρούν κάτι μεμπτό.
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #48 on: July 31, 2013, 15:26:48 »
Απογοήτευσε, αλλά και πάλι δεν έπρεπε να βγει.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #49 on: July 31, 2013, 15:34:05 »
Υπο νορμαλ συνθηκες επρεπε να βγει. Οταν μπηκε ο Ολισε...τοτε ολοι καταλαβαμε οτι ΔΕΝ επρεπε να βγει.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #50 on: July 31, 2013, 17:09:55 »
Μια τρίχα από τ αρχιδια του βιερινια είσαι.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: July 31, 2013, 21:24:05 »
Γιατι τον συγκρινεις με βιερινια??
Οι πιθανοτητες να ξαναβρεις παικτη επιπεδου βιερινια με τα 700 που εδωσε ο ρωσος ειναι 0,001%
Αμα θελεις βιερινια παιρνεις τον γκομεζ τον παικταρα που παιρνει τωρα η μεταλιστ με 7μυρια(οσο και ο αντελινο).. Αλλα δεν θες ουτε και μπορεις
Απογοητευτικος παντως μεχρι στιγμης ο λουκας..
ΠΑΟΚ G4Α

Athinaios--4

• Guest
« Reply #52 on: July 31, 2013, 21:29:14 »
Δε μπορείς ούτε να τον κρίνεις ούτε να τον συγκρίνεις από ένα επίσημο παιχνίδι! Σίγουρα δεν ήταν καλός χτες αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Δε μπορείς να παίρνεις ένα παίκτη, να έρχεται στα μέσα της προετοιμασίας και να περιμένεις να σου κάνει παπάδες

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #53 on: July 31, 2013, 21:43:36 »
Στ'αρχιδια μου αν ηρθε στα μεσα της προετοιμασιας και στ'αρχιδια μου ποσο κανει. Not my problem.
Εγω ειμαι οπαδος και ειδα στο σημαντικοτερο παιχνιδι της χρονιας να κατεβαζουν την ομαδα μου ανετοιμη και με καποιους παιχτες στην 11αδα που θα ηταν παγκιτες στον πανιωνιο.
Ο συγκεκριμενος πουτσες μπλε, ειδικα σε ενα φαουλ απο εξω δεξια που πηγε να βγαλει σεντρα και την εστειλε στα περιστερια γυρισαν τα μυαλα μου. Αμα ξερεις μπαλα κανει μπαμ και ανετοιμος να εισαι.
Ανοχη και χαιδεμα τελος για τους παντες. Ας κανουν πολλα κατοστραρια στις προπονησεις, θα χρειαστουν φετος.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #54 on: August 01, 2013, 08:04:35 »
Στ'αρχιδια μου αν ηρθε στα μεσα της προετοιμασιας και στ'αρχιδια μου ποσο κανει. Not my problem.

Ανοχη και χαιδεμα τελος για τους παντες.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #55 on: August 01, 2013, 09:54:54 »
Μπορώ να τον κρίνω απο την στιγμη που επαιξε παιχνιδι μεγάλης σημασίας για την ομάδα μας. Αν δεν ήταν έτοιμος ας μην έπαιζε.
και μπορώ να τον  συγκρινω μόνο με τον βιερινια γιατί αυτός έπαιζε σε εμάς. Δεν έπαιζε κανένας γκομεζ.
Ασε που τον έχω δει και άλλες δυο φορές σε επίσημα παιχνίδια και ξανά γράφω ότι είναι μια τρίχα από τα αρχιδια του βιερινια. Εσείς πεστε ότι δεν είναι, δικαίωμα σας.

stoch4

• Guest
« Reply #56 on: August 18, 2013, 01:50:31 »
2 (+1 στη πάσα του πέναλτι) ασίστ και 1 γκολ...!
Είσαι ωραίος ρε Lucas!

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #57 on: August 22, 2013, 03:02:06 »
Μ V P

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #58 on: August 22, 2013, 08:46:23 »
???

Αρνητικός σήμερα σ'όλη τη διάρκεια, ειδικά με το άχαστο που χάνει.
Γενικά κλασσικός αριστεροπόδαρος που αν του κόψεις το δεξί θα συνεχίσει κουτσό με το αριστερό.
Τον πιστεύω πολύ όμως, νομίζω ότι δε βλέπουμε ακόμα ούτε το 30%, ξέρει αρκετή μπάλα και θα ανέβει πολύ, είμαι σίγουρος. Θέλει ματς και χρόνο.
Γιαβάς γιαβάς.

Offline mgm

• Αποστολή
  • **
« Reply #59 on: August 22, 2013, 11:15:02 »
Περιεργη περιπτωση. Μαλλον εχει θεμα σταθεροτητας. Οχι απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Μεσα στο ιδιο το παιχνιδι. Μπορει να κανει 2-3 ωραιες κινησεις και καπακι να σε ξενερωσει με πουληματα τυπου Λαζαρ. Θελει 2-3 σφαλιαρες να συνελθει και να στρωσει χαρακτηρα απο τον παπα-Χουμπ.